FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
@fukara1919 Sto su vas onda u Travniku pozdravili ? Ko je poceo pricu o mijenjanju boje i imena kluba, vidim da je dobro usadio nekima u glave tu ideju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nakon ovakvih gluposti koje valjas i zasluzio si samo uvrede.fukara1919 je napisao/la: Ja tebe nisam vrijedjao a vidim ti opasno krenuo s uvredama.
Cuj ne znam nista od tradiciji. Prijatelju ja zivio od Tz 80 km i 70% gostovanja sa Fukarama i Slobodom obisao, o domacim tekmama ne pricam jer sam gotovo svaku bio na Tusnju. Iako je meni i domaca bila gostovanja i da sad slusam vrijedjanje nekog mamlaza koji zivi 5min od Tusnja i pravi se vecim navijacem od mene, dok utakmice prati preko interneta.
Ne vrijedjaj jer nikad ne znas ko je s druge strane ekrana i vjeruj da sam i obrazovaniji od tebe a i kompetentniji da pisem o grupi na kraju krajeva.
Tako je bilo isto na pocetku Sloboda je nas klub bla bla, pa polako pocinje da uvodi tiraniju u fazonu ja sam ko sam ja i bit ce sve kako ja kazem. Zasto onda da vjerujem da mu sutra nece naumpasti da promijeni ime kluba?
Grupa nikad nece dozvoliti da se neko igra sa imenom i bojama Kluba pa ko god on bio. Nijaz Gracic, Azmir Husic ili neki lijevi lik. A ti pusti da ti klub postaje privatna prcija ko Sarajevo i Dinamo radi par titula.
Ja nigdje nisam napisao da sam veci navijac od tebe vec je obrnuto. Bio sam svaku domacu utakmicu, sa vama nikada necu na gostovanja vec cu sam autom i sjesti fino na neki gostujuci "zapad" i jesti kospe.
Niko ne uvodi nikakvu tiraniju, covjek je mogao privatizirati klub ali je odbio to jer smatra da je klub gradski

Nikada ne bi uradio te stvari koje mu ti pripisujes.
Za Nijaza ste kako se sjecam bili? Trazili ste fuziju.
Znaci pobio sam ti sve argumente sa ovim oko "privatna" jer mijesas privatna i uredjena. Ovo ce biti uredjena ekipa, a nikada privatna jer to nikom nije niti cilj.
-
- Kontakt:
“Povrijedio sam se na utakmici protiv Sarajeva. Radi se o parcijalnoj rupturi zadnje lože, tako da je za mene sezona završena. Krenuo sam na tretmane da se što bolje oporavim i da se što prije zaliječim”, izjavio je Mehmedagić za Kameleon.
Neko je dobre pare izgleda primio da širi ove gluposti. Ko je dao, a ko primio, bojim se da nikad' nećemo saznat'. 

a pocelo je...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:“Povrijedio sam se na utakmici protiv Sarajeva. Radi se o parcijalnoj rupturi zadnje lože, tako da je za mene sezona završena. Krenuo sam na tretmane da se što bolje oporavim i da se što prije zaliječim”, izjavio je Mehmedagić za Kameleon.

sala sala
brz oporavak momku

Cuj ti "navijaca". Ono bi Azmira da otjera. Fuj
Samo ih izvizdat sa zapada kad budu dosli na stadion,a gospodina Azmira ispostovat sa skandiranjem. Dodje ih 12 protiv Drine i oni imaju pravo nekom nesto.
Svaka ti cas Azmire na ovom, pokazao si nam konacno ko sve "navija" za nasu Slobodu.
AZMIR HUSIĆ

Samo ih izvizdat sa zapada kad budu dosli na stadion,a gospodina Azmira ispostovat sa skandiranjem. Dodje ih 12 protiv Drine i oni imaju pravo nekom nesto.
Svaka ti cas Azmire na ovom, pokazao si nam konacno ko sve "navija" za nasu Slobodu.
AZMIR HUSIĆ

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
jel Chelsea privatna prcija Abramovicafukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.

Jel Manchester City privatna prcija arapa iz Abu Dabija

jel PSG privatna prcija arapa iz Qatra

jel Leicester privatna prcija lika sa Tajlanda

jel Monaco privatna prcija Ribolovljeva iz Rusije

evo u komsiluku jel Rijeka privatna prcija Talijana Volpija

da ne nabrajam dalje mogao bih do sutra nikom u citavom yebenm svijetu ne smeta samo nama

Sloboda Tuzla
ajm zabezeknut.
da se probudit.
da se probudit.

