Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Taj Hrgota je davno izjavio da ne zeli da igra za BIH, a vi nasavite da ga velicate.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ni halilovic ne zeli samo to ne govori,Elegant je napisao/la:Taj Hrgota je davno izjavio da ne zeli da igra za BIH, a vi nasavite da ga velicate.
Hayat je prije nekolko godina dok je imo sportsku redakciju otiso u Zagreb gdje su napravili intervju sa tada jos dosta mladjim Alenom i ocem Seadom. Na pitanje za koga zeli da igra kad poraste mali je rako "samo za Bosnu i Hercegovinu". Tako da molim te vozdra!! Mali mozda nece zaigrat za nas ali ne pravi se pametan.ciza je napisao/la:ni halilovic ne zeli samo to ne govori,Elegant je napisao/la:Taj Hrgota je davno izjavio da ne zeli da igra za BIH, a vi nasavite da ga velicate.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
skandinavac molim te jesil ti jedan od onih za koga je ibrahimovic ukraden? reko' hayatsajo10 je napisao/la:Hayat je prije nekolko godina dok je imo sportsku redakciju otiso u Zagreb gdje su napravili intervju sa tada jos dosta mladjim Alenom i ocem Seadom. Na pitanje za koga zeli da igra kad poraste mali je rako "samo za Bosnu i Hercegovinu". Tako da molim te vozdra!! Mali mozda nece zaigrat za nas ali ne pravi se pametan.ciza je napisao/la:ni halilovic ne zeli samo to ne govori,Elegant je napisao/la:Taj Hrgota je davno izjavio da ne zeli da igra za BIH, a vi nasavite da ga velicate.
kaze mi da se pravim pametan lik kojem,je nick sajo 10,na slici Osim s peharom,potpis visca barca visca catalunya,s prebivalistem u svedskoj
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 12 maj 2013, 16:02, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Nije lose pitati...Elegant je napisao/la:Taj Hrgota je davno izjavio da ne zeli da igra za BIH, a vi nasavite da ga velicate.
- adriano_leite
- Kontakt:
Koliko ti imas godina? Koliko dugo pratis repku nasu? Da li smo ikada uopste otisli na Mundijal da bi nam ispadanje u grupama bio krah?Sapunaru28 je napisao/la:PAPE pozovi Hrgotu
"mi nikoga necemo moliti" dok ne ispadnemo u grupnoj fazi Mundijala
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Hrgota ce u Rumunsku rezprezentaciju zajedno sa Samponjarijem.Sapunaru28 je napisao/la:PAPE pozovi Hrgotu
"mi nikoga necemo moliti" dok ne ispadnemo u grupnoj fazi Mundijala
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Idi pa ga pitaj!Sapunaru28 je napisao/la:Nije lose pitati...Elegant je napisao/la:Taj Hrgota je davno izjavio da ne zeli da igra za BIH, a vi nasavite da ga velicate.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Pokusavam preko twittera
@ciza
Kao prvo ja sam rodjeni srebrecanin koji je kasnije zivio i zavrsio prvi razred na Grbavici. Zivio u Lorisu i jedva ceko da odrastem da me otac odvede da gledam Zelju kao sto je to radio sa starijim bratom koji je igro u klubu. Tako da mani se price jer nemas pojma.
Ljubav prema Barci je vijecna. Ali nimalo jaca od one prema voljenom klubu sa Grbavice. I ako zivim 2000km od nje pratim Zelju svaki dan i pisem o njemu na svedskim stranicama kao i Bosni i Hercegovini. Svima kazem da sam ponosni bosanac pa cak nosim i majcu majstora Zeba na prsima.. Haha eh moj ciza ciza..
Boli me kita za Ibrahimovica covjece? Nemas nista da pises i onda njega spominjes. On je bosanac kolko sam ja i spanac. Svako sto me poznaje zna kakav je moj stav prema njemu a to je da je ufurani "balkanac" koji samo moze sanjat da bude igrac kao oni najbolji u danasnjici.
