Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Naprimao se Liverpool golova, treba pojacanja u odbrani. Kad sljedece sezone Illori-Lovren budu igrali stopere 

Kakvi su ti ono komarci u kući ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Naprimao se Liverpool golova, treba pojacanja u odbrani. Kad sljedece sezone Illori-Lovren budu igrali stopere

Ljudi, Polumenta je naš najbolji stoper i on ce imati osigurano mjesto.Mene što se tiče ja bih dao jos jednu priliku tandemu Skrtel-Sakho bar na pocetku sezone, jer ne mogu zaboraviti Skrtelovih 7 golova prosle sezone ( u pravu mrezu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Razumijem razlog visokih cijena. Ipak mi je 20mil previse za Lovrena, da je Englez shvatio bih, al ovako...
Po kvalitetu nije bolji od trenutnih, ali kako sam cuo, BR smatra da je on vodja na terenu i da je to razlog sto je on meta. E sad ja nr znam da li je on vodja, nisam ga previse ni pratio, a i na TV prijenosu je to malo teze primjetiti. Ako jeste onda podrzavam njegov dolazak. Od Carre nemamo vodju odbrane, a to je veoma bitno. Neko ko ce organizovati zadnju liniju, reci koga da zatvore, da li da se povuku prema golu ili da idu naprijed i sl. Recimo u utakmici protiv CP, u 15 minuta smo primili 3 gola. U analizi meca, mislim da je bilo sa Nevillom i Jamiem, jasno se vidio nedostatak lidera. Skrtel i Sakho su se stalno povlacili nazad u strahu da ih ne prodju na kontru, zato su prakticno pruzili priliku igracima za sut, ubacaj i sl. Ako je Lovren rjesenje, dobrodosao na Anfield. Da li je? E to ne znam.
Po kvalitetu nije bolji od trenutnih, ali kako sam cuo, BR smatra da je on vodja na terenu i da je to razlog sto je on meta. E sad ja nr znam da li je on vodja, nisam ga previse ni pratio, a i na TV prijenosu je to malo teze primjetiti. Ako jeste onda podrzavam njegov dolazak. Od Carre nemamo vodju odbrane, a to je veoma bitno. Neko ko ce organizovati zadnju liniju, reci koga da zatvore, da li da se povuku prema golu ili da idu naprijed i sl. Recimo u utakmici protiv CP, u 15 minuta smo primili 3 gola. U analizi meca, mislim da je bilo sa Nevillom i Jamiem, jasno se vidio nedostatak lidera. Skrtel i Sakho su se stalno povlacili nazad u strahu da ih ne prodju na kontru, zato su prakticno pruzili priliku igracima za sut, ubacaj i sl. Ako je Lovren rjesenje, dobrodosao na Anfield. Da li je? E to ne znam.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- the scouser
- Kontakt:
Pa i Agger je poprilično "vokalan", kad god igra uvijek se dere na nekoga
. A uz to je i vicekapiten, sumnjam da je Lovren bolji od njega u tom segmentu. Siguran sam da postoje bolja rješenja na tržištu od Lovrena.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
lovren je vođa u pokazivanju gole guze,osim jedne solidne sezone,teški kikser,cijena 10-15 mil eura realna,nikako 20 mil funti 

