@Emir svaka cast mislim da je upravo i poznat prvak Austrije 2.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jao jbmt Metalurg morali su u 90.oj dati gol za 3+ i to iz penala.
Ja igrao 0-2.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
vratit ce se harry ne brini te
Hvala
Samo me Admira zafrka ...majku joj 
Hvala
A C A B !
Sutra sam ovde ima zanimljivih parova lige pocinju.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hari seres ko foka
nemoj ba ici
I mene samo Admira, majku jojEmir_ZENICA je napisao/la:vratit ce se harry ne brini te![]()
![]()
HvalaSamo me Admira zafrka ...majku joj
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Valjda ce sutra biti bolje,i meni i tebiTed Mosby je napisao/la:
I mene samo Admira, majku joj
A C A B !
Nadam se da će biti, ne samo nama dvojici nego svimaEmir_ZENICA je napisao/la:Valjda ce sutra biti bolje,i meni i tebiTed Mosby je napisao/la:
I mene samo Admira, majku joj
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- __Liedson__
- Kontakt:
ja sam reko nikad se vise necu kladit na ove klubove zenskih imena
Admira i Fatima (druga Portugalska ) stvarno su me bezbroj puta povalile,naravno i danas Admira. 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ljudi, ne analiziram ništa, uživam u plodovima učenja.
Nisam 5-6 dana bio na netu(samim tim ni na ovom site-u), tako da...Ne znam zašto ste se "prepali" da neće ništa biti kao prije. Naravno da će biti; čak će biti i bolje. @Willy, Harry, Morećambe(Bog i batina zbog potpisa), Jaruga, Devil, Ponos Torina, Monto, (or sth like that), Neutral sa poenima igrača, Emir...Sve će to doći na svoje. Sada smo svi u nekim drugim(prvenstveno mislim na sebe) vodama, ali čim počnu lige, vraćam se sa analizama i glupiranjem sa omiljenim "crewom" na netu.
Veliki pozdrav svJEma, odoh se malo brćnuti, ne mogu dopustiti curama da pate za mnom pa ću im "ovlažiti" dan svojim pojavljivanjem.
Uglavnom, naravno da sam ovdje; ne postavljam ništa iz jednog jednostavnog razloga - manje posjećujem kladionicu, a ne želim da "lupam" parove.
Also, dijelim @Willijevo mišljenje da ćete se više bazirati na traženje duhova, negoli na uzajamno pomaganje protiv najveće mafije na svijetu. Nadam se da ćemo biti zaje'no od samog početka sezone, pa da se neko, ne daj Bože, i oženi od para koje bi skupio od dobitaka.
Još jednom, veliki pozdrav.
Veliki pozdrav svJEma, odoh se malo brćnuti, ne mogu dopustiti curama da pate za mnom pa ću im "ovlažiti" dan svojim pojavljivanjem.
Uglavnom, naravno da sam ovdje; ne postavljam ništa iz jednog jednostavnog razloga - manje posjećujem kladionicu, a ne želim da "lupam" parove.
Also, dijelim @Willijevo mišljenje da ćete se više bazirati na traženje duhova, negoli na uzajamno pomaganje protiv najveće mafije na svijetu. Nadam se da ćemo biti zaje'no od samog početka sezone, pa da se neko, ne daj Bože, i oženi od para koje bi skupio od dobitaka.
Još jednom, veliki pozdrav.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Evo jedan dobitni:
Dinamo-Hajduk 1x
Žilina - Moravce 1
Kapfenberg - Salzburg 2
Hradec - Sparta Prag 2
Dinamo Kijev - Tavrija 1
Španjolska(20)-Francuska(20) 1x
Crna Gora-Australija 1
Španjolska - Portugal 1
Dinamo-Hajduk 1x
Žilina - Moravce 1
Kapfenberg - Salzburg 2
Hradec - Sparta Prag 2
Dinamo Kijev - Tavrija 1
Crna Gora-Australija 1
Španjolska - Portugal 1
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Odense-Esbjerg 1 1.90
Srbija-Hrvatska 1 1.60
Crna Gora-Australija 1 1.45
Hradec Kralove-Sparta 2 1.60
Dinamo-Rostov 1 1.80
Srbija-Hrvatska 1 1.60
Crna Gora-Australija 1 1.45
Hradec Kralove-Sparta 2 1.60
Dinamo-Rostov 1 1.80
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
hehe, nadam se da je dobitni jer imam gotovo isti tiket, samo na dinamo imam P1-da osvajaju ako u zg ne mogu uzeti super kup nek se ubiju, a nemam ovu košarku već zenit st petersburgTed Mosby je napisao/la:Evo jedan dobitni:
Dinamo-Hajduk 1x
Žilina - Moravce 1
Kapfenberg - Salzburg 2
Hradec - Sparta Prag 2
Dinamo Kijev - Tavrija 1
Crna Gora-Australija 1
Španjolska - Portugal 1
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Di stavi ovu Žilinu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- tony-mortale
- Kontakt:
ma dobra je žilina, al ova sparta i salzburg su problematični
Salzburg će pobijediti ali Sparta mučno, izjednače pa odmah prime goltony-mortale je napisao/la:ma dobra je žilina, al ova sparta i salzburg su problematični
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
@Monolog, ovo je komentar na tvoj post, pošto je dugačak neću da ga citiram. Razveselilo me sve što si napisao, ne mislim samo na optimizam da će ekipa kad bude trebalo opet biti na okupu, nego tvoj vedar duh, smisao za humor. Prije svega želim ovo da ti kažem: avatar ti apsolutno odgovara, zvučiš kao da piše Pacino lično! 
