Safet Sušić - Pape

NoName
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 08 jun 2011, 09:52

Monolog je napisao/la:Onda mu ne preostaje ništa drugo negoli da na press konferencije nosi loptu. Kada ga nešto upitaju, nek ustane i počne žonglirati. :lol:
Za posao koji radi noge mu nisu nešto previše bitne, puno je potrebnije to nešto drugo. Stoga, on je poprilično limitiran za posao koji radi. Za njega bi najbolja varijanta bila da uradi ono što većina bivših fudbalera radi: Kafana ili Čevabdžinica, mislim da je ovo drugo bolja opcija, išli bi čevapi k'o halva.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2011, 09:54

NoName je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Onda mu ne preostaje ništa drugo negoli da na press konferencije nosi loptu. Kada ga nešto upitaju, nek ustane i počne žonglirati. :lol:
Za posao koji radi noge mu nisu nešto previše bitne, puno je potrebnije to nešto drugo. Stoga, on je poprilično limitiran za posao koji radi. Za njega bi najbolja varijanta bila da uradi ono što većina bivših fudbalera radi: Kafana ili Čevabdžinica, mislim da je ovo drugo bolja opcija, išli bi čevapi k'o halva.
Otvorit ce nakon ovih kvalifikacija.Taman za cevap treba loja.A za to vrijeme ce vama dovoljno za pocetak rada izvuci. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 08 jun 2011, 10:30

Razgovor Sušića sa igračima na poluvremenu!!!! :D

[youtube][/youtube]

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jun 2011, 12:11

NoName je napisao/la:Nisi ti nigdje pogriješio, samo što nam se mišljenja razlikuju. Ja smatram da je on trenerska nula, u ovim dosadašnjim utakmicama pod njegovom palicom nismo pokazali ništa (izuzetak je 2. poluvrijeme protiv Rumunije na B. Polju). Sinoć je rezultat bio dobar ali igra loša, pa i sami golovi nisu rezultat nikakve akcije niti sličnog nego čista sreća.

Sa ovakvom ekipom i u ovakvoj grupi mi bi se trebali prošetati do 2. mjesta a ravnopravno boriti za prvo, samo da je pravi selektor. Ali nije. Ja ću podršku reprezentaciji davati uvijek a Sušić je samo prolazna ličnost u svemu tome. Meni se njegov rad ne sviđa.
Izgleda da su i tebi novinari tipa sinanovic, ligata i ostali dobro isprali mozak. Ama ko smo to mi ba, od 11 igraca 3-4 igraju standardno u klubovima, pa jel ti mislis da to stvarno nema veze sa igrama u reprezentaciji????

Kako se mi samo nerealno furamo u tri pm, pa ovi rumuni kakvi god da bili su miljama ispred nas, pa prije 2 godine su im dva tima igrala 1/4 finale liga uefe, a gdje smo mi tu?? Bjelorusi?? pa pola reprezentacije igra u bate borisovu, koji je proslu godinu sasvim solidno igrao grupe uefa lige, a prije 2 godine i ligu prvaka, a gdje smo mi tu????

Jos gore kazes trebali bi se boriti za prvo mjesto, sa kim??? Sa dzekom koji pola godine dobre utakmice nije odigrao, sta vishe non stop je haman na klupi, sa spahicem koji 15 utakmica u sezoni propusti zbog suspenzije, sa misimovicem koji ne zna gdje se nalazi vishe, sa pjanicem koji grije klupu i slicno....

Al ne, Bosanac ce uvijek prije vjerovati inteligetnim novinarima koji od dzeke prave ibrahimovica, juninha od pjanica, wenger drhti zboh spahica i slicnih nebuloza samo takvih...nego nekoj realnoj procjeni

Ma Susic je kriv sto igraci ne igraju u svojim klubovima i time nemaju kontinuitet igara...
nema potpisa

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 08 jun 2011, 12:14

Admir_Sa je napisao/la:
NoName je napisao/la:Nisi ti nigdje pogriješio, samo što nam se mišljenja razlikuju. Ja smatram da je on trenerska nula, u ovim dosadašnjim utakmicama pod njegovom palicom nismo pokazali ništa (izuzetak je 2. poluvrijeme protiv Rumunije na B. Polju). Sinoć je rezultat bio dobar ali igra loša, pa i sami golovi nisu rezultat nikakve akcije niti sličnog nego čista sreća.

