muamer10 je napisao/la:Nisam napisao niti jedan post ima 10 dana, ali me ovaj debil od covjeka gerrard natjerao, ja koji je to debil i bolesnik pitarski, cime se on bavi a kao zalibo ga za zelju, citam komentare 10 dana prije i poslije derbija i nista pametno a na svakoj stranici fk sarajevo ili fk zeljeznicar njegov glupi post, ima raznovrsnih, pa i onih maloumnih bezposlenih, opsjednutih forumasa, ali ovaj lik je toliko naporan da to nije normalno, uzmite njegove postove i procitajte ih, toliko kontradiktornosti i gluposti u jednom "mozgu", za ne povjerovati,,,,i ide sad opomena ili ban, ali morao sam reagovati jer kada god udjem da procitam neki info vezan za klub citam njegove nebuloze, pa ne mogu vise po cijenu da ni slova ne napisem....
ma pusti ba gerrarda on je ipak maskota ovog foruma

djaba se nerviraš, svi forumaši koji su iole aktivni na ovom forumu shvatili su i prihvatili gerrarda kao bubuljičastog tinejdžera koji je zbog svojih gluposti izoliran od društva, pa ovdje prosipa svoje frustracije.....iskreno svaki put kad vidim njegov post samo ga preskočim, jer ne možeš ništa pametno pročitati, samo možeš zatupit........a što se tiče utakmice ovo je prvi put da komentarišem, pobjeda sarajeva pa šta, najbolje je šimić rekao zaslužena pobjeda sarajeva, al da smo i mi pobjedili ne bi bilo ne zasluženo, šta ima veze oni su pobjedili sad, mi ćemo sljedeći put ha ya i tako je neriješeno u pobjedama, al mene najviše raduje što je najveći bh derbi počeo da se diže nakon dugo godina tavorenje......a navajanje šta reći, pola tekme sam se smijao dječijim pjesmama pitara "jazz ba" pa roknite se budale, al moram priznati da još niste nadmašili čuvenu pjesmu "da ga hoće zabit matko joj nano nanice" to hit nad hitovima, al jbg imate vremena do slijedećeg derbija da izmislite neki novi biser