FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedno 60 40 za nas večeras, da nije Bilino bio bih sigurniji 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Evo jedne pozitivne vijesti za teren na Koševu, iz menadžmenta Dine Merlina potvrdili da ove godine one nema u planu da tu pravi koncert 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Večeras izlazimo u formaciji 433 najvjerovatnije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
DIZATI SVE!! NE MOGU DA VJERUJEM DA STE PALI NA FORU PROSIVANJA I DA SE NEKI OVDJE RADUJU KAKO SE TRAVA PRIMILA I DA SAMO PREDSTOJI PROSIVANJE. POSAO NEDOSTATNO URADJEN! 0 BODOVA!obrijanopile je napisao/la: ↑07 apr 2023, 10:10To je navlakusa, klasična. Ne trebamo igrati na Hasetu dok se radovi ne završe u kompletu. Vico I kompanija su skontali da teren nije u redu i da su zeznuli stvar. Našu zelju da sto prije počnemo igrati na Koševu će iskoristiti i za neuspjeh sa terenom, okriviti ce nas navodeci da smo ih pritiskali da igramo na Hasetu, a da oni nisu bili za "jer nije prosiven, nije se primila trava, trebalo je cekat" te da smo mi krivi sto teren nije kako treba. Nikako ne igrati dok se sve ne završi i kada Nogometni savez kaze da su završili radove. Makar čekali sljedeću sezonu, nemoj da nasjednemo na Vicinu i igru lopova iz Saveza.miky_hz je napisao/la: ↑06 apr 2023, 21:11Pa napisao je tamo Senad Bilic da ce ga mozda pustit bez prošivanja ,da ce ga kao izvaljat samo sad ,pa kao na kraju sezone završit prošivanje.JavierBosnia je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:55
Cini mi se da ga spremaju za ocrtavanje, tako da ce se vjerovatno igrati ovako
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Anela Potura je nadgledala radove ispred kluba. A vjerovatno ce i to finisno prosivanje nadgledati. Sve ce biti uredu. U sigurnim rukama je bio zadatak.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ocekujem da igraju Kyeremeh, Musa, i Cirjak veceras jer ipak je "lakša utakmica.
-
- Kontakt:
Sto bi znacilo vezni red Cirjak-Mustafic-Vrancic.Nijedan klasicni defanzivni vezni,vrlo interesantno i ofanzivno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2023, 11:05Večeras izlazimo u formaciji 433 najvjerovatnije.
Musa

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 apr 2023, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ziljkic Catakovic Guliashvili
Cirjak Varesanovic Vrancic
Radovic Serba Martinovic Musa
Ne bih se cudio ni ovako da bude
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sumnjam da ce Cirjak startat, zadnjih 5 utakmica izvan sastava. Najvjerovatnije Mustafic.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 apr 2023, 11:28Ziljkic Catakovic Guliashvili
A protiv koga ces Ćirjaka vracati u ritam i pogon nego protiv ovih poluamaterskih ekipa.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 apr 2023, 11:46Sumnjam da ce Cirjak startat, zadnjih 5 utakmica izvan sastava. Najvjerovatnije Mustafic.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 apr 2023, 11:28Ziljkic Catakovic Guliashvili
A sto Musa pitarcine, odigrao Enedin lošu tekmu i odma mjenjaj. Momak je potencijal veliki, imat ce jos bruku losih utakmica ali ga treba istrpiti.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sto musa ispred naseg djeteta
Brukate se
Brukate se
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Na kojem kanalu je tekma večeras?
-
- Kontakt:
Moja tv , ABC , Arena srb , arena CRO , Polish +sport , +france , Hungary Nacional tv i jos dvije kuce rade al ne znam imena …
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šteta nema na BT Sportu.HeraklitMracni je napisao/la: ↑07 apr 2023, 12:10Moja tv , ABC , Arena srb , arena CRO , Polish +sport , +france , Hungary Nacional tv i jos dvije kuce rade al ne znam imena …
- belosevic23
- Kontakt:
hocel igrati džafa dizelaš, šta bi od onakvog igrača iz siminog hana. lik nije ni za jačeg termina trenutno
-
- Kontakt:
Valjda je otpisan..Lucas je napisao/la: ↑07 apr 2023, 11:56A protiv koga ces Ćirjaka vracati u ritam i pogon nego protiv ovih poluamaterskih ekipa.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 apr 2023, 11:46Sumnjam da ce Cirjak startat, zadnjih 5 utakmica izvan sastava. Najvjerovatnije Mustafic.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 apr 2023, 11:28Ziljkic Catakovic Guliashvili
samo pogledajte kojom brzinom se radi stadion zrinjskog. Kad imas jaku upravu i ljude koji su uz klub
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ima li na hayatuHeraklitMracni je napisao/la: ↑07 apr 2023, 12:10Moja tv , ABC , Arena srb , arena CRO , Polish +sport , +france , Hungary Nacional tv i jos dvije kuce rade al ne znam imena …