FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Amar je u pravu što se tiče publike na stadionu.Kad treba pljuvati svi se javljaju, a kad treba dati 8 maraka za kartu dođe onih 2-3 hiljade.Bar sad Željo ima i rezultate i fan shop i atraktivno igramo, ali posjeta na stadionu je lošija nego prije 2 godine.Jel' se raja zasitila ili šta je u pitanju, ne znam.
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
Ne znam dodjem kad god mogu i sutra planiram aBd ! Da zivim u Sarajevu svaku bi dolazila a ovako sutra 16km za karte 15km za naftu i dok nesto jedemo et tiniho1987 je napisao/la:pa i jesmo "hafifni" , sjetite se samo utakmica protiv Leotara, Veleža, Zvijezde...likusa je napisao/la:Sto jest jest karta je skupaal ko je navikao doci ce a Amar kad smo mi hafifni nek doda po 3 km !
Prva izjava koja mi se ne svidja
al nije mi jasno prosle god 5 km sad 8 km razlog znal neko ?
Željeznicar za život cijeli !
likusa je napisao/la:Ne znam dodjem kad god mogu i sutra planiram aBd ! Da zivim u Sarajevu svaku bi dolazila a ovako sutra 16km za karte 15km za naftu i dok nesto jedemo et tiniho1987 je napisao/la:pa i jesmo "hafifni" , sjetite se samo utakmica protiv Leotara, Veleža, Zvijezde...likusa je napisao/la:Sto jest jest karta je skupaal ko je navikao doci ce a Amar kad smo mi hafifni nek doda po 3 km !
Prva izjava koja mi se ne svidja
al aBd dolazim nije puno 8 za sjever a ionako najavljuju padavine
al nije mi jasno prosle god 5 km sad 8 km razlog znal neko ?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
old school
- Kontakt:
krivce ne treba da trazi u navijacima, nego u bijednicima iz uprave i ljudima koji se bave tim..Željo da ima prave ljude u upravi i da znaju pozvati navijace lijepo, nije to nesto puno novca za par reklama ponekad,ali ne udariti navijace po dzepu jer debili nisu u stanju ocistiti tribinu, nije se raja zasitila, raja je ogorcena..burazzz je napisao/la:Amar je u pravu što se tiče publike na stadionu.Kad treba pljuvati svi se javljaju, a kad treba dati 8 maraka za kartu dođe onih 2-3 hiljade.Bar sad Željo ima i rezultate i fan shop i atraktivno igramo, ali posjeta na stadionu je lošija nego prije 2 godine.Jel' se raja zasitila ili šta je u pitanju, ne znam.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
bice raje prijatelju kad sminkeri i ostali "olos" pocne dolaziti...sada po ovakvom vremenu ce ti dolaziti samo oni koji vole Zelju,i tu su da deru grla ,dlanoe iil ako nista da kidaju zivce..a kad se malo proljepota eto ti sminkera sa cvikama ,bermudama ..lagana varijanta ..kakva djevojcica pod ruku i lagano fol sminkica..i onda J**+ igracima mater ,svima mater Osimu mater itd itd..tako to ide..burazzz je napisao/la:Amar je u pravu što se tiče publike na stadionu.Kad treba pljuvati svi se javljaju, a kad treba dati 8 maraka za kartu dođe onih 2-3 hiljade.Bar sad Željo ima i rezultate i fan shop i atraktivno igramo, ali posjeta na stadionu je lošija nego prije 2 godine.Jel' se raja zasitila ili šta je u pitanju, ne znam.
nije to ni do ulaznica ,niti bilo cega..sta ce otvarat jug i trositi visak para na osiguranje tekme itd itd,kad svi stanete na sjever..prosta racunica.-..novac..
FK SARAJEVO.
