Bianconeri1988 je napisao/la:Ma stipu Fredi Krugera. Odvano sam ja njemu zapao za oko, samo ne znam zašto.
SkyWallker je napisao/la:
Svaka cast

i ja sam to zapazio i bas s jaranom sinoć pričam o tome, lično mislim da to veze ima sa glumljenjem autoriteta i velike zvijezde u klubu, Bekrić je u svoje vrijeme bio No.1 njegovim odlaskom njegovo mjesto je zauzeo Zeba, obojica su igračine a sad su obojica u klubu, sad su to dva najomiljenija igraca, i mislim da jedan drugom ne žele popustiti u pojedinim situacijama daj bože da grijesim sa svojom konstatacijom, ali pomalo mi se čini da je tako, Zeba jednostavno nije želio dodati Bekriću par puta mada je trebao i morao, zatim Bekrić umjesto da doda loptu Zebi na desnom boku gdje je bukvalno bio sam on dribla i na kraju je izgubi, a da ne govorim kako je Bekrića bukvalno otjerao par puta pri izvođenju slobodnog udarca, čini mi se da jedan drugog shvataju kao neku vrstu konkurencije, iskreno bi volio čuti sta kazu drugi forumaši

Ja sam mišljenja da Zeba nije navikao na konkurenciju i navikao je da on bude ključni i glavni igrač ekipe, protiv Širokog mi je Zeba baš nekako bio u podređenoj ulozi, bio je neprimječen, ja bih rekao i zapostavljen, izgledao je nemoćno u pojedinim trenucima. Doduše razlog je vjerovatno i loš teren. Npr. Bekrić iako je tek došao po meni je bio glavni naš igrač u prvom poluvremenu, sve se preko njega odvijalo, trčao je, vraćao se po loptu, organizovao igru, bio je pravi mozak ekipe, možda to i jeste zamisao Amara da rastereti Zebu, sad pitanje je koliko će to utjecati na Zebine igre!? Naše napadačke akcije su se uglavnom svodile na to da se preda lopta Zebi i da on pokuša nešto da uradi, dolaskom Bekrića to ne izgleda više tako. Zeba će imati mnogo manje kontakata s loptom u utakmici nego što je imao dosad.
Pravo da ti kažem ja nisam stekao takav dojam, čak suprotno!
Imali su Zeba i Bekrić par zanimljivih kombinacija, ali je teren onemogućio da se u potpunosti realizuju. Mislim da Brko neće dozvoliti bilo kakvu nezdravu konkurenciju, a i da su Zeba i Bekrija dovoljno pametni da znaju da saradnjom mogu samo biti bolji i pojedinačno i ekipno. Ja sam na utakmici protiv Širokog prvi puta vidio Zebu da ganja protivničku odbranu i da uklizava na bekove i stopere. Nadam se da će to postati standard i da će time Zeba biti još bolji igrač. Po meni je glupo takve priče plasirati nakon jedne utakmice. Ovo im je prva takmičarska zajedno. Tek nakon jedno 10 utakmice se nešto može reći na tu temu.
Što se tiče prekida, to je uvijek bilo kod prekida sa strane, gdje su Zeba i Mirso ipak jači nego Bekrić, a pored toga i, za pretpostaviti je, uigraniji sa ostatkom ekipe i bolje znaju uigrane kombinacije. Bekrić je opet jači od obojice u šesnestercu, pa mi je i logično da on ne izvodi prekide. Ako bude kakav prekid na 25 i više metara, vjerujem da će Bekrić to izvoditi. Ove bliže Zeba, a sa strane Mirso i Zeba, možda nekada i Bekrić.
Zeba je ipak zabio bruku golova iz slobodnjaka, da bi ga sad neko mjenjao na prvoj tekmi.