Safet Sušić - Pape

Adinjo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Adinjo » 08 jun 2011, 19:43

Ako moze bez tih balvana, kad vec pricas o ruganju ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2011, 19:44

harishp je napisao/la:Eh sad ozbiljno,od kad je Pape na klupi dosao je fakticki.Mujdza,Besic,Vranjes,Subasic,Lulic,Mudonja zacementirao poziciju itd.tako da mojne suplje price.
Došli bi da je bilo ko drugi bio selektor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 jun 2011, 19:45

Adinjo je napisao/la:Ako moze bez tih balvana, kad vec pricas o ruganju ;)
Izvinjavam se ... do mene je....

Ali sto jest jest, ide mi na zivce nako klosarsko ponasanje... nidje argumenta, nidje nista ... nego samo nako nek je uz inat.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 jun 2011, 19:49

harishp je napisao/la: To kad bi se sve pozvalo i izbacile tamo neke djeka,djeka :lol: koji igra u pizdicima,ili starog i oronulog Pjanica koji igra u anonimusu od Francuskog kluba.Ima ih tu jos koliko hoces.Dobro jest da je trebalo to igra staviti pod navodne znakove.Ali razumjemo se mili.
Harise, to gdje Dzeko igra i gdje Pjanic igra (ustvari ne igraju, nego sjede na klupi - da budemo korektni) - opet se ne svodi na to da li ce dati sve od sebe kad budu igrali za BH repku. A Dzekinih 80% je kao 100% svakog boljeg igraca PL. On jeste nenadmasan na svojih 100% ali on svojih 100% ne daje vec odavno - i to se mora priznati. Slicno je i sa ostalim zvijezdama.

Ako trener vidi da oni nisu naostreni i nabrijani da lome noge po terenu - taj trener mora da bude svjestan da od tih igraca nece vidjeti 100% truda i treba da ih povuce i postavi nekog drugog. To sto "veliki" klubovi ne mjenjaju svoje "zvijezde" nije zato sto "to nije pametno" - nego zato sto njihove "zvijezde" ginu na svakoju utakmici i daju svojih 110%. To kod nas jednostavno nije tako. U nas zvijezde ne daju 100% svaki put i trenerov je posao da vidi kada je psihologija niska i da stavi mozda i slabijeg igraca ali igraca koji je nabrijan i spreman da gine na terenu.

Bolje sa 11 lavova izgubit posteno nego sa 11 balerina izgubit pa se jos i osramotit.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2011, 19:51

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Eh sad ozbiljno,od kad je Pape na klupi dosao je fakticki.Mujdza,Besic,Vranjes,Subasic,Lulic,Mudonja zacementirao poziciju itd.tako da mojne suplje price.
Došli bi da je bilo ko drugi bio selektor.
Naravno kako da ne.kao i oni''Bosancerosi'' iz Svedske repke,Slovenske,Hrvatske,Srbijanske koji dolaze godinama zbog selektora.
P.S dok je Ciro bio o Mujdzi nije bilo ni govora,jer kako ce zaboga da krnji potencinalnog kockastog igraca.
@velezovac najlakse je tudzim qurcem gloginje mlatiti. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 jun 2011, 19:55

Ako je kritikovanje trenera zato sto nije zamjenio "zvijezde" koje se ne trude igracima manje reputacije koji bi se trudili i vise trcali mlacenje gloginja tudjim qrcem onda si u pravu.

A sad sjedi i razmisli sta si rekao.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2011, 20:02

Kao sto Ivica Osim rece sa Hercegovcima i u hali se tesko dogovoriti.Uvijek na svoj mlin :mrgreen:
Tudjim qurcem gloginje mlatiti znaci pametovati o necemu sta je trebalo da se uradi.A biti daleko,daleko od toga u slucaju poslijedica.
Evo kod mene ima mali komsijin vise bi se trudio i vise trcao.Samo ima jedan problem tanko mu fudbal lezi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 08 jun 2011, 20:08

harishp ja ne znam sta je tebi dobro kod Susica i koga smo to mi takticki nadmasili. Vidjeli smo svi da je ono sinoc bilo tanko i naguzove bez uigranosti i smisla. Nazalost ali je tako,ova repreyentacija nema igru,sad me moyete pogresno svatiti ali je to moje misljenje!!
...nisu mogli da te ugase!!!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 08 jun 2011, 20:20

Kad pogledam kakve se jajare danas proglasavaju najboljim na svijetu,samo se prisjetim ovoga,gdje je ovaj igrac,za mene najbolji na svijetu svih vremena,a i poslije toga ako postoji.

MILINA ZA OCI I DUSU.

JEDAN JE PAPE!

