Dobro ja nisam ni mislio da cemo mi danas igrati ultra ofanzivno ili nesta tako . Za Ibrahimovica se ja ne brinem svaki igrac fula zicere sad imas one koje to poremete i zablokiraju totalno a imas i igrace poput Ibre koje to ne dotice i koji ce opet pogadjati.Nitro je napisao/la:Nije pesimizam, već realnost. Mourinho uvijek igra defanzivno protiv teških protivnika u gostima. Ako si mislio za zicere i Ibru, zadnji gol u PL je dao 10.9.2016 ako se ne varam i promašio je nekoliko zicera koji su nas koštali 3-6 bodova.red devil88 je napisao/la:Nitro je napisao/la:Koliko promašenih zicera Ibre danas očekujemo?Naravno, ako priđemo golu.
Od kud toliki pesimizam druze ?
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- red devil88
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Glory Glory Man United !!! 

Danas teska utakmica, ali vjerujem da ce ishod biti dobar...
Volio bih vidjeti Carricka sa Herrerom nazad , jer je prekucao Fener.
Mada sam siguran da ce Felainia sa Herrerom.
DDG, Valenecia, Baily,Smaling,Blind, Herrera, Carrick, Pogba, Martial, Rashford i Ibro.
Volio bih vidjeti Carricka sa Herrerom nazad , jer je prekucao Fener.
Mada sam siguran da ce Felainia sa Herrerom.
DDG, Valenecia, Baily,Smaling,Blind, Herrera, Carrick, Pogba, Martial, Rashford i Ibro.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Opet Mata na klupi a Fellaini u prvih 11
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Lingard i Fellaini. Odlično. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Po meni pi.kasta postava, opet ide na nulu
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
1000 % si upravu...RiNo je napisao/la:Mata je igrac za male utakmice
Btw jel Lingard dao gol prosle sezone ?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Re: RE: Re: Manchester United FC
Da, 1 1 završili, primili gol u zadnjim minutama, Costa nas yebo.EPL je napisao/la:1000 % si upravu...RiNo je napisao/la:Mata je igrac za male utakmice
Btw jel Lingard dao gol prosle sezone ?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Vjerujem u pobjedu i 3 boda. Blizu je društvo iz vrha, još ako ostane City x
LeBron James
-
- Kontakt:
Jako bitna utakmica
Svi Vodeći klubovi osim lpoola su kiksali i trebamo dobiti da se skroz približimo vrhu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svi Vodeći klubovi osim lpoola su kiksali i trebamo dobiti da se skroz približimo vrhu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Juan Mata - asist protiv Citya, Wolfsburga u lp, Poola, pa sezonu prije gol protiv gradjana, 2 vs Pool, opet asist i pogodak protiv istog kluba, asist protiv Evertona, pa onda dok je igrao za plavce golovi/asist protiv Uniteda, asist protiv Poola, Arsenala, Spursa, itd.
Igrac za male utakmice.
Nas najbolji kreativac, a logicno da ce Jozo u ovom mecu krenuti dva trkaca po stranama i Pogbom u centru (iako je Rash bolji u spicu).
Igrac za male utakmice.

Nas najbolji kreativac, a logicno da ce Jozo u ovom mecu krenuti dva trkaca po stranama i Pogbom u centru (iako je Rash bolji u spicu).
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 23 okt 2016, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
dobra postava
ocekivana odluka da Matu ostavi na klupi nije Mou naivcina

