#ŽeneToVolesonik24 je napisao/la:u cemu je vise fazon sa ovakvim pisanjemGreivis je napisao/la:#PosaljiMiLinkProfilaAkoHoces
#PortlandovacStaZabusavasTiSadaABioSiUPlanovima
#ŽivciraIMene #NaOstalimForumima10secMaxOvdjeParMinuta
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
#ŽeneToVolesonik24 je napisao/la:u cemu je vise fazon sa ovakvim pisanjemGreivis je napisao/la:#PosaljiMiLinkProfilaAkoHoces
#NeLillard je napisao/la:#JelSamoMeneZivciraDaNeMoguPostatTakoBrzoPoslijeZadnjegPosta
#PogotovoOvdjePrisutneSteph je napisao/la:#ŽeneToVolesonik24 je napisao/la:u cemu je vise fazon sa ovakvim pisanjemGreivis je napisao/la:#PosaljiMiLinkProfilaAkoHoces
#OvoJeChatiVar je napisao/la:Kad je gospodin @Monolog mogao sankcionisati forumsku pomamu za Seom, mog'o bi i ovo riješiti na kulturan način. Mjesto hashtagovima nije na sportskom forumu. Hajde malo radi isfura fazona, al' onda neko počne ponavljat' k'o da je u najmanju ruku...programiran (da ne uvrijedim nikoga)
#DakakoDaJePomamaZaSeomBilaNaOzbiljnojTemiiVar je napisao/la:Kad je gospodin @Monolog mogao sankcionisati forumsku pomamu za Seom, mog'o bi i ovo riješiti na kulturan način. Mjesto hashtagovima nije na sportskom forumu. Hajde malo radi isfura fazona, al' onda neko počne ponavljat' k'o da je u najmanju ruku...programiran (da ne uvrijedim nikoga)
#ImamNaravnoGreivis je napisao/la:#CekamLinkCharlieMozeIOdSvihClanovaGrizzliesaAkoImas
#KakvoOpravdanjeImaNisamCuo
#OnoSeNeMozeNazvatiZenamaLillard je napisao/la: #PogotovoOvdjePrisutne

#MaPustiMalenogOvoMuSluziDaSeSaCuramaDopisujePaMuSmetamo #OvajMislimSaOneDvijeLOLSteph je napisao/la:#JeLiNamOvoPrijetiNekimModeratorom
e jesi me i uvrijedio braćo milaGreivis je napisao/la:#MaPustiMalenogOvoMuSluziDaSeSaCuramaDopisujePaMuSmetamo #OvajMislimSaOneDvijeLOLSteph je napisao/la:#JeLiNamOvoPrijetiNekimModeratorom
#MonologniJeJedanOdNas
ne dirajte mi jaranicu, pojescu vasTrequartista je napisao/la:@Legendo
Eno ti nove mete na ljoŽetovoj temi
Bgm ona pise da nece nikad Bekrica preboljetiiVar je napisao/la:ne dirajte mi jaranicu, pojescu vasTrequartista je napisao/la:@Legendo
Eno ti nove mete na ljoŽetovoj temihoće samo Željovce i to kulturne fino građene i obrazovane