Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

topnik1
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la topnik1 » 20 jul 2014, 17:14

nerkolfc je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:S obzirom da 'si se pronasao', ocito znas koja ekipa nije medju 3 :mrgreen:
Ma mislio sam na Arsenal, Chelsea i City.
Ne znam samo zasto nas ovdje forumasi toliko guraju van top 4. Imamo trenera koji je nametnuo svoj sistem igre, napadača koji moze dati 20+ golova u ligi, kreativnu sredinu, ako jos malo doradimo u odbrani i siguran sam da opet zavrsavamo u top 4.
pa ne guram ja lfc van top 4 najdrazi klub mi je poslije arsenala definitivno,,i mislim da su po kvaliteti trenutno u top 4 u engleskoj uz jos jedno ili dva zvucna imena lfc ce se boriti nadam se sa arsenalom za titulu,,,nista nasi klubovi nisu toliko slabiji od ostalih velikana u engleskoj samo da nas obidju povrede i u vrhu smo ove sezone,,jos prosle sam navija za liverpul kada je arsenal posustao u utrci za titulu,,,,zna se koji klubovi nisu sugerski u engleskoj i koje ne posjeduju neki naftasi,,rusi i takva smeca :ljepota:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jul 2014, 17:14

City, Arsenal, United i Chelsea imaju bolju ekipu od nas. Mozda cak i Tottenham.
Ali zaboravljaju da mi imamo Brendana Rodgersa. :shh:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 jul 2014, 17:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:City, Arsenal, United i Chelsea imaju bolju ekipu od nas. Mozda cak i Tottenham.
Ali zaboravljaju da mi imamo Brendana Rodgersa. :shh:
ma kakve kokoske,,kakav junajted trenutno,,pa junajted nema po meni bolje krilo od sterlinga mali je munja,,nema boljeg napadaca od sturidgea,,bar ne trenutno po formi,,i roony i RVP su po formi trenutno losiji,,junajted kupio dva momka i misli osvojiti ligu,,,aha al juce,,, :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 20 jul 2014, 17:21

Pete O'Rourke @SkySportsPeteO
Liverpool have enquired about taking Real Madrid midfielder Isco on loan, according to reports in Spain. ‪#‎LFC‬
At the end of the storm there's a golden sky..

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 jul 2014, 17:23

Ne znam zasto Liverpul ne pokusa sa Iskom?

Taman bi mogao zauzeti poziciju Kutinja i sa njim se rotirati. Po potrebi moze igrati i krilinog napadaca. Prilicno svestran igrac, moze pokriti dosta pozicija u napadu.

U Realu nije mogao pored silnih egomanijaka. Jos ako dodje Rodrigez, tek onda ce biti visak.

Mozda se moze dovesti za 35-40 miliona eura.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 20 jul 2014, 17:31

Ja da se pitam prije bih Reusa nego di Mariu...Sto ne pokusat sa Mourom ili Lavezzijem,ionako su na prodaju.Di Maria dolazi u obzir al po nekoj normalnooj cijeni(<40M).Volio bih vidjeti Isca u LFC ali msm da od tog nema nista.Neke moje zelje su Moreno,Reus,Isco i neki stoper al da nije Lovren.Sa ovim pojacanjima mogli bi ostat u top 4.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 20 jul 2014, 17:42

keno94 je napisao/la:
OfficialAgent je napisao/la: Liverpool have agreed a fee for Lille striker Divock Origi.

:kralj:
Liverpool i Lille su davno dogovorili transfer. Ostalo je jos da se dogovore sa igracem. Ima li ista oko toga :kralj: ?