ocekivana odluka da Matu ostavi na klupi nije Mou naivcina
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Da je samo Martial umjesto Lingarda
LeBron James
Steta sto Mata i Martial ne igraju. Ne vidim da cemo nesto puno napraviti naprijed bez njih.
- DragonReborn
- Kontakt:
Pogba igra ofanzivno. BIće eksplozija.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Kad je Gaal uspio srediti odbranu, ne sumnjam da će i Mourinho.
Kako god, poraz bi pripisao pomalo pi.čkastom pristupu. Fellaini ima mjesto u ekipi jedino zbog prekida, Blind zbog kornera. Kad ih to ne ide, igraju protiv nas praktično. Fella danas ne toliko loš koliko Blind. Momak svaku utakmicu mora imati kiks, ponekad se kazni, ponekad ne, ali nerazumljivo da igra prije Shawa. Forsiranje Rashe na krilu takođe ne donosi ništa. Lingard bi i mogao dobiti prolaznu ocjenu. Smalling isto katastrofa, ali vidljive frustracije cijele odbrane na one kikseve Blinda.
Razumljivo je da Mou ide uvijek da napravi tvrdu utakmicu, i kad ne ide dobiješ ovakvo nešto. Zlatan kad ne pogađa ne služi ničemu. Dakle već tri, četiri pozicije u defektu, odnosno 3,4 igrača manje na terenu. Da bar dolazi malo lakši raspored da se neki ritam uhvati, ali dobro. Na momente smo izgledali dobro, finih kombinacija, ali onda imaš krampu kao Roja ili Valeta koji nabacuje na 16. Ne znam, prešarena ekipa za bilo kakvu ranu ocjenu, nadam se bar više zalaganja.
Probati odigrati solidno protiv Citya, bar ne obrukati se.
Kako god, poraz bi pripisao pomalo pi.čkastom pristupu. Fellaini ima mjesto u ekipi jedino zbog prekida, Blind zbog kornera. Kad ih to ne ide, igraju protiv nas praktično. Fella danas ne toliko loš koliko Blind. Momak svaku utakmicu mora imati kiks, ponekad se kazni, ponekad ne, ali nerazumljivo da igra prije Shawa. Forsiranje Rashe na krilu takođe ne donosi ništa. Lingard bi i mogao dobiti prolaznu ocjenu. Smalling isto katastrofa, ali vidljive frustracije cijele odbrane na one kikseve Blinda.
Razumljivo je da Mou ide uvijek da napravi tvrdu utakmicu, i kad ne ide dobiješ ovakvo nešto. Zlatan kad ne pogađa ne služi ničemu. Dakle već tri, četiri pozicije u defektu, odnosno 3,4 igrača manje na terenu. Da bar dolazi malo lakši raspored da se neki ritam uhvati, ali dobro. Na momente smo izgledali dobro, finih kombinacija, ali onda imaš krampu kao Roja ili Valeta koji nabacuje na 16. Ne znam, prešarena ekipa za bilo kakvu ranu ocjenu, nadam se bar više zalaganja.
Probati odigrati solidno protiv Citya, bar ne obrukati se.
sramota brate da onako uzijanite protiv ovog fudbalskog hibrida frankenstayjna,sramota
.Dje je onaj nekad vekliki manco
Ne znam momci sta vi mislite ali zaista ,cinim se da je to to sto se murinja tice .cini mi se da je cak i prije vas ,tj.njegovog dolaska kod vas ,poceo pocetak njegovog fudbalsko trenerskog kraja na nekoh vrhunskom nivou.On je svoje najbolje dane odigrao ,po meni dragi mi je covjek i trener al on je iz sebe vec odavno izvukao ono najbolje ,vrhunac je sa interom nakon cega slijedi lagan pad.Mozda gresima ali....nisam nesto optimista

Ne znam momci sta vi mislite ali zaista ,cinim se da je to to sto se murinja tice .cini mi se da je cak i prije vas ,tj.njegovog dolaska kod vas ,poceo pocetak njegovog fudbalsko trenerskog kraja na nekoh vrhunskom nivou.On je svoje najbolje dane odigrao ,po meni dragi mi je covjek i trener al on je iz sebe vec odavno izvukao ono najbolje ,vrhunac je sa interom nakon cega slijedi lagan pad.Mozda gresima ali....nisam nesto optimista

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Vise mi je krivo zbog povrede Baillya danas nego zbog poraza...
Valjda nije nista ozbiljno,mada nije dobro izgledalo
Valjda nije nista ozbiljno,mada nije dobro izgledalo
- majestic24
- Kontakt:
Za trenera koji je osvajao trofeje gdje god je bio nemozes se reci da je promasaj,ali je ipak veliki sivonja,sto bi se reklo.
Tip se uhvatio istih igraca te iste formacije i to je to iz utakmice u utakmicu.
Yebe Martiala u pojam,kao i Darmiana te Rooneya i Mikhtarijana. Nelogicnosti pun qrac.
Pricati sad o nekom otkazu je glupost,ali neko iz kluba ko je iznad njega bi trebao sa njim obaviti razgovor i reci mu da iznad Uniteda nije niko,pa ni on.
Tip se uhvatio istih igraca te iste formacije i to je to iz utakmice u utakmicu.
Yebe Martiala u pojam,kao i Darmiana te Rooneya i Mikhtarijana. Nelogicnosti pun qrac.
Pricati sad o nekom otkazu je glupost,ali neko iz kluba ko je iznad njega bi trebao sa njim obaviti razgovor i reci mu da iznad Uniteda nije niko,pa ni on.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.