Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
auu loseg dana, da mi je neko pricao ne bih mu vjerovao
haha

- Consigliere
- Kontakt:
Ma, znas kako cemo: slicno kao i za najsigurniji par. Nek svako predlozi po jedan koji on misli da ce proci uz kracu analizu, tabele i sl. Nema ponavljanja parova, a tiketi, tj. ona dva koja odaberes ne moraju biti sa liste... Jednostavno, lakse je spaziti neke stvari kad 10 ljudi analizira ponudu nego jedan.zgmiky je napisao/la:Ideja je dobra ali ju je tesko realizirati tj treba dobro razraditi taktiku odabira parova. Ja predlazem da de napise 5-10 prijedloga ovisno o ponudi i onda svi forumasi koji su tog dana aktivni glasaju i dva koja sakupe najvise glasova idu u vatru
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
i mislio sam sa analizom, bez analize je bezveze...znači svi koji žele postaviti par za taj dan neka to učine npr do 17h i onda je glasanje do 19h i dva sa najviše glasova su dva para za listić tog dana s tim da bi uvjet bio analiza uz predloženi par te da početak utakmica ne bude prije 20h npr kako bi imali vremena svi uplatiti a ako tema zaživi ne bi trebao biti problem da u tom vremenu kad se glasa bude aktivno čim više forumaša. Uopće nije bitno čiji će to parovi biti već kako je analizirano i na temelju toga ostali odlučuju koja dva para su ajmo reći najsigurnija na temelju napisanog uz eventualno dodatnu analizu/provjeru tko želiConsigliere je napisao/la:Ma, znas kako cemo: slicno kao i za najsigurniji par. Nek svako predlozi po jedan koji on misli da ce proci uz kracu analizu, tabele i sl. Nema ponavljanja parova, a tiketi, tj. ona dva koja odaberes ne moraju biti sa liste... Jednostavno, lakse je spaziti neke stvari kad 10 ljudi analizira ponudu nego jedan.zgmiky je napisao/la:Ideja je dobra ali ju je tesko realizirati tj treba dobro razraditi taktiku odabira parova. Ja predlazem da de napise 5-10 prijedloga ovisno o ponudi i onda svi forumasi koji su tog dana aktivni glasaju i dva koja sakupe najvise glasova idu u vatru
eto to je neki moj prijedlog pa ne mora naravno biti uzeto u obzir

Dobra ideja,realnije je da ce se proci golovi i ici sa "duplanjem" uloga postepeno nego ovako iz dana u dan sto se igra dosta parova a prolaznost nikakva skoro.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
evo od mene jedan par, ili neka bude prvi po ideji koja tek treba zavijeti;
UD Oliveirense-Benfica B 3+ 1,87
Trenutni vodeci Oliveirense ima sve tri pobjede u 2. ligi, zabili su 5 a primili samo 1 gol.
Iz kupa su ispali, ostvarili u tom natjecanju u 3 utakmice po jednu pobjedu, remi i poraz (5:5 gol razlika).
Napadacki solidni ali defanzivno nisu sad beton, itekako znaju primati golove. (Dvije minimalne pobjed epo 1:0 su bile protiv slabih ekipa Trofense i Guimaraes B).
Kada su igrali sa slicnim protivnikom kao sto je ovaj danasnji (Porto B) zavrsilo je 3:1 za Oliveirense.
Znaci kad je nasuprot protivnik koji ima kvalitet i koji je napadacki orijentiran, golovi su itekako izvjesni.
Benfica B konstantno u ovoj ligi igra dobro, uvijek su medju boljim ekipama i cesto zavrse na kraju u top 5-6 ekipa.
Napadacki su sigurno top ekipa lige uz jos po koju.
U tri ligaske utakmice zabili su 8 golova, primili 3.
Oni ce skoro sigurno u svakoj utakmici zabiti minimalno gol, s druge strane odbrana im je losiji dio tima tako da ce im biti tesko sacuvati svoju mrezu netaknutom.
Benfica ce protiv vodeceg vjerujem imati dovoljno motiva, dok je Oliveirense pokazao snagu protiv Porta.
Vjerujem da ce utakmica donijeti golove. Kada igraju, obicno ili do sada ih je uviek bilo:

