Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OfficialAgent
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Liverpool have submitted a bid for Real Madrid player Isco.

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cuj Lallana promasaj,pa on ce biti jedna od najboljih u timu u to sam ubjedjen....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I ja mislim da ce Lallana biti pun pogodak. Vidjeli smo da se slaze sa Sturridge-om, jos kad tu dodamo Sterling-a, bit ce to i vise nego dobro. Osim toga, on se cesto izvlaci na krilo, te tako pravi visak prostora, a ima i prilicno precizan sut. Ako bi dosao Isco na posudbu, to bi bio pun pogodak. Ali, vjerujem Brendanu, ocito zna sta radi. Jedino se Lovrenu ne radujem, nadam se da ce me demantovati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ako ce isco doci sa pravom otkupa treba ga dovest i bio bi nam veliko pojacanje,al onda 100% nema nista od Reufa
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
OfficialAgent je napisao/la:Liverpool have submitted a bid for Real Madrid player Isco.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Opet pun tim prosjecnih igraca, ja mislim da malo tim postaje natrpan.
Nad nama nebo ima da gori!
Al' ništa bez smajla sa krunom.Nitro je napisao/la:OfficialAgent je napisao/la:Liverpool have submitted a bid for Real Madrid player Isco.
![]()

- JackRaven7
- Kontakt:
I meni je Lallana šuhveli s odlaskom Suareza, nekako su nam sad potrebniji igrači koji prvenstveno haraju na krilu. On je neki fluid all round-er koji bi bio idealan za Gricka..
Ne viđoh DAggera na onoj slici kod ukrcavanja. Ne ide na turneju?!?
Ne viđoh DAggera na onoj slici kod ukrcavanja. Ne ide na turneju?!?
Tony Barrett @TonyBarretTimes 3m
Loic Remy is due to fly to Boston tomorrow to undergo a medical ahead of an £8m move to Liverpool.
Tony Barrett @TonyBarretTimes 3m
Divock Origi has told Liverpool he wants to join them and could also travel to Boston for a medical later this week.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Panj iduci potpisuje ee bozee 50+ opet iza ledja Sime
De prevedi ovo, dam ti marku.Torres_9 je napisao/la:Panj iduci potpisuje ee bozee 50+ opet iza ledja Sime
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- the scouser
- Kontakt:
Ako Lovren dođe, pretpostavljam da to znači Aggerov odlazak. Vjerovatno najgori trade još od zamjene Adam-Meireles. Uz to bi trebali ovdje poslovati u minusu.
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Lovren je igracina puno cete dobit njegovim dolaskom
E Adam-Meireles je bilo tesko nadmasiti no ja se ne brinem sve dok je :the scouser je napisao/la:Ako Lovren dođe, pretpostavljam da to znači Aggerov odlazak. Vjerovatno najgori trade još od zamjene Adam-Meireles. Uz to bi trebali ovdje poslovati u minusu..

tu.
(k'o da se je rasuo uz Tomu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- donCorleone1892
- Kontakt:
Znači od napadača Sturridge, Remy, Borini, Lambert i Origi (koji će otići na posudbu u Lille).Bertrand je napisao/la:Tony Barrett @TonyBarretTimes 3m
Loic Remy is due to fly to Boston tomorrow to undergo a medical ahead of an £8m move to Liverpool.Tony Barrett @TonyBarretTimes 3m
Divock Origi has told Liverpool he wants to join them and could also travel to Boston for a medical later this week.

Ako nam dođe Isco na posudbu ili se obavi transfer jel to znači da nam ne dolazi Di Maria, Reus ili neka slična mašina koja bi kao trebala zamijeniti Suareza ?

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlican je Lovren, ali je cijena nerealna skroz. Mada smo navikli vec da preplacujemo igrace.
Nadam se da ovo ne znaci odlazak Aggera, jer bi bilo bas ruzno od strane uprave Liverpoola da otjera igraca koji je rekao da ce ostati sve dok ga budu zeljeli u timu.
Nadam se da ovo ne znaci odlazak Aggera, jer bi bilo bas ruzno od strane uprave Liverpoola da otjera igraca koji je rekao da ce ostati sve dok ga budu zeljeli u timu.
20 miliona eura i nije lose s obzirom kako se krecu cijene u Engleskoj zbog novog ugovora sa TV kucama. Pa jedan Borini evo kosta 18 miliona eura, sto nema veze s' vezom.OTNYS_YNWA je napisao/la:Odlican je Lovren, ali je cijena nerealna skroz. Mada smo navikli vec da preplacujemo igrace.
Lovren je poznat po kiksanju ali je odigrao dobru proslu sezonu. Prosle sezone smo se naprimali golova, vala ne moze opet biti tako lose nikako.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ne mozes vjerovat kolke su cijene po Engleskoj
Borini 18m
Lovren 20m
Bolje da za te pare kupuju po drugim ligama mogu se nać mnogo bolji a jeftiniji, realno.

Borini 18m
Lovren 20m

Bolje da za te pare kupuju po drugim ligama mogu se nać mnogo bolji a jeftiniji, realno.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja i dalje smatram da je nama potreban Clark, kako on ode odbrana nam je u rasulu. Kad se samo sjetim Skrtel-Agger dueta od prije par sezona, a sada 

- BeyKopites
- Kontakt:
Lovren je nepotreban apsolutno! Al' eto BR ga nešto cijeni, ispostavit će se zašto
Garantujem da Lovren nije bolji stoper ni od Aggera, Skrtela ili Sakhoa...

Garantujem da Lovren nije bolji stoper ni od Aggera, Skrtela ili Sakhoa...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.