HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
nema vas u evropi slijedece sezone sto ce mnogo znaciti za ozdravljenje BiH fudbala
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Objasni ljiljane..ljiljan89 je napisao/la:nema vas u evropi slijedece sezone sto ce mnogo znaciti za ozdravljenje BiH fudbala
- benfica1923
- Kontakt:
ovo stvarno provociranje,ajde banuj ovoga ljiljana.......starmo94 je napisao/la:Objasni ljiljane..ljiljan89 je napisao/la:nema vas u evropi slijedece sezone sto ce mnogo znaciti za ozdravljenje BiH fudbala
Ljiljane zato ga Zeljo protiv Izraelaca svaki put "Ozdravi" odlicnim rezultatom...
Ova utakmica protiv Slobode je dogovorena za 2 u 1 ...igraci na veliko pricaju o tome...Ante je dosao do toga da i dogovara utakmice,treba to **** sto dalje potjerati od Zrinjskog!

Ova utakmica protiv Slobode je dogovorena za 2 u 1 ...igraci na veliko pricaju o tome...Ante je dosao do toga da i dogovara utakmice,treba to **** sto dalje potjerati od Zrinjskog!

Blago mami sa bidonom ovakvim!Ti si sine očito ovdje došao da provociraš ali slabo ti uspjeva.Naše pobjede i poraze u Europi ostavi nama da mi tugujemo i radujemo se sa svojim klubom.ljiljan89 je napisao/la:nema vas u evropi slijedece sezone sto ce mnogo znaciti za ozdravljenje BiH fudbala
Hadžić je povrijeđen već duži period i zato ga nema!kad smo kod Hadžića nadam se njegovom skorom povratku među vratnice jer je on po meni nejperspektivniji golman u ovoj ligi i za koju godinu ako ga zdravlje posluži on će biti extra golman.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
7 dana
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Upozorenje pred ban!!!
Znaš stvarno mi te je žao jer ovo 89 je vjerovatno tvoje godište!Očito su te roditelji pogrešno odgojili i pogrešno su ti objasnili neke stvari.HŠK Zrinjski je nogometni klub i dio obitelji Zrinjski (14 klubova), ponos hrvata i hercegovaca.Ako nekoliko navodno naših "navijača" naprave neke gadosti ne znači da je klub i velika većina navijača leglo fašizma.Ako ti smatraš da je to što u klubu igraju i bošnjaci i srbi fašizam ili to što je šahovnica na na našem grbu smatraš fašizmom onda sine ti se trebaš zamisliti nad samim sobom i svojim razmišljanjima.ljiljan89 je napisao/la:tako sto ce leglu fasizma da nedostaje par stotina hiljada eurastarmo94 je napisao/la:Objasni ljiljane..ljiljan89 je napisao/la:nema vas u evropi slijedece sezone sto ce mnogo znaciti za ozdravljenje BiH fudbala
BDW gledam nešto i razmišljam da je nedaj bože se u našem klubu dogodio sličan napad kao ovaj kod komšinica na ovoj temi se ne bi moglo ostati od dobronamjernih "komentatora".Ljiljane nešto nisam vidio tvoj komentar o ovom napadu ili to spada u jedan blaži incident koji nema veze sa naprimjer nacionalizmom i sl.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
sutra lagano do pobjede nove ,nadam se
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Još mi je Zrinjski ostao za sutra na tiketu, jer sam ga slučajno stavio nevidevši da igra u nedelju, odigrao sam danas sve kečeve u BiH i Zrinjski od nedelje se tu našao. Pa me zanima kakvo je stanje sa igračima, idete li na pobedu il ćet izaći u susret GOŠKu 

Zadnja izmjena: Vlado PD, dana/u 21 apr 2012, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kome cemo izac u susret bola..Taman izgubili i Borac i Sarajevo pa se mozemo primaknut Europi..Zaokruzi ti Zrinju odmah sigura ti je to. I sretno ti !Vlado PD je napisao/la:Još mi je Zrinski ostao za sutra na tiketu, jer sam ga slučajno stavio nevidevši da igra u nedelju, odigrao sam danas sve kečeve u BiH i Zrinjski od nedelje se tu našao. Pa me zanima kakvo je stanje sa igračima, idete li na pobedu il ćet izaći u susret GOŠKu

Samo da GOSK ne dobije crveni... Ako dobije crveni, bice zajebano iako je 4:1.. 

Trebinje je napisao/la:Samo da GOSK ne dobije crveni... Ako dobije crveni, bice zajebano iako je 4:1..
Nemoj tako...u prosloj utakmici nam je "pala"koncentracija jer nam je "Uprava" prodala kladionici iz dvice u keca!

Stalno visis po forumu,pricas on navijanju,ovo-ono,klub ti igra , ti na forumu....Zato ste i jadni tako 0trasi.bekicamir je napisao/la:Trebinje je napisao/la:Samo da GOSK ne dobije crveni... Ako dobije crveni, bice zajebano iako je 4:1..
Nemoj tako...u prosloj utakmici nam je "pala"koncentracija jer nam je "Uprava" prodala kladionici iz dvice u keca!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Tko kaze da nisam bio na utakmici...moderna tehnologija covjece...ili si ti sa nekoga sela pa jos nisi upoznat ?!
Stvarno si jadan,fujjj.bekicamir je napisao/la:Tko kaze da nisam bio na utakmici...moderna tehnologija covjece...ili si ti sa nekoga sela pa jos nisi upoznat ?!
Zato vas i nema 200 na tribini hahahahahahahah .
Svi koriste tu modernu tehnologiju.

Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Smijesan si pravo - aj sad crta !ScooTeR je napisao/la:Stvarno si jadan,fujjj.bekicamir je napisao/la:Tko kaze da nisam bio na utakmici...moderna tehnologija covjece...ili si ti sa nekoga sela pa jos nisi upoznat ?!
Svi koriste tu modernu tehnologiju.![]()
![]()
![]()
OOO vidi jos jedno 0trasa,i ti se smatras ko neki navijac ???starmo94 je napisao/la:Smijesan si pravo - aj sad crta !ScooTeR je napisao/la:Stvarno si jadan,fujjj.bekicamir je napisao/la:Tko kaze da nisam bio na utakmici...moderna tehnologija covjece...ili si ti sa nekoga sela pa jos nisi upoznat ?!
Svi koriste tu modernu tehnologiju.![]()
![]()
![]()
hahahahahah

Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Ti ocito nisi upucen da je utakmica zavrsila prije nekih pola sata..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.