FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

casper
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la casper » 09 jun 2010, 10:03

Andres Iniesta nije odradio niti cijelo poluvrijeme protiv Poljske, igru je napustio već nakon 39 minuta i zabrinuo struku i navijače. Ipak, nije riječ o težoj ozljedi i veznjak Barcelone bit će uskoro posve spreman...

Andres Iniesta privremeno je zabrinuo Španjolce koji su se uplašili kako je i njih stigla sudbina velikog broja reprezentacija koje u završnoj fazi priprema za SP ostaju bez igrača. U 39. minuti prijateljskog dvoboja s Poljskom zatražio je izmjenu i napustio teren.

Srećom po Španjolce nije riječ o težoj ozljedi. Kako je riječ tek o mjeri predostrožnosti, potvrdio je i sportski direktor Španjolskog nogometnog saveza Fernando Hierro.

"Nije riječ o težem problemu, izvadili smo ga za svaki slučaj kako ne bi došlo do komplikacija. Ima tek malo istegnuće mišića, bit će vrlo brzo potpuno u redu", potvrdio je Hierro i "olakšao život" Španjolcima.

Iniesta je do izlaska s terena bio među najboljim igračima Španjolske, sudjelovao je u prva dva pogotka svoje reprezentacije te igrao na razini onih izdanja iz Barcelone.

Dobro je, nije nista ozbiljno :)
Mes Que Un Club !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 jun 2010, 10:16

Rođen s tobom da budem

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 jun 2010, 10:18

Haha,znam,to sa juce citao.Ali eto,doslo je do malih problema u komunukaciji.

Sto se tice Iniesta,vec sam rekao da nije nista ozbiljno i da ce biti spreman.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

casper
Kontakt:

Post Postao/la casper » 09 jun 2010, 10:24

Evo citam sad, odluceno da su na prodaju Ibra i Toure. Toure navjerovatnije u City prelazi :(
Mes Que Un Club !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 jun 2010, 10:25

casper je napisao/la:Evo citam sad, odluceno da su na prodaju Ibra i Toure. Toure navjerovatnije u City prelazi :(
dva Turea u Citiyu
gdje si to citao :?:
Rođen s tobom da budem

casper
Kontakt:

Post Postao/la casper » 09 jun 2010, 10:31

Na forumu barca-nih, al nije to nista sigurno, kazu valjda nije Ibra vise u Guardiolinim planovima za slijed sezonu, a za Tourea City ponudio :|
Mes Que Un Club !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 jun 2010, 12:50

Odlučeno: Ibrahimović je na prodaju

Zlatan Ibrahimović će definitvno napustiti Barcelonu ovog ljeta. Trener katalonaca, Pep Guardiola je dao zeleno svjetlo da šveđanin može napustiti klub. Zlatan nije ispunio očekivinja u prošloj sezoni, što je pokazalo i dovođenje Davida Ville u klub.

Španski mediji navode da je obeštećenje za Ibrahimovića 51. milion eura. S obzirom na visoku cijenu za obeštećenje, Sport navodi da su samo tri kluba u mogućnosti da dovedu Ibrahimovića. To su Chelsea, Manchester City i Milan.

http://****.com/index.php?option=co ... &Itemid=95
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 09 jun 2010, 17:48

To je dobro za Messija, ali ****, svakome se dogadja pa i najmanjim :mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 jun 2010, 18:42

Ma za Yayu sam ja od ranije znao da ce otici,samo se nadam da ce se desiti neko cudo pa da ne ode.Ali tesko.Najvjerovatnije ode u City za 30 mil.A evo i Ibra na prodaju kako se pise,za 50 mil.

Xavi i Pedro su produzili ugovore do 2016.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

casper
Kontakt:

Post Postao/la casper » 09 jun 2010, 20:52

supersonik je napisao/la:Ovaj City pokupova sve zivo!
Ma nek kupuju, nisu male pare 30+ mil. za njeg , dobro ce posluzit za dovodjenje Cesca :D
Mes Que Un Club !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 jun 2010, 21:21

Najbolje bi bilo da ostane ovakva ekipa kakva jest,uz dovodjenje desnog beka ili da se prebaci neki igrac iz cantere.Dovoljno pokriveni i jaki na svim pozicijama.

Ali,vjerovatno ce biti jos pojacanja,ali i odlazaka.Najvjerovatnije da Yaya ide,ne znam stvarno zasto,jedan od najboljih DM-ova na svijetu,klasa.Vjerovatno ide u City,a spominje se i Arsenal.Danas se pojavila vijest da je Ibra na prodaju,mada bi ja volio da ostane da vidimo sta moze u sljedecoj sezoni i da se pokaze.Ali,doveden je Villa,pa je moguce da i ode.Ima tu par igraca na posudbama : Caceres,Hleb,Henrique,Keirrison i Botia.Misljenja sam da ce se svi prodati ili produziti posudbe,a od njihove prodaje,Barca bi dosta zaradila.

