Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Denchi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Denchi » 06 maj 2019, 07:41

kućni odgoj jbg :D
Prema informacijama "EuroBlica" napad se desio u blizini Gradskog stadiona u Banjaluci, a svemu je prethodila svađa i vrijeđanje između Bilbije i Šipovca.

Da se incident dogodio potvrđeno je iz Policijske uprave Banjaluka kojoj je tuča prijavljena u utorak oko 17 časova.

"Prijavljeno je da je na parkingu ispred pomoćnog fudbalskog terena u Ulici vladike Platona došlo do vrijeđanja, a zatim i fizičkog sukoba između tri osobe koje su zatim identifikovane i riječ je o R.Š., M. Š. i M.B.", saopštio je portparol PU Banjaluka Marija Markanović za "EuroBlic".

Učesnici tuče su zatim pozvani u službene prostorije i nakon što su dali izjave u policiji upućeni su u Službu hitne pomoći radi utvrđivanja stepena povrede.

Jedan od očevidaca je za banjalučki list ispričao kako se sve odigralo.

"Šipovac je stajao sa jednim članom FK Borac kod pomoćnih terena i tada je automobilom naišao Bilbija i kroz otvoren prozor krenuo da vrijeđa Šipovca koji mu nije ostao dužan", navodi očevidac i dodaje da je Bilbija zaustavio vozilo i krenuo prema Šipovcu u namjeri da se obračuna sa njim.

"Kada je vidio da Bilbija ide prema njegovom ocu, u sukob se umiješao Mihailo Šipovac i nakon naguravanja i svađe počeli su se tući", navodi izvor EuroBlica.

Dok su ih prisutni razdvajali neko je pozvao policiju koja je došla na lice mjesta i tada su se svi smirili i tu je okončan sukob.

Izvor dešavanja u FK Borac istakao je da sukob između njih dvojice traje duže godina još iz perioda dok je Šipovac bio predsjednik Borca, piše banjalučki list.

Milorad Bilbija je bivši fudbaler crveno-plavih i trener mladih selekcija, a otac je nekadašnjeg reprezentativca BiH Nemanje Bilbije.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 06 maj 2019, 08:20

AlfredNobel je napisao/la:Jel se ovo navijač lištice našao žaliti? E duša medena, baš mi te žao. Da je normalna i uređena država, davno vi ne bi učestvovali.
Jesi ti gledao obe utakmice o kojima se prica? Neznam koji se k javljas, sve sto sam rekao je istina za mdk... Da je normalna i uredjena drzava vi bi prije nas izletili :lol:
NK Široki Brijeg

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2019, 08:23

since1948 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:E nek si rekao Amare, uzasno provociraju, sve copy/paste sa nase tekme, poveli, masovno izlezavanje svih ovih sto je nabrojao, Velic ckapi na kub, pa onaj Isakovic pizdun, itd... Steta sto im nezabismo i drugi gol onda...
Nisu bolan ljudi lezali...oni su ljetovali po terenu. Brate svaka ekipa pomalo ukrade vremena kad pase rezultat. Al sto je puno puno je
Tako je Radnik godinama već u "vrhu".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 06 maj 2019, 08:24

Evolve je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Jel se ovo navijač lištice našao žaliti? E duša medena, baš mi te žao. Da je normalna i uređena država, davno vi ne bi učestvovali.
Jesi ti gledao obe utakmice o kojima se prica? Neznam koji se k javljas, sve sto sam rekao je istina za mdk... Da je normalna i uredjena drzava vi bi prije nas izletili :lol:
Ha budale. Zbog nas se prije rata sirila ona liga da ne ispadnemo, a kamoli sad da ispadnemo u ovoj kukuruz ligi :lol:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 06 maj 2019, 08:39

Stroj1946 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Ha budale. Zbog nas se prije rata sirila ona liga da ne ispadnemo, a kamoli sad da ispadnemo u ovoj kukuruz ligi :lol:
Ma nidje veze, ovaj se poziva na uređenu državu, da je IOLE država uređena i normalna nitko nebi igrao ovu ligu od svih sr.anja iz prošlosti :lolno: :lolno:
NK Široki Brijeg

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 06 maj 2019, 08:51

svrakino1921 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ne kontam majke mi
Oske ne zaye bayise
Brani nas
Vidis da su nas napali sa svih strana
+1

Ne samo Osim. Svi.

