sve je to sredjenoamypitar je napisao/la:Jos 5 dana do priprema,a mi osim Plakala golmana nemamo.O desnom bocnom da ne govorimo.Mora se na igrackom kadru brze raditi.
ceka se pred prozivku pa ce se malo šepuriti
da nas dodje 10 000 na prozivku
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sve je to sredjenoamypitar je napisao/la:Jos 5 dana do priprema,a mi osim Plakala golmana nemamo.O desnom bocnom da ne govorimo.Mora se na igrackom kadru brze raditi.
Ja sam samo realan,a bio je tekst i u avazu nedavno o ovome sto sam napisao.Sarajlijc@ je napisao/la:Auu pa gdje ces to reci, sad ce te tvoji razapeti.dimitrijevic je napisao/la:Predobar ovaj klip sa turnira,stvarno dobre stvari radi akademija iako sam navijac Zelje,ali svaka cast na ovome.Ono sto mi je upalo u oci jeste da medju 18 vasih na turniru krenuo je i Catic koji je mladji godinu od ostalih i otjeran je iz Zelje odnosno nije igrao kod Adzema jer mu otac nema para da placa pripreme i podmazuje trenere.Isti slucaj je bio s Basovicem samo nema njega medju ovih 18 barem ne na spisku.
dimitrijevic je napisao/la:Ja sam samo realan,a bio je tekst i u avazu nedavno o ovome sto sam napisao.Sarajlijc@ je napisao/la:Auu pa gdje ces to reci, sad ce te tvoji razapeti.dimitrijevic je napisao/la:Predobar ovaj klip sa turnira,stvarno dobre stvari radi akademija iako sam navijac Zelje,ali svaka cast na ovome.Ono sto mi je upalo u oci jeste da medju 18 vasih na turniru krenuo je i Catic koji je mladji godinu od ostalih i otjeran je iz Zelje odnosno nije igrao kod Adzema jer mu otac nema para da placa pripreme i podmazuje trenere.Isti slucaj je bio s Basovicem samo nema njega medju ovih 18 barem ne na spisku.
Slažem se, zbog dana žalosti, mada i taj termin ne bi bio loš, da se utakmica posveti narodu Srebrenice, obzirom da će biti vjerovatno jako dobro medijski popraćena i kod nas i stranih medijarammstein je napisao/la:nema sanse da se taigra moguce je dan prije il dan poslijenuerta je napisao/la:11. jula?
Slažem se i s tim, kako bi se čovjek radovao toj utakmici i bio sretan kada znaš šta je taj dan, mada se i dan prije ili poslije može posvetiti Srebrenicirammstein je napisao/la:nebi bilo dobro nimalo.. ok, sve je to lijepo za srebrenicu, ali nije to ok,dan zalosti je i taj dan ne treba biti nikakvih sportskihmanifestacija ni Slicno nista
Nemoj to care. Bilo je i kod nas toga nazalost.amypitar je napisao/la:dimitrijevic je napisao/la:
Ja sam samo realan,a bio je tekst i u avazu nedavno o ovome sto sam napisao.
Pa ne uzima valjda Amar djeci lovu za igranje u Zelji.![]()
Eh,da je tek do seniorima dogurao,koliko bi mu keša trebalo.
FRANK RIBERY je napisao/la:SARAJEVO: Plakalo; Pendek, Rastoder, Zukic, Mihojevic, Radovac, Handzic, Kapic, Andusic, Aganspahic, Mededovic.
Sretno momcima protiv Cremonesea, oni su jučer dobili Atalantu 2-1!
Ima li kakav link?rammstein je napisao/la:opet dominiramo terenom ...ova generacija je po svemu sudeći jako dobra!
sta se ovo spominje ZM? ako neko zna nek jaHvi na PP ja blage nemam

http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0880728885" onclick="window.open(this.href);return false;Sabinho je napisao/la:Ima li kakav link?rammstein je napisao/la:opet dominiramo terenom ...ova generacija je po svemu sudeći jako dobra!
sta se ovo spominje ZM? ako neko zna nek jaHvi na PP ja blage nemam
Tako to ide kad ne iskoristimo svoje prilike ..simon je napisao/la:Gubimo 1:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.