FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na osnovu naslova u novinama o mogucoj saradnji kao sto se pisalo o mnogim klubovima sa kojim ste igrali znaci nista posebno, vi ste razvili vec teorije. Vec se spominju drugi navijaci , antitanovci ovo ono ahahhahaha. nema vas boljih.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Na osnovu svega, ipak je sve kod nas ubleha kao sto vi kazete. Evo odose nam sva djeca iz Akademije, navodno ce Mihojevic u Olimpic raspadamo se.terabajt je napisao/la:Na osnovu naslova u novinama o mogucoj saradnji kao sto se pisalo o mnogim klubovima sa kojim ste igrali znaci nista posebno, vi ste razvili vec teorije. Vec se spominju drugi navijaci , antitanovci ovo ono ahahhahaha. nema vas boljih.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Konacno mir i normalna rasprava i onda ti uleti ovaj padobranac 

Ti si opet šampion !
Nastavite znas kako vas je lijepo čitati hahaha.Sarajlijc@ je napisao/la:Na osnovu svega, ipak je sve kod nas ubleha kao sto vi kazete. Evo odose nam sva djeca iz Akademije, navodno ce Mihojevic u Olimpic raspadamo se.terabajt je napisao/la:Na osnovu naslova u novinama o mogucoj saradnji kao sto se pisalo o mnogim klubovima sa kojim ste igrali znaci nista posebno, vi ste razvili vec teorije. Vec se spominju drugi navijaci , antitanovci ovo ono ahahhahaha. nema vas boljih.
A čuj ovog konačno NORMALNA rasprava a vec 4-5 postova o drugim navijacima antitanovcima i prozivanje .
terabajt je napisao/la:Nastavite znas kako vas je lijepo čitati hahaha.Sarajlijc@ je napisao/la:Na osnovu svega, ipak je sve kod nas ubleha kao sto vi kazete. Evo odose nam sva djeca iz Akademije, navodno ce Mihojevic u Olimpic raspadamo se.terabajt je napisao/la:Na osnovu naslova u novinama o mogucoj saradnji kao sto se pisalo o mnogim klubovima sa kojim ste igrali znaci nista posebno, vi ste razvili vec teorije. Vec se spominju drugi navijaci , antitanovci ovo ono ahahhahaha. nema vas boljih.
A čuj ovog konačno NORMALNA rasprava a vec 4-5 postova o drugim navijacima antitanovcima i prozivanje .

Ti si opet šampion !
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... iff/133546" onclick="window.open(this.href);return false;
Mjera.
Mjera.
Patis polako neka masala vidim super vam ide slazete igracki kadarterabajt je napisao/la:Na osnovu naslova u novinama o mogucoj saradnji kao sto se pisalo o mnogim klubovima sa kojim ste igrali znaci nista posebno, vi ste razvili vec teorije. Vec se spominju drugi navijaci , antitanovci ovo ono ahahhahaha. nema vas boljih.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/moguca-s ... ana/133534" onclick="window.open(this.href);return false; 

11. jula? 

SVAKA TI ČAST IMAŠ MOJ NAKLON ZA OVOslave je napisao/la:Jesam 10-ak puta, veoma jak i brz, po orjentaciji je napadac ali ucestuje vrlo dobro u defanzivnim zadatcima, bio je najbolji igrac u Proleteru a i u 1L.R.S., i drago mi je sto je ostvario transfer u FK Sarajevo u klub buducnosti za nas fudbal.
P.S. pogotovo mi je drago sto je Sarajevo klub svih nacija a ne nekakva nacionalna institucija.

Sarajevo ljubavi moja!
nema sanse da se taigra moguce je dan prije il dan poslijenuerta je napisao/la:11. jula?
Pozdrav BORDO braćo da se i ja prijavim kao novi kolačić 

jes to ti dinofening je napisao/la:Pozdrav BORDO braćo da se i ja prijavim kao novi kolačić

Jedva cekam da zavrsi svjetsko

Generalna proba pred Evropsku ligu
Sarajevo u julu dočekuje Cardiff?
Sarajevo će na Koševu 11. jula najvjerovatnije odmjeriti snage s Cardiffom. Velšani će u Sarajevo doputovati u kombinovanom sastavu, gdje će igrati prvotimci i mlađi igrači.
Završni pregovori su u finalnoj fazi i u sljedećoj sedmici trebali bi biti kompletirani. Inače, poveznica Cardiffa i Sarajeva je malezijski milijarder Vincent Tan, koji je vlasnik i jednog i drugog kluba.
Sarajevo u julu dočekuje Cardiff?
Sarajevo će na Koševu 11. jula najvjerovatnije odmjeriti snage s Cardiffom. Velšani će u Sarajevo doputovati u kombinovanom sastavu, gdje će igrati prvotimci i mlađi igrači.
Završni pregovori su u finalnoj fazi i u sljedećoj sedmici trebali bi biti kompletirani. Inače, poveznica Cardiffa i Sarajeva je malezijski milijarder Vincent Tan, koji je vlasnik i jednog i drugog kluba.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma nece se sigurno igrati 11. jula ali bi dobro bilo da se odigra.
-
- Kontakt:
Predobar ovaj klip sa turnira,stvarno dobre stvari radi akademija iako sam navijac Zelje,ali svaka cast na ovome.Ono sto mi je upalo u oci jeste da medju 18 vasih na turniru krenuo je i Catic koji je mladji godinu od ostalih i otjeran je iz Zelje zbog Adzema.Isti slucaj je bio s Basovicem samo nema njega medju ovih 18 barem ne na spisku.
Zadnja izmjena: dimitrijevic, dana/u 14 jun 2014, 17:03, ukupno mijenjano 3 puta.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
I jarammstein je napisao/la:jes to ti dinofening je napisao/la:Pozdrav BORDO braćo da se i ja prijavim kao novi kolačić![]()
Jedva cekam da zavrsi svjetsko

Ima dosta njih mlađih ovdje, Rastoder i Vazda npr.
Bašovića nije bilo ni u Vogošći, a postigao je pogodak u zadnjem kolu lige.
Bašovića nije bilo ni u Vogošći, a postigao je pogodak u zadnjem kolu lige.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Auu pa gdje ces to reci, sad ce te tvoji razapeti.dimitrijevic je napisao/la:Predobar ovaj klip sa turnira,stvarno dobre stvari radi akademija iako sam navijac Zelje,ali svaka cast na ovome.Ono sto mi je upalo u oci jeste da medju 18 vasih na turniru krenuo je i Catic koji je mladji godinu od ostalih i otjeran je iz Zelje odnosno nije igrao kod Adzema jer mu otac nema para da placa pripreme i podmazuje trenere.Isti slucaj je bio s Basovicem samo nema njega medju ovih 18 barem ne na spisku.
Jos 5 dana do priprema,a mi osim Plakala golmana nemamo.O desnom bocnom da ne govorimo.Mora se na igrackom kadru brze raditi.