FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dosta mojih jarana koji su bili u fukarama nece vise ici na sjever vec prelaze na zapad hajmo ljudi zovite prijatelje nek usrijedu grmi Azmirovo ime jedan je Azmir Husic
Svee jaaapinoglavi je napisao/la:Ti najbolje znašDoeTz je napisao/la:Evoo Zlajcijaa evo belajaaa![]()
![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Ove Fukare su smijesne, ovaj ako ih napusti Azmir, i Husref oni se mogu ponovo sjedece godine naci u rangu Radnickog, Gradine itd..Kako vas bolan stid nije, do skoro je tribina vam prazna bila.Mene bi bilo stid...
-
- Kontakt:
Gifron je napisao/la:Ko ti je dao cenera da ovo napises?fukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
retardinjo nemas pravo pisati ovdjeargentarium80 je napisao/la:Ove Fukare su smijesne, ovaj ako ih napusti Azmir, i Husref oni se mogu ponovo sjedece godine naci u rangu Radnickog, Gradine itd..Kako vas bolan stid nije, do skoro je tribina vam prazna bila.Mene bi bilo stid...

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Imam pravo, zivim u Tuzli, nisam iz Tuzle, iz Bratunca sam odakle i Azmir..To nemam pravo iznijeti svoj stav, ja koji simpatisem Slobodu kao klub, pogledam neku utakmicu kad stignem, al ne sa sjevera.Ko si ti da mi kazes da sam retard, balavce jedan.Ovako ste vi svu raju sa kantona odvratili od Slobode, tim stavom.fukaratz je napisao/la:retardinjo nemas pravo pisati ovdjeargentarium80 je napisao/la:Ove Fukare su smijesne, ovaj ako ih napusti Azmir, i Husref oni se mogu ponovo sjedece godine naci u rangu Radnickog, Gradine itd..Kako vas bolan stid nije, do skoro je tribina vam prazna bila.Mene bi bilo stid...
- muhamed121
- Kontakt:
Bez i kakve potrebe mi dizemo tenzije ebo pozdrav pozdravili su nas 2.mjestom u ligi i finalu kupa kud ce nam bolji pozdrav a sa Azmirom se ne moze "bosti" ili ce se preci preko ovog pozdrava da nista nije bilo ili ce covjek napustit sve i otic a znamo svi sta je covjek uradio za Slobodu vratili bi se opet u prvu federalnu i igrali po selima i lopovi bi pokrali sto bi bilo da se pokrade ja i ostali momci iz Kalesije koji dodjemo svaku utakmicu nismo se nasli uvrijedjeni tim jos nas jedna utakmica izadje "ko popa carapa" trebamo da slavimo uspjeh i da dodjemo da podrzimo igrace u finalu pozdravit ce nas
-
- Kontakt:
Prekosutra moramo svi dat' podrsku Azmiru! Fukare ako nece, ima ko hoce!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
isprike drug mislio sam da si zeljinargentarium80 je napisao/la:Imam pravo, zivim u Tuzli, nisam iz Tuzle, iz Bratunca sam odakle i Azmir..To nemam pravo iznijeti svoj stav, ja koji simpatisem Slobodu kao klub, pogledam neku utakmicu kad stignem, al ne sa sjevera.Ko si ti da mi kazes da sam retard, balavce jedan.Ovako ste vi svu raju sa kantona odvratili od Slobode, tim stavom.fukaratz je napisao/la:retardinjo nemas pravo pisati ovdjeargentarium80 je napisao/la:Ove Fukare su smijesne, ovaj ako ih napusti Azmir, i Husref oni se mogu ponovo sjedece godine naci u rangu Radnickog, Gradine itd..Kako vas bolan stid nije, do skoro je tribina vam prazna bila.Mene bi bilo stid...

