Dobro brate, steta da ti ovaj sav trud na forumu ne bude nagradjen makar HD kanalima.

Dobro brate, steta da ti ovaj sav trud na forumu ne bude nagradjen makar HD kanalima.
Eh to je problem onda. Pa ako nisu zahtjevni internet korisnici nek uzmu to preko LTE, a net se može i dokupiti.
Ma oni su zadovoljni i s ovim, ali je fazon sto mene izludjuje i kad odem ne mogu upaliti drugi stb jer je nemoguce gledati oba istovremeno (i na onom jednom cesto ledi). Zvao/pisao barem 10x i nista, onda skontam ako budu dolazili i ovih 8mbps (prebaciti na TV) ce umanjiti a to sam krvavo izganjao.
Ja webTV koristim tako što povežem laptop na tv, najbolja stabilnost gdje si siguran koliko god gledao.Federer17 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:28Ma oni su zadovoljni i s ovim, ali je fazon sto mene izludjuje i kad odem ne mogu upaliti drugi stb jer je nemoguce gledati oba istovremeno (i na onom jednom cesto ledi). Zvao/pisao barem 10x i nista, onda skontam ako budu dolazili i ovih 8mbps (prebaciti na TV) ce umanjiti a to sam krvavo izganjao.Ja se mogu strpiti koji dan uz webtv.
Sad moram naci neki dobar browser i probati na portalu.
![]()
Sad moraš reči?!Warhol je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:32Ja webTV koristim tako što povežem laptop na tv, najbolja stabilnost gdje si siguran koliko god gledao.Federer17 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:28Ma oni su zadovoljni i s ovim, ali je fazon sto mene izludjuje i kad odem ne mogu upaliti drugi stb jer je nemoguce gledati oba istovremeno (i na onom jednom cesto ledi). Zvao/pisao barem 10x i nista, onda skontam ako budu dolazili i ovih 8mbps (prebaciti na TV) ce umanjiti a to sam krvavo izganjao.Ja se mogu strpiti koji dan uz webtv.
![]()
Ima jedan bug na webTV koji se može iskoristiti ko ih želi prevariti (gledati preko drugog operatera), tako i na EONu.![]()
Nije mi u interesu ali koga baš zanima ima ppDRHAUSE je napisao/la: ↑09 jun 2022, 21:13Sad moraš reči?!Warhol je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:32Ja webTV koristim tako što povežem laptop na tv, najbolja stabilnost gdje si siguran koliko god gledao.Federer17 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:28
Ma oni su zadovoljni i s ovim, ali je fazon sto mene izludjuje i kad odem ne mogu upaliti drugi stb jer je nemoguce gledati oba istovremeno (i na onom jednom cesto ledi). Zvao/pisao barem 10x i nista, onda skontam ako budu dolazili i ovih 8mbps (prebaciti na TV) ce umanjiti a to sam krvavo izganjao.Ja se mogu strpiti koji dan uz webtv.
![]()
Ima jedan bug na webTV koji se može iskoristiti ko ih želi prevariti (gledati preko drugog operatera), tako i na EONu.![]()
Ja koristim web tv preko sajta i često mi zna štekati, nekad čak toliko da ne mogu ni gledati utakmicu i to me opasno nervira, a generalno ne znam da li mi se ikada desilo da sam na sajtu odgledao kompletnu utakmicu da mi nije štekalo. Evo recimo večeras sam odgledao Srbiju prvo poluvrijeme bez problema, baš ću vidjeti kako će biti u drugom.arelinho je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:06Bolja im je ona aplikacija moja tv multiscreen od one moja web tv. Nažalost za par mjeseci prestaje sa radom ova multiscreen aplikacija. Tada ću morati da vidim neku drugu aplikaciju sa Arenama da ih imam i na mobitelu.Federer17 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:04Arene na moja web tv su boljeg kvaliteta od SD Arena uz pakete na STB-u (testirano na TV-u od 50", razlika nije bas tako zanemariva). Medjutim, android aplikacija im je toliko losa da se ja nikad ne bih petljao s tim. Nije rijedak slucaj da u pola utakmice zeza i konstantno vraca sadrzaj, pa si primoran i aplikaciju zatvoriti da proradi (a nekad ni to ne pali). Nadam se da ce poraditi na toj aplikaciji, jer fakat ponuda kanala im je strasna. (Za poboljsanje interneta sam davno vec izgubio nadu.)
Ko god ima Android TV/Android box daleko najbolja opcija je IPTV, nekih 40/50 godišnje kad se uzmemessilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:58m:sat plus paket na dvije godine 16,5KM u prosjeku (prva godina 11, druga 22). Arena 1-4 BiH HD, Arena 1 Srb HD, Arena KiM SD, Arena 1x2 SD, Arena Fight SD i Arena Esport SD. Na dva tv-a.