Sto se tice pojacanja,tu je dosao Villa.Veoma mi je drago sto je dosao,strasan igrac.Dosta ce pojacati napad koji je ionako prejak.Trazi se i Fabregas,jos nije zavrsila prica oko njega.Nije prijeko potreban.Ja bi radije da Yaya ostane,nego da on dodje.Ima tu jos par imena,ali sve su to spekulacije za sad.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 jun 2010, 21:24

Budale su ako prodaju Ibrakadabru
Rođen s tobom da budem

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 09 jun 2010, 21:41

Faraon iz Visokog je napisao/la:Budale su ako prodaju Ibrakadabru
Slažem se. Ibra je još uvijek jedan od najboljih svjetskih napadača, po meni top 5. Slaba se sezona može dogoditi svakom igraču. Imam neki gadan osječaj da polako završava barcina era.
YNWA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2010, 22:28

Faraon iz Visokog je napisao/la:Budale su ako prodaju Ibrakadabru
To se i ja moram sloziti posebno nakon samo jedne sezone u kojoj nije bio toliko los kao sto se provlaci kroz medije i sta vec ne...

Elem problem nije toliko ni u Guardioli ni u Ibrahimovicu nego u Ibrahimovicem menadjeru koji kroz novine non stop provlaci svoje price,nedavno je popljuvao Guardiolu i jos nekih milion gluposti,zbog takvih stvari se stvaraju nepotrebne tenzije oko kluba a vrlo cesto se zna odraziti i na samu ekipu...te se Pep odlucio(ako je stvarno) na njegovu prodaju vise iz toga sto se kvari atmosfera u ekipi i jos jednom se ponavlja teza da ni jedan igrac nije iznad kluba...

Mada se nikako necu sloziti sa tim i ubjedjen sam da mu treba pustiti da odigra jos jednu sezonu da se bas pokaze jeli igrac za Barcelone ili ne....mada eto ako ce u City vrlo moguce da se desi da u taj tal upadne i Robinho i jos nesto para al eto vidjecemo svasta se pise vise i ne reagujem na sve sto se napise nema smisla
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 jun 2010, 22:59

Jedino sto je ozbiljno i sto je pisalo i na oficijelnoj je sto se tice Fabregasa.Ovo ostalo su samo nagadjanja,kako sta.Mozda je malo ozbiljnije sto se tice Yaye,ali sad za sad nista posebno.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 09 jun 2010, 23:25

nidjo_barca je napisao/la:Jedino sto je ozbiljno i sto je pisalo i na oficijelnoj je sto se tice Fabregasa.Ovo ostalo su samo nagadjanja,kako sta.Mozda je malo ozbiljnije sto se tice Yaye,ali sad za sad nista posebno.
Hmmmmmmm mozda hoce da prodaju Ibru , pa da dovedu Torresa xD xD da imamo spansku reprezentaciju :D hahaha po meni ima to logike .... onome dojadilo u engleskoj .... ubise ga .... u barci bi sa villom i mesijem saha zmireci igrao :D :D :D
Lud je onaj Guardiola ... mozda dovede i Silvu i Fabregasa i Matu :D :D pa da imamo spaniju u malom :D :D
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 jun 2010, 23:40

Ma nesto sam razmisljo o tome.Ako prodaju Ibru da ce dovesti nekog drugog.Spominjao se Torres,mada nema nista od toga,barem ne ove godine.

A ionako imamo dosta igraca koji igraju za Spaniju : Pique,Puyol,Xavi,Iniesta,Villa,Busquets,pa Pedro i Valdes.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 jun 2010, 00:03

Svi koji nemaju svoj stav i koji više slušaju menagere nego trenera nek idu iz Barce.Bez obizra što su mi i Yaya i Ibra dragi,ako neće da poštuju odluke trenera nek idu.Barca će uvijek izaći jača,jer ostali igrači jedva čekaju da zamijene te koji su nezadovoljni i zaigraju za katalonski ponos! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 jun 2010, 00:06

Sajoni je napisao/la:Svi koji nemaju svoj stav i koji više slušaju menagere nego trenera nek idu iz Barce.Bez obizra što su mi i Yaya i Ibra dragi,ako neće da poštuju odluke trenera nek idu.Barca će uvijek izaći jača,jer ostali igrači jedva čekaju da zamijene te koji su nezadovoljni i zaigraju za katalonski ponos! ;)
To apsolutno.Ibrin menadzer napao Pepa sto je Ibra sjedio par puta na klupi,tamo vamo.Ko je on da to radi,ne treba sad on da rusi porodicnu atmosferu u ekipi.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 jun 2010, 08:43

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.