FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zbog toga sto se pojedinci na tribini stavljaju ispred grupe i iznad kluba i imamo na sjeveru to sto imamo.Tako je godinama.
Toliko.
Nadam se da uzimamo kup i da zaokruzimo sjajnu sezonu.
Toliko.
Nadam se da uzimamo kup i da zaokruzimo sjajnu sezonu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
nikad', mislim da je saketanje jedino rijesenje!Chinaglia je napisao/la:bez komentara na ovo saopstenje, bez komentara
hocemo li ikada doci pameti
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
E trebaju svi spustit loptu na zemlju i ne doljevat ulje na vatru.
Valjda je svima u interesu prvo Sloboda pa onda svi ostali problemi.
Prevazna utakmica u srijedu da bi oko ovog trunili danima.
Momcima ce treba podrska.ajdeeeee
-
- Kontakt:
Ja sam ocekivao da se u ovom saopstenju ograde od psovki i svega, ili da se barem izvinu, ali...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Glas razuma ocigledno ne vrijedi previse u ovakvim trenucima.
Izgleda da nije ovako, a trebalo bi biti.Sariel je napisao/la:E trebaju svi spustit loptu na zemlju i ne doljevat ulje na vatru.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jel istina da ulaznice od utakmice finala kupa ide nsbih
Zato i kazem treba spustit loptu na zemlju i prestat se bavit problemima tamo gdje ih ne bi smjelo biti.Aerials je napisao/la:Izgleda da nije ovako, a trebalo bi biti.Sariel je napisao/la:E trebaju svi spustit loptu na zemlju i ne doljevat ulje na vatru.
Srijeda, Kup, Radnik Bijeljina nocna 20:00--------ja cu laganini na Tusanj zna se

- Probisvjet
- Kontakt:
Sta ako je prevazna utakmica. Treba nekada stati u kraj javasluku!Sariel je napisao/la:E trebaju svi spustit loptu na zemlju i ne doljevat ulje na vatru.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako je Sloboda vise od kluba nek tom klubu nenanose stetu bacanjem baklji i petardi. A posto su izgleda oni egoisti nek dobro procitaju i pogledaju izjavu Husića i kome se izvinjava. A ako su se oni nasli među tim zlim jezicima kako kaze Husić to je njihov problem. Ja na sjeveru cujem od jednog i pita ko je ovaj igrac slobode i pokazuje na Merzića. Drugi mu kaze Merzić. A ovaj kaze jel to doso u prosloj sedmici. Nisam ga ja vidio. Na stranu to podrska iskrenim fukarama i staroj gardi i trijeznom zapadu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
xeksor je napisao/la:Ako je Sloboda vise od kluba nek tom klubu nenanose stetu bacanjem baklji i petardi. A posto su izgleda oni egoisti nek dobro procitaju i pogledaju izjavu Husića i kome se izvinjava. A ako su se oni nasli među tim zlim jezicima kako kaze Husić to je njihov problem. Ja na sjeveru cujem od jednog i pita ko je ovaj igrac slobode i pokazuje na Merzića. Drugi mu kaze Merzić. A ovaj kaze jel to doso u prosloj sedmici. Nisam ga ja vidio. Na stranu to podrska iskrenim fukarama i staroj gardi i trijeznom zapadu

druze ja ne mogu mijenjat svijet, ni ljude...takvi su kakvi su.i sta ce bit bit ce.Probisvjet je napisao/la:Sta ako je prevazna utakmica. Treba nekada stati u kraj javasluku!Sariel je napisao/la:E trebaju svi spustit loptu na zemlju i ne doljevat ulje na vatru.
al neko mora pozvat na spustanje lopte.
mislim da je jedini ispravni put skoncentrisat se na utakmicu s radnikom.ovo nam svima oduzima prijeko potrebnu energiju.jebote ne smiejm ni pomislit sta igraci koji trebaju igrat sad misle o ovom?

Nek Azmir fukarama sa sjevera naplacuje ulaznice kao i ostalim navijacima i bice sve ok....
Edit: Igrala je Sloboda u Evropi i kad nije bilo sjevera i fukara i ostalih organizovanih navijackih skupina i to u 10x jacoj ligi....sto se mene tice, vise stete naprave nego dobra, poslije svega nek se sami ugase....
Edit: Igrala je Sloboda u Evropi i kad nije bilo sjevera i fukara i ostalih organizovanih navijackih skupina i to u 10x jacoj ligi....sto se mene tice, vise stete naprave nego dobra, poslije svega nek se sami ugase....
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 09 maj 2016, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Ja ne mogu vjerovati da su ovakvo saopstenje dali pred finale kupa i da su neki ljudi stoka mrtva j b... Nas ba klosari nista vise pa nije valjda da ce ovo da uniste sve radi je...og pozdrava boli me ba za pozdrav ako ja dolazim radi pozdrava ne mora vise ni doci kakve su ovo sifre boze umjesto da smiruju strasti oni ih jos ppdgrijavaju trebaju svi da se klanjaju Azmiru sta je uradio za klub koliko sam se nanerviro kad sam cito ono kad nisam mobitel razbio
- Probisvjet
- Kontakt:
Znas sta misle, da su im dio "navijaca" yebali od do poslije utakmice sa Sarajevom. Zato savjet igracima, Azmiru, Husrefu, ne osvrcite se na takve, igrajte za nas istinske navijace.Sariel je napisao/la:druze ja ne mogu mijenjat svijet, ni ljude...takvi su kakvi su.i sta ce bit bit ce.Probisvjet je napisao/la:Sta ako je prevazna utakmica. Treba nekada stati u kraj javasluku!Sariel je napisao/la:E trebaju svi spustit loptu na zemlju i ne doljevat ulje na vatru.
al neko mora pozvat na spustanje lopte.
mislim da je jedini ispravni put skoncentrisat se na utakmicu s radnikom.ovo nam svima oduzima prijeko potrebnu energiju.jebote ne smiejm ni pomislit sta igraci koji trebaju igrat sad misle o ovom?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Au gdje ces to. Pa da bude onda da je Azmir pravi Mamic, odredjuje im cijeneSkver je napisao/la:Nek Azmir fukarama sa sjevera naplacuje ulaznice kao i ostalim navijacima i bice sve ok....

Jos jednom pokazano da je grupa nekima ispred kluba. Da je makar tako, pa bi i tribina licila na nesto.
-
- Kontakt:
Bolje da se igraci u srijedu opet ne pozdravljaju sa navijacima, jer se bojim da bi opet moglo biti dosta psovki i da bi mogli biti izvizdani...
Došlo vrijeme da Azmir i fukare dovede u red.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Ma ja se nadam da se vecina "Fukara" nece poistovjeciti sa trenutnim vrhom grupe i da ce ignorisati ovu utakmicu, pa nek je finale 100 puta
jebte ovo ko u minskom polju svaki iduci korak sve gori i gori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.