Fred Perry i ta rajamma_hz je napisao/la:bice raje prijatelju kad sminkeri i ostali "olos" pocne dolaziti...sada po ovakvom vremenu ce ti dolaziti samo oni koji vole Zelju,i tu su da deru grla ,dlanoe iil ako nista da kidaju zivce..a kad se malo proljepota eto ti sminkera sa cvikama ,bermudama ..lagana varijanta ..kakva djevojcica pod ruku i lagano fol sminkica..i onda **** igracima mater ,svima mater Osimu mater itd itd..tako to ide..burazzz je napisao/la:Amar je u pravu što se tiče publike na stadionu.Kad treba pljuvati svi se javljaju, a kad treba dati 8 maraka za kartu dođe onih 2-3 hiljade.Bar sad Željo ima i rezultate i fan shop i atraktivno igramo, ali posjeta na stadionu je lošija nego prije 2 godine.Jel' se raja zasitila ili šta je u pitanju, ne znam.
nije to ni do ulaznica ,niti bilo cega..sta ce otvarat jug i trositi visak para na osiguranje tekme itd itd,kad svi stanete na sjever..prosta racunica.-..novac..
Željeznicar za život cijeli !
@old school i prošle godine je ista situacija bila sa jugom,a još ove godine je bilo i vandredno stanje.Slažem se da bi trebalo malo i reklamirati klub da dođe što više ovih "šminkera" i tako tih.Ali opet najbolja reklama su rezultati, a Željo je u zadnje 2-3 godine imao fantastične rezultate, a broj navijača nakon titule opada.Vjeruj mi da nije tu uprava 100 % kriva, malo jeste ali nije skroz.
Mi smo takav narod, Željo osvoji titulu i odmah se podrazumijeva da i narednih godina osvajamo bez problema, izgubimo od 10 puta jače ekipe u evropi ljudi pljuju i takve stvari, takvi smo mi, j.ebo nas naš mentalitet.
@mma_hz
ma brate, nek dolaze svi, nek pare idu u klub.Biće nam svima bolje kad nam stadioni budu puni svaku utakmicu.
Mi smo takav narod, Željo osvoji titulu i odmah se podrazumijeva da i narednih godina osvajamo bez problema, izgubimo od 10 puta jače ekipe u evropi ljudi pljuju i takve stvari, takvi smo mi, j.ebo nas naš mentalitet.
@mma_hz
ma brate, nek dolaze svi, nek pare idu u klub.Biće nam svima bolje kad nam stadioni budu puni svaku utakmicu.
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
- Blagoje Bratić
Hm,to hoćeš reć da ovo nije istina,ja nemam nikog imigranta mi smo častan klub,i iako smo bili u iskušenju igrat 41-45 nismo igrali to je odlika velikih klubova,ti bi nam neku svoju istoriju sad podastro jelte.UPS je napisao/la:To ti stric imigrant pricao previse bajki pred spavanjeBlagoje Bratić je napisao/la:Vi ste meni namjrži na svijetu ovom i to je mišljenje moje i mislim većine i vi nam uopšte niste rivali vi ste poznati sa puškama koje imaju bajonete otimati naše igrače i tako sebi pravit klub zatvarati one koji nisu htjeli preći u vaš torpedo ovo ono,znaš što je nastalo na silu nikom nije drago,pa zato **** i ti i tvoj pogani klub.Sarajlijc@ je napisao/la:Niste mi dragi ni jedni ni drugi ali meni kao navijacu najljuceg rivala je drago kad gubite, sasvim normalno
Istina. .Samo ja bih zabranio pristup stadionu takvim "navijacima" a zapravo psovacima i pljuvacima. Materi svoju nek psuju po kuci ha ja ,a nece Želju i njegove igrace i trenere na stadionumma_hz je napisao/la:bice raje prijatelju kad sminkeri i ostali "olos" pocne dolaziti...sada po ovakvom vremenu ce ti dolaziti samo oni koji vole Zelju,i tu su da deru grla ,dlanoe iil ako nista da kidaju zivce..a kad se malo proljepota eto ti sminkera sa cvikama ,bermudama ..lagana varijanta ..kakva djevojcica pod ruku i lagano fol sminkica..i onda **** igracima mater ,svima mater Osimu mater itd itd..tako to ide..burazzz je napisao/la:Amar je u pravu što se tiče publike na stadionu.Kad treba pljuvati svi se javljaju, a kad treba dati 8 maraka za kartu dođe onih 2-3 hiljade.Bar sad Željo ima i rezultate i fan shop i atraktivno igramo, ali posjeta na stadionu je lošija nego prije 2 godine.Jel' se raja zasitila ili šta je u pitanju, ne znam.
