RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 30 apr 2011, 23:25

Dva gola, ono kad je Hadzija izletio, stativa, i jos mali milion kontri, eto neka bude za 0-4 :D

Da smo mi dali penale, ne bi oni prisli golu, ali tako je u fudbalu. Da je babi taksi, bila bi ...
cunami je napisao/la:I usput da cestitam maloj raji u Grenoblu na dobrim igrama i rezultatima
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 30 apr 2011, 23:30

Cim sam vidio kako smo 2 penala promasili reko sam kolegi da necemo dobit a da smo dali 2 penela utakmica bi tad vec bila skoro pa gotova jer ne bi bilo nekog posebnog tempa i sl.
Ali...sta je tu je...Lako je pametovat poslje utakmice.Nadam se da ce se neke stavri unutar kluba poslozit,da ce se naci najbolja rijesenja,nesuglasice da ce biti rijesene i da ce se kraj sezone privest kako treba a onda na ljeto sjesti uprava i dogovorit se sta i kako se planira za iducu sezonu ali bez puno obecavanja kao i do sad ali cemo i mi navijaci morat sjesi i dogovorit se oko nekih stvari i jednostavno,mozemo puno uticat da kao KNRA dovedemo vise raje na utakmice Veleza al za to treba napravit plan

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 maj 2011, 00:31

SAMO CU VAM RECI PAR STVARI KOJE SU SE DANAAS DESILE PIJE POCETKA TEKME
djonko ulazi u svlacionicu i igracima kaze dobicete po 1ookm ako dobijete leotara.
posto se igracima duguju 2 plate ustaju zaim i mrkva i nastaje svadja
navodno se trazo da se igracima isplate plate od zelje......
pordaja tekme
i na tereneu se igra bez volje,uz dogocor da se tekma izgubi-NAREDENJE ZAIMA I MRKVE
okic uzima loptu da puca penal I PRIMA NAREDENJE DA GA FULI
taim drugi penal naravno fula.....
OVO MI JE PRICO JEDAN IGRAC I KUCE SE SVIM SVOJIM DA JE ISTINA.
dalje svadja hje ispala oko spiska igraca koje je odovic napravio na koje racuna na koje ne,,,,,
to je ishood danasnje tekme
RED ARMY PROBUDI SE
DJONKO JE ZLO VECE OD PIKE
VJERUJTE DA PIKA 100X KAKAV GOD DA JE VOLI VELEZ VISE OD OVOG SELJAKA
KAKO SMO GOD OTJERALI PIKU USTANITE I OTJERAJTE OVOG SELJAKA DJONKU!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 maj 2011, 00:53

VELEZDOGROBA je napisao/la:SAMO CU VAM RECI PAR STVARI KOJE SU SE DANAAS DESILE PIJE POCETKA TEKME
djonko ulazi u svlacionicu i igracima kaze dobicete po 1ookm ako dobijete leotara.
pordaja tekme
i na tereneu se igra bez volje,uz dogocor da se tekma izgubi-NAREDENJE ZAIMA I MRKVE
dalje svadja hje ispala oko spiska igraca koje je odovic napravio na koje racuna na koje ne,,,,,
RED ARMY PROBUDI SE

pa sta je dogovor da dobijete ili izgubite?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 maj 2011, 00:58

koji je rezultat

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 01 maj 2011, 00:58

Jbg nema se para pa valja koju tekmu i prodati,otisla je davno ova liga u pm...

da se razumijemo ne mislim samo na Velez nego na vecinu klubova u ovoj sabaniji.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 maj 2011, 01:02

Velez igra sa 6-7 igraca ispod 22 godine.
Zar ocekujete pobjede?

Odovic je rekao - sezona je spasena - sada se pruza prilika mladjim igracima da pokazu sta znaju.
Sasvim je realno da su izgubili od Leotara koji je puno iskusnija ekipa. Ovi momci su i protiv Zelje vodili pa izgubili odjednom. (Doduse ono je bilo mutno) ali bar jedan gol Zeljin je bio cist i plus momci jesu skroz drugacije igrali kad je sve krenulo nizastranu.

