FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Ja stvarno ne vidim kako nas je to epski usralo. Da smo umjesto Hofenhajma dobili nekog znacajnije slabijeg, moglo bi se reci. Jedino sto nas je usralo za Gent, a u cetvrtom sesiru sam se nadao da cemo samo izbjeci Francuze, za ostale nema neke velike razlike. Evo za mene idealnijih grupa:
- grupa A (Roma, Kluz, CSKA Sofia) gdje mozes igrati sa Romom, a boris se sa Kluzom i CSKA iz Sofije za proljece.
- grupa B (Arsenal, Molde, Dundalk) gdje igras sa Arsenalom koji ce imati kombinovan sastav i boris se za proljece sa Moldeom i Dandalkom
- grupa G (Braga, AEK, Zorya) maksimalno ujednacena grupa
Plus ima nekoliko slicnih, a i nekoliko izrazito gorih grupa. Sve u svemu neka zlatna sredina, gdje realno mozemo proci dalje, ali nismo favoriti.
- grupa A (Roma, Kluz, CSKA Sofia) gdje mozes igrati sa Romom, a boris se sa Kluzom i CSKA iz Sofije za proljece.
- grupa B (Arsenal, Molde, Dundalk) gdje igras sa Arsenalom koji ce imati kombinovan sastav i boris se za proljece sa Moldeom i Dandalkom
- grupa G (Braga, AEK, Zorya) maksimalno ujednacena grupa
Plus ima nekoliko slicnih, a i nekoliko izrazito gorih grupa. Sve u svemu neka zlatna sredina, gdje realno mozemo proci dalje, ali nismo favoriti.
U 20 dana derbi i 3 evropske. Ukupno 6 utakmica sa jos 2 prvenstvene

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Na danasnji dan prije 18 god. "Leteći magarci" iz Serie A spusteni na zemlju...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Sta poradi Luka Marković Voši
Mogli bi mi njega vec sada na zimu vratiti da uz Krstovića bude back up Falcineliu
Nego danas najavljuju Erakovića, Nikolića i Gavrića u startnih 11
Nadam se da ce i Radulović dobiti znacajniju minutazu.

Mogli bi mi njega vec sada na zimu vratiti da uz Krstovića bude back up Falcineliu