Nadam se da ne mislimo isto kad je ovo boldano u pitanju.Sutra ces mozda biti uskracen za momke sa strane,sto nije nikakav sminker i slicno,evo ja licno sa svojom ekipicom ne mogu doci sutra,zato sto dolazimo iz Doboja,i u 4 dana nismo sposobni potrositi 200KM , nit imamo te pare,da imamo naravno da ne bi zalili doci.MarkoDa je napisao/la:Sutra ocekujem nazalost tek neke 3 milje.Kazem nazalost jer su Amar i igraci itekako zasluzili da Grbavica bude puna,ali eto sutra bez sminkera.Zeljo k'o Zeljo,skromno receno mislim da cemo nabusit Borac jer im ne igra par standardnih igraca.Vidjamo se sutra
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Citam i ne mogu da vjerujem kakvih komentara sve nema mi ovo mi ono, pa ljudi u kakvoj drzavi zivimo bar 60% stanovnistva ( a ti najvise dolaze na utakmice ) je na ivici siromastva koji nemaju tih 8 km danas za zivot. Budimo malo realni situacija je takva u drzavi da ljudi imaju precih stvari od nogometa. Mojre misljenje da je karta fakat preskupa zato i imaju nas par hiljada bolesnika i to je to . Porodicnim ljudima je mnogo izdvojiti a o djeci da ne govorim od uzine odvajaju. Za nadati se da ce se cjelokupna situacija popraviti pa ce valjda i posjeta narasti ili da ce ovi pametnjakovici iz uprave skontat da je cuvena recesija pa smanjiti karte. S moje tacke gledista da smanje cjenu upola nebi bili na gubitku vec na dobitku. mislim zarada bi bila tu negdje al bi se posjeta bar udvostrucila. 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
Feudalizam
- Kontakt:
Pozz svima pratim ovaj forum dugo vremena, ima svakakvih likova neki se furaju da znaju provjerene informaje, neki pisu gluposti, dok pojedini ne pisu puno al uvijek tacnu informaciju i ko god je duze ovdje zna o kojima pricam!
Vidim u zadnje vrijeme dosta pisete o ciscenju snijega, fan shop, navijaci i karte pa da vam napisem par stvari,
Zeljo je veliki klub i tako treba da se i ponasa uslovi na grbavici totalno idu njima na dusu, dok sa druge strane neki su pisali kako nisu trebali navijaci da ciste ovako onako, nikog nisu tjerali lijepo su pozvali da se pomogne ko moze i svako ko voli klub i ko je u stanju bio je obavezan doci i pomoci u cisnjenu snijega, ali poslje toga mnogi su dosli kuci na forum i pisali kako u zelji rade jade koji su totalno nestrucni jer im nisu spustili sjever na 5KM. Bruka i sramota da tako mislite o ljudima koji su toliko dali zelji u ovom kratkom vremenskom periodu, nisu to zasluzili, dodjete da pomognete klubu a od toga ocekujete neku korist bruka! Samo uzmite papir i napisite sta je ova uprava sve uradila pozitivno a sta negativno ( sjever 5km, kao neka pojacanja od 100.000, police fan shopa, los nastavak zeljo TV ) ovo su neki od vasih smijesnih razloga da ne nabrajam dalje. Sta god da se napravi naravno da uvijek postoji mjesta za napredak za bolje, ali ne vi po svemu serete da je najgore, a do jucer ste na grbavici molili boga da ostanemo u ligi, isli sa hoticem po njemackoj i td.... pojacanja-- necu nista reci osim pogledajte zeljin sastav ubjedljivo igracki najaci u ligi, al ne treba dovest nekog od 100.000 koji ce biti kritican, al on je 100.000. Osim nije veslo siso vrlo pametan covjek i hvala mu na svemu sto je uradio meni je srce ko rusija i znam da cemo svake godine samo napredovat.
