Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cestitke navijacima Sarajeva. Zasluzena pobjeda.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- samoposteno
- Kontakt:
Cestitke navijacima Sarajeva na duploj kruni ove sezone ste daleko najjaca ekipa
Taj tim sto je nama dao 8 daje Interu,Milanu itd po 5 komada uostalom niko nije ni ocekivao da ih uzmemo,vi ste giganti samo nastavite,play of UEfa p puta i play off LP toliko o ttome koliko ste vi uspjesni u evropi,prisjecajte se bivse Yuge igrali smo i mi cetvrtfinale LP tadAlipasino je napisao/la:Cuj vole da Radnik ode u evropu.Tim koji najvise namjesta i sad eto ko fol bolje Radnik nego Zeljo.Mrznja je neizlijeciva bolest.Najveci uspjeh BiH evropskog fudbala je plasman Zelje u polufinale kup uefa, najveci ikad poraz BiH tima u evropi je FK Sarajeva koji je mora se naglasit bio i domacin izgubio 8-0.
Ma Litex je sila za ekupi koja dere Juventus,Inter,Milan itdPenaltiky je napisao/la:Zar vi ne izgubiste od Litexa 7:0?Alipasino je napisao/la:Cuj vole da Radnik ode u evropu.Tim koji najvise namjesta i sad eto ko fol bolje Radnik nego Zeljo.Mrznja je neizlijeciva bolest.Najveci uspjeh BiH evropskog fudbala je plasman Zelje u polufinale kup uefa, najveci ikad poraz BiH tima u evropi je FK Sarajeva koji je mora se naglasit bio i domacin izgubio 8-0.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zašto sebi dozvoljavaš da se raspravljaš na tu temu sa navijačima kluba kojeg mlate Zvijezda 09, Tuzla, Krupa, GOŠK i kojem smo se mi posrali u usta na sred Grbavice?zagor1987 je napisao/la: Taj tim sto je nama dao 8 daje Interu,Milanu itd po 5 komada uostalom niko nije ni ocekivao da ih uzmemo,vi ste giganti samo nastavite,play of UEfa p puta i play off LP toliko o ttome koliko ste vi uspjesni u evropi,prisjecajte se bivse Yuge igrali smo i mi cetvrtfinale LP tad
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
redbull93 je napisao/la:Cestitam sarajevu i njihovim navijacima na duploj kruni.
Hvala momci.samoposteno je napisao/la:Cestitke navijacima Sarajeva na duploj kruni ove sezone ste daleko najjaca ekipa

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ne mogu iz zdravstvenih razloga, vertigo dobijem ako pricam s nekim 20 poena nize...SarajevoJeBordo je napisao/la:Zašto sebi dozvoljavaš da se raspravljaš na tu temu sa navijačima kluba kojeg mlate Zvijezda 09, Tuzla, Krupa, GOŠK i kojem smo se mi posrali u usta na sred Grbavice?zagor1987 je napisao/la: Taj tim sto je nama dao 8 daje Interu,Milanu itd po 5 komada uostalom niko nije ni ocekivao da ih uzmemo,vi ste giganti samo nastavite,play of UEfa p puta i play off LP toliko o ttome koliko ste vi uspjesni u evropi,prisjecajte se bivse Yuge igrali smo i mi cetvrtfinale LP tad

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zeta u trecem pretkolu EL, Kukesi drugo pretkolo EL, u trecem pretkolu izbacili ukrajinskog predstavnika i igrali PO EL...Goosman je napisao/la:Zeta, Kukesi, Zaria.
Znaci obje ekipe te sezone igrale PO EL, koliko puta je klub za koji navijas dogurao do PO? Koliko puta su klubovi iz nase lige dogurali do PO EL?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Gosk,Krupa, ZvijezdaGoosman je napisao/la:Zeta, Kukesi, Zaria.

Jeste skupili 80k za licencu ?

