Vidim da ima i prijenos. Gleda se. Sretno u večerašnjoj tekmi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma de recite vi meni da li mi se isplatilo igranje jedinice na Želju.
Hayley <3
Fudbal je to zato ga i volimbadblueboylivno je napisao/la:Ma de recite vi meni da li mi se isplatilo igranje jedinice na Želju.![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
- SkyWallker
Nismo se pomakli nimalo od priče koja traje vec dva dana
Očekujem pobjedu recimo 3:0 ili 2:0, bas me zanima ponovo vidjeti tandem Zeba-Bekrić kako ce sve funkcionisati i izgledati, raje ne vise od 5.000, uostalom sta je sa Jugom !?
jel pusten u "promet" zna li iko ista ?? odo na par vopi pa na tekmu kajati mali Bojac

Očekujem pobjedu recimo 3:0 ili 2:0, bas me zanima ponovo vidjeti tandem Zeba-Bekrić kako ce sve funkcionisati i izgledati, raje ne vise od 5.000, uostalom sta je sa Jugom !?
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Ma komšija Gornji Grad čitav ćemo uložit. Sigurno je.badblueboylivno je napisao/la:Ma de recite vi meni da li mi se isplatilo igranje jedinice na Želju.![]()
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- zubanovic89
- Kontakt:
Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Momci te na ignore stavili,pa da ti ja kažem.Uvijek sjedim na sjeveru iza gola,a u subotu-ništa od sjedenja.Nije problem stajati,ali u mojim godinama stajati,pa još na stolici,malo je zafrkano.dakle,ako hoćeš da gledaš utakmicu,onda malo u stranu.Nije bila neka gungula,ali momci stoje na stolicama,pa ako hoćeš bilo šta da vidiš,moraš i ti.likusa je napisao/la:Momci u koji dio sjevera da idem da se ne nadjem u sred gungule![]()
? Nisam bila u subotu pa ne znam
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbg nama je usrao onaj centar za sport i rekreacijuzubanovic89 je napisao/la:Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- SkyWallker
Ko se zadnji smije najslađe se smijezubanovic89 je napisao/la:Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
bravo mali...spielführer_21 je napisao/la:Podrška upravi da osposobe jug do maja barKao da čiste Igman, a ne tribinu...
Neko se dotakao navijanja. Fakat je više za povratiti kad čuješ "svetu stranu" ili od onog plagijatora i licemjera, plus navijača sarajva "jednu jedinu". Odavno nisam u navijačkom fazonu i zaboli me za to, ali me nekako srce boli zbog tog seljakluka.
Osim - drugo ime za Želju !
Mali smiješni iz lavoraSkyWallker je napisao/la:Ko se zadnji smije najslađe se smijezubanovic89 je napisao/la:Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
ma bježi Denise šta se sad izvlačiteSarajlijc@ je napisao/la:Jbg nama je usrao onaj centar za sport i rekreacijuzubanovic89 je napisao/la:Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
Sta je ovo ,manje od 2 sata a niko ne postavlja link za streming za nas preko bare.
Nemojte samo reci pa ima na TV ,mi BHTv nemozemo gledati.
Hvala
Hvala
Ma materi se zali stvore nekulturni ja sam zbog tebe morao djecu u drugu sobu otjeratioldman je napisao/la:Sta je ovo ,manje od 2 sata a niko ne postavlja link za streming za nas preko bare.
