Druze pelcuj ovog batinaša, vec je postao ugrozen kao nebeski narod.
Remi bi bio idealan.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 avg 2023, 08:46Virtual će prvi put navijati za Velež ako se ne varam u ponedjeljak - čisto da vidi reakcije istoka jel tako![]()
Pa normalno da trener i SD trebaju imati tu slobodu da sastavljaju ekipu, dovode i otpustaju i sl. Ali je nebulozno dati igracu visegodisnji ugovor u utorak, a nabiti ga nogom u cetvrtak. I to ne jednog, nego vise igraca, za neke obestecenja placanja, neki najavljivani kao giga pojacanja... Gdje to ima jbt? Jesmo se svega nagledali u PLBiH, ali ovo je fakat rijetkost. Zapravo, ne rijetkost, nego ne znam da sam ikad vidio nesto slicno.Herson je napisao/la: ↑23 avg 2023, 08:57Imbecili - jedina prava rijec za veliku vecinu njih. Za ne povjerovati, koliko nebuloza i gluposti je napisano od pojave vijesti da je trener otpisao 4 igraca, koja se, pazi molim te, ne uklapaju u njegov sistem i on ih ne vidi kao dio ekipe. Otpisivanje Zeljkovica i Viverosa svakako jeste iznenadjenje, obzirom da su tek nekoliko mjeseci tu, ali Rozman je svaki dan s njima na trenizima i najbolje zna razloge ovakve odluke. Onaj jedan cak trazi da klub organizuje press i da se navijacima obrazlozi zasto je trener otpisao igrace, koji mu nisu potrebni.![]()
![]()
de se vrati na historiju interesantnije je,a i mi imamo dosta naucitiPitarsam je napisao/la: ↑23 avg 2023, 08:11Moram konstatirati da su oni Misimovicevi lobotomci
ipak kvalitetniji kadar mitomanije.
Ostao ovde samo nekvalitetan mitomanski isprdak pojačan
sa vanjskim neprijateljima-botovima.
F.K.Sarajevo i Velež,trn u oba oka.
Vico,potkovani i bratija odozdo ne biraju sredstva!
Kad je ono derbi sa Velezom?
Ma slučajno to,gdje bi oni.
Pitarsam je napisao/la: ↑23 avg 2023, 05:01
Upada Mirvic”Pa sta onda,da rusimo i pravimo novi stadion”?
“No fucking way,we level everything up first,
(nema govora,prvo sve izravnamo)
“Then we make a parking lot.”
Svi zanijemili,oci iskolacili.
Nastavlja hadjo i u duhu americkog entrepreneurs kaze:
“Onda otvorimo špeditersku kompaniju i sve kamione od
Gospodina Dicklizica prebacimo na Grbavicu,postavimo
Dicklizica za šefa smjene
Trenutno korisnika/ca: laszlo, mosarajvosa83, MostarReds22, Paromlinac, riki46, supervizor i 28 gostiju.