Treba je vratiti, ali iskljucivo samo da se postavljaju slike tribine, bez prepucavanja i ostalih gluposti

Treba je vratiti, ali iskljucivo samo da se postavljaju slike tribine, bez prepucavanja i ostalih gluposti
Slažem se. Nek bude pravilo SAMO slike, a ko bude nešto drugo pisao odmah na hlađenje
Al bus, karta, sendvic, placen odlazak na utakmicu..kako ti se da coece iznova? Ni ti sam u to ne vjerujes..jel toliko boli gledat ove uspjehe da moras i izmisljat stvari kao kakvo dijete.. Ok losa posjeta, mozemo pricati o tome...zasluzili su barem duplo vise nakon svega, ali ove stvari...ponavljas se, smijesan samo ispadas, nitko te vise ozbiljno ne dozivljava. A bio si dobar troler jedno vrijemeopalaopala je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:31Raja se smije kad kažem da je klub iz Medjugorja plastični.
Najbolji dokaz je i jučer, gdje nakon historijskog uspjeha bude kroz oci pregledanih 3000 ljudi, u takvom zamahu pa igman i gosk bi skupili 5000 na tribinama.
Mi sa prošlom kiksanom utakmicom, lošij kasni termin, i stadion koji nije u gradu 4000. Sad će neko reci derbi protiv Širokog, ok igrali smo prošlu protiv Goska 4500.
Na ovakve rezultate kakvi plastičari imaju svaki klub pa i gosk, igman bi skupili 4-5.000 ljudi a plastičari ne mogu.
Al kad im se plati odlazak,bus, karta, sendvič, i kad mole preko studentskog zbora onda mogu nešto sitno nakupit.
Plastika je plastika, bez obzira na rezultat.
Samo kažem, nije hate
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:27Slažem se. Nek bude pravilo SAMO slike, a ko bude nešto drugo pisao odmah na hlađenje
Ima li slike neke od škripara?
Ima na Facebooku video. Ukucaj navijači - kibicowski przewodnik po bylej jugoslawiiyork je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:53OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:27Slažem se. Nek bude pravilo SAMO slike, a ko bude nešto drugo pisao odmah na hlađenjeIma li slike neke od škripara?
Hahahahahahaha evo opet ovoga.opalaopala je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:31Raja se smije kad kažem da je klub iz Medjugorja plastični.
Najbolji dokaz je i jučer, gdje nakon historijskog uspjeha bude kroz oci pregledanih 3000 ljudi, u takvom zamahu pa igman i gosk bi skupili 5000 na tribinama.
Mi sa prošlom kiksanom utakmicom, lošij kasni termin, i stadion koji nije u gradu 4000. Sad će neko reci derbi protiv Širokog, ok igrali smo prošlu protiv Goska 4500.
Na ovakve rezultate kakvi plastičari imaju svaki klub pa i gosk, igman bi skupili 4-5.000 ljudi a plastičari ne mogu.
Al kad im se plati odlazak,bus, karta, sendvič, i kad mole preko studentskog zbora onda mogu nešto sitno nakupit.
Samo kažem, nije hate
Iznenadili su me skripari mislio sam da ce ih puno manje docOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:03Ima na Facebooku video. Ukucaj navijači - kibicowski przewodnik po bylej jugoslawiiyork je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:53OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:27
Slažem se. Nek bude pravilo SAMO slike, a ko bude nešto drugo pisao odmah na hlađenjeIma li slike neke od škripara?
Ja sam ih ovoliko očekivao, prvi na tabeli. Pravo su se naložili, blizu imzemuntrg je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:06Iznenadili su me skripari mislio sam da ce ih puno manje docOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:03Ima na Facebooku video. Ukucaj navijači - kibicowski przewodnik po bylej jugoslawii
Idu ulaznice ko djeca iz skole koliko mogu vidit..jos kad se pridodaju ovi kabirijevi i ovi sa sendvicima, bice to lijepo gostovanje.TheNoblesMo je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:06Hahahahahahaha evo opet ovoga.opalaopala je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:31Raja se smije kad kažem da je klub iz Medjugorja plastični.
Samo kažem, nije hate
15 godina idem na utakmice Zrinjskog, još tog sendvica nisam pojeo, nit znam ikoga drugog da jest. U vezi dzaba karti za gostovanja jedino je prosle godine za Bratislavu Kabiri svojim zaposlenicima iz Aluminija platio par buseva, mozda 100 ljudi max. Ali tjesi se, bit ce ti lakse.
