Pa nije problem ni zvizdati ni kritikovati, cak i kritike koje su na granici "pljuvanja", pa cak ni psovati poslije poraza od Drine, ipak smo mi na Balkanu. Problem je kad pola grada prica da je prodana utakmica. E to je problem. I nemojte prebacivati lopticu od sjevera do zapada i nazad, to su cinili pojedinci sa obje strane.boomerang5 je napisao/la:ma ne kazem ja za njih...to je morbidno, ali sta ocekujes da te ljube nakon sto izgubis sanse za titulu protiv raspale drineProbisvjet je napisao/la:Ona grupa koja psuje je jedino u pravu da im treba azil!boomerang5 je napisao/la:ma bezveze tenzije pred super bitnu utakmicu u srijedu... i jedna i druga strana su u nekim stvarima upravu, ali ostavi to po strani. Prebitna je utakmica u srijedu da se iko inati ...igrac si jbg, nauci se da ignorises svakojake povike, uvijek ima svakakvih...ne mozes glumiti uvrijedjenu mladu svaki put kad izgubis. Poslije Zelje i Sirokog nijednog zvizduka nije bilo, pljeskom su ispraceni. I btw. ako koga trebaju kazniti - to je zapad, tu treba traziti pljuvace, a ne medju sjeverom koji naravno takodjer nije bez mana, kad se samo sjetim utakmice protiv drine i svih desavanja na sjeveru
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 maj 2016, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:sto oprase Giganta na prepucavanjima hehe![]()
![]()
![]()
Lego od smijeha.
![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
OPLAKA 

- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kaze 4:0NYKnicks Fan je napisao/la:OPLAKA

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Sta kaze 4:0NYKnicks Fan je napisao/la:OPLAKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
VRIŠTIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMZodiac je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Sta kaze 4:0NYKnicks Fan je napisao/la:OPLAKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

postade poznat' ni kriv, ni duzan
jos ako bude znao iskoristit' popularnost kao Maca
jos ako bude znao iskoristit' popularnost kao Maca

Smajil Karic je lajkao status jednog momka: Azmire ti nisi Sloboda, Sloboda smo mi

Nad tobom sunce najljepše sja
Vidi ga **** ga blentava ako nije usmrknuo pola kileZodiac je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Sta kaze 4:0NYKnicks Fan je napisao/la:OPLAKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Pa i upravu je, ako malo drugacije pogledas na to. **** ovo, nismo mi za ovog.pinoglavi je napisao/la:Smajil Karic je lajkao status jednog momka: Azmire ti nisi Sloboda, Sloboda smo mi![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Jok, moj stadion je istocnijepinoglavi je napisao/la:Jesi to i ti doe na klipu

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd sve al od kada je Sole vjerni navijac, sta on ovdje radi 
Do juce za Dinamo navijo

Do juce za Dinamo navijo
- Probisvjet
- Kontakt:
Prenjelo ga, tablete zaboravio kod hecima.tuzlak1987 je napisao/la:Hajd sve al od kada je Sole vjerni navijac, sta on ovdje radi
Do juce za Dinamo navijo

-
- Kontakt:
Ovom cetvorka liku oci ispadaju haha hjoj cirkusa od navijaca, pa lik vam klub izvadio iz seoske lige, imate najbolje igrace i zadnjih 20 godina i navijaci se kao nesto bune...Haos, treba lik otici kupiti Gradinu , il Radnicki 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zodiac je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Sta kaze 4:0NYKnicks Fan je napisao/la:OPLAKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne dipr ti,znas...ko ce se pojavljivat na sjeveru...da ti neces slucajnoEdin075 je napisao/la:Mene je stid vjerujte,ja ne znam kako njih nije bilo stid psovat i zviždat,stvarno sramota,molim Fukare da se vise ne pojavljuju na sjeveru,al stvarno,posle ovako dobre odigrane utakmice i ovako poderat jedno Sarajevo,sramota,kako ih nije bilo stid samo mi se to vrti u glavi..
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Taman izgledam klip i krenem spavati,onda opet poželim pregledati i tako evo sat vremena
.
Jel 4-0 malo
.

Jel 4-0 malo

-
- Kontakt:
Ista situacijaZodiac je napisao/la:Taman izgledam klip i krenem spavati,onda opet poželim pregledati i tako evo sat vremena.
Jel 4-0 malo.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.