Vidis to zaboravih napisat. Sva 4 stopera u ekipi su kapiteni reprezentacija, osim Tourea, ali je on iskusan.
Aggerov problem je sto je slab u duelima sa jakim napadacima. Toure je kikser. Zato su uglavnom igrali Skrtel i Sakho. Jedan kapiten Slovacke, drugi bio kapiten PSG, a ponekad i Francuske. I jedan i drugi fizicki jaki i dobri u skoku(mada smo primili dosta golova glavom ali to je druga tema). Ni jedan ni drugi nisu glasni, sto je cudno s obzirom da su bili kapiteni. Zato je Skrtel igrao odlicno sa Aggerom u Kingovoj sezoni, ali je tada bio drugaciji stil igre. I sa Kolom je bio dobar, ali je Toure sam sebe izbacio iz prvih XI.
Sakho je mladji i dugorocno rjesenje, ali mu treba partner. Skrtel za par godina nece moci igrati, mozda cak ni sljedece sezone. Po stilu igre najvise bi mu odgovarao Illori, ali on je jos mlad i neiskusan i kao takav nije lider i upitno je kako bi to funkcionisalo. S druge strane, na SP je odlicno igrao sa Varaneom iako je ovaj jos mlad. Dovesti njega bi bilo odlicno, ali granici sa nemogucim. Momak je igrac Reala, vjerovatno je zadovoljan, mogao bi sljedece sezone izbaciti Pepea iz prve postave. Ako bi i zelio da ide, vjerovatno bi otisao u Chelsea kod Mourinha.
Takodje, jako je bitno da stoperi govore isti jezik. Ne znam koliko je Sakho dobar sa Engleskim, ostali valjda znaju. Lovren je igrao u Francuskoj i zna jezik, tako da je i to plus.
Slican problem ima i Mignolet. BRu se ne svidja sto nema kontrolu nad kaznenim, nije dominantan.
Rodgers voli igrace koji su lideri na terenu, to mu je jako bitno. Zato je u prvoj sezoni vratio Carru u prvi tim i spustio odbranu dosta nize.
Aggerov problem je sto je slab u duelima sa jakim napadacima. Toure je kikser. Zato su uglavnom igrali Skrtel i Sakho. Jedan kapiten Slovacke, drugi bio kapiten PSG, a ponekad i Francuske. I jedan i drugi fizicki jaki i dobri u skoku(mada smo primili dosta golova glavom ali to je druga tema). Ni jedan ni drugi nisu glasni, sto je cudno s obzirom da su bili kapiteni. Zato je Skrtel igrao odlicno sa Aggerom u Kingovoj sezoni, ali je tada bio drugaciji stil igre. I sa Kolom je bio dobar, ali je Toure sam sebe izbacio iz prvih XI.
Sakho je mladji i dugorocno rjesenje, ali mu treba partner. Skrtel za par godina nece moci igrati, mozda cak ni sljedece sezone. Po stilu igre najvise bi mu odgovarao Illori, ali on je jos mlad i neiskusan i kao takav nije lider i upitno je kako bi to funkcionisalo. S druge strane, na SP je odlicno igrao sa Varaneom iako je ovaj jos mlad. Dovesti njega bi bilo odlicno, ali granici sa nemogucim. Momak je igrac Reala, vjerovatno je zadovoljan, mogao bi sljedece sezone izbaciti Pepea iz prve postave. Ako bi i zelio da ide, vjerovatno bi otisao u Chelsea kod Mourinha.
Takodje, jako je bitno da stoperi govore isti jezik. Ne znam koliko je Sakho dobar sa Engleskim, ostali valjda znaju. Lovren je igrao u Francuskoj i zna jezik, tako da je i to plus.
Slican problem ima i Mignolet. BRu se ne svidja sto nema kontrolu nad kaznenim, nije dominantan.
Rodgers voli igrace koji su lideri na terenu, to mu je jako bitno. Zato je u prvoj sezoni vratio Carru u prvi tim i spustio odbranu dosta nize.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ode Aspas na pozajmicu. To je kraj Liverpoola. Borba za opstanak je neminovnost.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la:Ode Aspas na pozajmicu. To je kraj Liverpoola. Borba za opstanak je neminovnost.

