FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hahhahahaha, kakav mi alibi imamo da trazimo, bolji smo bili i to je cinjenica, kao i cinjenica da ste vi dali go iz ofsajda, sto se sasvim fino moze vidjet na ovom klipu koji ste vi okacili. Mi imamo za cim da zalimo, pokradeni smo, al' **** idemo dalje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja sam cestitao, ali ofsajd je bio, htjeli vi to ili ne. Samo sto mi ne mozemo nista da promijenimo.Gerrard je napisao/la:I JA VAM DAJEM JOS JEDNU SANSU , BEZVEZE SEBI SKACETE U STOMAK LJUDI , JA KAZEM DO SADA NIJEDA PREGLED NIJE FINO USTANVOVIO TO A VI STE VEC POCELI TRAZITI ALIBI !belafonte je napisao/la:Evo dajem vam jos jednu sansu da ko ljudi cestitate pobjeduNSBiH
Drugi gol Sarajeva u derbiju je regularan
Nakon što su nekoliko puta pregledali snimak sa utakmice Željezničara i Sarajeva, stručne osobe koje su zadužene za suđenje u Premijer ligi BiH konstatovale su da je drugi pogodak tima sa Koševa regularan.
Naime, posljednji igrač ispred Ibrahima Šehića, golmana tima sa Grbavice bio je njegova saigrač, Predrag Šimić.
Da napomenemo, iz Željezničara su imali dosta primjedbi na suđenje pomoćnika Dalibora Draškovića, koji je od kontrolora dobio i negativnu ocjenu.
Kako su nam potvrdili iz krovne kuće bh. nogometa sada će protiv kontrolora suđenja biti proveden postupak, jer je pod pritiskom dao lošu ocjenu za asistenta vječitog derbija.
- TheManiacs
- Kontakt:
Har3 je napisao/la:Hahhahahaha, kakav mi alibi imamo da trazimo, bolji smo bili i to je cinjenica, kao i cinjenica da ste vi dali go iz ofsajda, sto se sasvim fino moze vidjet na ovom klipu koji ste vi okacili. Mi imamo za cim da zalimo, pokradeni smo, al' **** idemo dalje.
[youtube][/youtube]
naw ovom videu prejaka Bakljada nasa

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Decko nebacaj nebuloze i neistine,vidjecemo sta ce biti sa ovim sudijom.U svakom slucaju bilo i proslo ali vi ste klosari koji nemaju snage priznati a da negovorim kakvi ste vi ljudi koji u isto vrijeme pjevaju svom nastradalom navijacu a bacaju baklje na stare i djecu na sjeveru.Fujbelafonte je napisao/la:Evo dajem vam jos jednu sansu da ko ljudi cestitate pobjeduNSBiH
Drugi gol Sarajeva u derbiju je regularan
Nakon što su nekoliko puta pregledali snimak sa utakmice Željezničara i Sarajeva, stručne osobe koje su zadužene za suđenje u Premijer ligi BiH konstatovale su da je drugi pogodak tima sa Koševa regularan.
Naime, posljednji igrač ispred Ibrahima Šehića, golmana tima sa Grbavice bio je njegova saigrač, Predrag Šimić.
Da napomenemo, iz Željezničara su imali dosta primjedbi na suđenje pomoćnika Dalibora Draškovića, koji je od kontrolora dobio i negativnu ocjenu.
Kako su nam potvrdili iz krovne kuće bh. nogometa sada će protiv kontrolora suđenja biti proveden postupak, jer je pod pritiskom dao lošu ocjenu za asistenta vječitog derbija.
Ma lagano receno vi ste fina gradska raja vi ste p.... najvece
- TheManiacs
- Kontakt:
FOL NAs zovete NA SAKE,A PALICE VADITEgoldboy je napisao/la:Ma lagano receno vi ste fina gradska raja vi ste p.... najvece

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ne znam jel neko napisao prije jer iskreno nisam ni čitao prethodne komentare jer je sigurno bilo neviđenih sranja od komentara, Stanić je pozvan opet u mladu repku što je sigurno velika stvar... i da ga zabije odmah protiv Velsa aBda 

Željo - My first love!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Gerrard je napisao/la:Ja bi volio da vidim taj snimak gdje se to dobro vidiTheManiacs je napisao/la:Tako je,Konacno malo pravdeedhem_sa je napisao/la:
i ja bi volio vidjet

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta hocete pobjedili vas oderali na tribinama,tribina nam na zavidnom nivou a kod vas odron u svakom pogledu rasulo, mi kad je kod nas tako bilo smo na zapad otisli ocistili tribinu i sad je sve to na jednom visokom nivou hvala bogu!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Koji **** mi brišete postove????50 pitara se naklatilo na temu i seru a meni brišeš komentare ???Ionako više neću ostavljati komentare tako da nemaš potrebu ni da me banuješ ni da brišeš i sl.Forum je ionako postao ala autopijaca na Stupu...
Željo - My first love!!!
al' meni je daleko najgluplje kada neko napise post 
pa čovječe kako ce neko znati ko si ti kad ti je nick lupam hoffenheim ili puška a pricas o derbiju.Zato ako hocete da govorite o navijacima,klubu napište ime te skupine ili klubami smo bolje navijali,naši navijači su najbolji