[youtube][/youtube]
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 jun 2011, 20:27

Susic nije neki ekstra trener ali mi i nemamo boljeg, pogotovo za te pare.
Eno Vahe, al lik nece jer jbg naucio da ima love. Bajic je rekao da nece kad je Ciro otisao, mozda bi sad jer meni se cini da nema posla al i to je upitno.
Onda Barbarez, nema nekakvog iskustava i bio bi popljuvan kao i Safet, sigurno ce neki reci on bi bio bolji.
Ostalo je sve tanko.
Eno Engleza placaju onog mamlaza 9 miliona godisnje a onaj nemoze pobjediti Crnu Goru ili Svicarsku kuci.
I cvikonja je postavljao Gerarda i Lamparda kao i nas "teleci pogled" jer su zvjezde.
Al jbg nemaju oni igrace kao mi, mi u nasoj ligi imamo bolje igrace neg Dzeko samo nam nevalja trener.
Svasta se ovdje moze procitat.. :oops:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2011, 20:27

chichak je napisao/la:harishp ja ne znam sta je tebi dobro kod Susica i koga smo to mi takticki nadmasili. Vidjeli smo svi da je ono sinoc bilo tanko i naguzove bez uigranosti i smisla. Nazalost ali je tako,ova repreyentacija nema igru,sad me moyete pogresno svatiti ali je to moje misljenje!!
I ja isto tako ne znam sta smo to dobro imali prije.Odlaske na prvenstva,pobjede protiv velikih repki u 16 yebenih godina jedino Italiju drmnuli i gotova prica.
Druga prica bi bila da smo bili neko i nesto pa da je dolaskom Susica to propalo.
Yebena istina je da smo vazda bili goli prosjek,ma koliko to grubo bilo receno.
Uvijek ona stara ''Hamo yebes li sta?
-prosle godine zamalo,ove nikako''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 jun 2011, 20:30

harishp je napisao/la:
chichak je napisao/la:harishp ja ne znam sta je tebi dobro kod Susica i koga smo to mi takticki nadmasili. Vidjeli smo svi da je ono sinoc bilo tanko i naguzove bez uigranosti i smisla. Nazalost ali je tako,ova repreyentacija nema igru,sad me moyete pogresno svatiti ali je to moje misljenje!!
I ja isto tako ne znam sta smo to dobro imali prije.Odlaske na prvenstva,pobjede protiv velikih repki u 16 yebenih godina jedino Italiju drmnuli i gotova prica.
Druga prica bi bila da smo bili neko i nesto pa da je dolaskom Susica to propalo.
uvijek ona stara ''Hamo yebes li sta?
Grijesis Hare, da smo prosjek igrali bi makar jednom na nekom prvenstvu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2011, 20:31

harishp je napisao/la:I ja isto tako ne znam sta smo to dobro imali prije.
Hm, ne vidiš razliku u prošlim kvalifikacijama i ovim? U ovoj fazi takmičenja smo smo zabili tri puta više golova u puno težoj grupi. To je dosta za početak. Samo mi nemoj pričati o formi igrača...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 08 jun 2011, 20:35

harishp je napisao/la:
Uvijek ona stara ''Hamo yebes li sta?
Ma slazem se,ali nekako je to prosle kvalifikacije bilo konkretnije ovo govorim sto se samo igre tice,podudarilo nam se i par stvari sve ja to kontam ali ove kvalifikacije mi nemamo igre. Protiv Francuske ocajno ono u rumuniji ocajno,susret u Albaniji smo morali uyeti i upravo se na takvim utakmicama ide u baraz,pa i Ciro je upravo na takvim utakmicama izborio baraz. Ja mislim da Pape nije kalibar za Euro daj Boze da grijesim.
...nisu mogli da te ugase!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 jun 2011, 20:36

Virtu4l je napisao/la:
Hm, ne vidiš razliku u prošlim kvalifikacijama i ovim? U ovoj fazi takmičenja smo smo zabili tri puta više golova u puno težoj grupi. To je dosta za početak. Samo mi nemoj pričati o formi igrača...
Jarane jes ti to ozbiljan?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2011, 20:38

Virtu4l je napisao/la:
Jah,aha a ziku tada ko je vodio nase uzdanice po klubovima i kako su tada igrali.
Forma i standardnost se ''pece'' u klubovima,nikako u repci.
I glupost je ne pricati o formi,isto kao da kazes sta me brige sto nema tog jogurta,de ti njega donesi :lol:
@chichak svaki se veci kalibar placa,a isto tako prazna ne puca.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 08 jun 2011, 20:48

Virtu4l je napisao/la:
Dzeko prvi strijelac BL,Misimovic prvi asistent BL,Spahic medju tri najbolja stopera L1 itd. itd. Pogledaj formu igraca sad i tad. Startaj prijatelju auto sa 150KS i sa nekih 100KS,pa ces vidjeti sta ce biti.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 jun 2011, 20:57

Od kako sam na ovom ss.ba forumu, jedino što sam primijetio da je nama važno o imenima govorit, ničim drugo.:lol:

Sistem braćo,sistem,pa sistem, tek onda selektiranje, pa pripreme, u svemu ovome pokazat i marljivost i na kraju krunat to sa uspjehom.

