Vjerovatno neki miks.tarikz je napisao/la:Zna li se kakav bi sastav mogao izaći večeras na teren protiv Rimljana?
Reina: Kelly,Skrtel,Agger,Flanagan: Lucas, Allen, Coutinho: Borini, Lambert i Suso.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Vjerovatno neki miks.tarikz je napisao/la:Zna li se kakav bi sastav mogao izaći večeras na teren protiv Rimljana?
Eto spomenu lik da je i Arsenal bio zainteresovan. Ja sam tada govorio da ga ne bih jer pocetkom godine kada zagusti u engleskoj, oni na AKN. Razlog zbog kojeg treba bjezat od tih afrikanaca, bar po meni.JackRaven7 je napisao/la:Sky Sports:
"Toulouse defender Serge Aurier is having a medical with Ligue 1 champions Paris Saint-Germain ahead of a transfer believed to be in the region of £8million"
Desni bek, 21 godina, 10 miliona eura. A mi nake "talentovane" špance dovodimo![]()
Pa šta je tih pirinejaca prodefilovalo kroz Liverpool, a da su samo 3-4 valjala u kompletnoj historiji
Brendan Rodgers: “Liverpool will not waste Luis Suarez cash on buying star names”
“There is money available but we know spending money does not guarantee success. Last January everyone was crying out that we needed more signings. We never signed anyone. OK, we might have done one or two but it was not a major factor in us not winning [the title].”
Lallana: 'Yesterday in training Lambert came up to me, pointed at the badge on my shirt and said "Look at that on you lad."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.