Sa ovakvom ekipom i u ovakvoj grupi mi bi se trebali prošetati do 2. mjesta a ravnopravno boriti za prvo, samo da je pravi selektor. Ali nije. Ja ću podršku reprezentaciji davati uvijek a Sušić je samo prolazna ličnost u svemu tome. Meni se njegov rad ne sviđa.
Izgleda da su i tebi novinari tipa sinanovic, ligata i ostali dobro isprali mozak. Ama ko smo to mi ba, od 11 igraca 3-4 igraju standardno u klubovima, pa jel ti mislis da to stvarno nema veze sa igrama u reprezentaciji????

Kako se mi samo nerealno furamo u tri pm, pa ovi rumuni kakvi god da bili su miljama ispred nas, pa prije 2 godine su im dva tima igrala 1/4 finale liga uefe, a gdje smo mi tu?? Bjelorusi?? pa pola reprezentacije igra u bate borisovu, koji je proslu godinu sasvim solidno igrao grupe uefa lige, a prije 2 godine i ligu prvaka, a gdje smo mi tu????

Jos gore kazes trebali bi se boriti za prvo mjesto, sa kim??? Sa dzekom koji pola godine dobre utakmice nije odigrao, sta vishe non stop je haman na klupi, sa spahicem koji 15 utakmica u sezoni propusti zbog suspenzije, sa misimovicem koji ne zna gdje se nalazi vishe, sa pjanicem koji grije klupu i slicno....

Al ne, Bosanac ce uvijek prije vjerovati inteligetnim novinarima koji od dzeke prave ibrahimovica, juninha od pjanica, wenger drhti zboh spahica i slicnih nebuloza samo takvih...nego nekoj realnoj procjeni

Ma Susic je kriv sto igraci ne igraju u svojim klubovima i time nemaju kontinuitet igara...
Bravo, potpis care...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jun 2011, 12:15

NoName je napisao/la:
harishp je napisao/la: Vjeruj mi da bih zbog tih stvari bio najsretniji da sutra Pape da ostavku.A odmah zatim recimo Barbarez bude izabran za selektora.Bjelorusija nije bauk i jos Luxemburg drmnuti siguran baraz da se i fasuje od Francuza.I onda baraz tim bi bio dignut koliko hoces(samo nedo bog u zrak)i prosao bi taj baraz ko' iz one stvari.Zbog dizanja tima.
U slucaju da tim padne,naravno prica bi isla imaju druge kvalifikacije,druga nafaka.Koja nas vec nesto manje od 16 godina ''dize''
Barbarez bi bio dosta bolji od Sušića kada je u pitanju trenerski posao, ne zbog toga što je Barbarez dobar trener, nego što je ovaj loš, tako da ne bi imao težak zadatak. Za razliku od tebe, ne bih glumio proroka pa da pišem kakav će biti razvoj situacije, više volim analitički pristup onome što je bilo (nema potrebe nabrajati, valjda smo svi pratili utakmice).

Iskustvo, koje se vrlo često spotiče Barbarezu, nije jača strana ni trenutnog selektora. On je trenirao neke lijeve ekipe po lijevim ligama (uglavnom) a svoju karijeru je završavao u roku od 1-2 godine. Da je on nešto dobar, mnogi bi se jagmili za njega, ili bi gledali da ga sačuvaju a ne da ga se ekspresno kutarišu.

Postoje čak i neki primjeri gdje su neiskusni treneri napravili izvanredne rezultate. Nadam se da to znate.

