Ma nije brate stvar u Adzemu, **** mi se za Adzema, meni je Zeljo broj jedan i ne postoji niko, nista iznad togaValter je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:38
Nije problem da izneseš svoje mišljenje. Iako mnogi ovdje vide Adžema kao loše rješenje ti imaš pravo da ga braniš. I OK je da to napišeš jednom, OK je da napišeš dva puta, ako hočeš OK i tri puta. Al 10 puta pisati jedno te isto e to nije OK. Ovoliko potenciranje nečega liči mi na hulahopku. A siguran sam da to ne želiš.
Posmatram to sa svih strana od ekonomskih do rezultatskih
Adzem za kirkiki vodi klub, a sutra cemo hipoteticki dovesti nekog malo boljeg i moramo ga placati 10.000, 20.000 maraka,
Taj novi trener bi imao par bodova vise od Adzema i opet kriminalci ne bi dozvolili da Zeljo nesto osvoji
Ne volim kad uvijek najvise pljujemo po domacima, jer Adzem ie za kirki na vrhu tabele i nas Zeljo je pokraden
Covjek koji nam je donio posljednji trofej, covjek koji je vec nekoliko puta neporavedno nabijen njogom i otjeran iz ovog kluba
To cisto govorim radi imidza, renome i karaktera kluba
**** Adzemu mater koji radi za 3000 maraka i konkuretan je svima
Niko u ovoj ligi ne igra lijepo na oko i svi imaju probleme u igri
Najveci problem je sto neki imaju politiku isprdd sebe
Uvijek im izmisle bodove zbog kojih se stvori pogresna slika da mi nesto losije igramo od njih
Da je sve posteno vjeruj braty da bi bili prvi na tabeli