sretno
UD Oliveirense-Benfica B 3+ 1,87
Trenutni vodeci Oliveirense ima sve tri pobjede u 2. ligi, zabili su 5 a primili samo 1 gol.
Iz kupa su ispali, ostvarili u tom natjecanju u 3 utakmice po jednu pobjedu, remi i poraz (5:5 gol razlika).
Napadacki solidni ali defanzivno nisu sad beton, itekako znaju primati golove. (Dvije minimalne pobjed epo 1:0 su bile protiv slabih ekipa Trofense i Guimaraes B).
Kada su igrali sa slicnim protivnikom kao sto je ovaj danasnji (Porto B) zavrsilo je 3:1 za Oliveirense.
Znaci kad je nasuprot protivnik koji ima kvalitet i koji je napadacki orijentiran, golovi su itekako izvjesni.
Benfica B konstantno u ovoj ligi igra dobro, uvijek su medju boljim ekipama i cesto zavrse na kraju u top 5-6 ekipa.
Napadacki su sigurno top ekipa lige uz jos po koju.
U tri ligaske utakmice zabili su 8 golova, primili 3.
Oni ce skoro sigurno u svakoj utakmici zabiti minimalno gol, s druge strane odbrana im je losiji dio tima tako da ce im biti tesko sacuvati svoju mrezu netaknutom.
Benfica ce protiv vodeceg vjerujem imati dovoljno motiva, dok je Oliveirense pokazao snagu protiv Porta.
Vjerujem da ce utakmica donijeti golove. Kada igraju, obicno ili do sada ih je uviek bilo:

sretno
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Consigliere
- Kontakt:
Sve se slazem osim tog glasanja. Prekomplikovano je i ne znam kako bi funkcioniralo. Jednostavnije: svako max jedan par, nema ponavljanja parova, nek svako vodi svoju statistiku pogodaka i stavlja je prilikom predlaganja- sto bolja statistika, vise ljudi ce ti vjerovati.zgmiky je napisao/la:
i mislio sam sa analizom, bez analize je bezveze...znači svi koji žele postaviti par za taj dan neka to učine npr do 17h i onda je glasanje do 19h i dva sa najviše glasova su dva para za listić tog dana s tim da bi uvjet bio analiza uz predloženi par te da početak utakmica ne bude prije 20h npr kako bi imali vremena svi uplatiti a ako tema zaživi ne bi trebao biti problem da u tom vremenu kad se glasa bude aktivno čim više forumaša. Uopće nije bitno čiji će to parovi biti već kako je analizirano i na temelju toga ostali odlučuju koja dva para su ajmo reći najsigurnija na temelju napisanog uz eventualno dodatnu analizu/provjeru tko želi
eto to je neki moj prijedlog pa ne mora naravno biti uzeto u obzir
A, ne moramo imati zajednicki tiket, nek ga svako sebi sastavlja, bitno je da se uvjerimo da se moze uzeti koja kinta na ovome.

Fit Tony: I keep my friends close...
vidjeces kad sve prodjes i kad te Arsenal oboriHead je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

Trazio mi peti par, i yebes ga morao staviti Arsenal, nekako mi je siguran.arelinho je napisao/la:vidjeces kad sve prodjes i kad te Arsenal oboriHead je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Na dvije markice iz zayebancije i cist po osjecaju. A kako se kladim naucio sam da su mi cesto prolazili ovi listici iz zayebancije.

Jos se sjecam onog listica kad je Sarajevo igralo u Mostaru sa Zrinjskim polufinale. Igrao daje Bilbija gol, Sarajevo 2 i jos nesto u vezi kornera. Dodao i Everton Palace X2, trebala pobjeda Evertonu za ligu prvaka i popuse.