Znaci ne vidim razloga za neko iznenadjenje - od sada pa do kraja sezone Velez ce igrati sa igracima od 18, 19, 20, 21 godinu uglavnom da vidi moze li stvoriti jak tim za sljedecu sezonu. Pobjede i porazi i kod kuce i na strani su skroz moguci i za ocekivati.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 maj 2011, 01:05

A za Djonku - neznam covjeka ali od 20 ljudi sam cuo ponesto i niko nista lijepo nije rekao o njemu.

Price kruze da bi on trebao da izleti ko fisek uskoro.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 01 maj 2011, 03:11

Mont0 je napisao/la:Poserem se na citav taj grad sto prica, a guzicu ne bi digili i malo prosetali do stadiona. Dokle vise?

Nista protiv tebe, ali zar ne mislis da sam i ja malkice upravu?
:roll:
:D :D
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 maj 2011, 08:22

nick je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:SAMO CU VAM RECI PAR STVARI KOJE SU SE DANAAS DESILE PIJE POCETKA TEKME
pordaja tekme
RED ARMY PROBUDI SE

pa sta je dogovor da dobijete ili izgubite?

Cuo sam za ovo .. :cry:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 01 maj 2011, 09:39

Ma ostanak je siguran neznam sto se ovolika bura digla oko poraza na domacem terenu nebi da smo Barca mora se izgubit i kuci nekad,a za Djonku sve najgore mislim jer to je jedan primitivac kojeg ce izbacit na glavu.
Samo jedan klub Velež Mostar

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 01 maj 2011, 09:46

Pokvarise mi praznik! Bojim se da je pored lose utakmice juce na povrsinu isplivalo i dosta negativnosti u i oko ekipe. Misljenja sam da je doticni Djonk vec proslost i da je na pomolu izbor novog starog direktora. Nezadovoljsto nekim pojacanjima, prije svega Rovcaninom,nije postigao niti jedan gol , odnosom prema igri Okica, bili su juce vise nego ociti i vise puta glasno izreceni. Sa druge strane pojavila se i informacija o pomenutom dvojcu kao nocnim pticama koji vole kaplicu vise. Sa stajalista proslavljenog Velezovog internacionalca i uspjesnog trenera, u ekipi su juce morali imati mjesta Zolj,Durakovic i Jazvin. Za Durakovica je rekao daje mladic zaustavljen u razvoju iako je u prvom dijelu davao naznake da moze izrasti u dobrog igraca. Monolog Admira Velagica se odnosio na novac i inicijativu da se Djonko smjeni! Zaimovic je takodje imao jedan verbalni istup misleci na odnos prema domacim igracim,djeci, koji su po ko zna koji put zanemareni na racun sumnjivih pojacanja. Isto tako sam vidio da su mnoga otvorena pitanja uzdrmala i Odovica jer je ocito bilo da nema odgovora na neke optuzbe. Prije svega na to da je jedna grupa igraca povlastena i zagaranovano startaju svaku utakmicu. Kako sam cuo dosta se kritikuje i odnos prema treningu odnosno nedisciplina koju sef strucnog staba dozvoljava pojedincim. U toku zagrijavanja , pomenuti trener je primijetio da Okic jedini nije obucen kao ostali igraci,odnosno ima bijelu maicu, i to je oznacio kao los pokazatelj discipline u ekipi!
Brzi odlazak vecine clanova uprave je los znak i niko nije imao hrabrosti preuzeti na sebe odgovornost da da odgovore ali isto tako da kritikuje igrace. Jos jednom sreca da postoje Drina i Buducnost i poslije 289. utakmice u nizu koju sam pratio, mislim da vise necu ici na utakmice! Od srca sam odvajao 300-400KM mjesecno ali stvarno vise nema smisla. Kada sam juce vidio kako je trener Veleza sve hladno primio,kada sam vidio da mu je stvarno svejedno i da misli samo kako ce zdrpiti i razguliti, ne, ne mogu vise to podnositi. Sretno Rodjeni ma gdje bili!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

mostarski
Kontakt:

