Haj dobro, ako ti tako kažešSarajlijc@ je napisao/la:Niste mi dragi ni jedni ni drugi ali meni kao navijacu najljuceg rivala je drago kad gubite, sasvim normalno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- nookey
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Sretno komsije.nookey je napisao/la:To ti draži Bojac aaa?Sarajlijc@ je napisao/la:Daj ba mma sta im se ulizujes![]()
Dabogda izgubili sutra 0:3
Ma nikom nije draži Borac ba, ali i meni kao jel finom komšiji privlačno djeluje kafa s mojim štrumfom dan poslije poraza Želje. Burazeru, puno mi se zamjerio, ima da ga sahranim da mu prisjedne i rahat lokum 
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 13 mar 2012, 16:10, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- nookey
- Kontakt:
Hvala komšijaSIR je napisao/la:Sretno komsije.nookey je napisao/la:To ti draži Bojac aaa?Sarajlijc@ je napisao/la:Daj ba mma sta im se ulizujes![]()
Dabogda izgubili sutra 0:3
- nookey
- Kontakt:
Ma dobro, slažem se, ima i ta mjesta, samo slabo ćete se radovati ove sezone čini mi seVanBasten je napisao/la:Ma nikom nije draži Borac ba, ali i meni kao jel finom komšiji privlačno djeluje kafa s mojim štrumfom dan poslije poraza Želje. Burazeru, puno mi se zamjerio
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Radovat će se kao što su se radovali prethodne dvije. 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta se desava sa juniorima i kadetima,obje izgubise
Ma đe nema ba.nookey je napisao/la:Ma dobro, slažem se, ima i ta mjesta, samo slabo ćete se radovati ove sezone čini mi seVanBasten je napisao/la:Ma nikom nije draži Borac ba, ali i meni kao jel finom komšiji privlačno djeluje kafa s mojim štrumfom dan poslije poraza Želje. Burazeru, puno mi se zamjerio
Slabo je većeg meraka nego havera mrtvog pitara/manijaka oprat uz kaficu. I naplatiti stare dugove. Još ovaj brate, mnogo priča, ove sezone pogotovo...
- nookey
- Kontakt:
jbg euforija burazeru, dream team ovo onoVanBasten je napisao/la:Ma đe nema ba.nookey je napisao/la:Ma dobro, slažem se, ima i ta mjesta, samo slabo ćete se radovati ove sezone čini mi seVanBasten je napisao/la:Ma nikom nije draži Borac ba, ali i meni kao jel finom komšiji privlačno djeluje kafa s mojim štrumfom dan poslije poraza Želje. Burazeru, puno mi se zamjerio
Slabo je većeg meraka nego havera mrtvog pitara/manijaka oprat uz kaficu. I naplatiti stare dugove. Još ovaj brate, mnogo priča, ove sezone pogotovo...
-
nanek
Šef struke tima sa Grbavice je istakao da neće biti veliki hendikep što njegovi izabranici neće imati podršku sa južne tribine.
"Protiv Širokog Brijega ni sjever nije bio pun. Prodali smo oko 2.300 karata, tako da nam podrška sa Juga nije sprecijalno potrebna. Iskreno nisam zadovljan podrškom navijača ove sezone, malo su "hafifni" izuzevši utakmice protiv Sarajeva i Širokog Brijega. To je prava šteta. Ukoliko bude podrška kao u subotu bit ću zadovoljan. Mislim da je i termin povoljniji", kazao je Osim, koji se dotakao i sutrašnje utakmice.
Ali moram da spomenem nasu bijednu upravu koja nije mogla da ocisti jug! A uspjeli su ovdje staviti karte za zapad 10 a Sjever 8!
Svaki dan me iznenade vise i vise! Ne bi me cudilo da namjerno nisu ocistili jug kako bi sjever stavili 8 maraka i tako bili u plusu!
"Protiv Širokog Brijega ni sjever nije bio pun. Prodali smo oko 2.300 karata, tako da nam podrška sa Juga nije sprecijalno potrebna. Iskreno nisam zadovljan podrškom navijača ove sezone, malo su "hafifni" izuzevši utakmice protiv Sarajeva i Širokog Brijega. To je prava šteta. Ukoliko bude podrška kao u subotu bit ću zadovoljan. Mislim da je i termin povoljniji", kazao je Osim, koji se dotakao i sutrašnje utakmice.
Ali moram da spomenem nasu bijednu upravu koja nije mogla da ocisti jug! A uspjeli su ovdje staviti karte za zapad 10 a Sjever 8!
Svaki dan me iznenade vise i vise! Ne bi me cudilo da namjerno nisu ocistili jug kako bi sjever stavili 8 maraka i tako bili u plusu!
