Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne znam, nisam siguranSarajlijc@ je napisao/la:Jel istina sto se prica za jos jednog brata iz Makedonije? Mozes i na pp odgovorit.
rammstein je napisao/la:ne znam, nisam siguranSarajlijc@ je napisao/la:Jel istina sto se prica za jos jednog brata iz Makedonije? Mozes i na pp odgovorit.ja to radi Krste stavio sinoc nas je podrzavao!
CUCE SEHercegovinaBosna je napisao/la:Kad vam počinju pripreme? Kad vam stiže Kaleši ?
Pa i vrijeme je viseSiouxLukavac je napisao/la:Utorak je dan za predstavljanje novih igrača u Sarajevu, sutra ce biti neko novi, definitivno
Za 2 dana pocinju.HercegovinaBosna je napisao/la:Kad vam počinju pripreme? Kad vam stiže Kaleši ?
Ti bi trebao znati,ipak radis u ministarstvu.HercegovinaBosna je napisao/la:Kad vam počinju pripreme? Kad vam stiže Kaleši ?
Ibrak i Dino su bili u Italiji ovih dana,a bez njih se ne predstavlja niko.Ako su se vratili u Sa onda mozda vec sutra mozemo ocekivati da neko potpise.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa i vrijeme je viseSiouxLukavac je napisao/la:Utorak je dan za predstavljanje novih igrača u Sarajevu, sutra ce biti neko novi, definitivno