Mozda za tebe je bio institucija u odbrani, postujem tvoje misljenje, ali on za mene nikad nije bio dobar, pa malo brzi igrac ga je pretrcavao kako je htio, uz to uvijek na utakmicama ima teskih gresaka, e bas zbog 34 godine se treba oprostiti i okrenuti se mladjim i brzim igracimaDonCorleone je napisao/la:Ne znam tebe ali citam sta pises. A ove neznalice na forumu isto tako pisu kada se radi o njegovim greskama. Naravno da kiksa, naravno da nije dobro izgledao, ali je kao takav nas najbolji stoper, i naravno da je bio rovit protiv Nigerije i naravno da ima vec 34 godine. Treba biti realan a ne suditi i njemu na osnovu tih gresaka, jer nas je isti taj pod navodnicima kikser, spasavao hiljadu puta na razne nacine i bio institucija odbrane. Ako je sada kikser, onda je tada bio TITO. A sada je jos uvijek barem Izetbegovic za ove ostaleBurberry46 je napisao/la: Kao prvo ne znas me i ne mozes tvrditi da ne znam sta je fudbalJeste tebi dobar kad nisi ni malo realan, on je prosjecan stoper i kiks igrac, milion puta dokazano, ovo za mahalu nisam ni mislio, nego iskljucivo njegove fudbalske kvalitete ocjenjujem
. Bog te, imamo najslabiju odbranu od svih reprezentacija na SP, i oni bi da maknu Spahica
.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
NIje vezano za ovu temu, ali je ovdje najaktuelnije. 
Zna li neko ko su DIRICAN TOLGA i SCHROBENHAUSER JULIA koji se vracaju iz Brazila sa nasom reprezentacijom a kojima nas savez placa karte?
Zna li neko ko su DIRICAN TOLGA i SCHROBENHAUSER JULIA koji se vracaju iz Brazila sa nasom reprezentacijom a kojima nas savez placa karte?
- BeyKopites
- Kontakt:
A zašto šute, vi ste ubijeđeni da šute zbog toga što ne smiju reći.Možda šute zato što i nemaju šta reći, opće je poznato da je novinaru slagati ko hljeba se najesti.Zašto se stvari ne gledaju iz tog ugla?biskitt je napisao/la:OK, do koga je? Do novinara koji znau a sute i najavjuju da ce "reci sve" vec godinama. Pa recite napokon i da se zavrsi ta prica.BeyKopites je napisao/la:O ovome pričam, sami sebi sliku stvarate, al' nema veze nek vas svi levate kad ste naivčinebiskitt je napisao/la:Postoji i opcija da se Spahic sukobio s nekim novinarom koji prati repku. Svi smo pomislili da je igrac u pitanju, ali zapravo je veoma logicno da je to jedan od nasih novinara.
Meni je sasvim ok da neke stvari ostaju u svlacionici, i mi svi neke stavri sa posla ne pricamo okolo. Ali ako su se stvari otele kontroli, mediji to znaju ali sute, onda mediji treba da preuzmu odgovornost.
Po posljednji put ću ponoviti, LJUDI NE NASJEDAJTE na svaku iole "provjerenu" priču, samo sabura i sami stvarajte svoje mišljenjje i svoj sud!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ne bude li i danas igrao Kolasinac,sve je istina...Spahic zeli da pokaze da je gazda najvecoj faci u repki,ili mozda drugoj faci iza Begovice. Pape vrati Kolasinca imaj bar malo obraza 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne znam ko su ali po imena prerpostavljam da je ovo neka vrsta nadoknade za slučaj Sejdić - Finci.pisac je napisao/la:NIje vezano za ovu temu, ali je ovdje najaktuelnije.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Dirican je menadzer od seje salihovica izgledapisac je napisao/la:NIje vezano za ovu temu, ali je ovdje najaktuelnije.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo pravog kapitena i sportiste na Face tv

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Je li vama jasno da je Spahic taj koji je doveo Kolasinca?budzak je napisao/la:Ne bude li i danas igrao Kolasinac,sve je istina...Spahic zeli da pokaze da je gazda najvecoj faci u repki,ili mozda drugoj faci iza Begovice. Pape vrati Kolasinca imaj bar malo obraza
Presli ste vise sve mjere sa vasim konspiracijama. I mene je Spaha razocarao i zivcirao protiv Nigerije, ali pretjerujete.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja nemoguće da mu se zamjerio nešto u toku SP-a stvarno .Cartman je napisao/la:Je li vama jasno da je Spahic taj koji je doveo Kolasinca?budzak je napisao/la:Ne bude li i danas igrao Kolasinac,sve je istina...Spahic zeli da pokaze da je gazda najvecoj faci u repki,ili mozda drugoj faci iza Begovice. Pape vrati Kolasinca imaj bar malo obraza
Presli ste vise sve mjere sa vasim konspiracijama. I mene je Spaha razocarao i zivcirao protiv Nigerije, ali pretjerujete.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Cartman kome se onda Juka obraca statusom, ocito ne Papetu jer u statusu ispod pise kako mu je zao Papeta i da ne bi bilo greska da ostane?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vuk dlaku mjenja (po potrebi), cud NIKAD NE!!!!Cartman je napisao/la:Je li vama jasno da je Spahic taj koji je doveo Kolasinca?budzak je napisao/la:Ne bude li i danas igrao Kolasinac,sve je istina...Spahic zeli da pokaze da je gazda najvecoj faci u repki,ili mozda drugoj faci iza Begovice. Pape vrati Kolasinca imaj bar malo obraza
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
vidis, ja se dobro sjecam kada je emir spahic primao blokade kako bi mogao igrati za reprezentaciju. sto neko gore napisa, emir nije svetac, ali brate mili nije ni toliki negativac..tribalhardcore je napisao/la:Emir Spahić nas je izlevatio samo tako. Pogledajte tekme u Zenici (čak i neke na strani). Kada vodimo, stadion skandira Dzeki ili Volim te Bosno ili Papetu ... U tom trenutku Spahić pada, pravi bolnu grimasu na licu, povrijeđen je .. Prilazi mu Karabeg, Spaha odmahuje rukom i lafo šepajući nastavlja utakmicu, a publika je u delirijumu ... To se dešavalo nekoliko puta .. Jeftino nas je kupio lik koji vedri i oblači u reprezentaciji nažalost...