Sloboda Tuzla
zapad u srijedu reaguje i osniva svoju navijacku skupinu fukare zapad
a i kad pogledas zapad je pun onih doskorasnjih fukara koji vise nece da se natezu tamo sa onima na sjeveru i koji mnogo veci staz imaju od njih tamo .hoce da prate svoj klub mirno
na sjeveru(medju fukarama) ak 5 ljudi ima sto je pratilo slobodu 95. 96. 97.godine npr.ubij me .
ja ko mali sa 7-8 godina sa fukarama na stajanju na istoku, kareli i suljo na ogradi vode
,
gledas musica kako i tad terorizira malo sarajevo
,te se utakmice bas posebno sjecam ,onda kup sa zmajem ak se na varam polufinale kupa,onda one utakmice sa celikom i suljo sa bagijem hahaah .jel tad bilo ovih sa sjevera mozda ??? a vecina sad sa zapada je bila tad na istoku i bodrila svoj klub !!!
sjecal se ko onog smijesnog finala kupa od tri ekipe zeljo sloboda i bosna visoko i svako sa svakim ,to se tad odigralo tako i nikad vise
,kako su uspjeli doc do toga da tri ekipe ostanu,toga se ne mogu sjetit
ostalo mi u sjecanju na tusnju dosla bosna visoko karneval na tribinama ,trubaci bubnjevi ,citav orkestar .onda poslije taj orkestar se podugo zadrzo na zapadu
vracaj orkestar ponovo i zapad da vodi glavnu rijec
i dat veliku podrsku azmiru i igracima !!!
suljo ce opet biti nas vodja

a i kad pogledas zapad je pun onih doskorasnjih fukara koji vise nece da se natezu tamo sa onima na sjeveru i koji mnogo veci staz imaju od njih tamo .hoce da prate svoj klub mirno
na sjeveru(medju fukarama) ak 5 ljudi ima sto je pratilo slobodu 95. 96. 97.godine npr.ubij me .
ja ko mali sa 7-8 godina sa fukarama na stajanju na istoku, kareli i suljo na ogradi vode

gledas musica kako i tad terorizira malo sarajevo

sjecal se ko onog smijesnog finala kupa od tri ekipe zeljo sloboda i bosna visoko i svako sa svakim ,to se tad odigralo tako i nikad vise

ostalo mi u sjecanju na tusnju dosla bosna visoko karneval na tribinama ,trubaci bubnjevi ,citav orkestar .onda poslije taj orkestar se podugo zadrzo na zapadu

vracaj orkestar ponovo i zapad da vodi glavnu rijec

suljo ce opet biti nas vodja

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Suljo opet vodja..heeeehehehe i sjedis medju star fukarama jel 