GOTOV transfer to sam mislio

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 20 jul 2014, 17:45

Ne znam zasto se United toliko gura. Promijenili trenera koji je dosao tek nakon SP. Promijenice dosta igraca, stopera/e, vezni red, lijevog bek, mozda i desnog. Jedino im napad ostaje isti. Dosta se govori da je Liverpool novi Tottenham, kupuje dosta prosjecnih igraca od prodaje Suareza. Prije bih rekao da je to United. Igraci koje je Liverpool doveo su uglavnom za klupu, konkurenciju prvotimcima i sl. Kostur ekipe je nepromijenjen ako izuzmemo Suareza. Moguce je sljedece sezone izvesti 11 igraca od kojih je 10 igralo u prvom timu. Tako da balans ekipe nije poremecen.
Ovo za Iscovu mogu povjerovati jer su nasi zadnje dvije sezone uvijek nekoga dovodili na posudbu.
Di Maria za £40mil je pristojna ponuda i ne bih imao nista protiv.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 jul 2014, 17:52

Moze Isco igrat i krilo jel' tako ? :beba:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 20 jul 2014, 17:57

Po mom' nekom skromnom mišljenju. Da su se neke stvari poklopile i da smo doveli ranije Di Mariu, a ne Lallanu i onda bi možda i Isco bio potreban u toj loan opciji. Ovako već imamo puno igrača tih kreativaca hajmo reći, i zato je bolje ganjati tog' razbijača umjesto one Letve, kojeg ja nikad' nisam ni smatr'o aman igračom. Jučer je 2-3x kiks'o tako treba ne možemo sa njim ući u sezonu i Gerrardom. Jest' da ima dečko mašina tu ali treba još jedan tu igrač.
I šta je sa ovim Kolo Toureom nigdje lika, je l' i on ima neku povredu šta? :?
Tako blizu, a tako daleko.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 20 jul 2014, 18:00

keno94 je napisao/la:Ne znam zasto se United toliko gura. Promijenili trenera koji je dosao tek nakon SP. Promijenice dosta igraca, stopera/e, vezni red, lijevog bek, mozda i desnog. Jedino im napad ostaje isti. Dosta se govori da je Liverpool novi Tottenham, kupuje dosta prosjecnih igraca od prodaje Suareza. Prije bih rekao da je to United. Igraci koje je Liverpool doveo su uglavnom za klupu, konkurenciju prvotimcima i sl. Kostur ekipe je nepromijenjen ako izuzmemo Suareza. Moguce je sljedece sezone izvesti 11 igraca od kojih je 10 igralo u prvom timu. Tako da balans ekipe nije poremecen.
Ovo za Iscovu mogu povjerovati jer su nasi zadnje dvije sezone uvijek nekoga dovodili na posudbu.
Boas je pričao sličnu priču kao i ti kad su prodali Bale-a
A.F.C. Bournemouth!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jul 2014, 18:19

keno94 je napisao/la:Ne znam zasto se United toliko gura.
Pa ko ga gura, ja kažem da United nije konkurent za titulu, i da će top 4 za nas biti ravno tituli, dakle veoma teško, da ne kažem nemoguće, zbog konkurencije. Većina koja pozna United i navija za isti se slaže da je takva situacija, koliko sam ja primjetio. :?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 jul 2014, 18:19

Lovren je vas za 20 milijuna...
U nedjelju ili ponedjeljak još jedan vatreni transfer - Lovren napokon potpisuje za Liverpool. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, u tijeku nedjelje ili najaksnije ponedjeljka, Deaj Lovren potpisati će četverogodišnji ugovor za slavni Liverpool. Već u utorak će se Lovren priključiti pripremama novog kluba. Prema informacijama koje smo dobili, čelnici Southamptona i Liverpoola su se dogovorili oko svih uvjeta transfera hrvatskog reprezentativca na Anfield Road.