1946
Island - BiH 1 4.20
Poklon kvota.
Poklon kvota.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- sorcnapruge
- Kontakt:
Gdje je ta kvota da odmah uplatimGarfield je napisao/la:Island - BiH 1 4.20
Poklon kvota.

U premieru je 2.55 ,igram i ja sigurno ovaj par...iako uvijek bjezim od nasih jel rodovno padam na tome,ali ovo po ovoj kvoti moram odigrati pa sta bog da
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ne znam sto su ovako velike kvote na ovim portugalcima i poljacima na vise golova, a vecinom prolaze.. sto se tice Čelika tu bi mogao biti 1 da se malo smiri situacija 

bwin... u nekim kladionicama za 2 sata je palo sa 5,20 na 2.10sorcnapruge je napisao/la:Gdje je ta kvota da odmah uplatimGarfield je napisao/la:Island - BiH 1 4.20
Poklon kvota.na bet365 je 2.1 na Island
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Više nije ni na bwinu... palo je na 2,95Garfield je napisao/la:bwin... u nekim kladionicama za 2 sata je palo sa 5,20 na 2.10sorcnapruge je napisao/la:Gdje je ta kvota da odmah uplatimGarfield je napisao/la:Island - BiH 1 4.20
Poklon kvota.na bet365 je 2.1 na Island
Island - BiH
Mislim da će ovo Island lagano riješiti u svoju korist budući da igramo bez Teletovića..
1 2.55
1/1 3.60
Mislim da će ovo Island lagano riješiti u svoju korist budući da igramo bez Teletovića..
1 2.55
1/1 3.60
COOL SIGNATURE
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ali pobjedom mi mozemo izboriti 3. jakosnu grupu, pitanje je hocel se naši boriti za to?
I zbroj koseva ispod 150 na ovoj utakmici mi se cini realan.
U prvoj utakmici je palo 139,Island u tri utakmice ima prosjek 142,dok mi imamo 141...dodamo li tome da igramo bez najboljeg strijelca,vrlo tesko ce se prebaciti ova granica
Island-BiH (-150,5+) z1 1.85
U prvoj utakmici je palo 139,Island u tri utakmice ima prosjek 142,dok mi imamo 141...dodamo li tome da igramo bez najboljeg strijelca,vrlo tesko ce se prebaciti ova granica
Island-BiH (-150,5+) z1 1.85

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zvijezda danas igra sa drugim timom, fali dosta igraca, najbolji stoper(covic) i najbolji veznjak(Ordagic) su povrijeđeni, Elvir Colic dobio crveni protiv Olimpica, Diata i jos nekoliko igraca nisu ni otisli u Siroki jer ih cuvaju za Slaviju, a i sa tim igracima bi Zvijezda tesko sta napravila u Sirokom, a jos su i prijateljski klubovi, cesto se pobjednik zna i prije pocetka utakmice, tako da je danas siguran 1 u Sirokom, steta sto u premieru nema u ponudi hendikepa...Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- dr.van nostrand
- Kontakt:
npr.YNWA je napisao/la:
Zvijezda danas igra sa drugim timom, fali dosta igraca, najbolji stoper(covic) i najbolji veznjak(Ordagic) su povrijeđeni, Elvir Colic dobio crveni protiv Olimpica, Diata i jos nekoliko igraca nisu ni otisli u Siroki jer ih cuvaju za Slaviju, a i sa tim igracima bi Zvijezda tesko sta napravila u Sirokom, a jos su i prijateljski klubovi, cesto se pobjednik zna i prije pocetka utakmice, tako da je danas siguran 1 u Sirokom, steta sto u premieru nema u ponudi hendikepa...
Pobjeda ŠB u hendikepu (dva razlike, h -1,5) je 1,56.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.