FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 09 maj 2016, 14:28

Azmire Husicu, nije ova tvoja babovina da naredjujes igracima da ne pozdrave navijace
Sloboda je gradski klub, klub svih navijaca i mi cemo je ugasit' :!:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 maj 2016, 14:30

fukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.
Nadam se da nisi ozbiljan.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 maj 2016, 14:31

yebem ja ovog majmuna sto je saopstenje pisao, i ako je ovo stav komplet grupe pisam se i na grupu :!: imam i ja vise utakmica nego sva trojica sto vode navijanje zajedno (od njih trojice prije nekih 8 godina mogao si vidjeti samo jednog na tribini, gdje su ona dvojica bila pojma nemam ali na tribini nisu sigurno) i yebe mi se sto me nisu pozdravili, pozdravit ce neki drugi put :kafa: daj Radnika da uzmemo pa da stavimo neki normalan trofej u onu tribinu :pray:
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 maj 2016, 14:31

fukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Prvo da ti kazem, nisi niti zasluzio da ti odgovorim jer si jedna obicna prazna glava. Nema tebi pomoci sinko.

Drugo kamere na stadionu nego sta, pa ko pravi sranja neka plati iz svog dzepa.
A to za promjenu imena kluba, boje dresa i takvih stvari si vec smijesan i jadan :lol:

Kakva bolan tradicija? Sta vi znate o tradiciji? ne znate 5 igraca Slobode iz sedamdesetih nabrojati. Klub su nam 15 godina vodili lopovi, a sutili ste. Klub je prodao 2 finala kupa sa Sabovicem i sutili ste. Klub je nizao neuspjeh za neuspjehom i nije uzeo niti jednog trofeja i sutili ste.
Kakva bolan tradicija na koju ste i vi pljunuli. Ovo nam je najuspjesnija sezona u historiji i ponosni smo na Husica i igrace.

Ja sam za to da se kaze svoje misljenje i da svako ima pravo da kaze, ali toga nema. To bi bila sacekusa da te neko iznabija jer mu ne odgovara to sto pricas koliko god to bilo ispravno.

Pokri se dekom i uzivaj u svojoj mizeriji ljudskoj!
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 maj 2016, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 maj 2016, 14:31

Jeste sila yebem vas ja da vas covjek istrese iz gaca nebi 2 marke ispalo.
Hocete li vi placati reprogram.
Yebem vam pozdrav.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 09 maj 2016, 14:32

. . i šta pojedini vele. Ne može šaka debila ništa uraditi loše Husiću, Slobodi . . . koliko vidim, talasa se . . . . auuu . .

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 maj 2016, 14:32

A vi lijepo skupite pare pa vraćajte dug, plaćajte igrače, izlazite u Evropu kad' se mi "prodajemo za jednu titulu". Gasi sve, bježi u Ameriku, poseri nas, nismo ovo ni zaslužili. :puke:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 maj 2016, 14:33

sloboda72 ulijeci s onim slikama sudija i ne staj do srijede!!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 maj 2016, 14:36

adnan27 je napisao/la:Ja sam joj dao podrsku i napisao da je 90 posto iskrenih navijaca uz gosp husica i hamo sad mu treba podrska vise nego ikada ljudi svi na zapadu treba da grme njegovo ime
Sad znamo ko si i ti na FB. Sam si se izofiro. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 maj 2016, 14:37

Daj bolan Azmira nisu otjerale one hijene, a da ga ovi pojedini polupismeni i pijani likovi otjeraju.

Što se mene tiče, na zapad odsad svaku, kad ovakav stav imaju Fukare i zvanično su izašli s time.
Ono nekom govori da nije niko veći od kluba, a oni upravo to glume, kakva ironija.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 maj 2016, 14:38

Bitno je da pinoglavi smeta kad potoke postavlja
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 maj 2016, 14:38

Kako pocese jos izmisljati, kao da je Azmir onaj vlasnik Kardifa, a ne Slobodas 1/1.

Kaze promjena grba, boja imena :lol: Sto su im dobro nasolili pamet ovi sa vrha koji primaju direktivu ili im malo para.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 maj 2016, 14:38

ne zaboravite da je sadašnji vođa navijača Indir otvoreno i javno preko FB profila prozivao i psovao Azmira i upravu dok nije preuzeo vodstvo grupom nekada tamo pred kraj 2015. godine. Ko ga ima u prijateljima može provjeriti šta pišem (ili već znate to) ako nije izbrisao postove, tako da me ovakav stav i ponašanje nimalo ne iznenađuje
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 09 maj 2016, 14:39

tuzlak1987 je napisao/la:
Prvo da ti kazem, nisi niti zasluzio da ti odgovorim jer si jedna obicna prazna glava. Nema tebi pomoci sinko.