Dalje, Barbarez je ovoj reprezentaciji pružio puno više nego Sušić, mislim da tu nema smisla ni porediti. Isto tako i argument oko toga da mi nemamo para za trenera pada u vodu, obzirom da je Barbarez sam rekao da ga pare ne zanimaju.

Ono gdje je Sušić najtanji (razložno) a gdje bi Barbarez bio veoma jak (isto razložno) jeste autoritet i pristup igračima. Znaju i igrači da je Sušić nula od trenera, znaju da nije bio vezan za reprezentaciju nikako, dakle nema nikakvog razloga da ga poštuju, i to se da primjetiti na terenu.
Ako ne postuju trenera, ne postuju ni drzavu, ni dres, ni navijace...Ako je njima u interesu da sabotiraju i slabo igraju onda je to kraj price..kada njima nije u interesu da se bore za odlazak na neko prvenstvo sta se onda mi imamo sekirati.
nema potpisa

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2011, 13:04

Admir_Sa je napisao/la:Izgleda da su i tebi novinari tipa sinanovic, ligata i ostali dobro isprali mozak. Ama ko smo to mi ba, od 11 igraca 3-4 igraju standardno u klubovima, pa jel ti mislis da to stvarno nema veze sa igrama u reprezentaciji????
O Sinanoviću, Ligati i Tiri mislim sve najgore, tako da mi oni ne mogu formirati mišljenje, tačnije, apsolutno ne mogu uticati na formiranje mog mišljenja.

Igranje u klubovima ima itekako veze sa igrama igrača u reprezentaciji. Samo, isti ti igrači su bili u istoj, ako ne lošijoj formi u prvoj utakmici protiv Rumunije, a tada su Papeljupci ovdje govorili da igramo kao Barca, da je Sušić uspostavio igru "od noge do noge" i slično. Nešto nisam primjetio da je iko komentarisao kako neigranje reprezentativaca utiče na igre u reprezentaciji. Ili ste čuvali taj argument za loša izdanja?

Od prvog dana, izuzev par bljeskova kada bi Sušić potrefio sa formacijom, igramo loše.
Admir_Sa je napisao/la:Kako se mi samo nerealno furamo u tri pm, pa ovi rumuni kakvi god da bili su miljama ispred nas, pa prije 2 godine su im dva tima igrala 1/4 finale liga uefe, a gdje smo mi tu?? Bjelorusi?? pa pola reprezentacije igra u bate borisovu, koji je proslu godinu sasvim solidno igrao grupe uefa lige, a prije 2 godine i ligu prvaka, a gdje smo mi tu????
Rumuni su bili miljama ispred nas, a tu su i ostali, u Rumuniji su nas rastočili na proste faktore. Ovdje smo igrali dobro, tamo katastrofa, jedini razlog za to je što je onaj mlađahni trener Rumunije u potpunosti pročitao taktiku Sušića. A da su danas u Rumuniji neke igračine od toga nema ništa, čak 7 igrača u početnom sastavu je bilo iz domaćeg (lošeg) prvenstva. O Bjelorusiji nemamo šta pričati, još uvijek nismo igrali protiv njih.
Admir_Sa je napisao/la:Jos gore kazes trebali bi se boriti za prvo mjesto, sa kim??? Sa dzekom koji pola godine dobre utakmice nije odigrao, sta vishe non stop je haman na klupi, sa spahicem koji 15 utakmica u sezoni propusti zbog suspenzije, sa misimovicem koji ne zna gdje se nalazi vishe, sa pjanicem koji grije klupu i slicno....
Sa igračima za koje selektor tvrdi da su svjetska klasa, da smo kvalitetom ispred Rumuna i slično - Doduše, i selektor, kao i ti, jednu priču priča ako pobjedimo a drugu ako nas neko odere.
Admir_Sa je napisao/la:Al ne, Bosanac ce uvijek prije vjerovati inteligetnim novinarima koji od dzeke prave ibrahimovica, juninha od pjanica, wenger drhti zboh spahica i slicnih nebuloza samo takvih...nego nekoj realnoj procjeni

