Sport i TV

harden
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la harden » 09 jun 2022, 20:18

Warhol je napisao/la:
09 jun 2022, 20:16
harden je napisao/la:
09 jun 2022, 20:14
Warhol je napisao/la:
09 jun 2022, 20:08
Budi uporan
Jesi dobio makar HD Arene :?: pa steta bi bilo da toliko placas i sav taj super sport na Arenama gledas u SD :crazy:
Za tvoju informaciju, na jednoj lokaciji plaćam dodatni HD paket a na drugoj ne. Ne vidim razlog da išta dobijem.
Dobro brate, steta da ti ovaj sav trud na forumu ne bude nagradjen makar HD kanalima. :D
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Warhol
Kontakt:

Post Postao/la Warhol » 09 jun 2022, 20:19

Federer17 je napisao/la:
09 jun 2022, 20:16
Warhol je napisao/la:
09 jun 2022, 20:08
Budi uporan s traženjem VDSLa i to je sve što ti mogu reći, znam da pojedini znaju biti nezgodni al svugdje ima zaposlene bagre.
Slažem se da to nije fer ali tako je, imaju LTE paketi ko nema dobru liniju. Jedina mana je što im je 100GB/mj fiksno u paketu.
Ne moze ni vdsl jer je udaljenost od centrale veca od 1,5km (oko 2km, vazdusno i manje), davno sam jos to probao. Tih 100gb kad bi povecali na barem 300, vjerujem da bi mnoge probleme rijesili kod ovih koji ne skidaju dnevno po 50gb.
Eh to je problem onda. Pa ako nisu zahtjevni internet korisnici nek uzmu to preko LTE, a net se može i dokupiti.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 09 jun 2022, 20:28

Warhol je napisao/la:
09 jun 2022, 20:19
Eh to je problem onda. Pa ako nisu zahtjevni internet korisnici nek uzmu to preko LTE, a net se može i dokupiti.
Ma oni su zadovoljni i s ovim, ali je fazon sto mene izludjuje i kad odem ne mogu upaliti drugi stb jer je nemoguce gledati oba istovremeno (i na onom jednom cesto ledi). Zvao/pisao barem 10x i nista, onda skontam ako budu dolazili i ovih 8mbps (prebaciti na TV) ce umanjiti a to sam krvavo izganjao. :mrgreen: Ja se mogu strpiti koji dan uz webtv. :mrgreen: Sad moram naci neki dobar browser i probati na portalu. :cool:

Warhol
Kontakt:

Post Postao/la Warhol » 09 jun 2022, 20:32

Federer17 je napisao/la:
09 jun 2022, 20:28
Warhol je napisao/la:
Ma oni su zadovoljni i s ovim, ali je fazon sto mene izludjuje i kad odem ne mogu upaliti drugi stb jer je nemoguce gledati oba istovremeno (i na onom jednom cesto ledi). Zvao/pisao barem 10x i nista, onda skontam ako budu dolazili i ovih 8mbps (prebaciti na TV) ce umanjiti a to sam krvavo izganjao. :mrgreen: Ja se mogu strpiti koji dan uz webtv. :mrgreen: Sad moram naci neki dobar browser i probati na portalu. :cool:
Ja webTV koristim tako što povežem laptop na tv, najbolja stabilnost gdje si siguran koliko god gledao.

Ima jedan bug na webTV koji se može iskoristiti ko ih želi prevariti (gledati preko drugog operatera), tako i na EONu.🙃

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 09 jun 2022, 21:13

Warhol je napisao/la:
09 jun 2022, 20:32
Federer17 je napisao/la:
Warhol je napisao/la:
Ja webTV koristim tako što povežem laptop na tv, najbolja stabilnost gdje si siguran koliko god gledao.

Ima jedan bug na webTV koji se može iskoristiti ko ih želi prevariti (gledati preko drugog operatera), tako i na EONu.🙃
Sad moraš reči?!
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Warhol
Kontakt:

Post Postao/la Warhol » 09 jun 2022, 21:14

DRHAUSE je napisao/la:
09 jun 2022, 21:13
Warhol je napisao/la:
09 jun 2022, 20:32
Federer17 je napisao/la:

Sad moraš reči?!
Nije mi u interesu ali koga baš zanima ima pp :mrgreen:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 09 jun 2022, 21:17

Poslao sa PP. Čekam odgovor...