Ne prepoznaju sta se radi. Ja licno iza rata do danas ne pamtim jaci, veci, organizovaniji napad na klub.

Cisti crveni kartoni za Mladost. Konacno jedna da nismo osteceni.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 maj 2019, 13:45

Kada ce se razmatrati koliko ce biti suspendovat Irfan Peljto ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 maj 2019, 13:50

Dokoljenko je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ne kontam majke mi
Oske ne zaye bayise
Brani nas
Vidis da su nas napali sa svih strana
+1

Ne samo Osim. Svi.

Ne prepoznaju sta se radi. Ja licno iza rata do danas ne pamtim jaci, veci, organizovaniji napad na klub.

Cisti crveni kartoni za Mladost. Konacno jedna da nismo osteceni.

:lol: :lol: :lol: :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 maj 2019, 13:50

avenija je napisao/la:Kada ce se razmatrati koliko ce biti suspendovat Irfan Peljto ?
Nece da mu ruse “evropski” ugled. Jedini nekako dospio vani, a ne zna ni on kako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 maj 2019, 13:52

LjoZee je napisao/la:
avenija je napisao/la:Kada ce se razmatrati koliko ce biti suspendovat Irfan Peljto ?
Nece da mu ruse “evropski” ugled. Jedini nekako dospio vani, a ne zna ni on kako.
I njemu ce namjestiti aferu pedofil, zbog ne ispunjavanja zahtjeva nadređenih. Tako da jadan on, em uzme pare em nekog osakati...
Sve su to ****, lopovska.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 06 maj 2019, 13:54

E cuj sve uradjeno kako treba i onda dalje u tekstu suspendovan direktor zbog nedobijanja licence :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2019, 13:55

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHJAHHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 maj 2019, 13:57

Navlakusa :mrgreen:

Nisu se jos dogovorili. Badzak tvrdi da je sve uredno i da ce biti na drugostepenoj, Savez tvrdi drugacije. Povuci- potegni niko nije dobar u glavu, ali nek je suspendovan Siljak napokon.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 maj 2019, 13:58

mislim da je ovo pokusaj pranje sebe pred navijacima da su ko fol sve uradili da bi dobili licencu eto mi nismo krivi
cuj sve uradili kako treba a smijenili covjeka hahah
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 06 maj 2019, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 06 maj 2019, 13:59

Fudbalski klub Željezničar ispunio je sve obaveze po pitanju zahtjeva za licenciranje i očekuje dobijanje licence nakon zasjedanja Drugostepene komisije NS/FSBiH, te iskazane žalbe prema istoj koja će biti podnijeta u zakonskom roku;

Što suspendovaše onda čovjeka ako je ispunio sve obaveze. Koja ste vi vanago od kluba :guz: :guz: :guz:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 06 maj 2019, 14:02

Sta vas pitari boli qurac jesmo li i koga smo suspendovali, hocemo lI ili necemo dobiti licencu?

Pisam vam se na klub i na sve ljude u savezu, posebno na Begica.

Prodane vijetnamske picke!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 maj 2019, 14:03

Haman pa postadosmo Suspenzičar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 maj 2019, 14:04

Oni su samo posteno igrali u vrijeme Misimovica ovo sve sa Osimima je zesci seljakluk i ciganluk

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 maj 2019, 14:06

Orangina85 je napisao/la:E cuj sve uradjeno kako treba i onda dalje u tekstu suspendovan direktor zbog nedobijanja licence :mrgreen:
Hahaahaahah,al bas.Al nista me ne cudi s obzirom da su falsifikovane uplatnice poslali na prvostepenu,vidimo kako su prosli :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 maj 2019, 14:06

Dokoljenko je napisao/la:Sta vas pitari boli qurac jesmo li i koga smo suspendovali, hocemo lI ili necete dobiti licencu?

Pisam vam se na klub i na sve ljude u savezu, posebno na Begica.

Prodane vijetnamske picke!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.