Da smo mi dali penale, ne bi oni prisli golu, ali tako je u fudbalu. Da je babi taksi, bila bi ...
cunami je napisao/la:I usput da cestitam maloj raji u Grenoblu na dobrim igrama i rezultatima
cunami je napisao/la:I usput da cestitam maloj raji u Grenoblu na dobrim igrama i rezultatima
VELEZDOGROBA je napisao/la:SAMO CU VAM RECI PAR STVARI KOJE SU SE DANAAS DESILE PIJE POCETKA TEKME
djonko ulazi u svlacionicu i igracima kaze dobicete po 1ookm ako dobijete leotara.
posto se igracima duguju 2 plate ustaju zaim i mrkva i nastaje svadja
navodno se trazo da se igracima isplate plate od zelje......
pordaja tekme
i na tereneu se igra bez volje,uz dogocor da se tekma izgubi-NAREDENJE ZAIMA I MRKVE
okic uzima loptu da puca penal I PRIMA NAREDENJE DA GA FULI
taim drugi penal naravno fula.....
OVO MI JE PRICO JEDAN IGRAC I KUCE SE SVIM SVOJIM DA JE ISTINA.
dalje svadja hje ispala oko spiska igraca koje je odovic napravio na koje racuna na koje ne,,,,,
to je ishood danasnje tekme
RED ARMY PROBUDI SE
DJONKO JE ZLO VECE OD PIKE
VJERUJTE DA PIKA 100X KAKAV GOD DA JE VOLI VELEZ VISE OD OVOG SELJAKA
KAKO SMO GOD OTJERALI PIKU USTANITE I OTJERAJTE OVOG SELJAKA DJONKU!!!
Mont0 je napisao/la:Poserem se na citav taj grad sto prica, a guzicu ne bi digili i malo prosetali do stadiona. Dokle vise?
Nista protiv tebe, ali zar ne mislis da sam i ja malkice upravu?
nick je napisao/la:VELEZDOGROBA je napisao/la:SAMO CU VAM RECI PAR STVARI KOJE SU SE DANAAS DESILE PIJE POCETKA TEKME
djonko ulazi u svlacionicu i igracima kaze dobicete po 1ookm ako dobijete leotara.
posto se igracima duguju 2 plate ustaju zaim i mrkva i nastaje svadja
navodno se trazo da se igracima isplate plate od zelje......
pordaja tekme
i na tereneu se igra bez volje,uz dogocor da se tekma izgubi-NAREDENJE ZAIMA I MRKVE
okic uzima loptu da puca penal I PRIMA NAREDENJE DA GA FULI
taim drugi penal naravno fula.....
OVO MI JE PRICO JEDAN IGRAC I KUCE SE SVIM SVOJIM DA JE ISTINA.
dalje svadja hje ispala oko spiska igraca koje je odovic napravio na koje racuna na koje ne,,,,,
to je ishood danasnje tekme
RED ARMY PROBUDI SE
DJONKO JE ZLO VECE OD PIKE
VJERUJTE DA PIKA 100X KAKAV GOD DA JE VOLI VELEZ VISE OD OVOG SELJAKA
KAKO SMO GOD OTJERALI PIKU USTANITE I OTJERAJTE OVOG SELJAKA DJONKU!!!
pa sta je dogovor da dobijete ili izgubite?
Brate, jesam li ja kriv mozda sto stadion nije u Fejicevoj? Sta trazis iglu u jajetu. A sa druge strane, mozda nekih 40 puta (sigurno toliko, a vjerujem da je i vise od toga) sam u zivotu pjeske otisao do Vrapcica, dok sam manji bio, i nikad se nisam zalio.oldbridge je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Poserem se na citav taj grad sto prica, a guzicu ne bi digili i malo prosetali do stadiona. Dokle vise?
Nista protiv tebe, ali zar ne mislis da sam i ja malkice upravu?![]()
![]()