Dr. Gregory House

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jun 2022, 21:45

arelinho je napisao/la:
09 jun 2022, 19:06
Federer17 je napisao/la:
09 jun 2022, 19:04
Arene na moja web tv su boljeg kvaliteta od SD Arena uz pakete na STB-u (testirano na TV-u od 50", razlika nije bas tako zanemariva). Medjutim, android aplikacija im je toliko losa da se ja nikad ne bih petljao s tim. Nije rijedak slucaj da u pola utakmice zeza i konstantno vraca sadrzaj, pa si primoran i aplikaciju zatvoriti da proradi (a nekad ni to ne pali). Nadam se da ce poraditi na toj aplikaciji, jer fakat ponuda kanala im je strasna. (Za poboljsanje interneta sam davno vec izgubio nadu.)
Bolja im je ona aplikacija moja tv multiscreen od one moja web tv. Nažalost za par mjeseci prestaje sa radom ova multiscreen aplikacija. Tada ću morati da vidim neku drugu aplikaciju sa Arenama da ih imam i na mobitelu.
Ja koristim web tv preko sajta i često mi zna štekati, nekad čak toliko da ne mogu ni gledati utakmicu i to me opasno nervira, a generalno ne znam da li mi se ikada desilo da sam na sajtu odgledao kompletnu utakmicu da mi nije štekalo. Evo recimo večeras sam odgledao Srbiju prvo poluvrijeme bez problema, baš ću vidjeti kako će biti u drugom.

Sa druge strane, web tv aplikacija na telefonu mi radi k'o sat, jest da kasni vjerovatno i čitavu minutu u odnosu na sajt ali apsolutno mi nikada nije zaštekalo ni sekunde a slika k'o mlijeko, isto da je HD (s obzirom da je riječ o telefonu).

PS: Ovo gore za sajt govorim o Arenama, mimo Arena gledam još sam onaj MY TV kada bude naša liga i on mi recimo radi perfektno, za ostale kanale ne znam jer nisam probavao, mada svejedno mi nešto nema logike da jedan kanal radi drugi ne radi, jedino ako nije u pitanju neko opterećenje ili slično ne znam je li to moguće.

Razmišljao sam svakako da sad nekad u julu/augustu kada počnu sezone uzmem sebi neki android box za TV, pa onda možda neku IP TV listu ili kako već to ide.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 jun 2022, 23:21

Najjače mi je što ih mtel šiša i kod LTE paketa.

MojaTV Net-Go 100GB - 49KM
m:SAT+NET 2 200GB - 50KM (akcija prva godina 25KM ako potpišeš na dvije godine)

MojaTV Full-Go - 62KM (100GB neta, 1500 minuta prema svim fiksnim mrežama)
m:SAT+NET+MOB 2 - 69KM (200GB neta, 3000 minuta prema svim mrežama, 5GB mobilnog neta) - opet akcija 50% popusta prvih 12 mjeseci

Jbt dan ako ne možeš napravit bolju ponudu od mrtvog mtela. Totalna zapuštenost.

Ono što je još više zapušteno je mojawebtv aplikacija. Ono je sramota na šta liči, a idealna je prilika da na tome mlate pare.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 09 jun 2022, 23:41

messilla je napisao/la:
09 jun 2022, 17:58
m:sat plus paket na dvije godine 16,5KM u prosjeku (prva godina 11, druga 22). Arena 1-4 BiH HD, Arena 1 Srb HD, Arena KiM SD, Arena 1x2 SD, Arena Fight SD i Arena Esport SD. Na dva tv-a.

MojaTV Basic 24,5 KM mjesečno. SD Arene.

MojaWebTV 26KM za tri mjeseca. SD Arene.

ArenaCloud Silver 17,5KM mjesečno. HD Arene.

To su jedine četiri legalne opcije kod nas.
Ko god ima Android TV/Android box daleko najbolja opcija je IPTV, nekih 40/50 godišnje kad se uzme

Više nas koristi tog kineza, za finale LP nije zastopao :bow:
Hd kanali, sve srpske arene tako da ima čini mi se one 3 premium i nekih 7-8 dodatnih tako kad uzme Engleze mirno se može sve gledati
Mytv je tu, nije radila mislim dva puta

Uz to hiljade drugih kanala, pa tako ako hoćeš F1 na Sky gledati ili Engleze itd..
HBO isto ima, videoteka gdje bar svaki netfliksov film ima nas prevod, za ostale je lutrija

Nego počeli su me zvati iz telemacha za produžetak ugovora pa vidjeti cu sta se sve može izvući, čujem da boxove dijele, popuste pa vidjeti ćemo kako pregovori prodju :mrgreen:

Ovi naši glupi ugljebi imali su godinu da naprave aplikacije, nabave boxove, ulože u infrastrukturu ali ne može glupani na državnoj sisi to skontati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 09 jun 2022, 23:44

Danas su me zvali iz Telemach-a :mrgreen: Ugovor mi istice u 8mj.
Ponudili mi kao EON Premium korisniku -15% placanje racuna na godinu dana da potpisem ugovor na 2 godine... Glatko sam ih odbio.... Dosta vas vise.

Eh sad je vec vrijeme da trazim drugog. Meni je iskreno najbitniji internet (onaj koji je poslije telemach-ovog najbolji) kao i svima nama, tako da molim one koji su upoznati da mi pomognu, mada realno nema puno ili LOL Ili Mtel :D, zajedno sa kablovskom cu odmah uzeti i iptv.

P.S.
Da li samo Telemach ima UniFI?