Na molbu jednog forumasa,vracam se na ovu temu,tako da nastavljamo sa radom
Tochigi - Verdy 2
Tochigi - Verdy 2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tony-mortale
- Kontakt:
ponuda i nije nešto danas,
rosenborg, viking i austrija od fudbala, soderling i možda penetta tenis i to je to za danas od mene
rosenborg, viking i austrija od fudbala, soderling i možda penetta tenis i to je to za danas od mene
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, sad gledam ponudu i evo šta ću danas uplatiti kada budem izlazio na dnevnu dozu kofeina.
Rosenborg - Odd Grenland 1 (1.5) - Moram li ovo analizirati? Po meni, utakmica sa puno golova, vrlo moguće da završi sa hendikepom(minimalno 2 razlike za Rosenborg). Svi znamo kako se igra u Norveškoj ligi, te da je to liga(uz Švicarsku) u kojoj se na skoro svakoj utakmici prođe PS1 ili 3+.
Sonderylland - Kopenhagen 2 (1.5) - prvo kolo Danaca. Gosti imaju najbolju ekipu(da budem iskren, nisam baš upratio transfere u posljednje vrijeme, ali mislim da je okosnica ekipe ostala ista). Svi znamo kakvi su bili prošle sezone, a i ove ih vidim kao glavne kandidate za naslov. Poznato je da u ovim skandinavskim zemljama, kako kreneš u sezonu, tako ide i ostatak iste, tako da...
Viking - Honeffos 3+ (1.6) - Već napisah da je ovo liga u kojoj su utakmice sa dosta golova česta pojava. Honeffos ima propusnu odbranu, Viking je sasvim solidna domaćinska ekipa, te bismo mogli ovdje već u prvom poluvremenu doći do kvote od 3 postignuta pogotka.
Molde - Sandefjord 3+ (1.55) - Molde je ove sezone odigrao 12 utakmica u kojima su postignuta barem 3 pogotka. To dovoljno govori o njihovoj efikasnosti, ali i o neuigranosti odbrane. Sandefjord je ekipa koja ima svega 6 bodova(Molde je, dakle, apsolutni favorit), ali domaća momčad je igrala i kfalifikacije za Evropa ligu, te se ne bih iznenadio da kiksaju nekim većim neriješenim ishodom.
Low Ham - Alta 3+ (1.45) - Altu sam od prije 2 godine upratio kao ekipu koja ne zna odigrati na mali broj pogodaka. Obje ekipe su u 5 od posljednjih 6 utakmica odigrale sa puno golova, te bi se to moglo desiti i danas. PS1 (oba daju gol) je također otvorena opcija za odigrati. Ovo su ekipe koje su prošle sezone imale 70% utakmica sa preko 3 gola. Zašto to ne bi bilo i danas?
Kvota 8.33
Uplata 7 KM
Sretno svima.
@Willy
Izgleda da nisam zaboravio analizirati.
Rosenborg - Odd Grenland 1 (1.5) - Moram li ovo analizirati? Po meni, utakmica sa puno golova, vrlo moguće da završi sa hendikepom(minimalno 2 razlike za Rosenborg). Svi znamo kako se igra u Norveškoj ligi, te da je to liga(uz Švicarsku) u kojoj se na skoro svakoj utakmici prođe PS1 ili 3+.
Sonderylland - Kopenhagen 2 (1.5) - prvo kolo Danaca. Gosti imaju najbolju ekipu(da budem iskren, nisam baš upratio transfere u posljednje vrijeme, ali mislim da je okosnica ekipe ostala ista). Svi znamo kakvi su bili prošle sezone, a i ove ih vidim kao glavne kandidate za naslov. Poznato je da u ovim skandinavskim zemljama, kako kreneš u sezonu, tako ide i ostatak iste, tako da...
Viking - Honeffos 3+ (1.6) - Već napisah da je ovo liga u kojoj su utakmice sa dosta golova česta pojava. Honeffos ima propusnu odbranu, Viking je sasvim solidna domaćinska ekipa, te bismo mogli ovdje već u prvom poluvremenu doći do kvote od 3 postignuta pogotka.
Molde - Sandefjord 3+ (1.55) - Molde je ove sezone odigrao 12 utakmica u kojima su postignuta barem 3 pogotka. To dovoljno govori o njihovoj efikasnosti, ali i o neuigranosti odbrane. Sandefjord je ekipa koja ima svega 6 bodova(Molde je, dakle, apsolutni favorit), ali domaća momčad je igrala i kfalifikacije za Evropa ligu, te se ne bih iznenadio da kiksaju nekim većim neriješenim ishodom.
Low Ham - Alta 3+ (1.45) - Altu sam od prije 2 godine upratio kao ekipu koja ne zna odigrati na mali broj pogodaka. Obje ekipe su u 5 od posljednjih 6 utakmica odigrale sa puno golova, te bi se to moglo desiti i danas. PS1 (oba daju gol) je također otvorena opcija za odigrati. Ovo su ekipe koje su prošle sezone imale 70% utakmica sa preko 3 gola. Zašto to ne bi bilo i danas?
Kvota 8.33
Uplata 7 KM
Sretno svima.
@Willy
Izgleda da nisam zaboravio analizirati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.