Zar neko ocekuje tekmu na velik broj poena?slavenp je napisao/la:Ako na ovoj utakmici Memphis Phoenix bude vise od 200 poena...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zar neko ocekuje tekmu na velik broj poena?slavenp je napisao/la:Ako na ovoj utakmici Memphis Phoenix bude vise od 200 poena...
Ocekujem ja,debil..hahajopaa7 je napisao/la:Zar neko ocekuje tekmu na velik broj poena?slavenp je napisao/la:Ako na ovoj utakmici Memphis Phoenix bude vise od 200 poena...
Ja imam manje od 204, a po meni u wwinu bio teski zicer manje od 209,5 po 1,50. Ali vidjet cemo jos do krajaslavenp je napisao/la:Ocekujem ja,debil..hahajopaa7 je napisao/la:Zar neko ocekuje tekmu na velik broj poena?slavenp je napisao/la:Ako na ovoj utakmici Memphis Phoenix bude vise od 200 poena...
jos stavio manju granicu 199 al dzaba
imali sad 2 dobre prilike al' etofanatic1991 je napisao/la:milan za pare cekam al ne mogu nista debili protvi ubjediljivo najgore ekipe.
vidim.... nema danas sanse da pogodim....taman da se izdignem iz minusa....al logicno stavim mrtvi milan protiv grande carpigaston je napisao/la:imali sad 2 dobre prilike al' etofanatic1991 je napisao/la:milan za pare cekam al ne mogu nista debili protvi ubjediljivo najgore ekipe.
Ljudi su 12 kornera izveli od toga napravili 6 faulova u skokufanatic1991 je napisao/la:vidim.... nema danas sanse da pogodim....taman da se izdignem iz minusa....al logicno stavim mrtvi milan protiv grande carpigaston je napisao/la:imali sad 2 dobre prilike al' etofanatic1991 je napisao/la:milan za pare cekam al ne mogu nista debili protvi ubjediljivo najgore ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.