Nego danas najavljuju Erakovića, Nikolića i Gavrića u startnih 11

Nadam se da ce i Radulović dobiti znacajniju minutazu.
Mali rezime nakon prvog ciklusa ove sezone.
Negativne stvari:
- Neubjedljivi evro nastupi.
Osim prvog kola sve smo se mucili, kako igrom, tako i rezultatom. Kadrovski smo jaci od svih ekipa s kojim smo igrali, cak i od Omonije, ali nismo uspjeli (rezultatski) napraviti prevagu u nasu korist.
E sad, postoji tu i faktor PRITISAK koji se ne smije zanemariti. Sve tekme smo igrali na strani i imali ulogu favorita. Vracajuci se u blizu proslost, cak i Milojevićeva Zvezda se mucila sa malim i osrednjim ekipama u kvalama na strani (Floriana, Irtish, Spartaks, Suduva sve redom remiji, dobili samo Suduvu i Spartak Trnavu, izgubili od Helsinkia). Ova ekipa nije imala tu privilegiju da igra na Marakani,a da jeste, ne sumnjam da bi dobili i Omoniju sa 2-3 razlike.
- Klimava odbrana.
Jednostavno, ova odbrana ne ulijeva pretjeranu stabilnost i povjerenje. U poredjenju sa recimo Le Tallekom i Savićem, ova stoperksa resenja su klasa ispod, kako po pitanju uigranosti, tako i igrackog kvaliteta. O bekovima necu ni da pricam. Rodić zbog povreda nije spreman za vise od 60-70 min ozbiljnog fudbala,dok su oba desna cirkusanti.
- Preveliko eksperimentisanje sa sastavima, odnosno razlicite ekipe u domacem sampionatu i evropi.
Ono prvo gore je po meni i najveca posledica ovog treceg.
Stanković kao da nema mooda izvesti isti onaj tim koji gazi u domacem prvenstvu ili jednostavno tu ima uticaja uprave i(li) menadzera, pa se momci koji su se pokazali kao dobitna kombinacija u superligi Nikolić i Gavrić jednostavno zanemare, a u najbitnijim utakmicama sansu dobijaju Vukanovići, Jovančići itd.
To je nesto sto svim navijacima Cz smeta i sto je toliko ocigledno.
Pozitivne stvari:
- Istorijska dominacija u domacem prvenstvu.
Jednostavno, ovaj tim za sada nema ni blizu ravnog protivnika sebi u superligi. 10/10 uz gol razliku 34:3
Na Marakani imamo posjek skoro 4 gola po mecu (23 na 6 utakmica) i to je upravo ono o cemu pricam i kada je evropa u pitanju.
Mi smo generalno na Marakani jaci za 30-ak %, cak i pred praznim tribinama (Salzburg).
- Profilisanje par mladih igraca, barem i u prvenstvu. Nikolić i Gavrić imaju po 3 postignuta gola. Nametnuli su se kao bitniji srafovi tima i konacno bi mogli (mada sumnjam u sposobnost i moral ove uprave) zaraditi na obojici po 5-10 mil €.
Sansu takodje polako dobijaju i Eraković, Krstović, Radulović..
- Diego Falcinelli.
Konacno krsten spic kakvog nismo cini mi se od Huga Vieire imali! Momak je bas skolovan igrac i vec se sada isplacuje. Na poslednja 4 meca je postigao 5 golova.
Nadam se da cemo uspjeti koliko-toliko popraviti stvari na ovoj pauzi, jer nam slijedi paklenih 20-ak dana u ritmu cetvrtak nedelja...
Negativne stvari:
- Neubjedljivi evro nastupi.
Osim prvog kola sve smo se mucili, kako igrom, tako i rezultatom. Kadrovski smo jaci od svih ekipa s kojim smo igrali, cak i od Omonije, ali nismo uspjeli (rezultatski) napraviti prevagu u nasu korist.
E sad, postoji tu i faktor PRITISAK koji se ne smije zanemariti. Sve tekme smo igrali na strani i imali ulogu favorita. Vracajuci se u blizu proslost, cak i Milojevićeva Zvezda se mucila sa malim i osrednjim ekipama u kvalama na strani (Floriana, Irtish, Spartaks, Suduva sve redom remiji, dobili samo Suduvu i Spartak Trnavu, izgubili od Helsinkia). Ova ekipa nije imala tu privilegiju da igra na Marakani,a da jeste, ne sumnjam da bi dobili i Omoniju sa 2-3 razlike.
- Klimava odbrana.
Jednostavno, ova odbrana ne ulijeva pretjeranu stabilnost i povjerenje. U poredjenju sa recimo Le Tallekom i Savićem, ova stoperksa resenja su klasa ispod, kako po pitanju uigranosti, tako i igrackog kvaliteta. O bekovima necu ni da pricam. Rodić zbog povreda nije spreman za vise od 60-70 min ozbiljnog fudbala,dok su oba desna cirkusanti.
- Preveliko eksperimentisanje sa sastavima, odnosno razlicite ekipe u domacem sampionatu i evropi.
Ono prvo gore je po meni i najveca posledica ovog treceg.
Stanković kao da nema mooda izvesti isti onaj tim koji gazi u domacem prvenstvu ili jednostavno tu ima uticaja uprave i(li) menadzera, pa se momci koji su se pokazali kao dobitna kombinacija u superligi Nikolić i Gavrić jednostavno zanemare, a u najbitnijim utakmicama sansu dobijaju Vukanovići, Jovančići itd.
To je nesto sto svim navijacima Cz smeta i sto je toliko ocigledno.
Pozitivne stvari:
- Istorijska dominacija u domacem prvenstvu.
Jednostavno, ovaj tim za sada nema ni blizu ravnog protivnika sebi u superligi. 10/10 uz gol razliku 34:3

Mi smo generalno na Marakani jaci za 30-ak %, cak i pred praznim tribinama (Salzburg).
- Profilisanje par mladih igraca, barem i u prvenstvu. Nikolić i Gavrić imaju po 3 postignuta gola. Nametnuli su se kao bitniji srafovi tima i konacno bi mogli (mada sumnjam u sposobnost i moral ove uprave) zaraditi na obojici po 5-10 mil €.
Sansu takodje polako dobijaju i Eraković, Krstović, Radulović..
- Diego Falcinelli.
Konacno krsten spic kakvog nismo cini mi se od Huga Vieire imali! Momak je bas skolovan igrac i vec se sada isplacuje. Na poslednja 4 meca je postigao 5 golova.
Nadam se da cemo uspjeti koliko-toliko popraviti stvari na ovoj pauzi, jer nam slijedi paklenih 20-ak dana u ritmu cetvrtak nedelja...