Post Postao/la mostarski » 01 maj 2011, 09:49

Himzo Djonko je najvece zlo Veleza trenutno. Covjek sistematski radi na unistavanju Veleza. Navijace odnosno Red Army **** u zdrav mozak vec skoro dva mjeseca jer je on najveci krivac sto je saradnja oko autobusa propala i sto se navijaci moraju snalaziti sami.
Ja ne mogu da vjeruje vise, pa ljudi moji zar jedan bivsi policajac koji je zatvarao raju moze voditi Velez i unistavati ga. I ja sam cuo ove price, doduse neznam okle odmah price o prodaji i sto se u nas ljudi svezu prodaje (jer zaista jucerasnja utakmica nema veze sa tim), ali sam cuo price da ga je svlacionica izbacila i jednostavno sve ono sto im Djonko radi vec skoro mjesec dana je kulminiralo. U zdrav mozak **** igrace, uopste se ne trudi a ima 7 dana nekolicina njih je izbacena iz restorana gdje su se hranili (ovi sa strane igraci) i nemaju gdje da jedu, vec se sama hrani. Gonite kriminalca iz Veleza,a da je siledzija i kriminalac evo potvrde. Pa ljudi moji njega je Inzko smjenio ima 2-3 godine zbog bukvalno istih stvari :
RAZLOZI ZA SMJENJIVANJE

Himzo Đonko nije ispunio zakonske uvjete za imenovanje na svoj sadašnji položaj. Njegovo imenovanje je izvršeno, barem jednim dijelom, na osnovu falsificiranih odnosno svjesno neispravnih dokumenata.

Himzo Đonko je postupao izvan svog ovlaštenja kako bi imenovao policijske službenike na ključne položaje, pri čemu imenovanja nisu zasnovana na zakonskim kriterijima.

Himzo Đonko je zloupotrijebio svoj službeni položaj time što je prijetio krivičnim istragama protiv svojih političkih protivnika. Takve prijetnje bile su motivirane političkim razlozima i izrečene su u namjeri da se zastraši odnosno uznemiri subjekt istrage.

Himzo Đonko je angažirao druge osobe da upute prijetnje fizičkim nasiljem protiv pripadnikâ osoblja Ureda visokog predstavnika u nastojanju da opstruira istragu o zloupotrebi svog službenog položaja.

Na osnovu prethodno pomenutog, smatram da je Himzo Đonko opstruirao aktivnosti na jačanju vladavine prava u Bosni i Hercegovini i da je neposredno ugrozio provedbu Općeg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini.

EVO VAM I DOKAZ PA SVE PROCITAJTE NA LINKU :

http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.ba

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 maj 2011, 10:51

Kako citam ove postove,onda vidim koliko sam bio u pravu i odmah su mi neki poceli govorit kako citavu istinu kazem ali...Taj Đonko je zlo Veleza koji igrace J.ebe u mozak,covijek koji ne zna da radi ovaj posao,ne zna sklopit ugovor kako sa igracima tako sa sponzorima a kako sam jutros pricao sa dobro upucenim momkom u vezi svega,Mrkva i Zaim su se svadjali jer im je Đonko valjda davao po 100 KM ali samo igracima koji su jucer konkurisali ua utakmicu,znaci njih 18 a ostalim igracima koji nisu bili u ekipi zbog povreda ili kartona se nije trebalo dat nista.Sramota je da jedan penzioner,policajac,ocigledno radi na unistavanju kluba i Pika je ljudina sta je Đonko.Bar Piki niko ne moze osporit da voli Velez.A Mrka i Zaim su se svadjali zbog para ali ni u jednom trenutku nisu rekli da se utakmica pusti a to sto smo promasili 2 penala,moze se svakom desit.Da smo dali 2 penala,dobili bi utakmicu i niko o ovome ne bi pricao ali bilo pa proslo.Pobijede i porazi su sastavni dio ali ima raje koja misli da Velez ne smije izgubit utakmicu u Vrapcicima i cim se to desi,odmah su igraci prodali i sl.
A promjene unutar kluba trebaju sto prije i cuo sam i ja da se spominje novi-stari direktor tako da je to mnogo bolje nego covijek koji unistava Velez a i navijaci znaju sta nam je uradio pa ne mozemo autobusa da nadjemo za gostujuce utakmice.Zao mi je sto neko ima pogresno misljenje odmah nakon jucerasnjeg poraza ali odmah govorit kako je prodata utakmica je za mene smijesno.Sve sto se desavalo unutar slacionice je bilo u vezi tih 100 KM i Đonke a nista u vezi utakmice,igraca koji igraju ili ne igraju.
Mislim da se RA i svi zajedno moramo potrudit da Velez ocuvamo kao mnogo puta do sad jer smo se borili sa mnogo vecim neprijateljima od Đonke i izasli smo kao pobjednici