Ja novinarima ne vjerujem, a još manje vjerujem forumskim stručnjacima. Mi imamo dobar kvalitet pojedinačno, problem je negdje drugo, tj. u zbiru tih kvaliteta, obzirom da na selektorskoj poziciji imamo čovjeka koji to samo povremeno zna da složi sastav.
Admir_Sa je napisao/la:Ako ne postuju trenera, ne postuju ni drzavu, ni dres, ni navijace...Ako je njima u interesu da sabotiraju i slabo igraju onda je to kraj price..kada njima nije u interesu da se bore za odlazak na neko prvenstvo sta se onda mi imamo sekirati.
Poštovanje je nešto što se zaslužuje. Ne može neko sa osnovnom školom otići da bude profesor na fakultetu i očekivati da ga studenti poštuju. Prosječni realan forumaš sa ovog foruma ima isti nivo znanja kao Sušić kada je u pitanju fudbalska taktika i slaganje ekipe.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jun 2011, 13:12

Razlika je sto se igralo kuci, a druga na strani, pa odatle i drugacija igra rumuna ovde i kuci. Onakav odnos naspram reprezentacije u rumuniji je za svaku osudu, a Susic je kriv znas sto, zato sto se nije postavio kao autoritet odma na pocetku, pa dozvoljava raznorazne stvari, izlaske do 5 ujutro, rostilje kod nekog mahira i slicno. E to mu ja zamjeram i bolje da se nikako nije prihvatio posla, nego ovako sto se radi, naopako.

Osudjujes Susica za Bukurest, a igraci su ok, jel Susic treba Spahicu da kaze kako da mu ne probce kroz noge, Mravcu da ga ne preskoci lopta, Misimovicu i Pjanicu da trce i slicne banalne stvari??

Susic je realno daleko od dobrog trenera, a ima igrace 10 puta gore nego ciro, a ciro je realno isto taraba trener koji je imao srece da ima igrace u zivotnim formama, a da je ostao (kud nije), mi bi se vec sada oprostili od EP
nema potpisa

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 jun 2011, 13:18

NoName je napisao/la:Sa ovakvom ekipom i u ovakvoj grupi mi bi se trebali prošetati do 2. mjesta a ravnopravno boriti za prvo, samo da je pravi selektor. Ali nije. Ja ću podršku reprezentaciji davati uvijek a Sušić je samo prolazna ličnost u svemu tome. Meni se njegov rad ne sviđa.
Opet naša objektivnost na djelu. Evo još jednom sastavi Francuske i BiH, nije mi teško.
Francuska: Lyon, Arsenal, Lille, PSG, Barcelona, Bordeaux, Arsenal, Chelsea, Bayern, Arsenal, Real Madrid.
BiH: Istanbul, Freiburg, Montpellier, Mechelen, Young Boys, CSKA, Maccabi, Lyon, Dinamo M., Hoffenheim, City.

I, zar nisi ti za Albaniju navijao?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 jun 2011, 13:20

gollum je napisao/la:
NoName je napisao/la:Sa ovakvom ekipom i u ovakvoj grupi mi bi se trebali prošetati do 2. mjesta a ravnopravno boriti za prvo, samo da je pravi selektor. Ali nije. Ja ću podršku reprezentaciji davati uvijek a Sušić je samo prolazna ličnost u svemu tome. Meni se njegov rad ne sviđa.
Opet naša objektivnost na djelu. Evo još jednom sastavi Francuske i BiH, nije mi teško.
Francuska: Lyon, Arsenal, Lille, PSG, Barcelona, Bordeaux, Arsenal, Chelsea, Bayern, Arsenal, Real Madrid.
BiH: Istanbul, Freiburg, Montpellier, Mechelen, Young Boys, CSKA, Maccabi, Lyon, Dinamo M., Hoffenheim, City.

