Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Kod Mancinija sam barem znao kada se povede u gostima da se to tesko okrece.Vodis protiv ekipa kojima je u cilju opstanak i za poluvrijeme primis 3 gola.Sreca pa i glavni konkurenti kiksaju pa nije toliki zaostatak ima vremena za poboljsanje igre u odbrani jer ovako dalje ne ide.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Avl 0 1 Mnc , Toure
" onclick="window.open(this.href);return false;
Avl 1 1 Mnc , El Ahmadi
Avl 1 2 Mnc , Dzeko
Avl 2 2 Mnc
Avl 3 2 Mnc
Avl 1 1 Mnc , El Ahmadi
Avl 1 2 Mnc , Dzeko
Avl 2 2 Mnc
Avl 3 2 Mnc
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sta li kazu Dzekoljupci na ublehu zvanu Manuel Inzinjer Pelegrini? Lik uz Tourea i Nasrija izbaci najboljeg igraca i primi 2 gola a ostavi kloca Negreda kojem sam prognozirao da ce biti najveci flop transfer roka, pa cak ni Mancini ne bi Dzeku izbacio iz igre danas, ovaj Negredo nije u Sevilli igrao ovoliko...
Kralj rotacija nikad ne bi ispustio dva puta prednost na gostovanju i primio uz to po 3 gola u prvih 6. kola
Kralj rotacija nikad ne bi ispustio dva puta prednost na gostovanju i primio uz to po 3 gola u prvih 6. kola
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 28 sep 2013, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bilo je logično da će izbaciti Džeku s obzirom na to da je odigrao prije 4 dana utakmicu i s obzirom na to da će početi i u utorak tako da mu je potreban odmor.
Kakve veze ima što je odigrao utakmicu 4 dana prije valjda je sposoban odigrati 2 utakmice u 5 dana.Protiv Bayerna neće početi utakmicu to je jasno ko dan.Ibizevic je napisao/la:Bilo je logično da će izbaciti Džeku s obzirom na to da je odigrao prije 4 dana utakmicu i s obzirom na to da će početi i u utorak tako da mu je potreban odmor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Itekako ima veze, njegova fizička konstitucija ne dopušta mu da trči u svakom momentu. Ali isto tako mislim da mu fizička sprema nije na najvišem nivou, a to da će početi protiv Bayerna - naravno da hoće.Saurman je napisao/la:Kakve veze ima što je odigrao utakmicu 4 dana prije valjda je sposoban odigrati 2 utakmice u 5 dana.Protiv Bayerna neće početi utakmicu to je jasno ko dan.Ibizevic je napisao/la:Bilo je logično da će izbaciti Džeku s obzirom na to da je odigrao prije 4 dana utakmicu i s obzirom na to da će početi i u utorak tako da mu je potreban odmor.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj fizicka mu sprema nije u najboljem redu haha pa nije ti ovo Premijer liga BiH da igrac ima problema da igra 2 tekem u 4 dana i da ga grcevi hvataju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zato sto bi gledao tekmu sa klupe. To ili bi izvuko onu famoznu izmjenu u 85oj.BigBigBang je napisao/la:Sta li kazu Dzekoljupci na ublehu zvanu Manuel Inzinjer Pelegrini? Lik uz Tourea i Nasrija izbaci najboljeg igraca i primi 2 gola a ostavi kloca Negreda kojem sam prognozirao da ce biti najveci flop transfer roka, pa cak ni Mancini ne bi Dzeku izbacio iz igre danas, ovaj Negredo nije u Sevilli igrao ovoliko...
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Cautinho
- Kontakt:
Što me hoće banovi u zadnje vrijeme,i to moram biti toliki baksuz da uvijek odem kada je neki vazan događaj u pitanju.Prvo Slovačka uzvrat,pa sad derbi dva Manchestera.
Kad je Manchester City u pitanju,odmah da se požalim na ono,gledajući sada,nepotrebno
prosipanje bodova protiv Cardiffa i Stokea.Dobro,Britannia je teško gostovanje,ali ako smo ovakvo igrali protiv Uniteda,mogli smo i to sa lakoćom dobiti.Ali nema potrebe previše kukati,za sada stvari po nas idu dobro.
Što se same utakmice tiče,puno je toga napisano na ovom forumu,Unitedovu sam posebno pratio,pa nema smisla sada previše naglabati o tome.
Pellegrini je stalno najavljivao taj neki napadački,atraktivan nogomet,dosada to i nije baš dolazilo na vidjelo,ali protiv Uniteda je sve stalo na svoje u pravi čas.
Kad je United igrao protiv Chelsea,rekao sam da je na toj utakmici slučajno sa bilo koje druge strane stajao City,poderao bi protivnika brutalno.To je i lijepo pokazano sad u nedelju.
Bunkeri nisu specijalnost Cityja,tu se lako zapinje,ali sa ovakvim napadačkim potencijalom,u utakmicama kada se protivnik malo otvori,u stanju je raznijeti protivnika,ma tko to bio.