- alan_kardec
- Kontakt:
u pozitivne stvari treba ubaciti i rasterećenje igračkog kadra tj. raščišćavanje brljotina koje je uprava radila u prethodnih nekoliko prelaznih rokova. Otišlo je preko 10 igrača, neki su prodati, neki poslati na pozajmice sa pravom otkupa, sa nekima su sporazumno raskinuti ugovori... Preko 3 miliona evra je uzeto novca od prodaja ovog ljeta. Možda su mogli još biti riješeni Vukanović, Simić pa i Pavkov, ali kako god, igrački kadar je konačno pročišćen, a budžet za plate rasterećen. Priča se da bi lako i Ben mogao da bude prodat, Boaći takođe... Vidjećemo.
Negativno je što nije dovedena zamjena za Rodića na lijevom beku, pogotovo jer Rodić konstantno ima manjih ili većih problema sa povredama, umorom...
Negativno je što nije dovedena zamjena za Rodića na lijevom beku, pogotovo jer Rodić konstantno ima manjih ili većih problema sa povredama, umorom...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Spisak prijavljenih fudbalera Crvene zvezde za Ligu Evrope:
Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić,
Odbrana: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić.
Vezni red: Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Mateja Bačanin, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović.
Napad: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Dijego Falčineli, Marko Lazetić, Aleksa Vukanović, Nikola Krstović.
Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić,
Odbrana: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić.
Vezni red: Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Mateja Bačanin, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović.
Napad: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Dijego Falčineli, Marko Lazetić, Aleksa Vukanović, Nikola Krstović.
Steta jbg. Msm da nismo zasluzili poraz, ali nedostajalo je malo vise koncentracije kod sansi, a i sudija je morao svirati opasnu igru prije prvog gola...
Na danasnji dan prije 20 god. pala je Celta

Veceras sve osim pobjede je neuspijeh. A nisam nesto ubijedjen da cemo pobijediti jer mi Stankovic ne uliva povjerenje. Ovo veceras mu je sansa da pokaze mozemo li racunati na njega u buducnosti ili da se sto prije izljubimo i rastanemo. Niti jednog jaceg protivnika nismo dobili sa njim na klupi.
Tacno, ali isto tako niti protiv jedne ozbiljnije ekipe nismo igrali kuci.dscile je napisao/la: ↑29 okt 2020, 11:54Veceras sve osim pobjede je neuspijeh. A nisam nesto ubijedjen da cemo pobijediti jer mi Stankovic ne uliva povjerenje. Ovo veceras mu je sansa da pokaze mozemo li racunati na njega u buducnosti ili da se sto prije izljubimo i rastanemo. Niti jednog jaceg protivnika nismo dobili sa njim na klupi.
Ovo je fakticki prva ozbiljna evro utakmica na Marakani posle vise od godinu dana!
Evo i sastava:

A bice i koreografija.

Kakav sex, najbolja partija od pocetka sezone
Katai, Ivanić i Ben
Sanogu neko treba objasniti da njegov posao nije da se gradi, dribla itd u opasnoj zoni, nego da je samo nabije sto dalje...

Katai, Ivanić i Ben

Sanogu neko treba objasniti da njegov posao nije da se gradi, dribla itd u opasnoj zoni, nego da je samo nabije sto dalje...