Sto se tice navijaca opet nesto serete po upravi to su sve oni krivi bla bla.... Pa kako vas vise nije stid osvojimo titulu, kup, ove godine najvjerovatnije prvaci kup takodjer treba da se pravi grbavica, fan shop, emisija na tv ljudi rade za nas i jos treba nakon svega da nas mole da dodjemo na grbavicu da podrimo voljeni klub ??? fuj nemogu da vjerujem kakav sklop moras biti da tako razmisljas, zeljo ima najvise navijaca u BIH i hvala bogu da nas ima dovoljno koje nemoraju molit da dodju da bodre klub. A ovi ostali sminkeri po sarajevu sto neznaju 2 rijeci sastavit nit nam trebaju nit moraju doci, jer njih sam amar osim bi trebao zamolit da dodju da bodre klub. Prestanite srati sve se odbije od glavu.
izvinjavam se zbog dugog posta.
Vidim u zadnje vrijeme dosta pisete o ciscenju snijega, fan shop, navijaci i karte pa da vam napisem par stvari,
Zeljo je veliki klub i tako treba da se i ponasa uslovi na grbavici totalno idu njima na dusu, dok sa druge strane neki su pisali kako nisu trebali navijaci da ciste ovako onako, nikog nisu tjerali lijepo su pozvali da se pomogne ko moze i svako ko voli klub i ko je u stanju bio je obavezan doci i pomoci u cisnjenu snijega, ali poslje toga mnogi su dosli kuci na forum i pisali kako u zelji rade jade koji su totalno nestrucni jer im nisu spustili sjever na 5KM. Bruka i sramota da tako mislite o ljudima koji su toliko dali zelji u ovom kratkom vremenskom periodu, nisu to zasluzili, dodjete da pomognete klubu a od toga ocekujete neku korist bruka! Samo uzmite papir i napisite sta je ova uprava sve uradila pozitivno a sta negativno ( sjever 5km, kao neka pojacanja od 100.000, police fan shopa, los nastavak zeljo TV ) ovo su neki od vasih smijesnih razloga da ne nabrajam dalje. Sta god da se napravi naravno da uvijek postoji mjesta za napredak za bolje, ali ne vi po svemu serete da je najgore, a do jucer ste na grbavici molili boga da ostanemo u ligi, isli sa hoticem po njemackoj i td.... pojacanja-- necu nista reci osim pogledajte zeljin sastav ubjedljivo igracki najaci u ligi, al ne treba dovest nekog od 100.000 koji ce biti kritican, al on je 100.000. Osim nije veslo siso vrlo pametan covjek i hvala mu na svemu sto je uradio meni je srce ko rusija i znam da cemo svake godine samo napredovat.
Sto se tice navijaca opet nesto serete po upravi to su sve oni krivi bla bla.... Pa kako vas vise nije stid osvojimo titulu, kup, ove godine najvjerovatnije prvaci kup takodjer treba da se pravi grbavica, fan shop, emisija na tv ljudi rade za nas i jos treba nakon svega da nas mole da dodjemo na grbavicu da podrimo voljeni klub ??? fuj nemogu da vjerujem kakav sklop moras biti da tako razmisljas, zeljo ima najvise navijaca u BIH i hvala bogu da nas ima dovoljno koje nemoraju molit da dodju da bodre klub. A ovi ostali sminkeri po sarajevu sto neznaju 2 rijeci sastavit nit nam trebaju nit moraju doci, jer njih sam amar osim bi trebao zamolit da dodju da bodre klub. Prestanite srati sve se odbije od glavu.
izvinjavam se zbog dugog posta.