MojaTV Basic 24,5 KM mjesečno. SD Arene.
MojaWebTV 26KM za tri mjeseca. SD Arene.
ArenaCloud Silver 17,5KM mjesečno. HD Arene.
To su jedine četiri legalne opcije kod nas.
Gledao sam i ja druge opcije ali realno LOL mi je preskup za ono što nudi, msat net ima ograničenje, BHT je presporreeds je napisao/la: ↑09 jun 2022, 23:44Danas su me zvali iz Telemach-aUgovor mi istice u 8mj.
Ponudili mi kao EON Premium korisniku -15% placanje racuna na godinu dana da potpisem ugovor na 2 godine... Glatko sam ih odbio.... Dosta vas vise.
Eh sad je vec vrijeme da trazim drugog. Meni je iskreno najbitniji internet (onaj koji je poslije telemach-ovog najbolji) kao i svima nama, tako da molim one koji su upoznati da mi pomognu, mada realno nema puno ili LOL Ili Mtel, zajedno sa kablovskom cu odmah uzeti i iptv.
P.S.
Da li samo Telemach ima UniFI?
Za filmove preko android boxa je najbolji Kodi sa addonom Elementum, praktično biraš koji ćeš torrent da skineš, ko na PCu.Azpi je napisao/la: ↑09 jun 2022, 23:41Ko god ima Android TV/Android box daleko najbolja opcija je IPTV, nekih 40/50 godišnje kad se uzmemessilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:58m:sat plus paket na dvije godine 16,5KM u prosjeku (prva godina 11, druga 22). Arena 1-4 BiH HD, Arena 1 Srb HD, Arena KiM SD, Arena 1x2 SD, Arena Fight SD i Arena Esport SD. Na dva tv-a.
Više nas koristi tog kineza, za finale LP nije zastopao![]()
Hd kanali, sve srpske arene tako da ima čini mi se one 3 premium i nekih 7-8 dodatnih tako kad uzme Engleze mirno se može sve gledati
Mytv je tu, nije radila mislim dva puta
Uz to hiljade drugih kanala, pa tako ako hoćeš F1 na Sky gledati ili Engleze itd..
HBO isto ima, videoteka gdje bar svaki netfliksov film ima nas prevod, za ostale je lutrija
Nego počeli su me zvati iz telemacha za produžetak ugovora pa vidjeti cu sta se sve može izvući, čujem da boxove dijele, popuste pa vidjeti ćemo kako pregovori prodju![]()
Ovi naši glupi ugljebi imali su godinu da naprave aplikacije, nabave boxove, ulože u infrastrukturu ali ne može glupani na državnoj sisi to skontati
Sve je pare skršio na Sauthempton, zato mu je sad i Bajramski turnir skup.
Stvarno je u ovom BH Telekomu sve uhljeb do uhljeba, pa imaju šansu da počiste pod Telemahom(nikako svojom zaslugom) a oni sjede na ušima i cuclaju državnu sisu.Azpi je napisao/la: ↑09 jun 2022, 23:41Ko god ima Android TV/Android box daleko najbolja opcija je IPTV, nekih 40/50 godišnje kad se uzmemessilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:58m:sat plus paket na dvije godine 16,5KM u prosjeku (prva godina 11, druga 22). Arena 1-4 BiH HD, Arena 1 Srb HD, Arena KiM SD, Arena 1x2 SD, Arena Fight SD i Arena Esport SD. Na dva tv-a.
Više nas koristi tog kineza, za finale LP nije zastopao![]()
Hd kanali, sve srpske arene tako da ima čini mi se one 3 premium i nekih 7-8 dodatnih tako kad uzme Engleze mirno se može sve gledati
Mytv je tu, nije radila mislim dva puta
Uz to hiljade drugih kanala, pa tako ako hoćeš F1 na Sky gledati ili Engleze itd..
HBO isto ima, videoteka gdje bar svaki netfliksov film ima nas prevod, za ostale je lutrija
Nego počeli su me zvati iz telemacha za produžetak ugovora pa vidjeti cu sta se sve može izvući, čujem da boxove dijele, popuste pa vidjeti ćemo kako pregovori prodju![]()
Ovi naši glupi ugljebi imali su godinu da naprave aplikacije, nabave boxove, ulože u infrastrukturu ali ne može glupani na državnoj sisi to skontati
imas i Stremio s Torrentio add-on + kome trebaju imaju i Titlovi.com add-on
Ma koristim i ja kodi + elementum, gdje sa traktom videoteku preko mobitela pravimmiki_92 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:05imas i Stremio s Torrentio add-on + kome trebaju imaju i Titlovi.com add-on
https://torrentio.strem.fun/configure
def lakse za ove koji nisu na ti s ovim stvarima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.