Pogledaj sastav crnogoraca i engleza, pa usporedi ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2011, 13:22

gollum je napisao/la:Opet naša objektivnost na djelu. Evo još jednom sastavi Francuske i BiH, nije mi teško.

Uporedi onda, ne bilo ti teško, i sastave Bjelorusije i Francuske. Usput, nemoj zaboraviti da je Bjelorusija uzela 4 boda protiv Francuske.

Što se tiče zadnje rečenice, evo ti moj komentar od juče u 16 sati
NoName je napisao/la:Džaba analizirate, mačka je kriva :mrgreen:

Neću više pisati, vrijeme je da se krene put Zenice. Idem bodriti svoju reprezentaciju kao i svaki put ;) Neka se niko ne ljuti što sam se malo zezao, ja svim srcem sam uvijek uz reprezentaciju, to će tako biti i ostati. A Sušić će, prije ili kasnije, shvatiti da ovaj posao nije za njega. Šteta ovih kvalifikacija.
Tema: Dešavanja u reprezentaciji.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 08 jun 2011, 13:28

Igraci jesu u slaboj formi, ali ta se forma igraca toliko preuvelicava da bi igraci bili jedini krivi, a selektor jedini bez greske. Na primjer Dzeko, covjek jeste cijelu sezonu u slaboj formi pa je opet u svim takmicenjima kako klupskim tako i reprezentativnim postigao 20 golova, jos je u sred sezone promjenio klub i ligu.

Price kako nemamo igraca, kako nam igraci nisu zvjezde u svojim ekipama je samo trazenje izgovara Safetu. Izgovor je da igraci bojkotuju Safeta, da je Spahic vodja klana i slicne gluposti. To su sve izgovori koje trazite kad vam je neko drag pa su uvijek krivi drugi. Da ostavite emocije po strani drugacije bi pisali i pricali.

Safet je izabran za selektora jer je BIO igracka legenda i to nije referenca za selektora sto je on nazalost i dokazao i jos uvijek dokazuje, tim prije jer je igracku karijeru zavrsio prije 20 godina i za taj period kao trener je napravio nista vrijedno pomena.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 jun 2011, 13:39

@MOZAK, @NoName

Naravno da slabiji na papiru pobjeđuju bolje, zato valjda, između ostalog, toliko i volimo ovu igru. I, naravno da se i mi nadamo da možemo biti čak prvi, i naravno da ćemo i mi jednom pobijediti veliku reprezentaciju. Međutim, ne možemo reći da bi se "ravnopravno borili za prvo mjesto", jer jednostavno nemamo osnovu za takvu tvrdnju.

Također, nadamo se da možemo izvući povoljan rezultat protiv Francuske kod kuće, i poraz proglašavamo neuspjehom, a istovremeno i remi u Albaniji proglašavamo neuspjehom. Pa, imaju i druge reprezentacije svoje planove, i drugi igraju, i drugi žele pobijediti. Ne možemo očekivati da mi nadigramo bolje reprezentacije, a da nikad ne kiksamo protiv slabijih. To je fudbal, treba imati razumijevanja. Veliko nezalaganje koje se desilo u Rumuniji, naravno, treba kritikovati.

Ovo što naša reprezentacija pruža, neće proći protiv ozbiljnijih ekipa, nećemo se zavaravati. Međutim, ja se nadam da će se Papac vratiti, da se Lulić gurne prema naprijed jer nam je nužno potreban takav igrač u ofanzivi, plus Salihović. To bi već bila puno bolje izbalansirana ekipa, i onda bi imali bar bolju osnovu, ako ništa više, za ove optimistične tvrdnje o "ravnopravnoj borbi za prvo mjesto".

Ono što mene sad najviše brine je što se protivnici, ako sam dobro upratio, ne prate i ne proučavaju dovoljno. Ne znam da li je iko išao gledati Bjelorusiju. Mogao bi i Kuže tu pomoći.