Valjda je ovo sada bila prekretnica od kada ćemo gledati uigrani City.Bar se ja nadam.
Postava sasvim dobra,svi odigrali odlično,posebno Kompany.Neki ga hvale kao da ga nikad nisu vidjeli kako igra,najbolji stoper PL i najbolji igrač lige u šampionskoj sezoni.
United me je razočarao.Da nije bilo onog Shrekovog gola,ovo ne bi bio neki derbi,nit neka
izjednačenost na obe strane. Možda je i Moyes tu kriv,jer se u utakmici očekivalo da ni jedan od ova dva trenera ne izgubi bodove u svom prvom derbiju,ali Pellegrini je odmah napao,dobro mu se vratilo,a Moyes ionako nije imao nekih rješenja,bez Robina je to sasvim druga momčad.
Sad će biti zanimljivo pratiti dalje prvenstvo i rezultate ova dva kluba,ali treba i reći da je ova
utakmica faktički nevažna,jer je došla vrlo rano,5. kolo,ima još puno utakmica i derbija,
prvenstvo je dugo.
Cityju sada u okviru Capital One Cupa dolazi Wigan,koji nas je prošle godine dobio u finalu FA Cupa,ali danas je to drugoligaš,pa očekujem da City to prođe sa lakoćom.
Mislim da će početi i Dzeko i Jovetić,nazad ima puno opcija,tu su još i Richards,Boyata,Lescott,Pantilimon...
Ponedeljak,23. rujan.
gostima. Villa je bez Bentekea.Našli smo dobru formu,sad smo na konju i treba samo nastaviti osvajati bodove.Najmanje što nam sada treba je kiks koji nas opet vraća na početak.
Četvrtak.26. rujan.
City bolji,kad ga je Yaya dao mislio sam da idemo na mirno poluvrijeme i da u drugom se uvali jos jedan,pa da odemo sa bodovima sa ugodnog gostovanja.Ali gol Ville je sve pokvario,pa su morali i dati ostala 2.
Stvarno sam razočaran,nekako sam jedva čekao ovu utakmicu nakon zadnje u nedelju,mislio sam da ćemo i ovdje pokazati jednu simultantku,ali ništa.Kiks,ali ide se dalje.
Ali eto,i United nas je ispostovao,pa su i oni popusili,sada Arsenal kolo vodi,Liverpool bi mogao isto u vrh,ovako sad idemo na minus od tri boda.Što i nije neka šteta,ali ovo se moralo dobiti,moglo je se dobiti i imali smo pobjedu u rukama.Šteta.
I još na kraju se doda,da je to stvarno neko proklestvo na gostovanjima,evo sam kontao da nakon Brittanie nema sanse da izgubimo bodove,vrijeme je da se ta serija prekine i ono opet.I to jedna Aston Villa koja je skroz slaba,bez Bentekea,i imamo izvrstan score kada su oni u pitanju,najviše puta smo njih dobili i najviše golova njima dali.
Ali takav je nogomet,zato ga i volite.Ne pobjedi uvijek bolji.
Okrećemo se Bayernu u LP,nadam se da ćemo tu nešto pozitivno izvući,bar neki remi...
Lijep pozdrav.
Kad je Manchester City u pitanju,odmah da se požalim na ono,gledajući sada,nepotrebno
prosipanje bodova protiv Cardiffa i Stokea.Dobro,Britannia je teško gostovanje,ali ako smo ovakvo igrali protiv Uniteda,mogli smo i to sa lakoćom dobiti.Ali nema potrebe previše kukati,za sada stvari po nas idu dobro.
Što se same utakmice tiče,puno je toga napisano na ovom forumu,Unitedovu sam posebno pratio,pa nema smisla sada previše naglabati o tome.
Pellegrini je stalno najavljivao taj neki napadački,atraktivan nogomet,dosada to i nije baš dolazilo na vidjelo,ali protiv Uniteda je sve stalo na svoje u pravi čas.
Kad je United igrao protiv Chelsea,rekao sam da je na toj utakmici slučajno sa bilo koje druge strane stajao City,poderao bi protivnika brutalno.To je i lijepo pokazano sad u nedelju.
Bunkeri nisu specijalnost Cityja,tu se lako zapinje,ali sa ovakvim napadačkim potencijalom,u utakmicama kada se protivnik malo otvori,u stanju je raznijeti protivnika,ma tko to bio.
Valjda je ovo sada bila prekretnica od kada ćemo gledati uigrani City.Bar se ja nadam.
Postava sasvim dobra,svi odigrali odlično,posebno Kompany.Neki ga hvale kao da ga nikad nisu vidjeli kako igra,najbolji stoper PL i najbolji igrač lige u šampionskoj sezoni.
United me je razočarao.Da nije bilo onog Shrekovog gola,ovo ne bi bio neki derbi,nit neka
izjednačenost na obe strane. Možda je i Moyes tu kriv,jer se u utakmici očekivalo da ni jedan od ova dva trenera ne izgubi bodove u svom prvom derbiju,ali Pellegrini je odmah napao,dobro mu se vratilo,a Moyes ionako nije imao nekih rješenja,bez Robina je to sasvim druga momčad.