Drugo kamere na stadionu nego sta, pa ko pravi sranja neka plati iz svog dzepa.
A to za promjenu imena kluba, boje dresa i takvih stvari si vec smijesan i jadan :lol:

Kakva bolan tradicija? Sta vi znate o tradiciji? ne znate 5 igraca Slobode iz sedamdesetih nabrojati.

Ja sam za to da se kaze svoje misljenje i da svako ima pravo da kaze, ali toga nema. To bi bila sacekusa da te neko iznabija jer mu ne odgovara to sto pricas koliko god to bilo ispravno.

Pokri se dekom i uzivaj u svojoj mizeriji ljudskoj!
Ja tebe nisam vrijedjao a vidim ti opasno krenuo s uvredama.
Cuj ne znam nista od tradiciji. Prijatelju ja zivio od Tz 80 km i 70% gostovanja sa Fukarama i Slobodom obisao, o domacim tekmama ne pricam jer sam gotovo svaku bio na Tusnju. Iako je meni i domaca bila gostovanja i da sad slusam vrijedjanje nekog mamlaza koji zivi 5min od Tusnja i pravi se vecim navijacem od mene, dok utakmice prati preko interneta.
Ne vrijedjaj jer nikad ne znas ko je s druge strane ekrana i vjeruj da sam i obrazovaniji od tebe a i kompetentniji da pisem o grupi na kraju krajeva.
Tako je bilo isto na pocetku Sloboda je nas klub bla bla, pa polako pocinje da uvodi tiraniju u fazonu ja sam ko sam ja i bit ce sve kako ja kazem. Zasto onda da vjerujem da mu sutra nece naumpasti da promijeni ime kluba?
Grupa nikad nece dozvoliti da se neko igra sa imenom i bojama Kluba pa ko god on bio. Nijaz Gracic, Azmir Husic ili neki lijevi lik. A ti pusti da ti klub postaje privatna prcija ko Sarajevo i Dinamo radi par titula.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 maj 2016, 14:40

Ko ti je dao cenera da ovo napises?
Jedan grad, jedna ljubav!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 maj 2016, 14:40

Mortus je napisao/la:ne zaboravite da je sadašnji vođa navijača Indir otvoreno i javno preko FB profila prozivao i psovao Azmira i upravu dok nije preuzeo vodstvo grupom nekada tamo pred kraj 2015. godine. Ko ga ima u prijateljima može provjeriti šta pišem (ili već znate to) ako nije izbrisao postove, tako da me ovakav stav i ponašanje nimalo ne iznenađuje
Naravno i jos njih 4-5 koji su negdje u vrhu.. A sada su nafilovali i ovu djecu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 maj 2016, 14:40

tuzlak1987 je napisao/la:Kako pocese jos izmisljati, kao da je Azmir onaj vlasnik Kardifa, a ne Slobodas 1/1.

Kaze promjena grba, boja imena :lol: Sto su im dobro nasolili pamet ovi sa vrha koji primaju direktivu ili im malo para.
Ne bi me cudilo da su od OKK dobili po dvije marke da to pisu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 maj 2016, 14:41

wobly92 je napisao/la:Što se mene tiče, na zapad odsad svaku, kad ovakav stav imaju Fukare i zvanično su izašli s time.
buraz, dobrodosao :salut:
PS da mi je neko pricao da ce normalni likovi ici na zapadnu tribinu, ne bih mu vjerovao :roll: na ZAPADNU TRIBINU :!:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 09 maj 2016, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 09 maj 2016, 14:41

ovi previse gledaju klipove sa beogradskog derbija zivota mi, umislili od one droge da je azmir husic zdravo mamic :tokralju: umjesto da se smisli
koja pjesma, izrade zastave, transovi da ograda lici na nesto, da nas ne prozivaju da smo jadni na svakom cosku... nama su najjace pjesme pozdravite mame i yebemo vam mater, sta se radi u onom fan klubu? samo pije i vuce izgleda

Pa nije bolan azmir husic dosao ovdje da bi ga onaj zvrle iz miladija otjerao, lik ne vidi terena uopste koliko je odradjen rekao mu neko da igraci nisu pozdravili :mrgreen:

i boli me qrac nemoj ko da bi rekao nemoj imena nemoj ovo, treba isprintat slike i polijepit po gradu sve ove bez mozga

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 09 maj 2016, 14:42

Paa sta ste vi to uradili za dobro Slobode pa da ima te pravo nekome I nesto branit???
Pljackali pumpe I tukli starce isprad trgovina koje ste opuhali kad ste se vracali sa gostovanja, sramotili I klub I grad na svakom koraku...
Treba vam opet dovest Mesketa, Gipromovce, Jasmina Divanefendica, Misu Hrgovcica, Davuda I ostale uhljepe jer I niste za bolje...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.