P.S. Crna gora neće vidjeti EP, džaba im sve, nemaju kvalitet.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 jun 2011, 13:39

mozemo mi kritikovat' (s pravom, naravno) susica za njegovo trenersko neznanje, nestrucnost ili nesposobnost, ali on je trener od 5 000 mjesecno... a za te pare inace ne mozes dobit' ni vrhunskog fizoterapeuta, a kamoli trenera...

doklegod ne skupimo barem 10 puta vise mjesecno, trpicemo selektora koji je u rangu 5 000, pa zvao se on susic, barbarez, hadzibegic, bazdarevic....

nasem savezu kriterij kod odabira selektora da li trazi da mu se placa telefon i putni troskovi, smjesno... i mi kobajagi pretendujemo na mjesto na ep ili sp...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2011, 13:48

gollum je napisao/la:@MOZAK, @NoName

Naravno da slabiji na papiru pobjeđuju bolje, zato valjda, između ostalog, toliko i volimo ovu igru. I, naravno da se i mi nadamo da možemo biti čak prvi, i naravno da ćemo i mi jednom pobijediti veliku reprezentaciju. Međutim, ne možemo reći da bi se "ravnopravno borili za prvo mjesto", jer jednostavno nemamo osnovu za takvu tvrdnju.

Također, nadamo se da možemo izvući povoljan rezultat protiv Francuske kod kuće, i poraz proglašavamo neuspjehom, a istovremeno i remi u Albaniji proglašavamo neuspjehom. Pa, imaju i druge reprezentacije svoje planove, i drugi igraju, i drugi žele pobijediti. Ne možemo očekivati da mi nadigramo bolje reprezentacije, a da nikad ne kiksamo protiv slabijih. To je fudbal, treba imati razumijevanja. Veliko nezalaganje koje se desilo u Rumuniji, naravno, treba kritikovati.

Ovo što naša reprezentacija pruža, neće proći protiv ozbiljnijih ekipa, nećemo se zavaravati. Međutim, ja se nadam da će se Papac vratiti, da se Lulić gurne prema naprijed jer nam je nužno potreban takav igrač u ofanzivi, plus Salihović. To bi već bila puno bolje izbalansirana ekipa, i onda bi imali bar bolju osnovu, ako ništa više, za ove optimistične tvrdnje o "ravnopravnoj borbi za prvo mjesto".

Ono što mene sad najviše brine je što se protivnici, ako sam dobro upratio, ne prate i ne proučavaju dovoljno. Ne znam da li je iko išao gledati Bjelorusiju. Mogao bi i Kuže tu pomoći.

P.S. Crna gora neće vidjeti EP, džaba im sve, nemaju kvalitet.
Eto kako se može normalno komunicirati.

Sve si lijepo rekao, u večini se čak i slažem. Kvalitet mi nemamo kakav imaju velike reprezentacije, to je jasno, ali ja sam i odmah po izvlačenju grupa rekao da mi možemo izgubiti obje od Francuske a da možemo biti prvi. Francuska je takva ekipa, često kiksaju, pa nije ni Srbija kvalitetnija od njih ali su ih ostavili iza sebe u grupi. Upravo zbog nedostatka kvaliteta moramo pobjeđivati ove slabije (a to su realno svi ostali osim Francuske) i eventualno otkinuti poneki bod Francuskoj.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 jun 2011, 14:06

Rece @Monolog prije par stranica da nismo samo dobili nekoliko igraca vec i izgubili. Koga smo to izgubili? Par staraca i istrosenih igraca (Muratovic, Vladavic). Begovic nije izgubljen, ali je zasluzio kaznu sigurno. Vjerovatno ce se i Papac vratiti, ali samo ako on hoce, jer ce ga Susic sigurno zvati. Iako ja mislim da nam nije potreban. Nadarevic i Jahic? Nisu pozivani zbog povreda isl. Takodje nisu izgubljeni, a isto tako mislim da nisu toliko ni potrebni. Nadarevic kiksa isto ko i Mravac, a Jahic, po meni, nema mjesta. Al u svakom slucaju, jedini koji su definitivno izgubljeni su Muratovic (koji se i oprostio od reprezentacije) i eventualno Vladavic (ko zna mozda i on opet proigra u Olimpicu :D ).

