Normalno je da ce ispoljavati, ne igra se svaki dan finale Lige Prvaka. Uopste ne bih covjeka ismijavao u takvoj situaciji, 90% bi nas plakalo.Nail for Real je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:06Nista ne cudi od ovih Messijevih idolopoklonika, meni je drago kad vidim da fudbaleri ispoljavaju emocije, njihova kozica gladila bradicu nakon osmice...
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Opet nije bas tacno. Generalno je i PSGu kao i Bayernu tesko dovesti top igrace, jer dosta njih ne zele da igraju u Francuskoj i Njemackoj ligi. Mogu neke dovesti naravno kao sto se i vidi, ali ne tek tako koga zele. PSG ima nekoliko world class igraca, a isto tako imaju veci broj igraca koja nisu velika imena, ali se stvorila dobra i homogena ekipa. I zato i treba odati respekt prema PSGu.japa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 23:39Gledajuci PSGov roster shvatio sam koji je jedan od razloga zasto je opao kvalitet fudbala u najjace dvije lige zadnjih sezona. Pa ovi klauni su kupili haman sve igrace sto valjaju i odveli ih u farmersku ligu dje stagniraju, a osiromasili kvalitet najboljih liga gdje bi ovi dostizali zenit karijere i sada imas situaciju da niko ne dobija. PSG nista nije napravio i ne bi ni bili u finalu da su normalne okolnosti, a najbolje lige izgubile igrace koji bi bili neki od najboljih.
Parizu je bolje da nadju trenera kako treba ,to je neki pocetak i temelj.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Conte je slobodan hehe
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Samo da se zahvalim Andi Hiteru i Ajntrahturu što su nas prosuli i otjerali sa klupe onu prevaru od trenera. Danke
Champione Champione Mia San Champione Champione old lijepo le
Champione Champione Mia San Champione Champione old lijepo le
Neymar de Souza Marquez WELCOME TO BAYERN SKILLS AND GOALS
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije,ali mogao bi bit od utorka.
Zanimljivija od finala EL.Nije sve u golovima.
Fkt sam ocekivao da digne Inter na level vise,pojma nemam kako podbaci onako

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa kako dovedese sve ove igrace? Ko ih je odbio? Kada su uspjeli da dovedu igraca Barcelone koja nije htjela prodati znaci da mogu svakoga dovesti osim mozda par igraca.Tristan10 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:12Opet nije bas tacno. Generalno je i PSGu kao i Bayernu tesko dovesti top igrace, jer dosta njih ne zele da igraju u Francuskoj i Njemackoj ligi. Mogu neke dovesti naravno kao sto se i vidi, ali ne tek tako koga zele. PSG ima nekoliko world class igraca, a isto tako imaju veci broj igraca koja nisu velika imena, ali se stvorila dobra i homogena ekipa. I zato i treba odati respekt prema PSGu.japa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 23:39Gledajuci PSGov roster shvatio sam koji je jedan od razloga zasto je opao kvalitet fudbala u najjace dvije lige zadnjih sezona. Pa ovi klauni su kupili haman sve igrace sto valjaju i odveli ih u farmersku ligu dje stagniraju, a osiromasili kvalitet najboljih liga gdje bi ovi dostizali zenit karijere i sada imas situaciju da niko ne dobija. PSG nista nije napravio i ne bi ni bili u finalu da su normalne okolnosti, a najbolje lige izgubile igrace koji bi bili neki od najboljih.
Daleko da je podbacio gledajuci cijelu sezonu.
Nego lik bipolaran i hoće glavni šerif u klubu biti,al nece moci kraj Marotte.
- anonymousHD
- Kontakt:
Sigurno. Zato ekipe ponavljaju tripletu, a slabo ko three peat. Uzivaj.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 23:56Tripleta je najveća moguća dominacija koju jedan tim može ostvariti u fudbalu. Ništa se ne poredi sa tim.
Pa dobro kad pogledas tabelu ono imas utisak dobra sezona ,2 mjesto na tabeli ali budimo realni ni jednog momenta nije dolazila titula u pitanje ...Ovo finale je morao dobiti ali morao ,mene kdo njega nervira tvrdoglavost i na silu guranje nekih igraca a ne mozes reci da je los trener

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Centre forward
- Kontakt:
Je li iko spomen'o Alvara Odriozolu ? Kakva sezona za njega. Namah u penziju. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma hajd boli te briga, bar je Perišić osvojio Ligu prvaka....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- QUARTERBACK
- Kontakt:
baki ovo je bilo prije 20 danaharden je napisao/la: ↑23 avg 2020, 23:59U to tada ni navijaci Bayerna nisu vjerovali obzirom ko je vodio klub. Sezonu je okrenuo Hansi Flick.QUARTERBACK je napisao/la: ↑23 avg 2020, 23:523.august i 15 likova koji u prici ko bi mogo osvojit ove sezone nisu spomenuli bayern niti jednom![]()

Samo su 2 ekipe uzele više od 1 triplete. Do večeras je to bila samo Barcelona, od večeras i Bayern.anonymousHD je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:41
Sigurno. Zato ekipe ponavljaju tripletu, a slabo ko three peat. Uzivaj.
S druge strane, three su uzeli Real 2X, Ajax i Bayern.
Uživaj.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yebote ponijelo me skroz zaboravio da je august i finale u augustu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.