Hvala
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Može. Od groblja pa sve do Gimnazije. Ako ideš, možda te ulovim na teveu.Hamo je napisao/la:Ma komšija Gornji Grad čitav ćemo uložit. Sigurno je.badblueboylivno je napisao/la:Ma de recite vi meni da li mi se isplatilo igranje jedinice na Želju.![]()
Hayley <3
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Može li mi neko pomoći gdje da nađem klip ili audio za onu staru Željinu pjesmu "Naprijed Željo momčad plava,nek se čuje tvoja slava,nek sviraju sve sirene,kad mašina plava krene"
Tražim već pola sata
Tražim već pola sata
apsolutno si upravu! kkbosna je tada imala super jak marketing,cak najjaci od svih sportskih klubova u BIH poslije rata.. za svaku utakmicu bosne trazila se karta vise,ali..ako nekad bude formirana regionalna liga,vjerujem da ce se i za utakmice zelje traziti karta vise... kad dolazili partizan,zvezda,vojvodina,dinamo,hajduk..... sretno nam danas!:)jug-onostalgicar je napisao/la:ma nije bolan tu do para toliko
koliko je do kluba koji nije uradio nista za te navijace koji nije marketinski uradio nista,pa bolan KK Bosna je pravila najave tekme pa ja se sjecam kako me je znalo nafurat kad on uradi onu minutu najave nisam mogao cekat da odem na tekmu sto to željo ne uradi daj koji plakat treba narodu pokazati da tu ne idu samo huligani i klosari kako mnogi misle treba privuci momke sa djevojkama starije ljude treba apelirati na sve treba uciniti da željo postane brend!!!
Oni moraju napraviti tu neku exkluzivnost da se raja osjecaju povlascena sto su medju tih 9000 koji su na tekmi. Želim komentatora koji ce najavljivati moju ekipu kao da su zvijezde(kao sto je radio lik na kk Bosni) pa da raja vriste treba stvoriti taj osjecaj, a to ne mogu uraditi ja nego klub!!!! to je njihov posao
mora se priznati da tu ima i problema sa navijacima..... doduse to nije za ovog foruma al ima i problema u tom segmentu ...
Slazem se u vecini sa ovim i ja sam jedan od onih koji je poceo 1996 da dolazi na juznu tribinu i od tada je ne napustam,ali smatram da je jedan od glavnih problema nepostojanje komunikacije izmedzu kluba i navijaca,nemislim tu da navijaci treba da smjenjuju i postavljaju uprave kao sto je bilo slucajeva u proslosti ali neki malo konkretniji odnos bi trebao da postoji.Medzutim slazem se sa da se danasnje generacije brzo zasite uspjeha i da je to sve vise za njih neka furka nego ljubav-nemislim na vecinu,ali kada se samo sjetim koliko smo mi sanjali prvu poslijeratnu titulu ili osvojeni kuphapa je napisao/la:..poceo sam od 1996 na Jugu jer sam tada nekada odrastao da idem na utakmice..poslije desetak godina staza na jugu preselio sam se na sjever...i tu sam prisutan na svim utakmicama na Grbavici-centralni dio sjevera.. gostovanja uzivo pratim oko 50%..mislim da nema niko pravo da mi kaze koliko ja volim Želju-idem i na treninge ako je nekakvo mjerilo ali iskreno i mene pocinje nervirati ovo u vezi navijaca...i za mene su-za slabiju posjetu iskljucivo krivci ljudi iz uprave koje potpomaze ponekad svojim bahatim izjavama Amar...imam utisak da se on cesto fura na starijeg Osima ali nema ni upola veliki izbor rijeci da bi to postigao...trazi se postovanje...a ne izjave tipa: Prodali smo oko 2.300 karata protiv sirokog, tako da nam podrška sa Juga(protiv Borca)nije sprecijalno potrebna...wtf...i sta sad on ocekuje da mi izazvani tom njegovom izjavom napunimo stadion...svako trazi respect...a mislim da mi zasluzujemo vise lijepih rijeci pa nek su i lazna...kako god ja sam tu
VOLIM TE ZELJO
- rastafarian
- Kontakt:
rossoner je napisao/la:bravo mali...spielführer_21 je napisao/la:Podrška upravi da osposobe jug do maja barKao da čiste Igman, a ne tribinu...
Neko se dotakao navijanja. Fakat je više za povratiti kad čuješ "svetu stranu" ili od onog plagijatora i licemjera, plus navijača sarajva "jednu jedinu". Odavno nisam u navijačkom fazonu i zaboli me za to, ali me nekako srce boli zbog tog seljakluka.
pjevaj ti i bože pravde, al dalje od Doline
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
rastafarian je napisao/la:rossoner je napisao/la:bravo mali...spielführer_21 je napisao/la:Podrška upravi da osposobe jug do maja barKao da čiste Igman, a ne tribinu...
pjevaj ti i bože pravde, al dalje od Doline
VOLIM TE ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 55 gostiju.