BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

KSIVLE
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KSIVLE » 08 dec 2012, 16:23

Tek sam počeo gledati od Naldova gola, pa može tko napisat kako smo igrali do tog penala. Ovo je baš peh, nepostojeći penal i onda još Naldo zakuca golčinu kakvu više nikad neće. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 08 dec 2012, 16:25

Mora se vise stati u kraj ovom Starku. Ovo je stoti put da osteti BVB, treba traziti izuzece da ne sudi vise BVB-u. Ne znam da li bih se uspio suzdrzati da ga ne opalim da sam na Schmelzerovom mjestu bio.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 dec 2012, 16:25

HzBvB je napisao/la:Nevjerovatno koliko dominiramo :D :lol: :lol: :lol:
Cuvajte se svi !! :D
Cim si ti pohvalio nekog/nesto znao sam da nece na dobro :lol:

Ne treba odustajati,jaci smo od njih i sa 10 igraca...samo da sudija progleda.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 dec 2012, 16:26

KSIVLE je napisao/la:Tek sam počeo gledati od Naldova gola, pa može tko napisat kako smo igrali do tog penala. Ovo je baš peh, nepostojeći penal i onda još Naldo zakuca golčinu kakvu više nikad neće. :roll:
BVB do kradje Starka veoma odlican. Igrali su odlican presing i bilo je dosta kombinacija i mogli su imati i vece vodstvo da nije bilo bezpotrebnih poteza. Sta je tu je nadam se da u nastavku mogu ispraviti kradju Starka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 08 dec 2012, 16:27

Sad sam vidio snimku, šta je blećina dosudila pitchkamumatherina. :evil:

Edit: Tnx Amere.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 dec 2012, 16:29

Ne mogu vjerovat sta se desava ... Koliko smo bili dobri mocni jaki .. Mozda i najbolje otvaranje utakmice ove sezone koji PRESSING wooow :shock: :o ... I onda sudija dabogda za lijekove prosio sve mu je.bem... Ima 10.000 Eura po utakmici i ovako sranje napravi sve mu je.bem ... A i nasi me nerviraju dr.kaju loptu petama zafkravaju se igraju se i eto umjesto da zavrse poso kad su mogli oni se zaj.ebaju ... Al sudijaaaaaaaaa :evil: ... Stvarno se ne volim nikad zalit na sudiju i mrzim takve navijace al sta je covjek uradio nema smisla stvarno ...

Tesko tesko daj boze i bod izvuc, al mislim da uz malo srece i mozemo uspjet jer sad radi inat kod Kloppa i nasih igraca sad ce se potrgat i dat 200% od sebe ...

Nur der BvB echte Liebe .
BvB Echte Liebe !!!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 08 dec 2012, 16:35

zar se ovo moze desiti u bundesligi? kod ne postojuceg penala prvo je bio ofsajd. a onda sam penal nije ni postojao a jos iskljuci smelcera. lopta je pogotila smelzera iznad lijevog koljena pa se odbila od desni but pola centa ispod lijeve ruke koju je smelzer drzao na jajima kao blok....nevjerovatno....pa ovo je cist sut u igraca....mozda se smelzer trebao sklonit? katastrofa

dobit ce bvb 4-2!!!!!!!!!! hajmo u inattt

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 dec 2012, 16:36

Ma sta se brinete, iako je Stark dokazani propalitet od sudije ni to nece pomoci Wolfsburgu koji ce izgubiti cak i s igracem vise. Ipak sam misljenja da ce sudija morati kompenzirati ovu ogromnu gresku, te da ce i Wolfsburg mozda dobiti crveni karton ili ce na neki drugi nacin biti "kaznjen".
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 08 dec 2012, 16:41

KenoRob je napisao/la:zar se ovo moze desiti u bundesligi? kod ne postojuceg penala prvo je bio ofsajd. a onda sam penal nije ni postojao a jos iskljuci smelcera. lopta je pogotila smelzera iznad lijevog koljena pa se odbila od desni but pola centa ispod lijeve ruke koju je smelzer drzao na jajima kao blok....nevjerovatno....pa ovo je cist sut u igraca....mozda se smelzer trebao sklonit? katastrofa

dobit ce bvb 4-2!!!!!!!!!! hajmo u inattt
Bilo je i komičnijih slučajeva, kao ovaj fantomski gol Thomasa Helmera. :lol: " onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 08 dec 2012, 16:51

evo kompenzacije, Kuba rutinski
Agieren statt reagieren

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 dec 2012, 16:54

Pale_Companion je napisao/la:evo kompenzacije, Kuba rutinski
Fali crveni za wolfsburg

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 08 dec 2012, 16:56

Ovo je bio cist penal, ne vidim u cemu je problem.....Kjaer nije ni pipnuo loptu....

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 08 dec 2012, 16:58

anelkabvb je napisao/la:Ovo je bio cist penal, ne vidim u cemu je problem.....Kjaer nije ni pipnuo loptu....

ovo po meni nije vidjelo penala, Stark je išao na kompenzaciju, što je naravno u modernom fudbalu i više nego komično
Agieren statt reagieren

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 08 dec 2012, 17:03

Po meni ovdje se može suditi penal, ali se u pravilu ne sudi.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 08 dec 2012, 17:05

**** fašističko

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 dec 2012, 17:14

E sto mi debil bezveze pokvari dan...al' sta ces moze mu se-otkad znam za njega frajer grozno sudi a evo ga opet na najvisem nivou.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 08 dec 2012, 17:25

trebace vam :lol: :lol:

slika
#miasanmia

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 08 dec 2012, 17:29

Posralo nas pošteno danas. Ode u zadnjih 10 dana 5 domaćih bodova u nepovrat. Sreća da je i Schalke pao, jer bi već imali solidan zaostatak za trećim.

Sad kod Hoffe. Tamo je uvijek bilo muke, ali sad je pobjeda pod mus.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 dec 2012, 17:30

Steta, sudija zeznu utakmicu. Znao sam da ce morati biti nekakve kompenzacije, ali onaj penal opet nije ni bilzu jer je Dortmund morao nastaviti i dalje s igracem manje, a Wolfsburg kao jedna jako losa ekipa skida skalp Dortmundu.
Mnogi bi mislili da mi je drago radi Bayerna sto je napravio jos vecu prednost nad Dortmundom, medjutim nije jer sam misljenja da je Bayern ove sezone predobar za ostale klubove u Bundesligi. Sta je tu je uvijek se nadje neko ko ce upropastiti utakmicu i jednoj ekipi nanijeti zlo, a samo se nadam da ce Stark dobiti sto vecu mogucu kaznu, po mogucnosti da nema pravo vise suditi zvanicne utakmice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.