EDIT:
Ben Smith BBC: Loic Remy will fly to Boston today for medical with #LFC ahead of £8.5m move. Divock Origi has also agreed to join Liverpool
At the end of the storm there's a golden sky..
Toure je isti onaj Popo iz Dragon Balla. Nadam se da ce sto prije otici iz kluba. Lovren za 16 miliona funti. Previse i beapotrebno ali eto. Sjecam se navijaca Lyona kada je Barcelona organizovala anketu dojeg stopera bi voljeli vidjeti u dresu Barcelone, oni su se organizovali i glasali za Lovrena samo da ga klub proda.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Steven objavio da vise nece igrati za Englesku.
Lično se pribojavam dolaska Lovrena, ponajviše zbog činjenice kako bi Agger mogao dobiti šut-kartu. Trenutačne cifre što se provlače kroz medije su abnormalne, i nadam se kako u svemu tome ipak nema istine. Otpisao bih Lovrena, te potražio rentabilniju akviziciju.
Još jedna legenda zaključi reprezentativnu karijeru... Tužno zvuči, ali polahko se bliži kraj i klupskog fudbala. One and only, Stevie!
Još jedna legenda zaključi reprezentativnu karijeru... Tužno zvuči, ali polahko se bliži kraj i klupskog fudbala. One and only, Stevie!
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
Da su naši pametni pa da iskoriste nastalu situaciju i dovedu Douglasa Costu. Vjerovatno ne bi izletili puno para s obzirom na okolnosti. 

Lično se pribojavam dolaska Lovrena, ponajviše zbog činjenice kako bi Agger mogao dobiti šut-kartu. Trenutačne cifre što se provlače kroz medije su abnormalne, i nadam se kako u svemu tome ipak nema istine. Otpisao bih Lovrena, te potražio rentabilniju akviziciju.
This Klopp fella, he's not bad is he?
Hvala Bogu da Steve prestaje igrati za repku. I zbog repke, a i zbog nas. Godine uzimaju danak i on treba Liverpoolu 100% spreman. Svakako nece igrsti svaku tekmu, bar ja mislim tako i imace snage dati ono najbolje.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
njegovih je ove sezone sasvim dovoljno po 60 min svaku tekmuackeey je napisao/la:Hvala Bogu da Steve prestaje igrati za repku. I zbog repke, a i zbog nas. Godine uzimaju danak i on treba Liverpoolu 100% spreman. Svakako nece igrsti svaku tekmu, bar ja mislim tako i imace snage dati ono najbolje.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Can nije putovao u SAD, oporavak ce trajati do pocetka sezone.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kakva steta, ja sam se nadao da ce eksplodirati na pripremama i nositi ekipu prvi dio sezone, kasnije bi preuzeo Lallana pa Coutinho i onda sve kulminiralo sa 15 golova Stua u 8 utakmnicagaston je napisao/la:Can nije putovao u SAD, oporavak ce trajati do pocetka sezone.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zasto se kod vas ne spominju nikakvi defanzivni za dolazak,necete valjda sezonu poceti samo s hendom i stivijem i nedokazanim canom ?
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Can je otputovao u SAD.gaston je napisao/la:Can nije putovao u SAD, oporavak ce trajati do pocetka sezone.
Pa imamo sad tu nekih 5 srednjih veznih, Allen, Lucas, Can, Steven i Hendo. Sad se trazi jos jedan i to ce biti to, uz nadam se odlazak Lucasa iako bi on mogao ostati i biti zamjena kapitenu. Od tih 5 vjerovatno ce samo 2 biti na terenu, a ostali ce popunjavati ostatak sezone kad zatreba.
Nasa stranica sa fb je to napisala, pa nisam ni provjeravao xdnerkolfc je napisao/la:Can je otputovao u SAD.gaston je napisao/la:Can nije putovao u SAD, oporavak ce trajati do pocetka sezone.
Pa imamo sad tu nekih 5 srednjih veznih, Allen, Lucas, Can, Steven i Hendo. Sad se trazi jos jedan i to ce biti to, uz nadam se odlazak Lucasa iako bi on mogao ostati i biti zamjena kapitenu. Od tih 5 vjerovatno ce samo 2 biti na terenu, a ostali ce popunjavati ostatak sezone kad zatreba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.