Kome se ide na tekmu,bar iz kantona sa,i doci ce ,nebitno koliko se vi preseravali!Raji sa strane je ****,naprimjer raji iz doboja.Vecina raje koja godinama ide na tekme,vjerujte niti pise na ovom i slicnim forumima niti ih interesuju razna preseravanja kojim se mi ovdje kao bavimo!! 
AMAR OSIM!!!
Jebote ko da je milja karta a ne 8 km 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Samo da nas vrijem posluzi sutra, ako bude hladno kao dans mnogo ce raje odustati od dolaska.
P.S. Hoce li Jug biti pusten u prodaju ?
P.S. Hoce li Jug biti pusten u prodaju ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ZA VAS PODRUMCARE I POVRATNIKE NIJE PUNO, ALI ZA NAS OBICNE KOKUZE 16 MARAKA U 4 DANA JE PREVISE.Ado1921 je napisao/la:Jebote ko da je milja karta a ne 8 km
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jug nece raditi 100%.. Danas sam isao do fan shopa, pa i naletio da pogledam.. Na tribinama i gore i dole ima bruku snijega kao i protiv Sirokog.. Raduje me cinjenica da je teren pre predobar u odnosu na subotu.. Znaci bas se vidi da je ravno, nema blata, moci ce se fino igrati.. Jedino strana uz istočnu tribinu ima blata od mašina nekih 3,4 m unutar terena, ali i to se moze popraviti do sutra... NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- SarajlijaTM
Šteta što nije jug otvoren,vidimo se "standardni pacijenti" ,pa na sjeveru,na sjeveru 
p.s.-kad si kokuz,sve je previse,al zeljo je zeljo
p.s.-kad si kokuz,sve je previse,al zeljo je zeljo
Nije se rodio taj ko bi nama ugodio. Racunica je veoma jednostavna. Sezona se zavrsava sredinom Maja, a pocinje pocetkom Avgusta i izdvajanjem 1 KM dnevno osoba X ce sebi moci priustiti godisnju kartu za sjevernu tirbinu.
U prevodu: Sa kupovinom godisnje karte moci ce te posmatrati prvenstve utakmice Zelje sa sjeverne tribine za 5,3 KM.
Takodjer da se za vrijeme zimke pauze dnevno izdvajalo 0,5 KM moglo se skupiti 51 KM (jer je zimska pauza sa prolongiranjem prvenstva trajala 102 dana). Dakle mogli ste kupiti kartu za sjevernu tribinu za utakmice 1/2 finala i aBd finala kupa BiH i ostalo bi Vam 35 KM gdje bi u Fan-shopu mogli kupiti orginal sal Zelje i jos jedan artikal u vrijednosti od 15 KM.
Kada se sve sagleda vidi se koliko su mala izdvajanja, ali je samo problem da se covjek mora odvici cigara i standardnih 5 kafa dnevno.
U prevodu: Sa kupovinom godisnje karte moci ce te posmatrati prvenstve utakmice Zelje sa sjeverne tribine za 5,3 KM.
Takodjer da se za vrijeme zimke pauze dnevno izdvajalo 0,5 KM moglo se skupiti 51 KM (jer je zimska pauza sa prolongiranjem prvenstva trajala 102 dana). Dakle mogli ste kupiti kartu za sjevernu tribinu za utakmice 1/2 finala i aBd finala kupa BiH i ostalo bi Vam 35 KM gdje bi u Fan-shopu mogli kupiti orginal sal Zelje i jos jedan artikal u vrijednosti od 15 KM.
Kada se sve sagleda vidi se koliko su mala izdvajanja, ali je samo problem da se covjek mora odvici cigara i standardnih 5 kafa dnevno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
bolje 2000-3000 svaku utakmicu nego da nam dolaze pljuvaci,
oni koji pljuju a utakmica nije ni pocela!
treba ih sve pobacati u teren.
dobro vam je Ado1921 napisao
jebote ko da je milja karta a ne 8 km
oni koji pljuju a utakmica nije ni pocela!
treba ih sve pobacati u teren.
dobro vam je Ado1921 napisao
jebote ko da je milja karta a ne 8 km
AMAR AMAR OSIM OSIM