Tako je pri samom kraju saga koja se vukla dva mjeseca. Liverpool će Southamptonu uplatiti odštetu od oko 20 milijuna eura!
Izvor SN
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 jul 2014, 18:32

Mislim da će Lallana i Lovren (ako dođe) biti promašaji sezone. Pogotovo Lallana, ako uzmemo u obzir cijenu, i činjenicu da se mogao kupiti Isco za nešto veći iznos.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 jul 2014, 18:53

Ja sam iskreno ocekivao neka bolja pojacanja za Liverpool,ovo me podsjeca na totenhem kad su prodali balea. Sreca pa je tu rodgers jos uvijek,ima neke nade.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 20 jul 2014, 18:54

rambo16 je napisao/la:
keno94 je napisao/la:Ne znam zasto se United toliko gura. Promijenili trenera koji je dosao tek nakon SP. Promijenice dosta igraca, stopera/e, vezni red, lijevog bek, mozda i desnog. Jedino im napad ostaje isti. Dosta se govori da je Liverpool novi Tottenham, kupuje dosta prosjecnih igraca od prodaje Suareza. Prije bih rekao da je to United. Igraci koje je Liverpool doveo su uglavnom za klupu, konkurenciju prvotimcima i sl. Kostur ekipe je nepromijenjen ako izuzmemo Suareza. Moguce je sljedece sezone izvesti 11 igraca od kojih je 10 igralo u prvom timu. Tako da balans ekipe nije poremecen.
Liverpool za razliku od Tottenhama ima sistem igre dok se Tottenham u toj sezoni većinom oslanjao na neku bravuruBale-a. I pošto je većina vas tvrdila da je Suarez igrač za male utakmice ne znam što sad svi govore da će Liverpool propasti zbog njega barem im neće nedostajati protiv velikih. ;)
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 jul 2014, 18:58

huthut je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:
Liverpool za razliku od Tottenhama ima sistem igre dok se Tottenham u toj sezoni većinom oslanjao na neku bravuruBale-a. I pošto je većina vas tvrdila da je Suarez igrač za male utakmice ne znam što sad svi govore da će Liverpool propasti zbog njega barem im neće nedostajati protiv velikih. ;)
ma suarez je bio i bice za sve utakmice poseban,,pokazao je i na svjetskom koja je klasa samo jos da nije ujedao :urnebes:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 20 jul 2014, 19:19

Jeste pricao, ali u praksi je bilo drugacije. Uz to je i igrao taktiku sa pogresnim igracima, prije svega mislim na visoko postavljenu odbranu sa sporim igracima. Onda dovodjenje Soldada koji se pokazao kao promasaj, a nisu imali adekvatnu zamjenu.
Druga stvar, Tottenham je puno vise ovisio o Baleu nego Liverpool o Suarezu. Svakako da je Luis imao ogroman uticaj na igru, ali bilo je dosta utakmica u kojim je bio los, bacao se, trazio penal i sl. I te utakmice je Liverpool dobijao. Samo da te podsjetim da je Suarez dao 20golova prije Nove godine. Uz to je i propustio prvih 6 utakmica.
Ipak Boas nije bio ni los, lose su igrali, ali ipak su bili pri vrhu. Peti cini mi se. Samo sto Levy nije bio zadovoljan rezultatima s obzirom na ulozeni novac. Ni nakon AVBa nije bilo bolje, cak i losije.
Rio, ne govorim za sve. Vecina forumasa ovde pise kako ce United biti u borbi za titulu jer ne igraju u Evropi. Kao da je pravilo da tim koji ne igra u Evropi mora biti visoko plasiran, a vise puta smo se uvjerili da nije tako, samo sto neki ne shvataju.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 20 jul 2014, 19:28

Ne vjerujem da će im toliko nedostajati kao Bale tottenhamu, jer je Rodgers ipak napravio sistem u kojem izvlači najbolje od njihovih igrača.
Ne govorim da neće biti nekog pada, ali drastičnog što se tiče igre i njihove filozofije vjerujem da neće, jer je bolje imati uigran tim gdje svi pojedinci imaju neku ulogu nego tim koji će naprijed vući neka zvijezda i gdje čitava igra ovisi o njemu.
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 jul 2014, 19:36

Lucas izgleda ide na posudbu u Napoli.

Valjda ovo znači da se dovodi neki defanzivni vezni, jer se sa trenutnim igračima na toj poziciji ne može kroz cijelu sezonu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.