https://www.tvarenasport.com/vesti/tv-a ... -planovima
Sport i TV
Re: Sport i TV
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Najjaca stvar ikad definitvno.miki_92 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 12:36def lakse za ove koji nisu na ti s ovim stvarima![]()
ja sam drugu nastimao Stremio s ova 2 gore add-ona i kaze da Kodi vise i ne koristi za filmove/serije
Torrentio vuce torrente sa svih glavnih torrent sajtova, tako da imas pun qrac izvora da biras od 4k do 720p
![]()
Sve filmove i sve serije na dlanu imas + nemas reklame.
Nema dalje bgm.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Je li besplatan taj torrentio ili se nesto sitno placa?miki_92 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 12:36def lakse za ove koji nisu na ti s ovim stvarima![]()
ja sam drugu nastimao Stremio s ova 2 gore add-ona i kaze da Kodi vise i ne koristi za filmove/serije
Torrentio vuce torrente sa svih glavnih torrent sajtova, tako da imas pun qrac izvora da biras od 4k do 720p
Ja odgledam max 10 filmova godisnje i uvijek sam koristio elementum, ne znam da je ijednom bio neki problem. Doduse, nisam ulazio par mjeseci, ali je ono vrh stvar. Za serije su mozda malo losiji, ali koliko se sjecam ima vise tih add ona na kojim se uvijek moze naci nesto.
besplatno
ako hoces da ti radi na android boxu/TV-u moras ovaj addon instalirati na mobu/PC na svom akauntu i onda se samo na aplikaciji za TV ulogovati i ono ce povuci sve postavke i addone sa profila koji koristis na mob. ili racunaru
ako hoces da ti radi na android boxu/TV-u moras ovaj addon instalirati na mobu/PC na svom akauntu i onda se samo na aplikaciji za TV ulogovati i ono ce povuci sve postavke i addone sa profila koji koristis na mob. ili racunaru
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Znam i za to, ali nešto su mi blijede slike preko te aplikacije na TVu. Recimo pustim isti snimak na Elementumu i na Stremiu, velika razlika u bojama.miki_92 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:05imas i Stremio s Torrentio add-on + kome trebaju imaju i Titlovi.com add-on
https://torrentio.strem.fun/configure
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Na AS2 od 20h studio posvećen EPL uz direktore Žugića i Lučića.
Zadnja izmjena: Warhol, dana/u 11 jun 2022, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jašta je skršio sve
Goztepe koji je od jučer u vlasništvu srbijanskog biznismena Dragana Šolaka koji je zajedno sa danskim biznismenom Rasmusom Ankersenom kupio 70 posto vlasništva.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Službeno, Championship također ide na TV Arena Sport 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- akisarajevo92
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Valjda će Premium Arene samo pustiti u 4K. Nije realno šta će sve prenositi, ludilo.
Hocel biti kod nas te 4k, i namjeravaju li proširiti ponudu na Mojoj Tv sa ova mizerna 4 kanala.
Ne sjećam se, može li fabula?
Dobit ćemo par kanala, ali naravno, i dalje ćemo imati manje nego komšije.
Bit će A1 BiH, A1 HR, A1 Srbija i onda A2, A3, A4, A5, A6 I A7.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma nema sanse da budemo u mogucnosti sve gledati ako ne dobijemo sve kanale, a necemo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ne sikiram se, sad će nam objasniti da to nije bitno jer ćemo moći gledati ono najbitnije
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.