-
- Kontakt:
Sta kaze ovaj jedan na fejsu
" Upravu si B**i samo opet da ne proda Seljak je to!!! "
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
od svega ne primjetimo da smo STRASNO oslabljeni prvu tekmu..
Mehmedagic, Veselinovic i cini mi se Saric..jos kad dodas da nema ni Haurdica-iako to nije neki hendikep..sto odmah znaci da odstupamo od standardne igre sa 4 vezna, cak i od ove nove mocne sa 2 zadnja vezna...mora igrati ili Mehidic i Govedarica u prvoj postavi sto je u startu lose, ili od pocetka Krpa i Ahmet sto takodjer generalno ne obecava
uglavnom strasno smo oslabljeni
Mehmedagic, Veselinovic i cini mi se Saric..jos kad dodas da nema ni Haurdica-iako to nije neki hendikep..sto odmah znaci da odstupamo od standardne igre sa 4 vezna, cak i od ove nove mocne sa 2 zadnja vezna...mora igrati ili Mehidic i Govedarica u prvoj postavi sto je u startu lose, ili od pocetka Krpa i Ahmet sto takodjer generalno ne obecava
uglavnom strasno smo oslabljeni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Gledam i ne vjerujem kakvih komentara ima.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sta kaze ovaj jedan na fejsu
Neka ide covjek kada za godinu **** sjebu reprogram nabiju jos par miliona duga to je to.
Da nema Slobode nebi ni fukara bilo sve ovo kuha par pojedinaca iz vrha zeljnih da budu "neko i nesto"i zbog licnih interesa.
Najsmjesnija smo grupa na svijetu.
ZA cenera bi prodali i mater a ba klub.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
99% komentara je razumno i iskazuju podrsku Husicu, nemojte od muhe slona praviti.
U srijedu ce tesko biti bez Veselog, Sarica i Mehmedagica. Najvise me zanima hoce li Ivetic uz Kostica biti na stoperu a Lakicevic lijevo, ili ce Salihovic igrati. Merzic nije za stopera.
U sredini bi mogli pored Zebe i Ordagica igrati Merzic, Stjepanovic i Mehidic. Ne znam koliko je pametno odmah poceti s 2 napadaca, svejedno ne izgledamo bajno u toj formaciji, primljen gol kod kuce bi nas mogao skupo kostati a ne bi apsolutno nikog s klupe imali uvesti ako ganjamo rezultat jer smo sve karte vec stavili u prvih 11. Bolje ovako sa 2 def. vezna tvrdo odigrati kao i oni pa u Bijeljinu s punim sastavom nadam se.
U srijedu ce tesko biti bez Veselog, Sarica i Mehmedagica. Najvise me zanima hoce li Ivetic uz Kostica biti na stoperu a Lakicevic lijevo, ili ce Salihovic igrati. Merzic nije za stopera.
U sredini bi mogli pored Zebe i Ordagica igrati Merzic, Stjepanovic i Mehidic. Ne znam koliko je pametno odmah poceti s 2 napadaca, svejedno ne izgledamo bajno u toj formaciji, primljen gol kod kuce bi nas mogao skupo kostati a ne bi apsolutno nikog s klupe imali uvesti ako ganjamo rezultat jer smo sve karte vec stavili u prvih 11. Bolje ovako sa 2 def. vezna tvrdo odigrati kao i oni pa u Bijeljinu s punim sastavom nadam se.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 09 maj 2016, 16:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja
Podrska Azmiru Husicu.
Daće im Azmir po cvaju i smiriće se, ne sikirajte se.
Oni vole klub, klub im svetinja, LOL. Veći je Azmir navijač Slobode od njih za najmanje 2 miliona puta.
Oni vole klub, klub im svetinja, LOL. Veći je Azmir navijač Slobode od njih za najmanje 2 miliona puta.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Podrska !hondas je napisao/la:Podrska Azmiru Husicu.
Svi na ZAPAD.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nesto kontam, sta bi tek bilo nedo bog da smo mi dali klubu 2000, a ne 200.000 ko Manijaci Zelji, pa nas onda neko "proda" protiv Prijedora
jbg mentalitet prvaka se stvara godinama, tesko je presaltati nekog kome je mjera Podgrmec i Igman Konjic
ps. saopstenje Fukara uopce nije toliko agresivno, koliko su komentari hajmo rec uticajnijih pojedinaca na drustvenim mrezama..saopstenje je moglo jos malo spustiti loptu na zemlju, ali je ok , ljudi rekli sta im fali, sta im smeta i pozvali da svi dodju sto jace navijaju- nikakav bojkot
to je sustina svega, kup prvo, pa onda rjesavat probleme..strasno teska utakmica bez ova 3 i po igraca
jbg mentalitet prvaka se stvara godinama, tesko je presaltati nekog kome je mjera Podgrmec i Igman Konjic
ps. saopstenje Fukara uopce nije toliko agresivno, koliko su komentari hajmo rec uticajnijih pojedinaca na drustvenim mrezama..saopstenje je moglo jos malo spustiti loptu na zemlju, ali je ok , ljudi rekli sta im fali, sta im smeta i pozvali da svi dodju sto jace navijaju- nikakav bojkot
to je sustina svega, kup prvo, pa onda rjesavat probleme..strasno teska utakmica bez ova 3 i po igraca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:nesto kontam, sta bi tek bilo nedo bog da smo mi dali klubu 2000, a ne 200.000 ko Manijaci Zelji, pa nas onda neko "proda" protiv Prijedora

Kakav bojkot protiv Azmira i njegova smjena

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.