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 maj 2011, 11:18

Bola moramo se dignut svi , treba raju zvat na utakmice .KN RA treba primat nove clanove pa nije moguce da nece raja ma hoce raja samo nisu obavjesteni , trebamo Pomoci VELEZU ! vratit mu staru slavu svi zajedno djelovat...
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 maj 2011, 11:28

Treba KNRA organizovat da prije svake utakmice bude pokretni razglas koji ce okruzit gradom nekoliko puta da se raja pozovu na utakmicu pa ako ne dodje raje onda bar znamo svi da smo sve ucinili ali sve to treba uz pomoc kluba ali kako kad nas direktor zeza u vezi autobusa a ne neceg drugog?Mislim da se prije svega trebaju desit promjene unutar kluba,da se smijene svi koji koce klub u bilo kojem smislu i da se jednom krene naprijed.
Jucer sva desavanja daju mi jasnu sliku da nesto ne stima u klubu a po svim postovima,uzrok tih problema je direktor Đonko koji igrace ponizava kako god zna i stigne

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 maj 2011, 11:35

Slazem se cunami nesto nestima ... Al raja odma misli "**** " Velez prodaju nas .. sta cemo mi navijat bolje kuci sjedit a ima i momaka koji su na svakim utakmicama koji su istinski navijaci Veleza svaka im cast posebno one koji vode KNRA vole momci Velez .. A ima i znatan broj " DERBI NAVIJACA " dodju protiv Zrinjskog i odma su ti oni RA niko kao oni , Nadam se da dolazi bolje vrijeme da ce se uprava i navijaci slagat kada to bude treba razmisljat o tituli.. Raja idel se u Siroki ?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 maj 2011, 11:43

samo cu nesto da kazem.... idem na svaku utakmicu,nikad ne propustam... ali manje posjete od ove jucerasnje odavno nisam vidio, ne znam zasto, ali dajte raja dignite se malo dodjite do stadiona,sta vam fali jednom u 2 sedmice...... :?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2011, 11:44

Jbg ga đonko, pa nije njega inzko bezveze smijenio, čovjek želio biti vječni komesar policije HNK, pa ljudi otkrili neregularnosti kod izbora, debil kvari atmosferu u klubu, barem vi u mostaru imate valjda moć da ga otjerate, svakako je on privremeni direktor....

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 maj 2011, 11:46

oldbridge je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Poserem se na citav taj grad sto prica, a guzicu ne bi digili i malo prosetali do stadiona. Dokle vise?

Nista protiv tebe, ali zar ne mislis da sam i ja malkice upravu?
:roll:
:D :D
Brate, jesam li ja kriv mozda sto stadion nije u Fejicevoj? Sta trazis iglu u jajetu. A sa druge strane, mozda nekih 40 puta (sigurno toliko, a vjerujem da je i vise od toga) sam u zivotu pjeske otisao do Vrapcica, dok sam manji bio, i nikad se nisam zalio.

Ono jucer je dno sto se posjete tice, neka prica i misli ko sta hoce.
Support Velez, It's logical! ★

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Konzerva i 10 gostiju.