- Blagoje Bratić
Vi ste meni namjrži na svijetu ovom i to je mišljenje moje i mislim većine i vi nam uopšte niste rivali vi ste poznati sa puškama koje imaju bajonete otimati naše igrače i tako sebi pravit klub zatvarati one koji nisu htjeli preći u vaš torpedo ovo ono,znaš što je nastalo na silu nikom nije drago,pa zato **** i ti i tvoj pogani klub.Sarajlijc@ je napisao/la:Niste mi dragi ni jedni ni drugi ali meni kao navijacu najljuceg rivala je drago kad gubite, sasvim normalno
- nookey
- Kontakt:
ma jok ba, nego grmi sjever jer je natkriven, bolje se popuni i onda je ludnica, iskreno meni je navijanje bilo extra protiv Širokog...nanek je napisao/la:Šef struke tima sa Grbavice je istakao da neće biti veliki hendikep što njegovi izabranici neće imati podršku sa južne tribine.
Ma naravno, razumijem. I imate odličnu ekipu i razlog za euforiju.jbg euforija burazeru, dream team ovo ono
No da ne začatavamo, ukratko to je naša ono tradicija ima 15 godina interna. Mislim da mu je gora spoznaja sutrašnje zajednička kafe poslije eventualnog poraza u Kupu, nego gubitak samog trofeja.
Kakogod, sretno. Nek pobjedi bolji. Mada onaj teren, onakav, ne ide na ruku vama nikako. Oni će garant u bunker ko i na Koševu.
To ti stric imigrant pricao previse bajki pred spavanjeBlagoje Bratić je napisao/la:Vi ste meni namjrži na svijetu ovom i to je mišljenje moje i mislim većine i vi nam uopšte niste rivali vi ste poznati sa puškama koje imaju bajonete otimati naše igrače i tako sebi pravit klub zatvarati one koji nisu htjeli preći u vaš torpedo ovo ono,znaš što je nastalo na silu nikom nije drago,pa zato **** i ti i tvoj pogani klub.Sarajlijc@ je napisao/la:Niste mi dragi ni jedni ni drugi ali meni kao navijacu najljuceg rivala je drago kad gubite, sasvim normalno
- nookey
- Kontakt:
Apsolutno i ako šta urade u napadu urade, ali nula im je cilj. Vidjećemo, ne bih bio nezadovoljan ni sa 0-0.VanBasten je napisao/la:Ma naravno, razumijem. I imate odličnu ekipu i razlog za euforiju.jbg euforija burazeru, dream team ovo ono
No da ne začatavamo, ukratko to je naša ono tradicija ima 15 godina interna. Mislim da mu je gora spoznaja sutrašnje zajednička kafe poslije eventualnog poraza u Kupu, nego gubitak samog trofeja.
Kakogod, sretno. Nek pobjedi bolji. Mada onaj teren, onakav, ne ide na ruku vama nikako. Oni će garant u bunker ko i na Koševu.
-
old school
- Kontakt:
ma nek meni Osim objasni par stvari, nije zadovoljan, pa sto je zadovoljan onda ljudima sto tjeraju navijace sa Grbavice.. ja Želju pratim godinama i godinama, nikad nisam bjezao od karte, ama bas nikad, ali sutra cu po prvi put propustiti jednu domacu utakmicu iz cistog bezobrazluka uprave prema nama, zale se nema podrske a nabijaju karte,nisu u stanju ocistiti jug, onda je trebalo 5 KM kao i prosle godine.. moze pricati ko sta hoce, ali NAVIJACI SE TJERAJU SA GRBAVICE!
Zadnja izmjena: old school, dana/u 13 mar 2012, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Biće zato prekida, onaj njihov desni bek (?) ako je to isti insan iz prošle polusezone, daće vam sam najmanje 3 opasna prekida.
A Avduke više nema, vi opasni iz prekida.
A Avduke više nema, vi opasni iz prekida.
OSIM: NIKO NE MOŽE GARANTOVATI DA NEĆE PRIMITI GOL NA GRBAVICI
Za sarajevske ''plave'' zbog tri žuta kartona neće moći igrati Nermin Jamak, dok Semir Kerla još nije dobio certifikat za nastup. Ostatak tima je spreman, a Osim očekuje 'tvrdu' i kvalitetnu utakmicu.
Osim smatra da će teren sutra biti znatno bolji nego u subotu, što će omogućiti ekipama da prikažu ljepši nogomet i stvore više prilika.
Za sarajevske ''plave'' zbog tri žuta kartona neće moći igrati Nermin Jamak, dok Semir Kerla još nije dobio certifikat za nastup. Ostatak tima je spreman, a Osim očekuje 'tvrdu' i kvalitetnu utakmicu.
Osim smatra da će teren sutra biti znatno bolji nego u subotu, što će omogućiti ekipama da prikažu ljepši nogomet i stvore više prilika.
Sto jest jest karta je skupa
al ko je navikao doci ce a Amar kad smo mi hafifni nek doda po 3 km !
Prva izjava koja mi se ne svidja
Željeznicar za život cijeli !
pa i jesmo "hafifni" , sjetite se samo utakmica protiv Leotara, Veleža, Zvijezde...likusa je napisao/la:Sto jest jest karta je skupaal ko je navikao doci ce a Amar kad smo mi hafifni nek doda po 3 km !
Prva izjava koja mi se ne svidja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.