Drago bi mi bilo da se plasiramo na SP/EP al' šta mi vrijedi ,kad ću sl. EP/SP čekati 10-20 godina :roll:

Iza Papeta trebamo stati svi, jer čovjek radi za dobro repke, očigledno pokušaava sastaviti kostur i za naredne generacije, uigrati ekipu, usaditi im modernu predstavu o fudbalu, a sve je to proces, ništa se ne može preko noći, a uz to ima i solidne rezultate,što nije malo...ukoliko pokušavaš ispuniti tri-četri misije. ;)

Btw. Ne'am pojma gdje sam čit'o da Džeko ne daje ovoj repci ni mrvu,od onog što je dav'o i da bi bilo bolje (al' mrtav ozbiljan je neki od forumaša ovo govorio) treba dati šansu onim iz BPL...a, zaboravlja da Džeko (i co.) upravo predstavljaju BiH u svijetu i da će se upravo zbog njih njihovi nasljednici lakše prodati...

Lobiranje je danas u svijetu moćno oružje. Vrlo moćno, a mi imamo samo Ivicu, ostali su mala maca, dopustimo da sutra imamo i Maricu. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 08 jun 2011, 21:01

Apelujem na forumase da ne puse vutra,pa zar ne vidite kako utice na mozak? Salu na stranu,stalno slusamo poredjenja Cire i Papeta. Ciro je bolji trener sa vise iskustava,to ne moze niko poreci. Ako kompariramo njihovo vodjenje repke onda mozemo krenuti ovako:
Za vrijeme Cire Dzeko najbolji strijelac Bundes l. sa 26 golova,Miske 20 ass,Vedo i salihovic odlicni,Pjanic gazi u ligi prvaka,Ibro dobar u Hajduku,Spaha odlican itd,itd. Sada svi rezerve i van forme. To nije do selektora,svako ko kaze da jeste pusi gore navedene travcice. Ciro dogurao do baraza ne dobivsi sa igracima u takvoj formi ni jednu jacu ekipu,Pape trenutno treci sa tekmom manje. Znaci do sad bare-bare.
MUDA: Ciro nije imao muda da Pjana i Miske igraju skupa,ista ekipa,cudne formacije,o novim igracima da ne govorim. Pape ubacuje Maletica svi psuju,covjek dobar u 2 tekme. Ubacuje Besica sa 18 god.??? Muda ili ne pitam se.
Nagovara Papca etc.
Najbolji selektor BIH ce biti onaj koji nas nekako odvede na prvenstvo,a ovi napuseni forumasi,a ima ih zavidan broj, neka se malo spuste na zemlju i objektivno sagledaju da previse ocekuju od repke,a premalo znaju o fudbalu. Ja sam za to da Pape ide s klupe tek kad babo Osim kaze da tako treba. Koji ste (smo) mi kurcevi da kazemo da bolje znamo od velikog Svabe?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 jun 2011, 21:07

Denizmare je napisao/la:Apelujem na forumase da ne puse vutra,pa zar ne vidite kako utice na mozak? Salu na stranu,stalno slusamo poredjenja Cire i Papeta. Ciro je bolji trener sa vise iskustava,to ne moze niko poreci. Ako kompariramo njihovo vodjenje repke onda mozemo krenuti ovako:
Za vrijeme Cire Dzeko najbolji strijelac Bundes l. sa 26 golova,Miske 20 ass,Vedo i salihovic odlicni,Pjanic gazi u ligi prvaka,Ibro dobar u Hajduku,Spaha odlican itd,itd. Sada svi rezerve i van forme. To nije do selektora,svako ko kaze da jeste pusi gore navedene travcice. Ciro dogurao do baraza ne dobivsi sa igracima u takvoj formi ni jednu jacu ekipu,Pape trenutno treci sa tekmom manje. Znaci do sad bare-bare.
MUDA: Ciro nije imao muda da Pjana i Miske igraju skupa,ista ekipa,cudne formacije,o novim igracima da ne govorim. Pape ubacuje Maletica svi psuju,covjek dobar u 2 tekme. Ubacuje Besica sa 18 god.??? Muda ili ne pitam se.
Nagovara Papca etc.
Najbolji selektor BIH ce biti onaj koji nas nekako odvede na prvenstvo,a ovi napuseni forumasi,a ima ih zavidan broj, neka se malo spuste na zemlju i objektivno sagledaju da previse ocekuju od repke,a premalo znaju o fudbalu. Ja sam za to da Pape ide s klupe tek kad babo Osim kaze da tako treba. Koji ste (smo) mi kurcevi da kazemo da bolje znamo od velikog Svabe?
Ivica je legenda, i nadasve iskren čovjek, a ima i mozak vala veći od svih stručnjaka u BiH (možda i šire) :D
Slažem se sa tobom, ne možeš porediti nikako kad su bile druge okolnosti.

Ćiro se je postavio kad poslanik. Najavljivao je, prognozir'o, dok Pape to sve radi racionalno koristeći medije i prije svega želi mir u ekipi i oko nje. Nije tip Ćire. Ne ulijeva nade, ali je raconalan, kad kaže da ako sve pobjedimo do kraja onda to tako i misli.A Ćiro je najavljiv'o i deranje Španije i šta sve ne, pa ništa od toga.

Dobro je to sve, što je Ćiro radio, al' pitanje je zapravo, da li želimo da živimo u reali ili u fanzatijskom svijetu.
Fanzatije puno više gode, al' je i svako vraćanje u realu sve veće razočarenje. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.