Tačno ti je Said mozak popio..Lakoste je napisao/la:Izadji lave malo vani, ljeto, raja po moru, jezerima odmara samo ti kurcas ovdje 0-24Rokoko87 je napisao/la:Aligator je živ, spreman za novo pišanje po Saidomrziteljima
**** te aligator u prkno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tačno ti je Said mozak popio..Lakoste je napisao/la:Izadji lave malo vani, ljeto, raja po moru, jezerima odmara samo ti kurcas ovdje 0-24Rokoko87 je napisao/la:Aligator je živ, spreman za novo pišanje po Saidomrziteljima
**** te aligator u prkno
ti si decko prolupao sa cijenama... ko tebi dade ovlastenja da radis to?Zukanovic je napisao/la:Cijene su online.
kakva ce katastrofa biti ove sezone ako ne uzme sarajevo bar jedan trofej s obzirom da su daleko najskuplja ekipashzna je napisao/la:
Najskuplju ekipu lige nam izbacuje Zarija, yebem te živote.
sta jedan trofej... ako ne bude dupla kruna bez ijednog poraza u oba takmicenja... ima da glave lete u titovoj... najmanje sto moraju uciniti, taj najskuplji kadar lige jeste to...irfo je napisao/la:kakva ce katastrofa biti ove sezone ako ne uzme sarajevo bar jedan trofej s obzirom da su daleko najskuplja ekipashzna je napisao/la:
Za milion skuplji od aktuelnog prvaka koji rastavi Maribora ali ispadoše na nedostatak sreće.irfo je napisao/la:kakva ce katastrofa biti ove sezone ako ne uzme sarajevo bar jedan trofej s obzirom da su daleko najskuplja ekipashzna je napisao/la:
sta mislis je li on nju zadovoljio? na videu koji je procurio u javnost ona izgleda totalno nezainteresovana, dok se on satra guzeci. nesto tu ne stimaescobarpablo je napisao/la:
Pa dragi Muhamede, ja ti nabacujem uštipka, a ti se vratio svojoj prvoj ljubavi Števulji... evo ne znam.
ili da joj nije, nedaj boze, dao da jede onu njegovu travu, pa se jadna osamutila i ne zna sta joj se desavaTobeYarabi je napisao/la:sta mislis je li on nju zadovoljio? na videu koji je procurio u javnost ona izgleda totalno nezainteresovana, dok se on satra guzeci. nesto tu ne stimaescobarpablo je napisao/la:
Pa dragi Muhamede, ja ti nabacujem uštipka, a ti se vratio svojoj prvoj ljubavi Števulji... evo ne znam.![]()
Kakav si ti kreten boze sacuvajTobeYarabi je napisao/la:ili da joj nije, nedaj boze, dao da jede onu njegovu travu, pa se jadna osamutila i ne zna sta joj se desavaTobeYarabi je napisao/la:sta mislis je li on nju zadovoljio? na videu koji je procurio u javnost ona izgleda totalno nezainteresovana, dok se on satra guzeci. nesto tu ne stimaescobarpablo je napisao/la:
Pa dragi Muhamede, ja ti nabacujem uštipka, a ti se vratio svojoj prvoj ljubavi Števulji... evo ne znam.![]()
Zenzo je napisao/la:
zabrinut sam za sarenku..stavlja joj travu u djetelinuMortemHz je napisao/la:Kakav si ti kreten boze sacuvajTobeYarabi je napisao/la:sta mislis je li on nju zadovoljio? na videu koji je procurio u javnost ona izgleda totalno nezainteresovana, dok se on satra guzeci. nesto tu ne stimaescobarpablo je napisao/la:
ili da joj nije, nedaj boze, dao da jede onu njegovu travu, pa se jadna osamutila i ne zna sta joj se desava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.