ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Hvala ti @DANTES, ali i potpis ide u paketu sa avatarom. Da se zna tko je GOAT. 
pa H2H, pustio ga matori... nisam znao da si ti ljubitelj fantastike... je li sva ili samo SF?MaGiCa je napisao/la:Hvala ti @DANTES, ali i potpis ide u paketu sa avatarom. Da se zna tko je GOAT.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Lucas kazhe da je Anakin najjachi i ja mu verujem.
Gotive se Conan, Osmi putnik, Star Wars i tako to - neshto epske, neshto nauchne fantastike, ali samo crème de la crème.
Gotive se Conan, Osmi putnik, Star Wars i tako to - neshto epske, neshto nauchne fantastike, ali samo crème de la crème.
U šta se ova tema pretvori!? Cirkus!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
+1Mancini je napisao/la:U šta se ova tema pretvori!? Cirkus!
Ma igra mačke i miša, i tako će biti do njihovog posljednjeg okršaja.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Iako mislim da ce Djokovic imati upperhand u ovom rivalstvu, ne bih bash tako laHko otpisivao Nadala.
Van shljake nece moci mnogo, po svemu sudeci, ali je na shljaci i dalje sila - bez obzira shta ko kazhe, on je ili joint favourite (tamo gde Djokovic igra) ili izraziti favorit (tamo gde ne igra Djokovic) za svaki turnir na ovoj podlozi.
Van shljake nece moci mnogo, po svemu sudeci, ali je na shljaci i dalje sila - bez obzira shta ko kazhe, on je ili joint favourite (tamo gde Djokovic igra) ili izraziti favorit (tamo gde ne igra Djokovic) za svaki turnir na ovoj podlozi.
Srbijanac nema potrebe za provokacijama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A shta je tachno ovde provokacijaMancini je napisao/la:Srbijanac nema potrebe za provokacijama.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kontam da je ovo naglašeno H kod lahko.
A pa to mi je trademark. Pokupio sa foruma, kao i uhljeb, meschini, buraz i tako to...DukeOfWellington je napisao/la:Kontam da je ovo naglašeno H kod lahko.
Ako je to razlog da se neko vredja, evo prestat cu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pretpostavljam da je to u njegovim očima ispalo kao da se ti šegačiš sa tim H koje u bosanskom jeziku tu zaista stoji (pravilno je pisati i lahko i lako). Da si napisao 'lahko', a ne 'laHko' vjerovatno ne bi bilo ni primijećeno, ovako valjda aludira na ovo što ranije rekoh.MaGiCa je napisao/la: A pa to mi je trademark. Pokupio sa foruma, kao i uhljeb, meschini, buraz i tako to...
Ako je to razlog da se neko vredja, evo prestat cu.
Samo da se citiramronaldo99 je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:i ja kontam da će Rafa uzeti Novaka sutra. Ali bolje sad nego na RG.
hoce uzecemu mu 6 gemova, ako mu i toliko novak dopusti
Dosta više omaložavanja svih tenisera koji nisu iz Srbije. Čuj španac izbjegavao skoro godinu dana utajivača poreza!? Kome se više španac treba dokazivati. Da je utajivač poreza imao upola zdravstvenih problema kao španac oprostio bi se davno od tenisa. Utajivač poreza najveće probleme koje je imao bili su: lažni grčevi, alergija očiju i prehlada. Najlakše je omaložavati sve redom.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 19 apr 2015, 06:15, ukupno mijenjano 1 put.
omalovazhavanje svakoga ko nije iz Srbije
utajivach poreza
lazhne povrede
Ili si opasno ogranichen ili ne znash ni da zatrolujesh kako valja...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako ga je omalovažio? Smatram da ga je u ovom momentu čak i precijenio. Moje skromno mišljenje je da Nadal više nema šta da traži protiv Đokovića i u narednih nekoliko godina razlika među njima biće sve veća. MaGiCa kaže joint favourite, ja kažem ni govora, Đoković je jasan favorit protiv Nadala, a jedino što mu može pomoći na RG-u je taj talisman nepobjedivosti obzirom da je izgubio jedan meč u 10 godina tamo. Ako se Đoković izbori u glavi sa tim nema nikakve sumnje da će ga uzeti tamo, nešto teže ako bude finale u pitanju. Na terenu je sve jasno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno da je Nole favorit u mečevima sa Rafom. Ima igru za njega, match up, Nadal da bi dobio Đokovića mora odigrat najbolji meč u karijeri. Ono što važi za Federera protiv Nadala isto važi i za Nadala protiv Novaka. Jedini ko trenutno može dobit Novaka je Federer, i to samo na bržim podlogama, Wimbledon i poslije Wimbledona, Toronto (Montreal) i Cincinnati.
U proteklim nekoliko mečeva Nole dominira nad Nadalom, on i samo on se pita u tim mečevima, kao što kaže @duke jedino ga na RG može spasiti ta nepobjedivost i fizička sprema, Novaka je to sprječavalo da dođe do pobjede.
U proteklim nekoliko mečeva Nole dominira nad Nadalom, on i samo on se pita u tim mečevima, kao što kaže @duke jedino ga na RG može spasiti ta nepobjedivost i fizička sprema, Novaka je to sprječavalo da dođe do pobjede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Srbijanac sve ti kontaš samo se praviš.
@vojvodo Ohani malo sa hvalisanjem utajivača poreza. Po toj tvojoj logici ne gubi do kraja godine nijedan meč. A o lažnim grčevima je dosta ispričano. Grčevi a poslije toga leti po terenu. Koga on folira?
@vojvodo Ohani malo sa hvalisanjem utajivača poreza. Po toj tvojoj logici ne gubi do kraja godine nijedan meč. A o lažnim grčevima je dosta ispričano. Grčevi a poslije toga leti po terenu. Koga on folira?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.