A to uvezi Hayata. Jarane ne mogu da ti nadjem snimak ali je program bio emitovan svakog petka i ovo je bio licni VIDEO intervju sa njima dvojicom. A posto sam ga licno svojim ocima gledo i cuo sta mali kaze nemoj stavljat rijece u ustra drugima kad neznas situaciju. Taj video je kasnije bio i na YT ali je na kraju sklonjen.
Kao prvo ja sam rodjeni srebrecanin koji je kasnije zivio i zavrsio prvi razred na Grbavici. Zivio u Lorisu i jedva ceko da odrastem da me otac odvede da gledam Zelju kao sto je to radio sa starijim bratom koji je igro u klubu. Tako da mani se price jer nemas pojma.
Ljubav prema Barci je vijecna. Ali nimalo jaca od one prema voljenom klubu sa Grbavice. I ako zivim 2000km od nje pratim Zelju svaki dan i pisem o njemu na svedskim stranicama kao i Bosni i Hercegovini. Svima kazem da sam ponosni bosanac pa cak nosim i majcu majstora Zeba na prsima.. Haha eh moj ciza ciza..
Boli me kita za Ibrahimovica covjece? Nemas nista da pises i onda njega spominjes. On je bosanac kolko sam ja i spanac. Svako sto me poznaje zna kakav je moj stav prema njemu a to je da je ufurani "balkanac" koji samo moze sanjat da bude igrac kao oni najbolji u danasnjici.
A to uvezi Hayata. Jarane ne mogu da ti nadjem snimak ali je program bio emitovan svakog petka i ovo je bio licni VIDEO intervju sa njima dvojicom. A posto sam ga licno svojim ocima gledo i cuo sta mali kaze nemoj stavljat rijece u ustra drugima kad neznas situaciju. Taj video je kasnije bio i na YT ali je na kraju sklonjen.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I Seferovic je ''obecavao''kuce i vile .Vodan k'o Tito ,da bi na prvi mig Hitfze odletio u SVOJE jato.
Jednostavno nemoze te niko nagovoriti ili odgovoriti od necega sto ti u stvari stvarno zelis ili ne zelis.Ako ima imalo corbe u glavi,ako nema koji ce nam qlinac.Takav da odlucuje utakmicu,aha kako da ne.
Zayebite pricu bori se oko ovoga ili onoga,ako on sam nije tu borbu vec okoncao u glavi.
Jednostavno nemoze te niko nagovoriti ili odgovoriti od necega sto ti u stvari stvarno zelis ili ne zelis.Ako ima imalo corbe u glavi,ako nema koji ce nam qlinac.Takav da odlucuje utakmicu,aha kako da ne.
Zayebite pricu bori se oko ovoga ili onoga,ako on sam nije tu borbu vec okoncao u glavi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Misljenja sam da ce i Kolasinac tako da zavrsi, sve lafo "za Bosnom tugujem, Bosni se radujem" a kad dođe poziv Elfa, Bosna ? What Bosna ?.harishp je napisao/la:I Seferovic je ''obecavao''kuce i vile .Vodan k'o Tito ,da bi na prvi mig Hitfze odletio u SVOJE jato.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
po avataru, a i po postovima, pravo licis na nedimkaharishp je napisao/la:I Seferovic je ''obecavao''kuce i vile .Vodan k'o Tito ,da bi na prvi mig Hitfze odletio u SVOJE jato.
Super ,opet internet fercera u, oko, na Jablanici,bas mi je drago.jasmin10 je napisao/la:po avataru, a i po postovima, pravo licis na nedimkaharishp je napisao/la:I Seferovic je ''obecavao''kuce i vile .Vodan k'o Tito ,da bi na prvi mig Hitfze odletio u SVOJE jato.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Ko je nas buduci desni bek?
Sapunaru28 je napisao/la:Ko je nas buduci desni bek?

1946
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Comor? hahahahahahahahaha
E vidis prije ce ti zaigrati Comor nego Hrgot.Sapunaru28 je napisao/la:Comor? hahahahahahahahaha
Cuj Hrgot.
1946
-
Sapunaru28
- Kontakt:
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.