Ponovicu jos jednom.Najveci uspjeh BiH kluba u Evropskim takmicenjima je kada je NK Zeljeznicar dosao do polufinala evropske lige gdje je dominiro i bio bolji ali je nesretno primio go u zadnjoj minuti.Najveci poraz BiH kluba u istom takmicenju je 8-0 i da bude jos gore na svom terenu to je uspjelo FK Sarajevu.Trenutno je Sarajevo zasluzeno prvo i cestitam im na duploj kruni.Samo iznosim cinjenice na osnovu pojedinih da vole da ide Radnik u evropu umjesto Zelje.
Ponovit cu i ja tebi da zatefteris sebi. Najveci uspjeh BH klubova je 1/8 finla KUPA SAMPIONA 1967 FK Sarajevo. Ne zaboravi da ste vi zijanili od Zmaja od Bosne 9-1 i od nekog Litexa 7-0Alipasino je napisao/la:Ponovicu jos jednom.Najveci uspjeh BiH kluba u Evropskim takmicenjima je kada je NK Zeljeznicar dosao do polufinala evropske lige gdje je dominiro i bio bolji ali je nesretno primio go u zadnjoj minuti.Najveci poraz BiH kluba u istom takmicenju je 8-0 i da bude jos gore na svom terenu to je uspjelo FK Sarajevu.Trenutno je Sarajevo zasluzeno prvo i cestitam im na duploj kruni.Samo iznosim cinjenice na osnovu pojedinih da vole da ide Radnik u evropu umjesto Zelje.

- samoposteno
- Kontakt:
Mislis u kvalifikacije za evropu posto u evropu nece ni jedan nas klub bar za 300 god. gledajuci na koji nacin dodju do kvalifikacijaAlipasino je napisao/la:Ponovicu jos jednom.Najveci uspjeh BiH kluba u Evropskim takmicenjima je kada je NK Zeljeznicar dosao do polufinala evropske lige gdje je dominiro i bio bolji ali je nesretno primio go u zadnjoj minuti.Najveci poraz BiH kluba u istom takmicenju je 8-0 i da bude jos gore na svom terenu to je uspjelo FK Sarajevu.Trenutno je Sarajevo zasluzeno prvo i cestitam im na duploj kruni.Samo iznosim cinjenice na osnovu pojedinih da vole da ide Radnik u evropu umjesto Zelje.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Od mržnje prema mitomanskom klubu jedino je veća ljubav prema Sarajevu. Zašto? Nikakav kompleks, što ti sigurno prvo pada na pamet, nego zato što ste prljavi, lopovski klub i što ste sve ono za šta optužujete druge. Od guranja sudija, lokalnih vlasti, saveza i tome se protivite tek onda kad vas zaboli isto to. Iz tog razloga kad bi igrali protiv RSa za otcjepljene ne bih navijao za vas. Eto zato nek te ne čudi što više volimo da ode Radnik. Vaš javašluk neka ostane u vašoj prčiji i nek se jednom stane u kraj tim licencama na osnovu radnji iza kulisa.Alipasino je napisao/la:Ponovicu jos jednom.Najveci uspjeh BiH kluba u Evropskim takmicenjima je kada je NK Zeljeznicar dosao do polufinala evropske lige gdje je dominiro i bio bolji ali je nesretno primio go u zadnjoj minuti.Najveci poraz BiH kluba u istom takmicenju je 8-0 i da bude jos gore na svom terenu to je uspjelo FK Sarajevu.Trenutno je Sarajevo zasluzeno prvo i cestitam im na duploj kruni.Samo iznosim cinjenice na osnovu pojedinih da vole da ide Radnik u evropu umjesto Zelje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad da se stane u kraj licencama
- Dokoljenko
- Kontakt:
Naravno. "Ovi" sto misle da mogu kako hoce su se malo preracunali. Silu mamama nek' prosipaju, nama nece sigurno.svrakino1921 je napisao/la:Sad da se stane u kraj licencama
A nek' probaju.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Tako je...svrakino1921 je napisao/la:Sad da se stane u kraj licencama
Konacno i Savez da stane u kraj licencama
Buy,Buy Željo...

Hvala prijatelju,od srca...redbull93 je napisao/la:Cestitam sarajevu i njihovim navijacima na duploj kruni.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:Naravno. "Ovi" sto misle da mogu kako hoce su se malo preracunali. Silu mamama nek' prosipaju, nama nece sigurno.svrakino1921 je napisao/la:Sad da se stane u kraj licencama
A nek' probaju.

ZZ
Hvala drug...samoposteno je napisao/la:Cestitke navijacima Sarajeva na duploj kruni ove sezone ste daleko najjaca ekipa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.