Volim te Bosno!!!
Upravo sam dosao s posla, moze link za taj status? Nisam upratio.Sabinho je napisao/la:Cartman kome se onda Juka obraca statusom, ocito ne Papetu jer u statusu ispod pise kako mu je zao Papeta i da ne bi bilo greska da ostane?
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa jest ga doveo Spaha i kontao je da će biti u njegovom klanu, ali mu je Sea okrenuo leđa nakon što je vidio šta radi tamo, da on nema nikakve veze s fudbalom, a Sea to ne želi, njemu je to bitno, kao i repka i zato je došlo do sukoba.
Kapitenu

Slazem se. Klubovi me ne zanimaju sve dok za reprezentaciju nema crvenih kartona. Uvjek je bio jedan od boljih nasih stopera u zadnjih 10-tak godina. Isto tako on posjeduje jedan igracki kvalitet. Ona utakmica protiv Nigerije je neoprostiva. E sad dali je uzrok za to nedovoljna spremnost ( jer znamo da nije trenirao dva dana prije utakmice ) ili godine polako kucaju na vrata to neznam. Vrijeme ce pokazati. Ako bude imao jos par takvih utakmica sto se mene ticeIronMany je napisao/la:
Ajd sad stavi Maldinija i Spahu u isti kos hljebat ti![]()
Smatram te za nekog ko se razumije u nogomet, al' ovo ti je bilo presmijesno.
Spahic sa svoje 33 godine je bio protjerivan iz klubova zato sto svaku 2 utakmicu dobije zuti i zato svaku 5 odmara radi zutog ili crvenog. Niti u jednom klubu se nije naigrao kako treba, naprotiv vise je sjedio na klupi nego igrao ako cemo iskreno. A zasto, zato sto igra prgav nogomet. To je i nasu repku povaljalo vise puta.
- Probisvjet
- Kontakt:
Koji je on qurac da selektuje igrace i dovodi?Cartman je napisao/la:Je li vama jasno da je Spahic taj koji je doveo Kolasinca?budzak je napisao/la:Ne bude li i danas igrao Kolasinac,sve je istina...Spahic zeli da pokaze da je gazda najvecoj faci u repki,ili mozda drugoj faci iza Begovice. Pape vrati Kolasinca imaj bar malo obraza
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Cuj koji je on qurac. Pa mora on dovodit, kad Susic nece. Za to mu se mozete samo zahvalit. Sad ne valja ni sto je doveo Kolasinca.Probisvjet je napisao/la:Koji je on qurac da selektuje igrace i dovodi?Cartman je napisao/la:Je li vama jasno da je Spahic taj koji je doveo Kolasinca?budzak je napisao/la:Ne bude li i danas igrao Kolasinac,sve je istina...Spahic zeli da pokaze da je gazda najvecoj faci u repki,ili mozda drugoj faci iza Begovice. Pape vrati Kolasinca imaj bar malo obraza
Kako da ga stavi na klupu kad je sve kvalitetne zamjene ignorirao ili ostavio kuci.Cartman je napisao/la:Ne znam zasto su svi toliko ubjedjeni da je bila bitka, i Velid je taj info dobio od nekoga, nije on sam vidio.
Neki pricaju o Spahicu kao da je u najmanju ruku Pablo Escobar. Odvadite malo. Nije svetac, ali nije ni toliko pokvaren kao sto neki zele da to predstave. Zamjeram mu sto je odigrao kriminalno i izdao nas kad je bilo najvaznije, isto to zamjeram i Dzeki. Misimovicu ne, jer on je van forme godinama, Susic je kriv sto nema muda da ga stavi na klupu.
Spahic-kuci su Zukanovic,Arslanagic,Bunoza
Medunjanin-kuci je Vrancic
Misimovic-Prcic
Dzeko-kuci su Hrgota,Zec a nazalost Seferovic nije vise nije ni kod kuce
Prvo je rastjerao ili ignorirao sve kvalitetne solucije, onda poslao na klupu i ove koje smo imali(Seo,Bicakcic).Pa sad mu je kriv nedostatak kvalitete,lose vrijeme,teren....Pomalo cemo sad opalit po Emiru, iako izgleda ni on nije nevin ali nije i ne moze se usporedjivati sa glavonjom niti u promilima. E pa dosta je, jesmo Bosnjaci ali ne iz ove Susiceve generacije pa da nam jeftine trikove moze prodavati jos jeftinija Pariska baraba.
" onclick="window.open(this.href);return false;Cartman je napisao/la:Upravo sam dosao s posla, moze link za taj status? Nisam upratio.Sabinho je napisao/la:Cartman kome se onda Juka obraca statusom, ocito ne Papetu jer u statusu ispod pise kako mu je zao Papeta i da ne bi bilo greska da ostane?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!