Primjetio sam takodjer,kad ga ugasim,ova lampica sa prednje strane se upali. A dok je upaljen telefon,to nije problem.
Zna li neko do cega bi mogao biti problem
Ovaj telefon je u pitanju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Jesi probao promjeniti punjač?majestic24 je napisao/la:Imam Alcatel one touch idol. Za moje potrebe je odlican telefon. Medjutim,u zadnje vrijeme imam problem sa punjenjem. Naime,da se napuni od 0-100 % treba mu 24 sata,mozda i vise. Znaci presporo puni. Nosio sam ga na servis,mijenjali smo bateriju,ali i dalje je isti problem. Baterija se i ne trosi bas previse,24 sata mi moze biti da ga nepunim ,a da sam citavo vrijeme povezanan putem wi-fi.
Primjetio sam takodjer,kad ga ugasim,ova lampica sa prednje strane se upali. A dok je upaljen telefon,to nije problem.
Jesam,mijenjao sam ali i dalje je isti problemarelinho je napisao/la:Jesi probao promjeniti punjač?majestic24 je napisao/la:Imam Alcatel one touch idol. Za moje potrebe je odlican telefon. Medjutim,u zadnje vrijeme imam problem sa punjenjem. Naime,da se napuni od 0-100 % treba mu 24 sata,mozda i vise. Znaci presporo puni. Nosio sam ga na servis,mijenjali smo bateriju,ali i dalje je isti problem. Baterija se i ne trosi bas previse,24 sata mi moze biti da ga nepunim ,a da sam citavo vrijeme povezanan putem wi-fi.
Ja sam imao isti problem na starom mobitelu i mislio sam da je do baterije, ali je ipak bilo do punjača.
majestic24 je napisao/la:Imam Alcatel one touch idol. Za moje potrebe je odlican telefon. Medjutim,u zadnje vrijeme imam problem sa punjenjem. Naime,da se napuni od 0-100 % treba mu 24 sata,mozda i vise. Znaci presporo puni. Nosio sam ga na servis,mijenjali smo bateriju,ali i dalje je isti problem. Baterija se i ne trosi bas previse,24 sata mi moze biti da ga nepunim ,a da sam citavo vrijeme povezanan putem wi-fi.
iNFY je napisao/la:
Skini aplikaciju ampere i izmjeri dok je na punjacu oko 800mA treba bit
E hvala tidema je napisao/la:Ima moja rodica, prezadovoljna je, inače imala Samsung s4, kaže da joj je bolji P9 lite, hvali i bateriju
yebisemajestic24 je napisao/la:iNFY je napisao/la:
Skini aplikaciju ampere i izmjeri dok je na punjacu oko 800mA treba bit
Preko 1100 mA imam
Ja sam jednom to radio naso neku haloo staru izrezo rupu gdje mi ova skraćena dodje uklopio i radilo, ova haloo mu došla ko okvirSlevinKelevra je napisao/la:Kad skratis sim karticu, moze li se ona ponovo koristiti u telefonu u koji ide ona cijela?
Ako je android onda Poweramp i PlayerPro. Za PP mozes skinut i dodadni DSP pack sa googleplay za vise podesavanja zvukaozy je napisao/la:Postoji li neki muzicki player za mobilni na kojem se moze stimati jacina basa,kao sto se moze na ovim playerimaza racurnar?
Ne vjerujem, ja bio sacuvao kad sam skracivao taj visak, i kad mi je zatrebalo samo uglavio nazad i sve ok radilo.A prilicno sam siguran da manja tako ne mozeSlevinKelevra je napisao/la:Kad skratis sim karticu, moze li se ona ponovo koristiti u telefonu u koji ide ona cijela?
Može, naruči na eBayu micro/nano SIM to SIM adapter, par dolara ili kupi ovdje, ja sam svoj u univerzalnom platio 7 KMSlevinKelevra je napisao/la:Kad skratis sim karticu, moze li se ona ponovo koristiti u telefonu u koji ide ona cijela?
Iphone 5stheboss_RD07 je napisao/la:Ako je android onda Poweramp i PlayerPro. Za PP mozes skinut i dodadni DSP pack sa googleplay za vise podesavanja zvukaozy je napisao/la:Postoji li neki muzicki player za mobilni na kojem se moze stimati jacina basa,kao sto se moze na ovim playerimaza racurnar?
Obični kineski telefon upakovan u kućište koje samo liči na iPhone, ni performanse ni izrada, apsolutno ništa nije ni blizu iPhoneu, pa čak ni iole solidnom Androidu, bježi od tog koliko te noge noseMavs je napisao/la:Ljudi koji je zonFa s ovim shemama, IPhone prodaju sa Android sustavom, novi su po.cijeni od 250KM ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.