Sad će biti zanimljivo pratiti dalje prvenstvo i rezultate ova dva kluba,ali treba i reći da je ova
utakmica faktički nevažna,jer je došla vrlo rano,5. kolo,ima još puno utakmica i derbija,
prvenstvo je dugo.
Cityju sada u okviru Capital One Cupa dolazi Wigan,koji nas je prošle godine dobio u finalu FA Cupa,ali danas je to drugoligaš,pa očekujem da City to prođe sa lakoćom.
Mislim da će početi i Dzeko i Jovetić,nazad ima puno opcija,tu su još i Richards,Boyata,Lescott,Pantilimon...
Ponedeljak,23. rujan.
gostima. Villa je bez Bentekea.Našli smo dobru formu,sad smo na konju i treba samo nastaviti osvajati bodove.Najmanje što nam sada treba je kiks koji nas opet vraća na početak.
Četvrtak.26. rujan.
City bolji,kad ga je Yaya dao mislio sam da idemo na mirno poluvrijeme i da u drugom se uvali jos jedan,pa da odemo sa bodovima sa ugodnog gostovanja.Ali gol Ville je sve pokvario,pa su morali i dati ostala 2.
Stvarno sam razočaran,nekako sam jedva čekao ovu utakmicu nakon zadnje u nedelju,mislio sam da ćemo i ovdje pokazati jednu simultantku,ali ništa.Kiks,ali ide se dalje.
Ali eto,i United nas je ispostovao,pa su i oni popusili,sada Arsenal kolo vodi,Liverpool bi mogao isto u vrh,ovako sad idemo na minus od tri boda.Što i nije neka šteta,ali ovo se moralo dobiti,moglo je se dobiti i imali smo pobjedu u rukama.Šteta.
I još na kraju se doda,da je to stvarno neko proklestvo na gostovanjima,evo sam kontao da nakon Brittanie nema sanse da izgubimo bodove,vrijeme je da se ta serija prekine i ono opet.I to jedna Aston Villa koja je skroz slaba,bez Bentekea,i imamo izvrstan score kada su oni u pitanju,najviše puta smo njih dobili i najviše golova njima dali.
Ali takav je nogomet,zato ga i volite.Ne pobjedi uvijek bolji.
Okrećemo se Bayernu u LP,nadam se da ćemo tu nešto pozitivno izvući,bar neki remi...
Lijep pozdrav.
Keep walking.
Veceras utakmica istine koja ce pokazati da li je Manchester City sposoban da igra sa najvecim klubovima u Evropi.Ja mislim da jest.Povratak Silve i Aguera ce mnogo znaciti pred vecerasnji duel.Mislim da ce se glavna borba voditi u sredini terena i a posebno ce biti zanimljivo vidjeti bocne igrace Cityja u borbi sa Riberyjem i Robbenom.Pobjeda bi 80 % znacila i prolaz dalje.Prognoza rezultata 2-1 za city.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Definitivno test za City. U slucaju dobre igre i pozitivnog rezultata se moze reci da je City sazrio. Pozitivan rezultat veceras je sve osim poraza.
Bayern je velik klub i tesko gubi. Nisu bezze osvojili ovo takmicenje a nije im ni poklonjeno. Ljudi zasluzili. Favoriti su ali, tesko ce veceras dobiti City. Ne ocekujem dominaciju Bayerna.
Ocekujem odlicnu tekmu i konacno cu gledati, nakon par dana NEgledanja utakmica.
Bayern je velik klub i tesko gubi. Nisu bezze osvojili ovo takmicenje a nije im ni poklonjeno. Ljudi zasluzili. Favoriti su ali, tesko ce veceras dobiti City. Ne ocekujem dominaciju Bayerna.
Ocekujem odlicnu tekmu i konacno cu gledati, nakon par dana NEgledanja utakmica.
Mislim da će se utakmica otvoriti tek u drugom poluvremenu.
Prognoziram X,rezultat 1:1,ali volio bih da City pobjedi.
X/X ili X/1
Prognoziram X,rezultat 1:1,ali volio bih da City pobjedi.
X/X ili X/1
You'll never walk alone.
Aa vidi, City igra kod kuce. Ja mislio u gostima.
U tom slucaju X i nije tako pozitivan rezultat.
Bit će ko da City igra u gostimaSamoZeljo je napisao/la:Aa vidi, City igra kod kuce. Ja mislio u gostima.
Očekuje se pobjeda Citya, za dobrobit engleskog fudbala
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Richards s kateterom izaš'o na teren.
Navasa izbaciti, jer dosta grjesi umjesto njega silvu poslati na teren. Slaba kretnja citija, bayern vise trci i kontorlira igru, pogotovo u sredini.
Isto kao i Real Madrid, Siti je plastika. Bezdusna ekipa, bez timskog duha.
Sramota kako igraju, sramota. Nimalo borbenosti.
Sramota kako igraju, sramota. Nimalo borbenosti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.