- alan_kardec
- Kontakt:
Sklanjalica 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trener Libereca: Zvezda nas vratila u realnost, ne susrećemo se u Češkoj sa Kataijem i Benom!
"Upozorili smo na brzinu, ali kada vidite u realnosti takve igrače nije lako“, kaže trener Libereca
Težak udarac doživeo je Slovan iz Libereca na Marakani. Posle četiri meča bez primljenog gola, i samo jednog poraza u prethodnih 11 susreta, češki predstavnik je ubijen u pjam u Beogradu.
Međutim, trener Pavel Hoftih nije očejavao. Priznao je da je Crvena zvezda jednostavno bolja u ovom trenutku.
“Ovo je realnost,sudar sa kvalitetnim i jakim suparnikom. Primili smo dva brza gola, u tom trenutku rival je bio odličan. Uspeli smo da se vratimo u igru sredinom prvog poluvremena. Međutim, Zvezda je jednostavno bila kvalitetnija. Večeras ništa nismo mogli da uradimo protiv ovakve Zvezde. Možemo samo da im čestitamo. Ovo je za nas veliko iskustvo. Kažnjavali su svaku našu grešku, izgleda da smo svu sreću iskoristili u prošlom meču. Ostaje nam da se radujemo susretima na domaćem terenu“, poručio je trener Slovana.
On je posebno apostrofirao ulogu Aleksandra Kataija i El Fardua Bena.
“Upozorili smo na brzinu, ali kada vidite u realnosti takve igrače nije lako. Sa brzim igračima kao što su Ben i Katai se ne susrećemo u Češkoj... Nismo imali iskustva, kako da se suprotstavite takvim igračima. Biće potrebno mnogo vremena za to“.
Malo je reci da sam prijatno iznenadjen, kako igrom tako i rezultatom. Ugazili smo ih kao nekada Ventspils.
Sada je veoma vazno da nakon meceva sa Gentom nemamo negativan skor. Eventualna pobjeda u prvom mecu nam daje ogromne sanse za proljece u Evropi.
Hvala Hofenhajmu sto je ugazio Genta. Nadam se da ce isto uraditi i u drugom mecu, dok protiv Libereca pobjede ne bi smjele doci u obzir.
I hvala Tea na onom instagram storiju, bez toga ne bismo gledali Kataia ponovo u Zvezdi. Barem ne u ovom trenutku.

Sada je veoma vazno da nakon meceva sa Gentom nemamo negativan skor. Eventualna pobjeda u prvom mecu nam daje ogromne sanse za proljece u Evropi.
Hvala Hofenhajmu sto je ugazio Genta. Nadam se da ce isto uraditi i u drugom mecu, dok protiv Libereca pobjede ne bi smjele doci u obzir.
I hvala Tea na onom instagram storiju, bez toga ne bismo gledali Kataia ponovo u Zvezdi. Barem ne u ovom trenutku.

Sinoc smo ostvarili najubjedljiviju pobjedu u grupnim fazama.
Do sada smo bili najefikasniji vs Rome i Olympiakosa sa po 3-1.
...ali kakav je Katai majstor. Lik da ima konstantnost imao bi mnogo vecu karijeru i igrao sada u dosta jacem klubu.
Prodor, dribling, lucidnost, sut..
Do sada smo bili najefikasniji vs Rome i Olympiakosa sa po 3-1.
...ali kakav je Katai majstor. Lik da ima konstantnost imao bi mnogo vecu karijeru i igrao sada u dosta jacem klubu.
Prodor, dribling, lucidnost, sut..

- alan_kardec
- Kontakt:
Malo ko je očekivao ovo, ali fenomenalni smo bili.
Pribojavao sam se Čeha, nisam ih gledao, ali sam čitao da su tvrdi. Ove sezone su već dobijali Apoel, Steauu, Gent, Plzen, i u tim utakmicama primili samo jedan gol.
Međutim mi smo ih razmontirali
Dobar posao je urađen, a ako sljedećeg četvrtka dobijemo Gent, najveći dio posla će biti završen.
Kataiju kad se igra lopte, izgleda ko igrač za neki top tim iz liga petice. Sinoć kad je dao gol za 4:1 i kad je povukao loptu sa centra podsjetio me na onaj gol u derbiju iz 2015. 3:1.
U nedjelju u Surdulicu.
Pribojavao sam se Čeha, nisam ih gledao, ali sam čitao da su tvrdi. Ove sezone su već dobijali Apoel, Steauu, Gent, Plzen, i u tim utakmicama primili samo jedan gol.
Međutim mi smo ih razmontirali

Kataiju kad se igra lopte, izgleda ko igrač za neki top tim iz liga petice. Sinoć kad je dao gol za 4:1 i kad je povukao loptu sa centra podsjetio me na onaj gol u derbiju iz 2015. 3:1.
U nedjelju u Surdulicu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Chapman1886
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.