FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Minhi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minhi » 13 mar 2012, 20:38

Aj Bojac.... Oca mi, crknut cu od smjeha... 2:0
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 13 mar 2012, 20:40

SkyWallker je napisao/la: Evo sad saznah da ujutro dolaze ovi iz MUP-a da pregledaju jug i da daju konačni sud o pustanju raje na jug, usput pomogli smo komšijama da se organizuju oko ciscenja stadiona ustvari obezbjedjene su lopate Buki im dao odredjen broj sa kojim smo mi cistili :mrgreen:
e moj Buki :roll:
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 mar 2012, 20:40

SkyWallker je napisao/la:Umjesto da diskutujemo oko sutrasnje utakmice okrenuli smo se jednom postu :?

Evo sad saznah da ujutro dolaze ovi iz MUP-a da pregledaju jug i da daju konačni sud o pustanju raje na jug, usput pomogli smo komšijama da se organizuju oko ciscenja stadiona ustvari obezbjedjene su lopate Buki im dao odredjen broj sa kojim smo mi cistili :mrgreen:
opet mi je to nekako nelogično..danas je bio pres i rečeno je jug zatvoren, pa predpostavljam da nisu stampane karte za jug?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 13 mar 2012, 21:49

Osim: Prazan Jug nam neće biti hendikep
Šef sutruke tima sa Grbavice je istakao da neće biti veliki hendikep što njegovi izabranici neće imati podršku sa južne tribine.

Fudbaleri Željezniačra sutra od 17 sati na Grbavici će dočekati banjalučki Borac u okviru prve utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Povodom tog meča danas je na Grbavici održana pres konfrencija na kojoj se medijima obratio menadžer Plavih, Amar Osim.

Šef struke tima sa Grbavice je istakao da neće biti veliki hendikep što njegovi izabranici neće imati podršku sa južne tribine.

"Protiv Širokog Brijega ni sjever nije bio pun. Prodali smo oko 2.300 karata, tako da nam podrška sa Juga nije sprecijalno potrebna. Iskreno nisam zadovljan podrškom navijača ove sezone, malo su "hafifni" izuzevši utakmice protiv Sarajeva i Širokog Brijega. To je prava šteta. Ukoliko bude podrška kao u subotu bit ću zadovoljan. Mislim da je i termin povoljniji", kazao je Osim, koji se dotakao i sutrašnje utakmice.

"Bio bih zadovoljan bilo kakvim rezultatom da ne primimo gol. Rezultat od 1:0 bio bi dobar, ali samo ako bi dominirali i imali terensku nadmoć. To je važnije od samog rezultata i garancija za revanš u Banjoj Luci. Mi smo ove sezone na Grbavici u svakoj utakmici postigli barem jedan gol i nadam se da će se to nastaviti sutra", ističe Osim, koji za sutrašnji meč neće imati na raspolaganju Nermina Jamaka, koji ima tri žuta kartona, te Semir Kerlu, koji nije još uvijek dobio potrebni certifikat.

Osim je naglasio da se raduje novim duelima sa Borcem i očekuje još jednu kvalitetnu utakmicu.

"Borac je definitivno kvalitetna ekipa, kao i Široki Brijeg, s tim da imaju drugačiji stil igre. Znamo od koga nam prijeti opasnost, kao što i oni znaju. Obje ekipe su obavezne da pruže još jednu dobru utakmicu kao što je bio slučaj u prethodnim mečevima", kazao je Osim.
Moze li neko da objasni ovaj odnos vaseg trenera prema navijacima. Zaboli ga neka stvar cini mi se...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 mar 2012, 21:51

@sfpborac

Sta god da on kaze mi postujemo, covjek je upravu, u prvom dijelu sezone podrska je bila nikakva.

hafifni :lol:
FKŽ !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 mar 2012, 21:52

Ne, nego covjek samo realno govori.
NO PYRO NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 mar 2012, 21:58

odnos je vrlo jednostavan, on govori kako jeste sviđalo se to nekome ili ne. za željin renome, tradiciju i trenutne rezultate, posjeta je loša i tačka. protiv širokog je pet hiljada dolazilo i kad smo se borili za opstanak.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 13 mar 2012, 22:03

dio sa vjerom se treba izbaciti iz pjesme OVO JE SEKULARNA DRZAVA!!!!
sto se tice kluba ovo sa jugom je sramotno dvoumim se bi li otisao ili ne jer je ovo za osude! i bojkota