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 jun 2011, 14:11

@NoName
Da, pojedinačno smo mi kvalitetniji od četiri ekipe u grupi, ali Pape, kao i svi mi, ima nesreću što je ekipa loše balansirana. Imamo par dobrih ofanzivnih veznih igrača (kad su u formi), a muku mučimo sa drugim stoperom; imamo dobre napadače (kad su u formi), ali imamo i najveći problem ove reprezentacije - krilne pozicije. Zato se stvarno nadam povratku Papca, treba nam Lulić na krilu, takvi danas prave razliku i najviše se cijene u modernom fudbalu.
Još će Salihović unijeti dozu agresivnosti i pokretljivosti, uigrati to protiv Grčke koliko je moguće, i valjda ćemo imati više bodova od Bjelorusije, Rumunije i Albanije, sve ostalo je iznad očekivanja.

Bit će vrlo teško protiv Bjelorusije, jer mi razmišljamo "ako se ne plasiramo pored poluraspadnute Rumunije i Bjelorusije, nikad nećemo", a oni vjerovatno "ako se ne plasiramo pored poluraspadnute Rumunije i BiH, nikad nećemo".

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jun 2011, 14:20

Vidim neko spominje Crnu Goru, e pa ta ekipa ima uredjen savez, ima neki plan i strategiju. Sigurno igraci Crne Gore ne treniraju na terenu gdje djeca vise i vrište po ogradi, ne rostiljaju par dana pred tekme i slicne stvari. Znaci imaju uredjen sustav i pravilnik.

Da su kojim slucajem srna, eduardo i slicni zavrsili par dana rped gruziju na nekom rostilju, pa njihovi mediji bi ih razapeli i vjerovatno bi uslijedila suspenzija. A sta je kod nas bilo, gdje su ti silni novinari i slicne prdimahovine, prodaju se za mezu i pivu i zdravo

I onda nakon svega samo se trener (ma ko to bio) spominje kao krivac
nema potpisa

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2011, 14:24

Admir_Sa je napisao/la:Da su kojim slucajem srna, eduardo i slicni zavrsili par dana rped gruziju na nekom rostilju, pa njihovi mediji bi ih razapeli i vjerovatno bi uslijedila suspenzija. A sta je kod nas bilo, gdje su ti silni novinari i slicne prdimahovine, prodaju se za mezu i pivu i zdravo

@Admire brate, pa ko je kriv za ovo što govoriš? Mediji? Mahir što ih je zvao? Mesar koji je pripremao čevape?

Na selektoru je da kaže šta i kako. Ima odličan kamp u Međugorju, mogli su dole otići i pripremati se. Ja imam osjećaj da su se skupljali na aerodromu, k'o birvaktile u ratu što smo radili.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jun 2011, 14:33

NoName je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Da su kojim slucajem srna, eduardo i slicni zavrsili par dana rped gruziju na nekom rostilju, pa njihovi mediji bi ih razapeli i vjerovatno bi uslijedila suspenzija. A sta je kod nas bilo, gdje su ti silni novinari i slicne prdimahovine, prodaju se za mezu i pivu i zdravo

@Admire brate, pa ko je kriv za ovo što govoriš? Mediji? Mahir što ih je zvao? Mesar koji je pripremao čevape?

Na selektoru je da kaže šta i kako. Ima odličan kamp u Međugorju, mogli su dole otići i pripremati se. Ja imam osjećaj da su se skupljali na aerodromu, k'o birvaktile u ratu što smo radili.
Da, ima. I dva put skuplji od ovog na Ilidži. Savez je pred bankrotom, usput, ako je neko zaboravio. Ima još bolji u Sloveniji ;)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.