Pa sto ti sa grupom nenađes sponzore. Da vrati dugove koje su godinama pojedini gomulali dok sze sutali. Sta hoćete da ovim stavovima unistize ono malo dobro. E sutra se vidi koliko ste u pravu. A pored sezonske rodovno placam kartu. A ti sigurno se slepas i hoces za 4 km ako platis da se pitis. I ja sam duze od tebe na tusnju imam 50 godina . Sta te vređa sto te neko nepozdravi. Pa ako te vređa idi gledaj radnicki iz nisa
De ba prosipa se lik ko riža, i ne odustaje...nemaju pojma o klubu, čuj mijenjat boje kluba, tiranin Azmir, a čovjek nije ni vlasnik kluba, niti ga želi privatizovati, eto koliko ne znaju. Ne možeš bit toliko glup, ili se varam...Ko li ih je preveslao da ovako misle odjednom...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@fukara1919 Sto su vas onda u Travniku pozdravili ? Ko je poceo pricu o mijenjanju boje i imena kluba, vidim da je dobro usadio nekima u glave tu ideju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma gasi sve, **** ti nas.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Valjali su vam oni koji su zavalili ovaj klub u dugove, valjali su kad su krali, a ovaj čovjek koji VOLI SLOBODU i koji pokušava da očisti dug i izgradi respektabilan klub vam ne valja? Aferim dragi sugrađani, drage naše Fukare, pokazali ste da vam je bitnije da je sve po vašem nego da klub napreduje u svakom segmentu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine
koliko vec u srijedi bismo mogli posvjedocit' tome
Ustani zapad
Sloboda nije privatna prcija degenerika sa sjevera.

Sloboda nije privatna prcija degenerika sa sjevera.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma neka znate haha ja se ne krijem ja ne mogu sani da vjerujem da smo mi nezahvalan narod jbo teBeduin je napisao/la:Sad znamo ko si i ti na FB. Sam si se izofiro.adnan27 je napisao/la:Ja sam joj dao podrsku i napisao da je 90 posto iskrenih navijaca uz gosp husica i hamo sad mu treba podrska vise nego ikada ljudi svi na zapadu treba da grme njegovo ime
. . ovo sranje je "haman" poranilo. Trebalo je po običaju početi u decembru 2016. godine
. . .

Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 09 maj 2016, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Vas je vise, nije furkaChinaglia je napisao/la:boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
100% podrska Azmiru Husicu da nije njega sad ne bi imali ni razloga za neko prepucavanje jer Slobode ne bi bilo .. . Neka nisu dosli da se pozdrave nismo ni zasluzili, serete 7 dana pljujete po igracima upravi i ocekujete da se sve preko noci zaboravi, a najgore je sto pljuju sve ljudi koji nisu vidjeli Tusnja koji su derbi navijaci dodju samo da budu vidjeni na stadion. Sramota da vas bude, ako vam se ne svidja idite navijajte za neki drugi klub stoko klosarska a Slobodnu ostavite pravim navijacima.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Na Tusanj idem od kad sam dijete, isao sam na dosta gostovanja, tacnije na svako koje sam mogao, nekad sa grupom, nekad medju domace navijace, i nikad me nije bolio ku*ac hocu li ja dobiti pozdrav od igraca... Ja sam na tribini jer volim ovaj klub, jer zivim za njega, nije mi bitno ko je kapiten, ko je igrac, ko je predjsednik, meni je samo bitno da moj klub igra dobro, nista vise! Ako zele ostavku Azmira radi pozdrava, onda nek' se vise ne pojavljuju na stadionu, jer ako ti svoj licni interes stavljas ispred kluba, onda ti ne volis taj klub! Uvijek cu volit ovaj klub pa makar bili zadnji u kantolanim ligama! Kako neki "navijac", koji "gine" za ovaj klub moze praviti probleme pred utakmicu u kojoj mozemo osvojiti PRVI TROFEJ U NASOJ HISTORIJI? Ako ides na gostovanja ne znaci da si veci navijac od onog koji je redovan na domacim tekmama... Ides na gostovanje radi ljubavi prema svetinji, a ne radi kojekakvih furanja i ostalih sranja! Sve je dokazano kada pojedinci nisu proslavili historijsko uspjeh, a to je Evropa, vec su dosli da pljuju po igracima koji su ponos Grada Tuzle, i legendi Husicu... Toliko o ljubavi prema Slobodi...
U srijedu se nadam punom stadionu, da grmi, da se da podrska igracima, Husrefu, Saši i Azmiru! Da im se svima zahvalimo za ovu nevjerovatno sezonu, i da ponesemo igrace do prve titule!
VELIKI POZDRAV ZA SVAKOG ISKRENOG NAVIJACA SLOBODE! ole na svijetu mi je sve, Slobododa iz Tuzle, voljet cu je ja do kraja zivota!
U srijedu se nadam punom stadionu, da grmi, da se da podrska igracima, Husrefu, Saši i Azmiru! Da im se svima zahvalimo za ovu nevjerovatno sezonu, i da ponesemo igrace do prve titule!
VELIKI POZDRAV ZA SVAKOG ISKRENOG NAVIJACA SLOBODE! ole na svijetu mi je sve, Slobododa iz Tuzle, voljet cu je ja do kraja zivota!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Bravo , molim te ali molim te nemoj vise navijati za Slobodufukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.