FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kad' su toliko zeljni pozdrava, nek' im Mramor poslije tekme u srijedu sa onom djecom sto dodaju lopte ode ispred sjevera i nek' ih pozdravi...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Picke sa zapada

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Idemo beduin formirati Fukare-otpisaniBeduin je napisao/la:Posto sam primjetio druze da ides na gostovanja, ocito iz tvog posta je da podrzavas trenutnog vodju!? E pa onda se sjecas na gostovanjima prosle godine i sezone, pa i u 1. dijelu ove sezone, kad smo svi navijali za Slobodu, ovaj vodja je tad sa jos 3-4 pristalice j3bavao Azmira, Zebu i Husrefa, ismijavali i prozivali, a M**a ih molio da prestanu, toliko o njihovoj ljubavi prema klubu. Sad odjednom na tribini skandiras Azmir Husic, u trans upadas kad Zeba zabije gol, i ko je onda tu prodana dusa i nema svoj stav??? Tad kad su oni psovali navedenima sve, svi ostali nismo to radili, prokomentarisali smo kolike su kelje, i nastavili smo bodriti svoj klub u tim utakmicama. Ni tad mi nije trebao aplauz igraca niti mi ikada treba.fukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.
A sjeti se kad je dosao Husref igraci ispocetka nisu imali praksu dolaziti pred Sjever nakon utakmice. Tek kasnije su to radili kad su i Fukare spustile loptu i fokusirali se na navijanje, umjesto na spletkarenje Husica...
Ne znam cak odakle ti ta prica o promjeni imena kluba, boje dresa i ostalo. Jel vi toliko tripujete na rijeci tih par momaka kojima je furka biti u centru paznje djecice iz kopa i biti im strah i trepet?

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Bilo bi k'o u predsjedništvu mijenjanje mandata, jedan mjesec nek' istok navija, drugi zapad, treći sjever i tako ukrugChinaglia je napisao/la:cisto da se postigne konsenzusslobodaTZ je napisao/la:kad dodje istok, bit ce i trece misljenjeChinaglia je napisao/la:boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine
koliko vec u srijedi bismo mogli posvjedocit' tome![]()
![]()

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 09 maj 2016, 15:09, ukupno mijenjano 2 puta.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
SVE PIJANO, DROGIRANO, NIKO NEMA POJMAAAAAAA, NIKO NEMA POJMAAAAA

jug jug jug je nas jug jug jug je nas!
-
- Kontakt:
DANDARARARAAAAA DANDARAAAA RA, BIJELOOOOO BIJELOOOOOOOOO BIJELOOOOOOOOOOOO, TRICAVUUUUUUUUUU TRICAVUUUUUUUUUUU TRICAVUUUUUUUUUUUUUUUUChinaglia je napisao/la:SVE PIJANO, DROGIRANO, NIKO NEMA POJMAAAAAAA, NIKO NEMA POJMAAAAA![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Solinas - sarajlije imaju toliko ljubavi da cak i Lesterovu titulu slave ispred Vjecite vatre, a vidi nas al se saketamo radi aplauza. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
zora rudi, dan se bijeli, mortus (ne forumas) pijan istok cijeli, sve pijano, drogirano, za Slobodu navijamo, sve pijano, drogirano, za Slobodu navijamo 

Rjesili smo se bagre u upravi, sad je vrijeme za tribinu, moralo je i to doci na red kad tad.
Sve više sam ubijeđen da ovo ima veze sa onim dešavanjima i tučama na tribini na utakmici sa Drinom, kada organizovanog navijanja nije ni bilo zbog nezvaničnog sukoba frakcija iz rukovodstva Fukara, a povodom neslaganja oko podjele finansija UG Fukare 
Hoću reći da je ovo nastavak te priče....

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
a ko se tuko?Mortus je napisao/la:Sve više sam ubijeđen da ovo ima veze sa onim dešavanjima i tučama na tribini na utakmici sa Drinom, kada organizovanog navijanja nije ni bilo zbog nezvaničnog sukoba frakcija iz rukovodstva Fukara, a povodom neslaganja oko podjele finansija UG Fukare
-
- Kontakt:
Ma to o promjeni boja i svega je jednostavno strah koji proizilazi iz ovako malih nakaradnih stvari.Beduin je napisao/la:Posto sam primjetio druze da ides na gostovanja, ocito iz tvog posta je da podrzavas trenutnog vodju!? E pa onda se sjecas na gostovanjima prosle godine i sezone, pa i u 1. dijelu ove sezone, kad smo svi navijali za Slobodu, ovaj vodja je tad sa jos 3-4 pristalice j3bavao Azmira, Zebu i Husrefa, ismijavali i prozivali, a M**a ih molio da prestanu, toliko o njihovoj ljubavi prema klubu. Sad odjednom na tribini skandiras Azmir Husic, u trans upadas kad Zeba zabije gol, i ko je onda tu prodana dusa i nema svoj stav??? Tad kad su oni psovali navedenima sve, svi ostali nismo to radili, prokomentarisali smo kolike su kelje, i nastavili smo bodriti svoj klub u tim utakmicama. Ni tad mi nije trebao aplauz igraca niti mi ikada treba.fukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.
A sjeti se kad je dosao Husref igraci ispocetka nisu imali praksu dolaziti pred Sjever nakon utakmice. Tek kasnije su to radili kad su i Fukare spustile loptu i fokusirali se na navijanje, umjesto na spletkarenje Husica...
Ne znam cak odakle ti ta prica o promjeni imena kluba, boje dresa i ostalo. Jel vi toliko tripujete na rijeci tih par momaka kojima je furka biti u centru paznje djecice iz kopa i biti im strah i trepet?
Znam ko je imenom i prezimenom bio protiv Azmira i ko je palio baklje u znak protesta protiv istog i nisam se slagao s tim.Kao sto se ni sada ne slazem da se isti treba tjerati. Jednostavno sam misljenja da ovo sto se desilo je prouzrokovalo strah kod ljudi od tog Mamicevskog stila vodjenja kluba i zato ovakvi komentari. Da se bilo pametnije moglo se sve u tisini uraditi a ne ovako prepucavajuci se preko medija i svega.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nedo Bog da sjever nije natkriven napisali bi i "zar smo mi morali toliko puta pokisnuti, a igraci nam ovako vracaju" 
Opet on o Mamicu, a veze s vezom nema Husic sa stilom Mamica.
Imali ste Sabovica kao Mamica pa sutili.

Opet on o Mamicu, a veze s vezom nema Husic sa stilom Mamica.
Imali ste Sabovica kao Mamica pa sutili.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 maj 2016, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Gospođa Husić je izbrisala post na fb ****
Jarane prvo dodji pred moju tribinu da pozdravis pa mozemo pricati.Beduin je napisao/la:Solinas - sarajlije imaju toliko ljubavi da cak i Lesterovu titulu slave ispred Vjecite vatre, a vidi nas al se saketamo radi aplauza.

Joj u srijedu ko u GSE lete baklje prema sjeveru i obratno

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Dokaz da se forum zapravo cita i vise nego sto mislimoxeksor je napisao/la:Gospođa Husić je izbrisala post na fb ****

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
je li ovo ne znamo da cijenimo, je li ovo covjek koji radi protiv Slobode

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 16 gostiju.