Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Niko ne radi blackberry i onaj displej što je bio na piku nestao je.
Nisam znao da je armoled display valjda prije stavljen nego što ga je samsung patentirao.
Nisam znao da je armoled display valjda prije stavljen nego što ga je samsung patentirao.
Blackberry z30 radi tvorničke cijelu noć i sada je na 96% 
Best ever phone. Da ga je imao predsjednik zbb-a ne bi ležao u zatvoru.
Best ever phone. Da ga je imao predsjednik zbb-a ne bi ležao u zatvoru.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Eto, Blackberry je sada bivši.
Šteta, a pjenio sam za Blackberryem Priv.
Uzeo sam u penny-u neki selfi štap. Ništa posebno nije skup onako uzeo da probam. Sada kada da ga povežem sa mobitelom? Piše da ide preko bluetooth-a. Upalim Bt na mobitelu i držim onu tipku na štapu par sekundi, ali ništa se ne dešava. Sad sam stavio da se napuni štap da nije kojim slučajem prazan pa da probam opet. Da li je neko od vas uzimao u penny-u ovaj štap?
Rođak uzima Blackberry passportQUARESMA 18<<< je napisao/la:Eto, Blackberry je sada bivši.
Još malo pa 24 sata kako tvorničke radi, ono pozitivno, sada je na 98, oko 11 bio na 94
Traži lik 150KM da mi promijeni display, ne isplati se to. Koristiit ga sa puknutim displayom, radi touch itd.
Zanimljivo da je na njemu super amoled display, na što samo samsung ima pravo
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa i ne baš, imaš sad ove nove asus i huawei telefone sa super amoledom, pa i motorola je imala jedan droid model sa super amoledom.
mada je velika vecina samsungovih telefona sa super amoledom, a ostali vecina sa amoledom, a eto ipak ima i non-samsung telefona sa super amoledom, sto je dobar stvar .
inače baš fijasko sa ovim Note 7, šteta, jer je telefon baš zvijerka, a opet ako samsung uspije popraviti stvar, kako bi valjalo da obori oh oho cijene
mada je velika vecina samsungovih telefona sa super amoledom, a ostali vecina sa amoledom, a eto ipak ima i non-samsung telefona sa super amoledom, sto je dobar stvar .
inače baš fijasko sa ovim Note 7, šteta, jer je telefon baš zvijerka, a opet ako samsung uspije popraviti stvar, kako bi valjalo da obori oh oho cijene
Jel' ima neko ovdje da je radio sa Huawei P9 Plus?
@QUARESMA 18<<<, jesi li upoznat' imalo sa ovim? Ja sam ga prostudir'o maximalno, baš detaljno, ali nisam imao prilike da radim na njemu, da mi je u rukama.
Bio sam zagrijan za LG G5, sve dok mi nije došao u radnju nedavno na servis, LG je ono baš usr'o sa ovim telefonom, u ruci 10 puta ljepši G3.
@QUARESMA 18<<<, jesi li upoznat' imalo sa ovim? Ja sam ga prostudir'o maximalno, baš detaljno, ali nisam imao prilike da radim na njemu, da mi je u rukama.
Bio sam zagrijan za LG G5, sve dok mi nije došao u radnju nedavno na servis, LG je ono baš usr'o sa ovim telefonom, u ruci 10 puta ljepši G3.
Zar nije Samsung patentirao Super Amoled?
Na g3 izašao MARŠMALOV
Na g3 izašao MARŠMALOV
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja prije 4 mjeseca apdejtovo G3 na 6.0Neutral je napisao/la:Zar nije Samsung patentirao Super Amoled?
Na g3 izašao MARŠMALOV
Nemam ga više, just saying 
G3 totalno drugi mobitel otkad je prešao na 6.0
Mnogo fluidniji postao
Mnogo fluidniji postao
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
30 sati radim tvorničke, napokon došao na 99.
I dalje na 99 
Jel' se može na S4 instalirat Marshmallow preko Roobot-a, ako mu update ide samo do Lollipopa ?
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
taj P9 plus je baš rijedak telefon za naše prosotre, više je P9 mainstream. Dobar telefon nema šta, samo što sam ja alergičan na Kirin i Mediatek procesore, ja sam zakleti qualcommovac.mandraX je napisao/la:Jel' ima neko ovdje da je radio sa Huawei P9 Plus?
Marshmallow moze samo preko custom romaMavs je napisao/la:Jel' se može na S4 instalirat Marshmallow preko Roobot-a, ako mu update ide samo do Lollipopa ?
dakle, treba ti root, custom recovery i custom rom koji je baziran na marshmallowu, više o tome na xda-forumu
baj d vej, sony ipak nije zaboravio Z5 seriju, šupci

Imam problem, skoro sam uzeo LG K8 i jutros odlucih da uradim fabricka podesavanja bilo svega i krenem da upalim dodje mi ono izaberem jezik, spojim se na net i da napravim google racun ne moze nijedan, znaci trazi mi stari google racun koji je koristen tu, ovako:
"Ovaj uredjaj je ponovo podesavan.Da nastavite prijavite se pomocu Google racuna koji je prethodno sinhroniziran na ovom uredjaju."
Ne mogu niceg da se sjetim sta sam napravio, telefon je kupljen nov.Nece da prihvati nijedan google racun od prije koji sam imao, samo izbaci "prijavite se koristeci jedan od vlasnickih racuna za ovaj uredjaj."
Zna li neko sta da radim ?
"Ovaj uredjaj je ponovo podesavan.Da nastavite prijavite se pomocu Google racuna koji je prethodno sinhroniziran na ovom uredjaju."
Ne mogu niceg da se sjetim sta sam napravio, telefon je kupljen nov.Nece da prihvati nijedan google racun od prije koji sam imao, samo izbaci "prijavite se koristeci jedan od vlasnickih racuna za ovaj uredjaj."
Zna li neko sta da radim ?
Keep the Blue Flag Flying High !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Stavim slusalice u Samsung Nexus 3, izvadim ih ne rade ni zvono, ni vibracija. Zvuka ima, muzika, internet, ali pozivi nista.... Sta mu je? 
-
trifecta32
- Kontakt:
Pozdrav svima, jučer sam kupio LG G3 i bio je na androidu 5.0. Kad uđem u update center i provjerim ima li update na 6.0 izbaci mi poruku: Koristite najnoviju verziju softvera za trenutnu verziju OS. Da li gledam na krivom mjestu ili je ovo neki problem? Ako neko zna, pomagajte 
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nisi jos dobio 6.0 zbog toga ti se pojavi ta porukatrifecta32 je napisao/la:Pozdrav svima, jučer sam kupio LG G3 i bio je na androidu 5.0. Kad uđem u update center i provjerim ima li update na 6.0 izbaci mi poruku: Koristite najnoviju verziju softvera za trenutnu verziju OS. Da li gledam na krivom mjestu ili je ovo neki problem? Ako neko zna, pomagajte
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Gledao maloprije g3, nabačen 6.0, nema neke velike razlike, ali eto.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.