- bistrikboy
- Kontakt:
Nisam imao namjeru ista pisati ali dosadili ste brate...
Pobjedila je ekipa koja ove godine imala vise jakih utakmica u nogama,jer su i Velez i Olimpik tarabe teske kao i vecina ekipa koje su igrale u dolini ove godine(svi osim ŠB-a),ekipa koja je iskusnija i nista vise,poraz je sastavni dio navijackog zivota i ljubavi prema klubu,bilo je i tezih poraza i losih utakmica,a manje ste kukali na sudije,sudije jesu bile najslabija karika relativno kvalitetnog derbija,glupi ofsajdi i prekrsaji te nekada sasvim bespotrebno sjeckanje igre su sprijecili da ova utakmica bude jos bolja i kvalitetnija...
Nasim igracima se moze zamjeriti samo sto nisu zabili kada su imali prilike za to,ostalo im ja nista ne mogu zamjeriti niti zelim,ko je slusao Amara nakon tekme sve mu je jasno...
Nama vec u srijedu slijedi kup tekma sa Rudarom koja bi trebala biti samo formalna i s kojom cemo se pribliziti izlasku u Euro kupove,Culum valjda ima 3 zuta i ne igra ostali su spremni...
Pobjedila je ekipa koja ove godine imala vise jakih utakmica u nogama,jer su i Velez i Olimpik tarabe teske kao i vecina ekipa koje su igrale u dolini ove godine(svi osim ŠB-a),ekipa koja je iskusnija i nista vise,poraz je sastavni dio navijackog zivota i ljubavi prema klubu,bilo je i tezih poraza i losih utakmica,a manje ste kukali na sudije,sudije jesu bile najslabija karika relativno kvalitetnog derbija,glupi ofsajdi i prekrsaji te nekada sasvim bespotrebno sjeckanje igre su sprijecili da ova utakmica bude jos bolja i kvalitetnija...
Nasim igracima se moze zamjeriti samo sto nisu zabili kada su imali prilike za to,ostalo im ja nista ne mogu zamjeriti niti zelim,ko je slusao Amara nakon tekme sve mu je jasno...
Nama vec u srijedu slijedi kup tekma sa Rudarom koja bi trebala biti samo formalna i s kojom cemo se pribliziti izlasku u Euro kupove,Culum valjda ima 3 zuta i ne igra ostali su spremni...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- TheManiacs
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Nisam imao namjeru ista pisati ali dosadili ste brate...
Svaka cast brate na ovom postu

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Odmorite malko pitari od nas. Pobjedili ste, gotovo je.
Mi dajemo komentare naseg vidjenja utakmice, na svojoj temi, a vama ako se ne svidja bujrum brate na svoju i tamo pricajte sta smo mi pricali, a ne ovamo da pricate nebuloze i gluposti..
Ja evo tek veceras sam uspio da normalno izgovorim rijec normalno, otislo grlo haos..
Imao je Zeljo i tezih poraza, ne sumnjam da cemo i nakon ovog se brzo ponovo dici na noge.
FORZA ZELJO...
P.S. Evo pjesma Z.Pusenja za kladionicare..
http://www.youtube.com/watch?v=L-FufqHb ... ded#at=255
Mi dajemo komentare naseg vidjenja utakmice, na svojoj temi, a vama ako se ne svidja bujrum brate na svoju i tamo pricajte sta smo mi pricali, a ne ovamo da pricate nebuloze i gluposti..

Ja evo tek veceras sam uspio da normalno izgovorim rijec normalno, otislo grlo haos..

Imao je Zeljo i tezih poraza, ne sumnjam da cemo i nakon ovog se brzo ponovo dici na noge.
FORZA ZELJO...
P.S. Evo pjesma Z.Pusenja za kladionicare..

http://www.youtube.com/watch?v=L-FufqHb ... ded#at=255
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 09 nov 2009, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- TheManiacs
- Kontakt:
Vidi ovog Rudar Kakanj a Manijak hahah b
- rob do bagro
- Kontakt:
hhaaha dzoka...ko da si mi profulao temuTheManiacs je napisao/la:Imali kakav nas video sa derbija ?

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da li je neki problem mozda ??anonimus je napisao/la:Vidi ovog Rudar Kakanj a Manijak hahah b
To je klub koji volim jer sam tamo rodjen pa se sjecam sta je Rudar nekad bio, ali Zelju i volim,i za njega navijam..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
bistrikboy je napisao/la:Nisam imao namjeru ista pisati ali dosadili ste brate...
.

Evo da ste pošteno dobili pa ono hajde,nego sudija vam pomogao i još vas nadigrali s 2 igrača manje.I opet se nađe neko da kaže da je Velež taraba.Aferim !
Lijevo !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, NeSamSafetee i 48 gostiju.