Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne znam jel jednom ta tema razočarala u ovih 7 godinaMarsal je napisao/la:Samo uci na temu: "Izbor kante godine" i prelistati malo. Kakvih sve provala ima
Naletih na ovu temu pa reko da pogledam ima li sta novo od tih nekih provala.Signore je napisao/la:Eric Cartman je napisao/la:Pa kako da budem u **** plusu, kad pogodim tenis i cekam **** hokej i zavrse X ,a zadnjih 1000 godina ih guzili,i u gostima i kod kuce,kako ????
edit: ipak nisam toliki baksuz, dadose 20 sekundi prije kraja,napokon neka sica![]()
edit 2: **** te bog i hokej, zar je moguce u 20 sekundi dat gol i primit jos jedan,**** im bog majku ****
Da se prisjetimo daleko najjaceg posta na forumu. Definitivno bez konkurencije.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To će da bude @Chinaglia, ako se ne varam.Fustang je napisao/la:Koji genijalac je pokušao da klikne na sliku misleći da je video pa ga je raja poslije zezala?
Jel može neko da iskopa taj post?
alan_kardec je napisao/la:ovo se hare prijavio pod drugim, pardon, sedmim nickom pa glasao za sebe.
Nego ne znam jel ovo neko postavljao. ako jeste, izvinjavam se. Savim slučajno sam naletio na ovo.
Znači lik je postavio ss sa twitera, sa stranice poznatog nba analitičaramiki_92 je napisao/la:kad te jedan od najboljih analiticara(po meni i najbolji) ovako promovise svako malo, nema dalje![]()
u tom se javlja @chinagliaChinaglia je napisao/la:neće da pokrene ovaj video gore, što je postavio miki_92?![]()
i naravno kreće pilana
Mirza1990 je napisao/la:hahahahahahahahahh kako brate nece???brile je napisao/la:hshahahahaha pritisni jace pa ce mocisuhakrpa je napisao/la:A ti nemoj vise postavljati videe koji se ne mogu pokrenuti, mislim stvarno nema smisla.
Sat vremena kasnije.filip13 je napisao/la:fixator je napisao/la:fin gestfilip13 je napisao/la:
na 3:25 ,ljudina
mada mi je ovaj lik na 03:15 jak
kaze: ampak, v štelil samo da ampak
humor ne umire
![]()
Jedna iz arhivefilip13 je napisao/la:fixator je napisao/la:fin gestfilip13 je napisao/la:
na 3:25 ,ljudina
mada mi je ovaj lik na 03:15 jak
kaze: ampak, v štelil samo da ampak
humor ne umire
de prevedi nam to?
solinas - 6 bodova: apsolutni pobjednik foruma u 2015. godini. Usudio bih se reći da će, ukoliko ovaj izbor bude trajao još nekoliko godina, bez problema uzeti decenijsku titulu. Potpuno pefektan forumaš, jasan, konkretan, direktan, izrazio pismen, sa besprijekornim poznavanjem materije o kojoj se piše na temama domaće lige. Perfektno poznaje fudbalske prilike kako u bivšoj, tako i sadašnjoj državi, a više puta je pokazao i zavidno znanje o navijačkim dešavanjima, kao i geografskim položajima tribina u BiH. Posjeduje i zavidno profesionalno iskustvo koje je bilo dio priče u forumskim kuloarima.
Joj kad se sjetim ahahaha.Na kraju smo ga nafurali da navija za River a prije toga bio navijac BoceHadzijalagic je napisao/la:Neko juce postavi na Zeljinoj temi neki stari habibov post. Ja lego od sege
habib je napisao/la:Manuele za kog ono ja navijam boka ili river plate
Manuel je napisao/la:Joj kad se sjetim ahahaha.Na kraju smo ga nafurali da navija za River a prije toga bio navijac BoceHadzijalagic je napisao/la:Neko juce postavi na Zeljinoj temi neki stari habibov post. Ja lego od sege
habib je napisao/la:Manuele za kog ono ja navijam boka ili river plate![]()
![]()
![]()
![]()
Sabinhu bilo krivo![]()
Ja umro kad sam jutros procitaoSPY je napisao/la:neki dan igraju dalas - pelikani.. zategnem keca od meke do medine ovi debili izgube kuci u hendiju, danas igraju kuci.. dalas bez 4 startera i šta se dešava.. gube pavijani kod kuće.. i haj ti pogodi :r
evo i kawhiju se krava porađa pa ce ga popovic poslat kuci ranije sa tekme.. suuuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrrrrrr persuuuuuuuuuuuuuuu
Biće teletine.alan_kardec je napisao/la:u prvi mah nisam skonto šta je pisac htio reći, pa kontam ovom našem forumašu @kawhiju se porađa krava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adnan24 je napisao/la:Ja mislim da bi bez Bayerna fudbal generalno propao...mozda cak i kosarka.coelho41 je napisao/la:a nazivaš ovdje Bayern svakakvim imenima ne shvatajući da bez Bayerna, njemački fudbal bi dotako dno, a samim time i tvoj Dortmund.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.