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 13 mar 2012, 22:16

jug-onostalgicar je napisao/la:dio sa vjerom se treba izbaciti iz pjesme OVO JE SEKULARNA DRZAVA!!!!
sto se tice kluba ovo sa jugom je sramotno dvoumim se bi li otisao ili ne jer je ovo za osude! i bojkota
ti ko uvrijedjena mlada :lol:

uzivaj covjece u zivotu i ne frustriraj se previse
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 mar 2012, 22:21

jug-onostalgicar je napisao/la:dio sa vjerom se treba izbaciti iz pjesme OVO JE SEKULARNA DRZAVA!!!!
smiri se, duboko diši :mrgreen:
FKŽ !

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 13 mar 2012, 22:22

Čovjek je stvarno u pravu i vidi se da je ljut na navijače. Nikad jači, nikad bolji, niko nam nije otišao, a došli nam jaki igrači i nas samo pet hiljada na Grbavici.
Stvarno sramota ..
I kaže pravi nekom stadion...
Klepamo curice tri razlike, ipak imamo najjaču ekipu u ligi ..
Potpis!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 13 mar 2012, 22:28

Još jedan koji misli svojom glavom. Svaka čast.

Osim svoja očekivanja od navijača može ostaviti za kuće. Može govoriti jedino o broju gledalaca, ali i tad mu predlažem da promisli da li su možda i oni nešto imali udjela u tome. Ne možeš zatvarat pola stadiona, jer ti je mrsko očistit malo snijega, i slat stoku na skuplju tribinu, koja ti je dva dana i čistila tu jeftiniju, umjesto tebe. Pa nismo svi retardirani, iako je puno i takvih. Svi nisu. Čuj jedino zadovoljan podrškom protiv Sarajeva i Širokog. Nedavno gledam snimak utakmice iz Travnika. ORI se Željina pjesma 95 minuta krcatog dijela za gostujuće navijače. Nije se čulo nijedno skandiranje simpatizera Travnika i još nas opališe po ušima. Je li mu ni tu nije valjala podrška?! :oops:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 mar 2012, 22:36

stari kontraš pod novim nickom.

protiv leotara hiljadu i po ljudi nakon osam pobjeda u nizu. protiv sarajeva manje od 10.000. protiv širokog sjever nije bio pun, nakon četvrt godine pauze, na derbiju prvog i drugog u ligi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 mar 2012, 22:41

što će reći, malo ili nimalo bolje nego kad smo bili 12. pod demirom h. i samirom a. a rušimo rekorde u pobjedama i imamo jednu od najjačih ekipa iza rada. e to je loše i nema nikakvog smisla.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 13 mar 2012, 22:42

Aldinn1 je napisao/la:Čovjek je stvarno u pravu i vidi se da je ljut na navijače. Nikad jači, nikad bolji, niko nam nije otišao, a došli nam jaki igrači i nas samo pet hiljada na Grbavici.
Stvarno sramota ..
tačno je da je naš Željo najbolji i najjači, a mala posjeta.. ne znam do čeg je to..
Ipak, neke razloge vidim i u ovom:
Istok=nije moguć pristup
Zapad=sjede samo parajlije i guzonje
Jug=tu raje i ima, ne može se reć da nema, a kad nije dobro popunjen to je najčešće radi termina ili neki izbjegavaju doći radi odnosa na tribini..
Sjever=jedina normalna tribina, ali cijena za jednog prosječnog Bosanca (navijača Želje) je velika. 8 KM je ipak malo previše, hajd za derbije, al protiv ekipa kao što su Leotar, Travnik itd. ne bi trebale bit tolike. Tako da onaj ko nema polugodišnju ili godišnju, a ne ide mu se na jug (gdje su cijene pristupačnije), nema želje da dođe.