Warhol
Kontakt:

Post Postao/la Warhol » 09 jun 2022, 23:48

Android STB su u ponudi BH Telecoma, 5KM/mj.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 09 jun 2022, 23:52

reeds je napisao/la:
09 jun 2022, 23:44
Danas su me zvali iz Telemach-a :mrgreen: Ugovor mi istice u 8mj.
Ponudili mi kao EON Premium korisniku -15% placanje racuna na godinu dana da potpisem ugovor na 2 godine... Glatko sam ih odbio.... Dosta vas vise.

Eh sad je vec vrijeme da trazim drugog. Meni je iskreno najbitniji internet (onaj koji je poslije telemach-ovog najbolji) kao i svima nama, tako da molim one koji su upoznati da mi pomognu, mada realno nema puno ili LOL Ili Mtel :D, zajedno sa kablovskom cu odmah uzeti i iptv.

P.S.
Da li samo Telemach ima UniFI?
Gledao sam i ja druge opcije ali realno LOL mi je preskup za ono što nudi, msat net ima ograničenje, BHT je prespor
Opet ovih 200 Mbps i android box znaci bas
Ma ja ću produžiti najvjerovatnije ali ono gledati ću da izvučem maximalno što mogu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Warhol
Kontakt:

Post Postao/la Warhol » 10 jun 2022, 00:17

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 10 jun 2022, 00:30

Azpi je napisao/la:
09 jun 2022, 23:41
messilla je napisao/la:
m:sat plus paket na dvije godine 16,5KM u prosjeku (prva godina 11, druga 22). Arena 1-4 BiH HD, Arena 1 Srb HD, Arena KiM SD, Arena 1x2 SD, Arena Fight SD i Arena Esport SD. Na dva tv-a.

Ko god ima Android TV/Android box daleko najbolja opcija je IPTV, nekih 40/50 godišnje kad se uzme

Hd kanali, sve srpske arene tako da ima čini mi se one 3 premium i nekih 7-8 dodatnih tako kad uzme Engleze mirno se može sve gledati

Uz to hiljade drugih kanala, pa tako ako hoćeš F1 na Sky gledati ili Engleze itd..
HBO isto ima, videoteka gdje bar svaki netfliksov film ima nas prevod, za ostale je lutrija

Nego počeli su me zvati iz telemacha za produžetak ugovora pa vidjeti cu sta se sve može izvući, čujem da boxove dijele, popuste pa vidjeti ćemo kako pregovori prodju :mrgreen:

Ovi naši glupi ugljebi imali su godinu da naprave aplikacije, nabave boxove, ulože u infrastrukturu ali ne može glupani na državnoj sisi to skontati
Za filmove preko android boxa je najbolji Kodi sa addonom Elementum, praktično biraš koji ćeš torrent da skineš, ko na PCu.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 10 jun 2022, 00:31

Warhol je napisao/la:
10 jun 2022, 00:17
:D :wave:
slika
https://****/3aS7X8F
Sve je pare skršio na Sauthempton, zato mu je sad i Bajramski turnir skup.

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 10 jun 2022, 00:37

Azpi je napisao/la:
09 jun 2022, 23:41
messilla je napisao/la:

Stvarno je u ovom BH Telekomu sve uhljeb do uhljeba, pa imaju šansu da počiste pod Telemahom(nikako svojom zaslugom) a oni sjede na ušima i cuclaju državnu sisu.

Pa ona Moja Web TV aplikacija je takva sramota.

Dr. Gregory House

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 jun 2022, 09:05

TonySosa je napisao/la:
10 jun 2022, 00:30

Za filmove preko android boxa je najbolji Kodi sa addonom Elementum, praktično biraš koji ćeš torrent da skineš, ko na PCu.
imas i Stremio s Torrentio add-on + kome trebaju imaju i Titlovi.com add-on

https://torrentio.strem.fun/configure
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 10 jun 2022, 11:41

miki_92 je napisao/la:
10 jun 2022, 09:05
TonySosa je napisao/la:
10 jun 2022, 00:30

imas i Stremio s Torrentio add-on + kome trebaju imaju i Titlovi.com add-on

https://torrentio.strem.fun/configure
Ma koristim i ja kodi + elementum, gdje sa traktom videoteku preko mobitela pravim 😁
Ali iskreno većini je lakši Stremio za korištenje za filmove bar sam ja takav utisak dobio
!!!GOAT!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 jun 2022, 12:36

Azpi je napisao/la:
10 jun 2022, 11:41
Ma koristim i ja kodi + elementum, gdje sa traktom videoteku preko mobitela pravim 😁
Ali iskreno većini je lakši Stremio za korištenje za filmove bar sam ja takav utisak dobio
def lakse za ove koji nisu na ti s ovim stvarima :mrgreen:

ja sam drugu nastimao Stremio s ova 2 gore add-ona i kaze da Kodi vise i ne koristi za filmove/serije

Torrentio vuce torrente sa svih glavnih torrent sajtova, tako da imas pun qrac izvora da biras od 4k do 720p

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.