Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Ovo sa Mikijem stvarno nidje veze, ako nista mogao je na klupu, kao i Martial ako nije povrijedjen. Ne znam drugi razlog zbog koga bi neko kao Jesse i Young dobili priliku ispred njega, izmislio je fudbal za njih.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
MARTIAL ?
Odbrana, onako na prvu, djeluje smijesno, vidjet cemo koliko problema tu mogu stvoriti gosti, sjetimo se glupavog kiksa protiv Stokea.
Opet tvrdim da Ibra mnogo koci ovu ekipu. Sjajan igrac, bez dileme, ali mislim da bi sa pokretljivijim spicem dosta bolje izgledali.
Sta je sa Martialom? Povreda?
Miki ostaje dakle enigma za fudbalsku planetu, pa covjek toliko masno placen a nigdje ga.
Opet tvrdim da Ibra mnogo koci ovu ekipu. Sjajan igrac, bez dileme, ali mislim da bi sa pokretljivijim spicem dosta bolje izgledali.
Sta je sa Martialom? Povreda?
Miki ostaje dakle enigma za fudbalsku planetu, pa covjek toliko masno placen a nigdje ga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
bez obzira na pricu Josea na pressu kako nema problema sto se tice Mikija izgleda da ipak nesto postoji jer danas kad nije dobio bar klupu onda neznam kad ce isto vazi i za Martiala koji vec 2 utakmicu prati s tribina a nije povrijedjen on na tribinama a Memphis na klupi 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Pa ne znam sta vise da jbm ne kontam ovo,nemoj brate izjavljivat spreman covjek 100% a nema ga na klupi,pa treba da bude 200% da bude na klupi,ovi ti spremni najmanje pretrce u ligi,kako da se navikne na ligu covjek ne igra
Pa sve kontas dosao neko normalan bice ocekivan odabir igraca ovaj vise sere od LVG
Ovo ako se ne dobije nek se jbe i Murinjo i njegova preseravanja
Pa sve kontas dosao neko normalan bice ocekivan odabir igraca ovaj vise sere od LVG
Ovo ako se ne dobije nek se jbe i Murinjo i njegova preseravanja
Naravno da cemo dobiti, Mata u pocetnom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Bitno je da se danas uzmu tri boda. Sve drugo je sekundarno.
Keanu i Heatonu dobrodoslica kuci uz zelju da odigraju ispod svog prosjeka danas.
Keanu i Heatonu dobrodoslica kuci uz zelju da odigraju ispod svog prosjeka danas.
- Slatinash_7
- Kontakt:
J.bm prodaju dresova,hocu napadacki fudbal,bodove i titule!
Koji vrag igra Lingard protiv mrtvog Burnleya,covjek je neko polukrilo sa dosta defanztivnih zadataka,sta ce mi on sad,daj da ih raspemo odma al eto..Ja jos davno govorio da Ibra koci napad,previse je spor,jak igrac nema govora,ali nije za EPL..Bolje da je probao Rashforda u spicu a nekog igraca kojem je krilo primarna pozicija da je stavio desno,ovako ce opet vjerovatno biti patnja ako ne bude kakve bravure odma na pocetku..
Koji vrag igra Lingard protiv mrtvog Burnleya,covjek je neko polukrilo sa dosta defanztivnih zadataka,sta ce mi on sad,daj da ih raspemo odma al eto..Ja jos davno govorio da Ibra koci napad,previse je spor,jak igrac nema govora,ali nije za EPL..Bolje da je probao Rashforda u spicu a nekog igraca kojem je krilo primarna pozicija da je stavio desno,ovako ce opet vjerovatno biti patnja ako ne bude kakve bravure odma na pocetku..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Zna Mourinho da Ibra ne bi prihvatio klupu mirno kao kapiten Wayne, kojem je United na prvom mjestu. Zato ga mora i forsirati maksimalno
100% sportski i krajnje opušten potpis
Moze li link za utakmicu ?
Kako mislite da Martial drugu zaredom na tribinama..zar nije igrao prije 3 dana protiv Citija???
Edit: pardon nasao sam podatak da nije igrao
Edit: pardon nasao sam podatak da nije igrao
Zadnja izmjena: jasko__, dana/u 29 okt 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
kakav Ibra i klupa to sto je promasio par zicera ne znaci da ga odmah treba postaviti na klupu to su tipicni problemi napadaca da uleti u jedan krizni period sto se tice realizacije i to je to a kad uleti u seriju golova
i to da usporava igru je skroz netacno

i to da usporava igru je skroz netacno
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 29 okt 2016, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
SK4Rooney88 je napisao/la:Ovo nas nema na SK?
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Vidim kod jednog momka su opasno proradili automatizmi za nebuloze, prvo na EPL temi pa sad ovdje
Mata igrac za male tekme, daj kapitena bez forme, Ibra se mora forsirati jer ga Jozo ne smije poslati na klupu itd. 
Idi brani efendiju jedino tamo mozes sastaviti prosto prosirenu recenicu.

Idi brani efendiju jedino tamo mozes sastaviti prosto prosirenu recenicu.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Link?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Automatizam nam posebno nervozan danas 

Lingard danas igra 50tu utakmicu za United.
Valencia je povrijedio ruku, danas ide na operaciju. Vidjeli ste da je imao neki gips u srijedu navečer i da je u jednom momentu imao bolan izraz lica.
Hajmo Mancho! GGMU!
Valencia je povrijedio ruku, danas ide na operaciju. Vidjeli ste da je imao neki gips u srijedu navečer i da je u jednom momentu imao bolan izraz lica.
Hajmo Mancho! GGMU!
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.