Mislim da je i do marketinga, ovaj Fan Shop sad vadi ukupnu sliku rada marketing službe, urađen je stvarno dobar fan shop, ali me ipak malo nervira ta marketing služba Želje. Sve to izgleda neorganizovano što se marketinga tiče, a marketingom se dobijaju novi sponzori, sponzorima pare, a kad imaš više para, možeš i spustit cijene karata malo što će ti dovest raju.
Rekoh neke pomalo negativne stvari, al nadam se da mi plava braća neće zamjerit..
Usput, ponašanje uprave i samog Osima prema navijačima je ponekad bahato, moramo priznat.. Navijač se ne gleda kao navijač već kao konvertibilna marka!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 mar 2012, 22:43

inacefindecko je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Čovjek je stvarno u pravu i vidi se da je ljut na navijače. Nikad jači, nikad bolji, niko nam nije otišao, a došli nam jaki igrači i nas samo pet hiljada na Grbavici.
Stvarno sramota ..
tačno je da je naš Željo najbolji i najjači, a mala posjeta.. ne znam do čeg je to..
Ipak, neke razloge vidim i u ovom:
Istok=nije moguć pristup
Zapad=sjede samo parajlije i guzonje
Jug=tu raje i ima, ne može se reć da nema, a kad nije dobro popunjen to je najčešće radi termina
Sjever=jedina normalna tribina, ali cijena za jednog prosječnog Bosanca (navijača Želje) je velika. 8 KM je ipak malo previše, hajd za derbije, al protiv ekipa kao što su Leotar, Travnik itd. ne bi trebale bit tolike. Tako da onaj ko nema polugodišnju ili godišnju, a ne ide mu se na jug (gdje su cijene pristupačnije), nema želje da dođe.

Mislim da je i do marketinga, ovaj Fan Shop sad vadi ukupnu sliku rada marketing službe, urađen je stvarno dobar fan shop, ali me ipak malo nervira ta marketing služba Želje. Sve to izgleda neorganizovano što se marketinga tiče, a marketingom se dobijaju novi sponzori, sponzorima pare, a kad imaš više para, možeš i spustit cijene karata malo što će ti dovest raju.
Rekoh neke pomalo negativne stvari, al nadam se da mi plava braća neće zamjerit..
Usput, ponašanje uprave i samog Osima prema navijačima je ponekad bahato, moramo priznat.. Navijač se ne gleda kao navijač već kao konvertibilna marka!

jedini problem je sto sedmicno imas na tv 25 utakmica i na svakoj se vidi bolji fudbal i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 13 mar 2012, 22:45

Stvarno sramota ..
pa paša solidni,
1. nije odgovarao termin tekme
2. vrijeme je bilo hladno
3. oni što vole da pruže jezik sa sjevera, vjerovatno nisu došli u punom broju zato što se kop preselio na sjever..
možda u tom treba tražiti razlog zašto je bila skromnija posjeta nego što je očekivano?
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 13 mar 2012, 22:46

Stvarno smo smjesni neki dan citam zvezda i spartak 40.000 ljudi jebote pa to je za nas san ne moze ni stati toliko na grbavici :D! Kod nas dodje 2-3000 do 5 milja ( kad dodje inshallah) sramota stvarno.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 13 mar 2012, 22:47

Prinudjen je napisao/la:
Još jedan koji misli svojom glavom. Svaka čast.

Osim svoja očekivanja od navijača može ostaviti za kuće. Može govoriti jedino o broju gledalaca, ali i tad mu predlažem da promisli da li su možda i oni nešto imali udjela u tome. Ne možeš zatvarat pola stadiona, jer ti je mrsko očistit malo snijega, i slat stoku na skuplju tribinu, koja ti je dva dana i čistila tu jeftiniju, umjesto tebe. Pa nismo svi retardirani, iako je puno i takvih. Svi nisu. Čuj jedino zadovoljan podrškom protiv Sarajeva i Širokog. Nedavno gledam snimak utakmice iz Travnika. ORI se Željina pjesma 95 minuta krcatog dijela za gostujuće navijače. Nije se čulo nijedno skandiranje simpatizera Travnika i još nas opališe po ušima. Je li mu ni tu nije valjala podrška?! :oops:
Osim je za mene svetac , ali fkt s*re s ovim izjavama , nije mu valjala podrska protiv celika , slobode , zrinjskog ,travnika , zvijezde , rudara , sirokog ( i u gostima smo glsniji bili od listicana ), derbi da ne pricam ??? po meni je jedino bilo sramotno protiv leotara , a sad navijace nesto krivit nema smisla i treba ih bit sramota za ovo sto rade u vezi juga i karata :roll:
Zadnja izmjena: arzaminjo, dana/u 13 mar 2012, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 13 mar 2012, 22:47

Kakav nam je teren, hoce li biti ista bolji nego u subotu sto je bio?
Volim te Zeljo!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.