Ceka se iduca utakmica sa Zvijezdom 09, jos samo njih mozete dobit. Mi cekamo zdrijeb i kuglicu u kojoj pise HŠK Zrinjski, pa da nam Kabiri spremi sendvice za Anfield![]()
Dobra brojka Škripara, imam osjećaj da su bukvalno svi došli. Lijepa mobilizacija.zemuntrg je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:06Iznenadili su me skripari mislio sam da ce ih puno manje docOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:03Ima na Facebooku video. Ukucaj navijači - kibicowski przewodnik po bylej jugoslawii
Zadnja 4 gostovanja Škripara preko 500 ljudi sto je za grad kakav je Široki top, sta god ko mislio! Puno ljudi na sezoni, brojka bi jos i bolja bila! Inače, Vrapčići jako korektna publika, pun stadion, i svaki pravi navijač bez obzira na boje kluba bi volio prisustvovat takvome događaju! Minus jedini ide na izlazak navijača u 75-oj min, očito se to nikad popraviti neceOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:08Ja sam ih ovoliko očekivao, prvi na tabeli. Pravo su se naložili, blizu imzemuntrg je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:06Iznenadili su me skripari mislio sam da ce ih puno manje docOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:03
Ima na Facebooku video. Ukucaj navijači - kibicowski przewodnik po bylej jugoslawii
![]()
Nazalost, tako je kako jeLazarov je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:29Zadnja 4 gostovanja Škripara preko 500 ljudi sto je za grad kakav je Široki top, sta god ko mislio! Puno ljudi na sezoni, brojka bi jos i bolja bila! Inače, Vrapčići jako korektna publika, pun stadion, i svaki pravi navijač bez obzira na boje kluba bi volio prisustvovat takvome događaju! Minus jedini ide na izlazak navijača u 75-oj min, očito se to nikad popraviti neceOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:08Ja sam ih ovoliko očekivao, prvi na tabeli. Pravo su se naložili, blizu im
![]()
letsgofighter je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:23stendardo je napisao/la: ↑21 avg 2023, 12:07letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:07
Ajd ne rise, i vas je bilo po 100 na jugu do pre par godina.....
![]()
Stanje na cesti je takvo da iziskuje ili izlazak gostujućih 15-10 minuta prije kraja, ili ostanak na tribini dok se raziđe gužva, a to je sat možda i jače nakon utakmice...Lazarov je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:29Zadnja 4 gostovanja Škripara preko 500 ljudi sto je za grad kakav je Široki top, sta god ko mislio! Puno ljudi na sezoni, brojka bi jos i bolja bila! Inače, Vrapčići jako korektna publika, pun stadion, i svaki pravi navijač bez obzira na boje kluba bi volio prisustvovat takvome događaju! Minus jedini ide na izlazak navijača u 75-oj min, očito se to nikad popraviti neceOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:08Ja sam ih ovoliko očekivao, prvi na tabeli. Pravo su se naložili, blizu im
![]()
Kod nas zatvore kapije dok se svi gostujuci ne potrpaju u autobuse i krenu sa stadiona, tako da obicno mi moramo sacekati 5 10 minuta nakon zavrsetka utakmice kako bismo krenuli napustati stadion. Mislim da se ovo moze svugdje primijeniti.*p!p!t@* je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:57Stanje na cesti je takvo da iziskuje ili izlazak gostujućih 15-10 minuta prije kraja, ili ostanak na tribini dok se raziđe gužva, a to je sat možda i jače nakon utakmice...Lazarov je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:29Zadnja 4 gostovanja Škripara preko 500 ljudi sto je za grad kakav je Široki top, sta god ko mislio! Puno ljudi na sezoni, brojka bi jos i bolja bila! Inače, Vrapčići jako korektna publika, pun stadion, i svaki pravi navijač bez obzira na boje kluba bi volio prisustvovat takvome događaju! Minus jedini ide na izlazak navijača u 75-oj min, očito se to nikad popraviti neceOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:08
Ja sam ih ovoliko očekivao, prvi na tabeli. Pravo su se naložili, blizu im
![]()
Trenutno korisnika/ca: ASD, Giuseppe1, Hrammm1921, mosarajvosa83, NazorUso, Redred, ShojaStojan, tutankamon1905 i 38 gostiju.